Χτές που το συζήτησα με τον Κατανα μου είπε οτι μάλλον θα έρθει μαζί...
Σταύρε....
ζείς ρε?????
τελικά τι θα κάνεις ...
θα κάνωμεν προπόνηση ή οχι???
![]()
![]()
![]()
![]()
Χτές που το συζήτησα με τον Κατανα μου είπε οτι μάλλον θα έρθει μαζί...
Σταύρε....
ζείς ρε?????
τελικά τι θα κάνεις ...
θα κάνωμεν προπόνηση ή οχι???
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
παιδιά το τηλ μου είναι 6974102248
αν τελικά κανονίσετε να σταματήσετε προς Ναύπακτο θα χαρώ πολύ να σας δω!
Καλό δρόμο!
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
ΚΑΙΡΟΣ, ΚΟΥΚΛΑ!
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=35
ΣΕ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
tha eimai kai egw ekei![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ!!!![]()
![]()
![]()
Παίδες εαν ο καιρός επιτρέπεικαι δεν κάτσει και
καμιά στραβήθα έρθω και εγώ!!
![]()
ΩΧ ΩΧ ΠΟΛΥ STREET ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟ.
ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΟΧΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ.
STRRETAΔΕΣ OΛΟΥ ΤΟΥ ΦΛΟΡΟΥΜ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΤΙΣ 9.00
ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΛΕΜΕ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ CBR1000RR ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ![]()
![]()
![]()
ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ,ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΑ ΞΙΔΙΑ
ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ![]()
KAΛΑ, ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ FAZER 600RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
100 ΑΛΟΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ![]()
Tα ειπαμε με τον Μιtsos1 σχετικα με την βολτα και ισως καταφερω να ερθω με 1-2 φιλους....
Εφοσον ακολουθησω θα ειμαι μαζι σας μεχρι Ναυπακτο διοτι η διαδρομη της επιστροφης Πατρα-Αθηνα ειναι τοσο βαρετη που δεν την αντεχω - Εχω κανει την διαδρομη αρκετες φορες και ποτε δεν γυρισα απο Πατρα (εκανα το λαθος μονο μια φορα)![]()
Μεχρι και Ναυπακτο λοιπον και μετα αναστροφη για να επιστρεψω μεσω Ναυπακτου-Ιτεας και συνεχιζω απο Δεσφινα για την υπεροχη θεα και μερικες photo....
Εαν τα καταφερω θα με δειτε εκει.....
Σωστός ο gmakris!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Μου είναι σχεδόν αδύνατο να έρθω, αν και θα ήθελα πολύ φυσικά. Είχα προγραμματίσει για αύριο Σάββατο, αλλά ο καιρός απ'ότι φαίνεται θα μαμηθεί![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Oraios o gmakris, einai gnostis tou 8ematos. 8a einai polu kali volta, arkei na mas kanei to xatiri kai o kairos, giati ama exei tetoio foutsokruo 8a to dagkosoume kanonika.
8a ta poume sta diodia paides...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ
Παιδια κοιταξα τον καιρο, θα ειναι καλος μονο που θα εχει λιγο κριο, 7-8 C γι'αυτο λιγο προσοχη στο ντισημο!!!
τα λεμε αυριο στις 9, και να εχετε γεματα τα ρεζερβουαρ!!!![]()
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
Η ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΝΤΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ;;