Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
απο βισματα πως παει ωρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
απο βισματα πως παει ωρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Το λαδωτήρι το ξέρετε?
Τα γρανάζια δεν δουλεύουν στεγνά u know....![]()
Τ'ακούσατε τα μαντάτα; Ευθυγραμμιζόμαστε με Ευρώπη,ή ακόμα μία μέθοδος κρατικής αφαίμαξης. Δεν ξέρω αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα ή αν θα είναι για τα μάτια του κόσμου... Θέλω να δώ πόσα μηχανάκια θα τρέχουμε για ρεκτιφιέ μέσα στο καλοκαίρι... μέρα...
Αν λειτουργησει οπως οφειλει να λειτουργησει ενα ΚΤΕΟ δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην περνανε και οι μοτοσικλετες απο αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Τ'ακούσατε τα μαντάτα; Ευθυγραμμιζόμαστε με Ευρώπη,ή ακόμα μία μέθοδος κρατικής αφαίμαξης. Δεν ξέρω αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα ή αν θα είναι για τα μάτια του κόσμου... Θέλω να δώ πόσα μηχανάκια θα τρέχουμε για ρεκτιφιέ μέσα στο καλοκαίρι... μέρα...
Τωρα βεβαια αν δουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση και δεδομενου του τροπου μετον οποιο ''εγκρινονται'' φορτηγα και ΙΧ χαροι ... χλωμο το μετρο...
Εντός του 2008 σχεδιάζει η κυβέρνηση να αρχίσει η εφαρμογή τεχνικού ελέγχου στα δίκυκλα.
Το υπουργείο Μεταφορών έδωσε σε δημόσια διαβούλευση για ένα μήνα 5 προσχέδια, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, δηλαδή λέσχες μοτοσικλετιστών, νομαρχίες που θα αναλάβουν τα ΚΤΕΟ κλπ, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.
Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη, ο τεχνικός έλεγχος των δικύκλων αναμένεται να συμβάλει στη μείωση των ατυχημάτων, στη μείωση των επιπέδων θορύβου, καθώς και στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Συγχώνευσα αρκετά threads που αφορούσαν το ίδιο θέμα...
Αν ανοιχτεί ξανά ξεχωριστό thread, είτε θα προστεθεί εδώ είτε θα το φάει το μαύρο σκοτάδι...
![]()