Σελίδα 170 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 70120160165166167168169170171172173174175180220 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.536 έως 2.550 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο διαιτητής στο Ατρομητος -ΑΕΚ βαθμολογήθηκε με 7 γιατι έπαιξε 50-50 (ο εποπτης με 4 οφφ-σαιντ φαντασματα ομως 80-20 τον ατρομητο...)

ο Βασσαρας στο Αστερας-ΑΕΚ που εσφαξε την ΑΕΚ με 8.2 !!!!

το μήνυμα ειναι σαφες: "μη σφυρίζετε την ΑΕΚ 50-50 γιατι θα παρετε τον μπουλο"

έρχονται τα καλα σφυρίγματα στο άμεσο μέλλον..... ο Κορακας θα μιλησει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ οπως εκανε στη Τριπολη πχ.....ή στα παιχνιδια που επρεπε παση περιπτωση να κερδισει ο γαυροβαζελος (Ηρακλης-γαυρος, Παο-Ξανθη)

καλα τα λεει ο υπάλληλος σας πρωτομαστορας της παραγκας ο Θωμας Μητροπουλος στις συνεντεύξεις.... "το πρωτο λογο οι ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ"....

δε βαριέσαι... "ο ολυμπιακος και το Αιγάλεω να κερδανε και οι αλλοι να πανε να γ......... ".......

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έτσι΄.... καθαρίσατε μαζί μας.... ευχαριστούμε!

Να καθαρίσετε και με τον ίδιο τρόπο , στον Β γύρο , και να παραμείνετε εκεί που είσαστε κοιτώντας πλάτες όπως και τώρα.

Επίσης να έχετε και την ψευδαίσθηση οτι 16 παίκτες μπορούν να σταθούν και στην προ-προ-τελευταία αγωνιστική με τις ίδιες δυνάμεις στο ΟΑΚΑ που είχαν στην αρχή του πρωταθλήματος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    που την βλεπεις την συμμαχία????

απλά πιστεύω και πιστευα και ΘΑ πιστεύω ότι το αεκακι δεν μπορεί να κοντραρει τους δυο μεγάλους
    το έχω ξαναπει...άσχετα με την 4 ισάξιο αντίπαλο μου θεωρώ το βάζελο...το αεκακι δεν το λογαριάζω
    απλά εμείς με τα κουνέλια καθαρίσαμε ...του χρόνου πάλι

Για κάτσε ρε φιλαράκι γιατί εσύ θα μας τρελλάνεις εντελώς!
    ΠΟΥ καθαρίσατε τα κουνέλια όπως τα λες; Ξεκαθάρισε καταρχάς γιατί ακριβώς μιλάς. Γιατί αν μιλάς για το πρωτάθλημα από που κι ως που τον έχεις καθαρίσει το βάζελο;
    Φιλαράκι έχεις ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος; Και δεν κάνω πλάκα τώρα.
    Έχεις καταλάβει ότι η ΑΕΚ ναι αυτό που εσύ κι ορισμένοι άλλοι λέτε αεκάκι εξακολουθεί να είναι πρώτη; Έχεις αντιληφθεί ότι ο βάζελος που... καθαρίσατε είναι μόλις έναν πόντο πίσω σου; Έχεις επίσης αντιληφθεί ότι παίζεις με Τσέλσι και ότι εκτός έδρας έχις πετάξει ένα κάρο βαθμούς; Τέλος έχεις κατανοήσει μέσα σου πως εκτός από την κούραση τους τραυματισμούς κλπ κλπ ΦΕΤΟΣ σκοράρεις πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα.
    Εκτός του βάζελου στο κύπελο δείξε μου σε παρακαλώ πολύ μία φορά που καθάρισες με άνεση. Μία! Και σε σύγκριση με πέρσι και πρόπερσι δείξε μου σε παρακαλώ και πάλι που είναι τα μεγάλα σου σκορ. που είναι οι 4ρες οι 3ρες κλπ.
    Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πολλά πράγματα...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πού μιλάς ρε Στέλιο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είπαμε...ο πραγματικός αντίπαλος τού θρύλου είναι ο ΠΑΟ.

....για τη δεύτερη προνομιούχο θέση τών μπαράζ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πού μιλάς ρε Στέλιο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είπαμε...ο πραγματικός αντίπαλος τού θρύλου είναι ο ΠΑΟ.

....για τη δεύτερη προνομιούχο θέση τών μπαράζ.

Έτσι μπράβο! Πωπω... θα τρελλαθώ με την κούπα φέτος λέμεεεεεεεεεε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Για κάτσε ρε φιλαράκι γιατί εσύ θα μας τρελλάνεις εντελώς!
    ΠΟΥ καθαρίσατε τα κουνέλια όπως τα λες; Ξεκαθάρισε καταρχάς γιατί ακριβώς μιλάς. Γιατί αν μιλάς για το πρωτάθλημα από που κι ως που τον έχεις καθαρίσει το βάζελο;
    Φιλαράκι έχεις ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος; Και δεν κάνω πλάκα τώρα.
    Έχεις καταλάβει ότι η ΑΕΚ ναι αυτό που εσύ κι ορισμένοι άλλοι λέτε αεκάκι εξακολουθεί να είναι πρώτη; Έχεις αντιληφθεί ότι ο βάζελος που... καθαρίσατε είναι μόλις έναν πόντο πίσω σου; Έχεις επίσης αντιληφθεί ότι παίζεις με Τσέλσι και ότι εκτός έδρας έχις πετάξει ένα κάρο βαθμούς; Τέλος έχεις κατανοήσει μέσα σου πως εκτός από την κούραση τους τραυματισμούς κλπ κλπ ΦΕΤΟΣ σκοράρεις πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα.
    Εκτός του βάζελου στο κύπελο δείξε μου σε παρακαλώ πολύ μία φορά που καθάρισες με άνεση. Μία! Και σε σύγκριση με πέρσι και πρόπερσι δείξε μου σε παρακαλώ και πάλι που είναι τα μεγάλα σου σκορ. που είναι οι 4ρες οι 3ρες κλπ.
    Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πολλά πράγματα...
    λεπτομερειες!!!! σας έχουμε για πλάκα!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    λεπτομερειες!!!! σας έχουμε για πλάκα!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Νομίζεις... πως μας έχετε νομίζεις... αλλά τσάμπα τους όρχεις μου μου πρήζεις...
    γιατί...
    ε δεν έχει άλλη ομοιοκαταληξία!
    Γιατί θα πράουμε πρωτάθλημα τέρμα!!!

Νομίζεις... πως μας έχετε νομίζεις... αλλά τσάμπα τους όρχεις μου μου πρήζεις...
    γιατί...
    ε δεν έχει άλλη ομοιοκαταληξία!
    Γιατί θα πράουμε πρωτάθλημα τέρμα!!!
    φετος το αεκακι θα το κάνουμε σουβλάκι!!!!!

νομιζω ειναι πιο ωραίο απο το δικό σου!!!!!

ε ρε φουστη μου, κερδίσαν όλοι αυτή την αγωνιστική και δεν έχουμε κάτι να δουλευτούμε λίγο, οπότε ας συνεχισουμε με λόγια προκλητικά προς το πάρων.

πεστε κάτω οεοεοεοε!!!!

αντε πιάστε και μια μπυριτσα!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ασχετο αλλα καλο που μου ειπε φιλος στην δουλεια..

Η ΑΕΚ ειναι Emo.... λογω της κλαψας, της μιρλας και τις εσωστρεφειας....

Ο ΠΑΟ ειναι Τrendy.... λογω του οτι ειμαστε λιγο φλωροι και παμε με τα Gant και τα Ralph Lauren πουλοβερακια στο γηπεδο....

Ο Γαυρος ειναι Καγκουρας.... λογω του οτι αν πας Κυριακη απογευμα εξω απο το Καραϊσκακη θα νομιζεις οτι το κουρεμα - λασπωτηρας και η καδενα ειναι της μοδος....επισης standart παιζουν τα περισοοτερα φτιαγμενα παπια και saxorallα ανα φιλαθλο απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα.

ε τον μλκ...εχει τα δικια του παντως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ασχετο αλλα καλο που μου ειπε φιλος στην δουλεια..

Η ΑΕΚ ειναι Emo.... λογω της κλαψας, της μιρλας και τις εσωστρεφειας....

Ο ΠΑΟ ειναι Τrendy.... λογω του οτι ειμαστε λιγο φλωροι και παμε με τα Gant και τα Ralph Lauren πουλοβερακια στο γηπεδο....

Ο Γαυρος ειναι Καγκουρας.... λογω του οτι αν πας Κυριακη απογευμα εξω απο το Καραϊσκακη θα νομιζεις οτι το κουρεμα - λασπωτηρας και η καδενα ειναι της μοδος....επισης standart παιζουν τα περισοοτερα φτιαγμενα παπια και saxorallα ανα φιλαθλο απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα.

ε τον μλκ...εχει τα δικια του παντως!

Η ΑΕΚ είναι emo γιατί σε αυτούς ανήκει το μέλλον! Είναι η γενιά που έρχεται. (ΩΧ τι λέω ο άνθρωπας απογευματιάτικα).
    Επομένως λέω εγώ τώρα θα γιορτάζουμε για καιρό τα πρωταθλήματα που έρχονται. (Πάει το θέλω το ζουρλομανδύα).

ΥΓ. Ποιηματάκι αφιερωμένο στον Cirus. ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!!
    Το δημιουργικό μου μυαλό μου το έβγαλε δεν φταίω.

Γαυράκι τα κατάφερες νομίζεις μα την είπες
    άσε όμως τις χαρές και πάρε μου δυο πίπες.
    Τη μία πάρτη με το Χ, με τον Άρη
    την άλλη πάρτην με μας για να δοξάσεις το κιτρινόμαυρο παπάρι.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ πλάκα κάνω.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=69948

Πολύ θόρυβος για τον μελαχροινό "ήλιο" (σ.σ. Sunny) γίνεται απο έξω...

Αν τα μισά είναι αλήθεια παρέα σε Ενσαλίβα και Ζήκο , σίγουρα είναι μια καλή αλλά πολύ προσωρινή προσθήκη. Οι 6 μήνες δανεισμούς χωρίς οψιόν αγοράς απο την Βαλένθια (ενδεικτικό οτι κάτι αξίζει το παληκαράκι και απλά τον δίνουν για "ψήσιμο") δεν νομίζω οτι βοηθάνε την ΑΕΚ αληθινά , μιας και αν βγάλεις χρόνο προσαρμογής, αίντε να βοηθήσει σε 4-5 παιχνίδια... και αυτά με επιφύλαξη μιας και αν ήταν έτοιμος θα έμενε σίγουρα στην Βαλένθια και δεν θα ερχόταν εδώ.

Πεταμένα λεφτά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

ENA ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ........................

Παλι κριση επαθαν ........
    Νομιζουν οτι παιρνουν πρωταθλημα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ENA ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ........................

Παλι κριση επαθαν ........
    Νομιζουν οτι παιρνουν πρωταθλημα....

ΔΕΝ νομίζουμε κύριε!
    Το έχουμε. Στο τσεπάκι μας είναι.

Μάγε επιτέλους συμφωνούμε!
    Μαλακία προσθήκη πάμε να κάνουμε. Πιτσιρικάς πολύ πιτσιρικάς για 6 μήνες μόνο ούτε ξέρω αν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου πότε θα προσαρμοσθεί και και και... τρίχες και μπούρδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

πεστε κάτω οεοεοεοε!!!!

ρε κοροιδο πεσαμε κατω γιατι κουραστηκαμε να σας περιμενουμε....για εκεινο το μπαραζ...που εκρινε τιτλο...που κανατε τις κοτες....πολλα χρονια ορθοστασια...ε τα ποδαρια πιαστικανε....και οπως ειπε και ο Βαγγελης,σας περιμεναμε 11 εναντιον 11....και οχι 14 εναντιον 8.....

Η ΑΕΚ είναι emo γιατί σε αυτούς ανήκει το μέλλον! Είναι η γενιά που έρχεται. (ΩΧ τι λέω ο άνθρωπας απογευματιάτικα).
    Επομένως λέω εγώ τώρα θα γιορτάζουμε για καιρό τα πρωταθλήματα που έρχονται. (Πάει το θέλω το ζουρλομανδύα).

ΥΓ. Ποιηματάκι αφιερωμένο στον Cirus. ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!!
    Το δημιουργικό μου μυαλό μου το έβγαλε δεν φταίω.

δεν σου λέω την αλήθεια για το πρωτάθλημα και ποιος θα το πάρει γιατί φοβάμαι οτι αν στην πω θα κόψεις καμια φλέβα (emo) σωπα σώπα παιδί μου

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20