Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Τριανταφυλλόπουλος versus Αναστασιάδη

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κόλπα δημοσιότητος και η λεία των τσακαλιών...

Ακριβώς όπως οι κύνες, ορμάνε ο ένας στον άλλον για την μεγαλύτερη λεία, έτσι μπορεί να δείξει κανείς και την εικόνα των ΜΜΕ σήμερα.

Οι δέ του ενός καναλιού να κάνουν το παγώνι και να δείχνουν την εφημερίδα... οι υπάλληλοι νίπτουν τας χείρας τους (και καλά κάνουν) οι δε δύο δημοσιογράφοι να μάχονται , "υπερ πίστεως , αγνότητας και τιμής".

Απο κάτω είναι κάτι αποχαυνωμένοι που τους κοιτάνε, αλλά οι περισσότεροι την έχουν κάνει απο το θέατρο αηδιασμένοι απο το θέαμα.

Εμένα εξηγήστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ πως κάποιος άνθρωπος που δηλώνει 15 μύρια ανά έτος (και καλά κάνει και τα έχει) μπορεί να μαζέψει το 1/3 αυτών σε ορισμένο διάστημα και να το δώσει;.... πόσο άφελής μπορείς να είσαι για να το πιστέψεις;

Όσο για τον έταιρο συνεργάτη... λίγο μετριασμός του "ΕΓΩ" δεν έβλαψε κανέναν...

Την ίδια στιγμή πάντως που...

1- Η παιδεία περνάει κρίσιμη περίοδο.
    2- Η υγεία και το ΕΣΥ αργοπεθαίνουν.
    3- Ο Καραμανλής θα τεθεί αντιμετώπος με Τούρκικα τερτίπια.
    4- Η νέα μόδα στο ασφαλιστικό , είναι να μας περνάνε πλαστικά χερούλια μετά τα 67 και στον λάκκο απευθείας με χρέωση των χερουλιών συν τόκους , έξοδα και εργατικά στα παιδιά μας.

Ειδικά για τα ΜΜΕ...

Ευτυχώς που υπάρχουν τα Video Clubs, τα torrent και το web και έχουμε και κάτι άλλο πέρα απο εσάς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    Χώρισε (οικονομικά) το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής (ΘΕμοςΜΑκης) και όλοι ασχολούνται με αυτούς!!
    Α,ρε Πετραλιά, τυχερή που είσαι!! κανείς δεν ασχολείται με σένα και τα νομοσχέδια που επεξεργάζεσαι!!
    Δεν ξέρω ποιός από τους δυο φταίει και πόσο μακρυά φτάνουν τα συμφέροντα τους...
    Ένα όμως είναι σίγουρο :
    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ:
    1) ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ DVD ή ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

2) ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ, ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ. . . . ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Η ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ....

ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sea
    Χώρισε (οικονομικά) το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής (ΘΕμοςΜΑκης) και όλοι ασχολούνται με αυτούς!!
    Α,ρε Πετραλιά, τυχερή που είσαι!! κανείς δεν ασχολείται με σένα και τα νομοσχέδια που επεξεργάζεσαι!!
    Δεν ξέρω ποιός από τους δυο φταίει και πόσο μακρυά φτάνουν τα συμφέροντα τους...
    Ένα όμως είναι σίγουρο :
    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ:
    1) ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ DVD ή ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

2) ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ, ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ. . . . ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Η ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ....

ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ...
    +απειρο φίλε μου

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αυτο που μου την δινει στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουμε 2008 και απο την δημιουργια του Ελληνικου κρατους 1870/90 εχουμε ακομα 5/10 οικογενειες που κανουν οτι γουσταρουν και "εμεις" ειμαστε απλως θεατες ,λες και ζουμε σε αλλη χωρα.
    Και βρεθηκε ενας ανθρωπος εκτος 5/10 οικογενειων να τα μασησει και πεσανε να τον φανε.
    Αει σιχτιρ
    Keep on rocking in a free world !!!

Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2008

Αλλαγή σκηνικού στην DVDάδα; Μπααααα!
    .
    Του Δημήτρη Τσακαλία
    .
    Ο Θέμος Αναστασιάδης πήγε στο Βυζάντιο; Έδωσε ή πήρε από τον Ανδριανό το μονταρισμένο dvd; Μήπως όμως είχε προηγουμένως παραδώσει εκείνος στο Μαξίμου αμοντάριστο αντίγραφό του;Αφού λοιπόν έχουν πέραση τα ενημερωτικά σενάρια, γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα; Ίσως περιέχει λανθασμένες υποθέσεις, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον.
    ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
    Τρεις «φίλοι», οι δύο, τηλεοπτικά πρόσωπα-κράχτες, έφτιαξαν μια εφημερίδα, για την οποία αποφάσισαν να είναι αντιπολιτευτική. Σωστά έπραξαν, γιατί μόνο έτσι παίρνει υπεραξία. Μια κυβέρνηση κερδίζει από μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα πολλά, αλλά χάνει πιο πολλά από μια αντικυβερνητική. Πάει κι ανάποδα: Μια κυβέρνηση χάνει πολλά αν αντιστρέψει τη γραμμή της μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αλλά γλιτώνει πολλά περισσότερα αν αλλάξει μια που την αντιπολιτεύεται. Αφού οι μάγκες κατάφεραν για καιρό να κοπανάνε στο κεφάλι την Κυβέρνηση. Αφού έριξαν κι έναν υπουργό, τον Απασχόλησης, είπαν, «Τώρα είναι η ώρα για την κονόμα».Ίδρυσαν μια άλλη εταιρεία, πήραν ένα χοντρό δάνειο από τράπεζα, αγόρασαν την δικιά τους εφημερίδα και τσέπωσαν τα φράγκα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και το έκαναν και οι τρεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν την εφημερίδα τους σε τρίτον, σφυρίζοντας αμέριμνοι ότι θα φιλοκυβερνητική, κάτι που οι κυβερνώντες περίμεναν καθήμενοι στ' αβγά τους.
    Εις εκ των τριών μετόχων όμως, ο κατέχων το 40%, καθόταν σ' αναμμένα κάρβουνα και διάβηκε το Ρουβίκωνα: έσπασε τη γραμμή. Ο άλλος 40% το ψυλλιάστηκε και είδε να τον βγάζουν έξω απ' το παιχνίδι. Διαπίστωσε ότι ο πρώτος είχε ήδη τσεπώσει λεφτά από επιχειρηματία, ουσιαστικά δηλαδή είχε πουλήσει προκαταβολικά τις μετοχές του.
    Είχε δίκιο γιατί ο τρίτος, ο 20%, θα πήγαινε με το 40% του οικονομικά ισχυρού επιχειρηματία, οπότε ο ίδιος θα έμενε μπουκάλα και θα πουλούσε το δικό του 40% για ένα κομμάτι ψωμί. Κάρφωσε λοιπόν το φίλο του στην Κυβέρνηση για είσπραξη μαύρου χρήματος. Ίσως οι κρατούντες το γνώριζαν, αλλά πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να κατηγορηθούν για αμέλεια...
    Περισσότερα θα βρούτε εδώ. (http://blog-akis. blogspot.com/2008/01/blog-post_1609. html)
    Βάλτε και δικές σας ιδέες.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2008

Αλλαγή σκηνικού στην DVDάδα; Μπααααα!
    .
    Του Δημήτρη Τσακαλία
    .
    Ο Θέμος Αναστασιάδης πήγε στο Βυζάντιο; Έδωσε ή πήρε από τον Ανδριανό το μονταρισμένο dvd; Μήπως όμως είχε προηγουμένως παραδώσει εκείνος στο Μαξίμου αμοντάριστο αντίγραφό του;Αφού λοιπόν έχουν πέραση τα ενημερωτικά σενάρια, γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα; Ίσως περιέχει λανθασμένες υποθέσεις, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον.
    ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
    Τρεις «φίλοι», οι δύο, τηλεοπτικά πρόσωπα-κράχτες, έφτιαξαν μια εφημερίδα, για την οποία αποφάσισαν να είναι αντιπολιτευτική. Σωστά έπραξαν, γιατί μόνο έτσι παίρνει υπεραξία. Μια κυβέρνηση κερδίζει από μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα πολλά, αλλά χάνει πιο πολλά από μια αντικυβερνητική. Πάει κι ανάποδα: Μια κυβέρνηση χάνει πολλά αν αντιστρέψει τη γραμμή της μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αλλά γλιτώνει πολλά περισσότερα αν αλλάξει μια που την αντιπολιτεύεται. Αφού οι μάγκες κατάφεραν για καιρό να κοπανάνε στο κεφάλι την Κυβέρνηση. Αφού έριξαν κι έναν υπουργό, τον Απασχόλησης, είπαν, «Τώρα είναι η ώρα για την κονόμα».Ίδρυσαν μια άλλη εταιρεία, πήραν ένα χοντρό δάνειο από τράπεζα, αγόρασαν την δικιά τους εφημερίδα και τσέπωσαν τα φράγκα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και το έκαναν και οι τρεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν την εφημερίδα τους σε τρίτον, σφυρίζοντας αμέριμνοι ότι θα φιλοκυβερνητική, κάτι που οι κυβερνώντες περίμεναν καθήμενοι στ' αβγά τους.
    Εις εκ των τριών μετόχων όμως, ο κατέχων το 40%, καθόταν σ' αναμμένα κάρβουνα και διάβηκε το Ρουβίκωνα: έσπασε τη γραμμή. Ο άλλος 40% το ψυλλιάστηκε και είδε να τον βγάζουν έξω απ' το παιχνίδι. Διαπίστωσε ότι ο πρώτος είχε ήδη τσεπώσει λεφτά από επιχειρηματία, ουσιαστικά δηλαδή είχε πουλήσει προκαταβολικά τις μετοχές του.
    Είχε δίκιο γιατί ο τρίτος, ο 20%, θα πήγαινε με το 40% του οικονομικά ισχυρού επιχειρηματία, οπότε ο ίδιος θα έμενε μπουκάλα και θα πουλούσε το δικό του 40% για ένα κομμάτι ψωμί. Κάρφωσε λοιπόν το φίλο του στην Κυβέρνηση για είσπραξη μαύρου χρήματος. Ίσως οι κρατούντες το γνώριζαν, αλλά πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να κατηγορηθούν για αμέλεια...
    Περισσότερα θα βρούτε εδώ. (http://blog-akis. blogspot.com/2008/01/blog-post_1609. html)
    Βάλτε και δικές σας ιδέες.
    ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
    ΤΙΤΛΟΣ EΡΓΟΥ : ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ Νο 5,2 (Ευρώ)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Οσο γι αυτο που ρωτησες...μισω τα κομματοσκυλα...ελπιζω να εχει δικιο ο μουσατος...
    Κανω quote τον εαυτο μου
    τελικα οπως δειχνει το δικιο το εχει ο Θεμος...

Οταν ολοι δειχνουν να χτυπανε εναν τοτε την εχουν λερωμενη την φωλια τους...

Α ρε σαπιλα...σημερα ημουν σε δημοσια υπηρεσια...εφαγαν τετοια φελεκια
    που θα το θυμουνται για καιρο.

Φανταστειτε τι γινεται σε Υπουργεια και τωρα πανε
    να τα κουκουλωσουν με προσχημα ενα roz Dvd...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

.

μόνο ένα έχω εγώ να πω...και τίποτα άλλο...
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Υ.Γ.την υγεία μας να έχουμε εμείς οι υπόλοιποι και ίσως κάποια μέρα να γυρίσει και για 'μας η πουτ@ν@ η ζωή, αν όχι τότε δεν τρέχει τίποτα ας είμαστε εμείς καλά γενικά και να συνεχίζουμε να καβαλάμε τα μοτόρια μας που γεμίζουν όλο μας το είναι!!!!!!
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κόλπα δημοσιότητος και η λεία των τσακαλιών...

Ακριβώς όπως οι κύνες, ορμάνε ο ένας στον άλλον για την μεγαλύτερη λεία, έτσι μπορεί να δείξει κανείς και την εικόνα των ΜΜΕ σήμερα.

Οι δέ του ενός καναλιού να κάνουν το παγώνι και να δείχνουν την εφημερίδα... οι υπάλληλοι νίπτουν τας χείρας τους (και καλά κάνουν) οι δε δύο δημοσιογράφοι να μάχονται , "υπερ πίστεως , αγνότητας και τιμής".

Απο κάτω είναι κάτι αποχαυνωμένοι που τους κοιτάνε, αλλά οι περισσότεροι την έχουν κάνει απο το θέατρο αηδιασμένοι απο το θέαμα.

Εμένα εξηγήστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ πως κάποιος άνθρωπος που δηλώνει 15 μύρια ανά έτος (και καλά κάνει και τα έχει) μπορεί να μαζέψει το 1/3 αυτών σε ορισμένο διάστημα και να το δώσει;.... πόσο άφελής μπορείς να είσαι για να το πιστέψεις;

Όσο για τον έταιρο συνεργάτη... λίγο μετριασμός του "ΕΓΩ" δεν έβλαψε κανέναν...

Την ίδια στιγμή πάντως που...

1- Η παιδεία περνάει κρίσιμη περίοδο.
    2- Η υγεία και το ΕΣΥ αργοπεθαίνουν.
    3- Ο Καραμανλής θα τεθεί αντιμετώπος με Τούρκικα τερτίπια.
    4- Η νέα μόδα στο ασφαλιστικό , είναι να μας περνάνε πλαστικά χερούλια μετά τα 67 και στον λάκκο απευθείας με χρέωση των χερουλιών συν τόκους , έξοδα και εργατικά στα παιδιά μας.

Ειδικά για τα ΜΜΕ...

Ευτυχώς που υπάρχουν τα Video Clubs, τα torrent και το web και έχουμε και κάτι άλλο πέρα απο εσάς.

Gandalf

+650!!! Μας δουλεύουν κανονικά στο χαζοκούτι και τις φυλλάδες τους!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    κατι μαγειρευετε και μας εχουν στρεψει τη προσοχη αλλου......
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    από τη σημερινή ελευθεροτυπία

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dspphoto.gif 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	40,0 KB 
ID:	117964

Προσωπικα δεν βαζω Θεμο και Μακη στο ιδιο τσουβαλι.

Σιγουρα δεν ειναι αγιος ο Μακης αλλα σε σχεση με τον Θεμο ειναι πολυ καλυτερος.

Μου κανει φοβερη εντυπωση το γεγονος οτι λεει δημοσια ψαχτε οτι θελετε δεν θα βρειτε ουτε ενα ευρω παραπανω απο αυτα που βγαζω σαν δημοσιογραφος.

Ή πολυ εξυπνος ειναι και τα εχει κανει ετσι που δεν θα βρει κανενας τιποτα ή πολυ εντιμος.....

Το πρωτο ειναι σιγουρο,οτι ειναι πανεξυπνος,το δευτερο πρεπει να αποδειχθει αφου τον κανει φυλλο και φτερο η εφορια.

Απο την αλλη τοσο εξυπνος και να την πατησει με τον Θεμο ετσι?Μαλλον εβγαλε την ουρα του απ'εξω οταν ειδε που παει το πραγμα.Τι να πω....

Ας περιμενουμε να εξελιχθουν τα πραγματα στο συγκεκριμενο ζητημα αλλα απο την αλλη μην ξεχναμε και τα αλλα ζητηματα.Οσο και αν θελουν τα ΜΜΕ να τα ξεχασουμε.

Η Ελευθεροτυπια εχει προηγουμενα και με τους 2 λογω αποκαλυψεων τους για ροζ τηλεφωνικες γραμμες κτλ κτλ αν και μου αρεσε το εν λογω πρωτοσελιδο

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    πάρτε κλι άλλα 2 σκιτσα από την ελευθεροτυπία
    1

Προβολές:	68 
Μέγεθος:	22,5 KB 
ID:	117991
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    2

Προβολές:	67 
Μέγεθος:	12,4 KB 
ID:	117993
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Ειναι κορυφη ο Σταθης

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GSXR1k versus Hornet600'07
    από runnerma στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 09:27