Θα σε περιμένουμε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
θα προσπαθήσω να έρθω κι εγω αυτη την φορά.........αν δεν ειμαι εκτός Ηρακλείου!![]()
Θα σε περιμένουμε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
θα προσπαθήσω να έρθω κι εγω αυτη την φορά.........αν δεν ειμαι εκτός Ηρακλείου!![]()
Και εγώ μέσα παίδες![]()
Αντε να ρθεις ρε μάκη και εσύ και να τις φέρεις και αυτές να δούμε τι στο καλό είναι γιατί μας τα έχει κάνει τρισδιάστα (με το συμπάθιο) ο akatanomastos λες και εδώ δεν εχεί τέτοιες![]()
![]()
Τα λέμε εκεί![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
mikre esi ksiristikes pou mou kaneis kai pnevma?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
μας τα έχει κάνει τρισδιάστα (με το συμπάθιο) ο akatanomastos λες και εδώ δεν εχεί τέτοιες![]()
![]()
Τα λέμε εκεί![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Pε σεις κοπελια τι λεει ο καιρος εκει?
Εδω μια χαρα φαινεται...
Ψηνομαι και γω αλλα μιας και θα εχω και τον σαρακα μαζι αμα βρεχει θα μου ζαλισει τον ερωτα...
Αν ημουν μονος μου δεν με εννοιαζε...
Για πειτε μπας και παρω και γω την αποφαση...![]()
Έχει μια λιακάδα & μια άπνυα του καιρετά! Μίλα & με το Μάκη να έρθετε μαζί!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Pε σεις κοπελια τι λεει ο καιρος εκει?
Εδω μια χαρα φαινεται...
Ψηνομαι και γω αλλα μιας και θα εχω και τον σαρακα μαζι αμα βρεχει θα μου ζαλισει τον ερωτα...
Αν ημουν μονος μου δεν με εννοιαζε...
Για πειτε μπας και παρω και γω την αποφαση...![]()
Θα έρθει & αυτός!
Άντε να μαζευόμαστε![]()
Ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα με τον καιρό παίδες, το meteo μιλάει για καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και πριν λίγο μίλησα με ένα παιδί που ήρθε απ'το Ρέθυμνο και μου είπε πως στον Αποκόρωνα έριξε λίγο νεράκι, χτες ήταν μια χαρά ρε γαμώτο του και από σήμερα ξεκινάει τα δικά του πάλι![]()
Σχολάω στις 16:00 και θα έχω το νου μου να κοιτάξω στο νετ απ'το σπίτι, αν καλυτερέψουν τα πράγματα θα σε πάρω τηλέφωνο Μιχάλη να σου πω ότι ξεκινάω αλλιώς πάμε από βδομάδα, δεν χανόμαστε !![]()
Ηλία σου στέλνω το κινητό μου, αν θέλεις στείλε μου και το δικό σου ώστε αν ξεκινήσω να σε πάρω μπας και την κάνουμε μαζί τη βόλτα![]()
Ο δικός μου σάρακας δεν, ξεχάστε τον, μόνο στο κουτί μπαίνει![]()
Για σήμερα, βλέπω το χειρότερο συννεφιά σε meteo & poseidon. Εδώ πάντως προς το παρόν είναι χαρά θεού!
Come on..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα με τον καιρό παίδες, το meteo μιλάει για καταιγίδες σήμερα το απόγευμα και πριν λίγο μίλησα με ένα παιδί που ήρθε απ'το Ρέθυμνο και μου είπε πως στον Αποκόρωνα έριξε λίγο νεράκι, χτες ήταν μια χαρά ρε γαμώτο του και από σήμερα ξεκινάει τα δικά του πάλι![]()
Σχολάω στις 16:00 και θα έχω το νου μου να κοιτάξω στο νετ απ'το σπίτι, αν καλυτερέψουν τα πράγματα θα σε πάρω τηλέφωνο Μιχάλη να σου πω ότι ξεκινάω αλλιώς πάμε από βδομάδα, δεν χανόμαστε !![]()
Ηλία σου στέλνω το κινητό μου, αν θέλεις στείλε μου και το δικό σου ώστε αν ξεκινήσω να σε πάρω μπας και την κάνουμε μαζί τη βόλτα![]()
Ο δικός μου σάρακας δεν, ξεχάστε τον, μόνο στο κουτί μπαίνει![]()
Αυτο το κωλομετεο βλεπω και γω και κολλαω...
Τεσπα εχεις π.μ
λούληδες, μου θέλετε και ΔΣ...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
'Έλα μωρε, & δυο στάλες να ρίξει..Τι σκατά μηχανόβιοι είμαστε![]()
![]()
![]()
Τα Χανιά τα κοίταξες μωρέ κοπέλι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για σήμερα, βλέπω το χειρότερο συννεφιά σε meteo & poseidon. Εδώ πάντως προς το παρόν είναι χαρά θεού!
Come on..![]()
![]()
Είναι δύσκολα τα πράγματα Μιχάλη, νύχτα στην εθνική οδό (ο θεός να την κάνει) με τη βροχή που ετοιμάζει είναι ολίγον -έως πάρα πολύ- επικίνδυνα !
Καπετάνιο βλέπε τα κι εσύ αυτά να μην τα ξαναγράφω !![]()
Ειλικρινά υπάρχει όλη η καλή διάθεση και ο ελεύθερος χρόνος (και η ρακή) αλλά αφού το κάναμε ΔΣ δεν τίθεται θέμα, Τετάρτες μπόλικες να βρισκόμαστε !![]()
Αν αλλάξει κάτι μιλάμε τηλεφωνικά τζεντλεμέν![]()
Τουλούμια ετοιμάζει λέμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
'Έλα μωρε, & δυο στάλες να ρίξει..Τι σκατά μηχανόβιοι είμαστε![]()
![]()
![]()
Πρώτη φορά είδα το κεραυνάκι ανάμεσα στα σύννεφα του meteo για τα Χανιά !![]()
:rotflmao:
![]()
[ψηλοσπαμ on]
το meteo τον τελευταίο καιρό παίζει τον περδίκο, αν το ακολουθουσα δεν θα ειχα κάνει καμια βόλτα τα προηγούμενα 2 σκ....![]()
www.accuweather.com
www.wunderground.com
www.intellicast.com
[ψηλοσπαμ οφφ]
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Το ξέρω Γιάννη γιατί το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά, σήμερα να δεις όμως που θα δουλέψει ρολόι !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το meteo τον τελευταίο καιρό παίζει τον περδίκο![]()
Άσε που βγήκα και στην ταράτσα του μαγαζιού και κοίταξα τον ουρανό προς Ρέθυμνο μεριά, περιττό να σου πω για τη μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα που αντίκρυσα![]()
![]()
Επόμενη ανταπόκριση από ταράτσα στις 16:00 :rotflmao:
Παει ο πρωτος...
Ακυρος εγω...
Ο Δικτατορας αποφασισε...στο πρωτο ''ΜΑ'' οπλισε την παντοφλα...
αρα παμε για αλλη φορα...
μονο υγεια και καλη διαθεση να υπαρχει ρε κοπελια και θα σμιξουμε![]()