Αυτα τα ποστ πρεπει να σβηνουν !!
Εμεις τι φταιμε ρε να μας τρεχουν τα σαλια και να μας πιανει νοστρος ;;
εεεεεεεεεεεεεε ;;;
![]()
![]()
![]()
Καλα ναστε και οπως λεει κι ο αλλος κουζουκλος ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !
![]()
![]()
![]()
Αυτα τα ποστ πρεπει να σβηνουν !!
Εμεις τι φταιμε ρε να μας τρεχουν τα σαλια και να μας πιανει νοστρος ;;
εεεεεεεεεεεεεε ;;;
![]()
![]()
![]()
Καλα ναστε και οπως λεει κι ο αλλος κουζουκλος ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !
![]()
![]()
![]()
Πάντα Τέτοια™
Και να πατε και καμμια βολτα στο χωριο του παππουλη μου,την Μιαμου!
Την επομενη φορα!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια να μας κάνετε να ζηλεύουμε.
Παρατήρηση:Πως τα καταφέρνεις κάθε φορα να βγάζεις κουνημένες τις φωτογραφίες ενώ έχεις την μηχανή σταθερή να κάθεται σε ενα τραπέζι αύτο ομολογώ δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άλλη μια, η οποία δυστυχώς βγήκε κουνημένη![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
pws mporei na paei kapios ekei enow einai kleidwmeno?am ne ta kleidia apo pou ta pernei kapios ?mono apo zaro paei ?an mporeite peite mou na kanonisoume kai emeis kamia eksormisi outos i allos to xwrio pou megalwsa einai konta sxetika (agia galini)
Ναι, πάει μόνο από Ζαρό. Ανεβαίνεις από Μονή Βροντησίου επάνω το χωματόδρομο, όπως δείχνω στο χάρτη.Υπόψην, το ανέφερα & στην αρχή, μόνο on-off & enduro μηχανάκια. Γενικά είναι ανοιχτό. Δε χρειάζεται να κανονίσεις. Απλά θα πρέπει όταν φύγεις να έχεις αφήσει ξύλα & γενικά να είναι όλα όπως τα βρήκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
pws mporei na paei kapios ekei enow einai kleidwmeno?am ne ta kleidia apo pou ta pernei kapios ?mono apo zaro paei ?an mporeite peite mou na kanonisoume kai emeis kamia eksormisi outos i allos to xwrio pou megalwsa einai konta sxetika (agia galini)
Σαν να μην έχεις πάει ένα πράμα. Καλό είναι να διαφυλάξουμε οτιδήποτε καλό.![]()
![]()
![]()
![]()
me ti lesxi filwn 4x4 pame boltitses ta skiriaka kai me dasos rouba konta tha to doume eyxaristw file mou na sai kala![]()
![]()
Μάγκες, συμπληρώσατε και ολοκληρώσατε το γνωστό Καρτεσιανό αξίωμα...
...με ολίγη παράφραση "αποδρώ άρα υπάρχω"!
Αυτές οι λίγες γραμμές ήταν αρκετές για να "αποδράσουμε" κι εμείς νοερά στην ...πραγματική ζωή!
Μπράβο ρε Μάϊκ, το έχεις το γονίδιο της περιπέτειας...
![]()
![]()
![]()
Να'χε και μηχανακι επισης για περιπετεια καλα θα΄τανε(να συμπληρωσω εγω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μπράβο ρε Μάϊκ, το έχεις το γονίδιο της περιπέτειας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πρότεινε μου ένα λοιπόν... Γιατί έχω αρχίσει & ψάχνομαι γενικά, με το F800GS να έχει ίσως το πρώτο λόγοΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Να'χε και μηχανακι επισης για περιπετεια καλα θα΄τανε(να συμπληρωσω εγω)![]()
![]()
![]()
Εγώ μια απορία έχω....
Καμιά ρακί ήπιατε?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Μπράβο ρε παιδιά.![]()
![]()
Ωραία πράγματα.![]()
![]()
Υ.Γ κάντε και καμια εξέταση για χοληστερίνη,τριγλυκερίδια κτλ.![]()
![]()
:a51:
Μερικούς μήνες αργότερα...τα περάσαμε κι εμείς αυτά τα ωραία! !Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Αυτα ειναι τα ωραία.
Μπράβο Παιδιά !!
![]()
![]()
![]()
Αλλά παραμένουν καλά φυλαγμένα σε μια γωνιά του μυαλού, περιμένωντας
το επόμενο...η θύμιση να ζωντανέψει και πάλι...!
![]()