Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Οποιαδήποτε ιδέα καλό ευπρόσδεχτη. (Εξάτμηση)

Παλαιό μέλος

Οποιαδήποτε ιδέα καλό ευπρόσδεχτη. (Εξάτμηση)

Χαιρετώ.

Από καιρό ψαχνόμουνα για χταπόδι μαμά αφού είχα ένα προσωρινό από 750cc αν δεν κάνω λάθος με αποτέλεσμα εκτός από άσχημο να μου κρατά την ροπή στα ύψη αφού μέσα οι σωληνώσεις ήταν ελεύθερες και ποιο φαρδύτεροι από όσο θα έπρεπε.

Τώρα επιτέλους κατάφερα να βάλω το μαμά που θέλει μόνον λίγο γυάλισμα.
    Πρόβλημα είχα και με το τελικό που πολύ καιρό έψαχνα αλλά δεν ήθελα να δώσω και μια περιουσία για να το αποκτήσω.

Με υπομονή και επιμονή τελικά κάτι κατάφερα με μόνο ψεγάδι η κόλληση που δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω, αλλά νομίζω ότι εδώ που έφτασα θα το διορθώσω με την πρώτη ευκαιρία. Είτε με νέα κόλληση σε ειδικό είτε με μια προσθήκη σαν προφυλακτήρα από επάνω.

Οποιαδήποτε ιδέα καλό ευπρόσδεχτη.

Ευχαριστώ.
    Panatha

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Ε????
    Η ερωτηση ποια ηταν τελικα?
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος

Re: Οποιαδήποτε ιδέα καλό ευπρόσδεχτη. (Εξάτμηση)

Αφού δεν μπορώ να διαγράψω το θρέντ που έκανα συνεχίζω από εδώ. Το λάθος ήταν στο μέγεθος της φώτο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Φώτο 1.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	remus_1a copy.jpg 
Προβολές:	426 
Μέγεθος:	91,2 KB 
ID:	118108
    Panatha

Παλαιό μέλος
    Σόρρυ φίλε μου και σωστά δεν κατάλαβες αφού έσβησα την φώτο αλλά δεν μπορούσα να ανεβάσω νέα στην ίδια (πρώτη) σελίδα.
    Η ερώτηση έχει να κάνει με αυτό ακριβός.

Φωτο 2.

Όνομα:	remus_no_ready copy.jpg 
Προβολές:	423 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	118109
    Panatha

Παλαιό μέλος
    Όπως και να χει μερικές ακόμα και να προσπαθήσω σε καλύτερη ποιότητα αφού το επιτρεπτό μέγεθος μου τα χαλάει…

Φωτο 3. :rotflmao:

Όνομα:	remus_2a_ok.jpg 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	83,2 KB 
ID:	118110
    Panatha

Παλαιό μέλος
    Και μία τελευταία μην σας κουράζω.

Φωτο 4.

Όνομα:	remus_2b_ok.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	81,5 KB 
ID:	118111
    Panatha

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Ωραία η εξάτμιση!!!

Φαντάζομαι τώρα θα ουρλιάζει!!!

Αν την κόλληση την έκανες μόνος σου, δεν είναι και τόσο κακή...Καλό θα ήταν να πας σε εξατμισά όμως...Επίσης...καλό θα ήταν για αισθητικούς λόγους να κόντενες λίγο τον σωλήνα...μιας και το τελικό είναι μακρύ...

Κατά τ' άλλα...ωραίος

Όνομα:	remus_no_ready_copy.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	95,9 KB 
ID:	118129
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Ωραία η εξάτμιση!!!

Φαντάζομαι τώρα θα ουρλιάζει!!!

Αν την κόλληση την έκανες μόνος σου, δεν είναι και τόσο κακή...Καλό θα ήταν να πας σε εξατμισά όμως...Επίσης...καλό θα ήταν για αισθητικούς λόγους να κόντενες λίγο τον σωλήνα...μιας και το τελικό είναι μακρύ...

Κατά τ' άλλα...ωραίος
    Φίλε μου odt σε ευχαριστώ, να σου πω ότι δεν μπορώ να κοντύνω άλλο τον σωλήνα γιατί από την μια δεν έχει περιθώριο το τελικό και από την άλλη θα αναγκαστώ να κόψω την βάση του διπλού σταντ που το έχω αγοράσει, το έχω βάψει και το έχω κάνει σαν καινούριο και μένη να το τοποθετήσω. Επειδή το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο το διπλό σταντ δεν θέλω να χάσω το στοπ του που είναι με το λάστιχο επάνω στον σωλήνα του χταποδιού. Επίσης μετά ακριβός είναι και το σημείο που βιδώνει ο σωλήνας στον σωλήνα του σκελετού.

Τέλος όμως επειδή ότι και να λέμε όλα είναι εντελώς υποκειμενικά εγώ δεν θεωρώ ότι το τελικό εξέχει πολύ αν και πριν την τοποθέτηση έτσι νόμιζα ότι θα συνέβαινε και γι' αυτό έκοψα τον σωλήνα του τελικού τόσο κοντό. Έχω δει κατασκευές που το τελικό εξέχει κατά πολύ από την ρόδα και σε μερικές εφαρμογές ακόμα και από το πίσω φτερό...

Υ.Γ Μια καλή λύση για να μην φαίνεται η κόλληση είναι να βάλω ένα υλικό που θα έχετε δει σε αγωνιστικά μότο στις εξατμίσεις και που μοιάζει με αλουμινόχαρτο αλλά δεν ξέρω πως λέγετε και αν όντως είναι καλή ιδέα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό ας μου πει. Όποια πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.

Υ.Γ 2. Ναι όντως κάνει αρκετό θόρυβο αν και πολύ όμορφο δεν νομίζω ότι θα το αφήσω έτσι και σίγουρα κάποια στιγμή θα με γράψουν. Άλλωστε δεν μου φταίει κανείς να τον ζαλίζω την ώρα που κοιμάται και γενικά να σπέρνω ηχορύπανση. Πήρα τηλ στον Σπηλιώτη (REMUS) και πουλάει τον σιγαστήρα ξέχωρα σαν ανταλλακτικό 30 Ευρώ. Θα το αγοράσω και ελπίζω να μην την πνίξει εντελώς. :rotflmao:
    Panatha

Πω ρε φίλε τι μου κάνεις !!! Πρέπει να ακούγεται τέλεια !!! Αχ... και εγώ θέλω. Για πες τώρα .Πόσο και από που την πήρες την Remus? καινούρια η μεταχειρισμένη? Και τελευταία ερώτηση είναι : εγω έχω το μαμα χταπόδι και τη μαμα εξάτμιση θα μου κάνει αυτη η εξάτμιση χωρίς να αλλάξω το χταπόδι???
    Σε βομβάρδισα λίγο αλλά ετσι είμαστε εμείς οι cbάδες Ζηλιάρηδες
    Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
    Πω ρε φίλε τι μου κάνεις !!! Πρέπει να ακούγεται τέλεια !!! Αχ... και εγώ θέλω. Για πες τώρα .Πόσο και από που την πήρες την Remus? καινούρια η μεταχειρισμένη? Και τελευταία ερώτηση είναι : εγω έχω το μαμα χταπόδι και τη μαμα εξάτμιση θα μου κάνει αυτη η εξάτμιση χωρίς να αλλάξω το χταπόδι???
    Σε βομβάρδισα λίγο αλλά ετσι είμαστε εμείς οι cbάδες Ζηλιάρηδες
    Ναι όντος και εμένα μου αρέσει, έκανα υπομονή, είπα όχι σε πολλά τελικά που βρήκα στον δρόμο μου κατά το ψάξιμο και τελικά βρήκα αυτό το τελικό της Remus 200 Ευρώ από κάποιον που έχει μαγαζί με ανταλλακτικά. Το τρελό είναι ότι με βρήκε το τελικό παρά εγώ αυτό. Ο τύπος ήξερε ότι ψάχνω τελικό και μια μέρα με φωνάζει και μου λέει πάρτη δώσε μου 100Ευρώ και τα άλλα 100 όποτε μπορέσεις. Έτσι και έγινε. Εκτίμησα την εξήγησή του και τα έδωσα με ευχαρίστηση. Το τελικό είναι σε τέλεια κατάσταση αλλά αν θέλω και τον σιγαστήρα θα πρέπει να δώσω στον Σπηλιώτη (REMUS) 30 Ευρώ ακόμα. Πωλείτε σαν ανταλλακτικό, όπως και το λάστιχο του κολάρου που όμως το δίνει μαζί με καινούριο κολάρο άλλα 30 Ευρώ = 60 = 260 το σύνολο. Δεν πειράζει όμως χαλάλη αφού το αποτέλεσμα με δικαιώνει νομίζω.

Τώρα όσο για το χταπόδι το μαμά και φυσικά κάνει και αυτό έβαλα και εγώ. Μάλιστα ο σωλήνας του χταποδιού είναι ποιο φαρδύς από τον σωλήνα του τελικού αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού το μαμά χταπόδι μέσα από τον χρωμιομένο σωλήνα έχει και έναν ακόμα διάτρητο που στην ουσία αυτός είναι η πραγματική εξάτμιση και ταιριάζει με το τελικό ακριβός όπως και να το κολλήσεις, βλέπεις κάποτε έκαναν πραγματικά καλή δουλειά, που να βρεις εύκολα σήμερα χταπόδι με διάτρητο κατά μήκος από μέσα... Δύσκολα πολύ δύσκολα. Το προηγούμενο προσωρινό που φόραγα φυσικά και δεν ήταν έτσι παρότι διαιρούμενο από παντού..
    Τέλος να μην σας ζαλίσω μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο τελικό με το μαμά χταπόδι όπως έκανα εγώ με αποτέλεσμα υπέροχο ήχο και αν θές να σου πω και καμιά διεύθυνση όπου με 100 - 150 Ευρώ θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Αν θές να σου στείλω p.m
    Αυτά χαιρετώ και Thanks για τα καλά λόγια αφού το αποτέλεσμα μάλλον άρεσε.

Υ.Γ Ξέρει κανείς πως λέγετε αυτό το υλικό που βλέπουμε σε εξατμίσεις αγωνιστικές που μοιάζει με αλουμινόχαρτο όπου τυλίγουν διάφορα σημεία της εξάτμισης.? Λέω κάτι τέτοιο να βάλω στο σημείο της κόλλησης. Αν ναι ας μου πει και αν ξέρετε που μπορώ να το βρω.
    Panatha

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Ναι, εννοείται πως πως σου μίλησα καθαρά υποκειμενικά για το τι θα έκανα εγώ...Ούτως ή άλλως το τελικό είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει και χρωματικά με το μηχανάκι...τόσο πολύ που αυτό που σου γράφω παραπάνω (τώρα που το ξαναβλέπω) φαντάζει λεπτομέρεια...

Την τάπα, να την βάλεις...Και για να μην έχεις πρόβλημα με την τροχαία, αλλά και για να μην έχεις γενικά πρόβλημα μιας και δεν ξέρω πόσο ελεύθερο ήταν το τελικό που είχε πριν...πάντως αυτό που είναι τόσο ελεύθερο θα κάνει το φουράκι σου να δουλεύει πολύ φτωχά...Ειδικά τώρα που είναι κάπως κρύος ο καιρός...

Θα δεις ότι με την τάπα θα πάει καλύτερα...αλλά θα χάσεις τον ήχο... όχι τελείως όμως... άσε που όποτε θες τη βγάζεις...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος
    Χαιρετώ.
    Λοιπόν πήρα την τάπα θορύβου αλλά η Remus δίνει δύο ειδών σιγαστήρες, την ελεύθερη και την πιο κλειστή. Εγώ πήρα την ποιο ελεύθερη με συμφωνία πως αν το μετανιώσω να μου την αλλάξουν με την ποιο κλειστεί. Παρεμπιπτόντως να πω πως το Service της Remus δεν παίζεται.
    Εκτός από ανταλλακτικά που υπάρχουν τα πάντα δεν είναι σχετικά πολύ ακριβή η όποια υπηρεσία χρειαστεί κανείς. Ένα πλήρες service (άνοιγμα τελικού) με αλλαγή τον υαλοβάμβακα και ότι άλλο χρειαστεί το κόστος είναι 40 Ευρώ. Μου έδειξαν μια Remus Revolution αλουμινίου κομμένη σχεδόν στα δύο και μου είπαν ότι θα την κάνουν σαν καινούρια αλλάζοντας και όλο το κουστούμι με 120 Ευρώ. Νομίζω ότι αξίζει...
    Τελικά να μην τα πολύ λέω ο ποιο ελεύθερος σιγαστήρας που πήρα με ικανοποίησε απόλυτα και δεν χρειάζεται να τον αλλάξω, δεν πνίγει τον ήχο αλλά και δεν χαλάει τον κόσμο. Όσο ανοίγεις την μηχανή τόσο ποιο δυνατά (και πολύ όμορφα) ακούγεται, αν θές να πας ψιλο συντηρητικά δεν ενοχλείς κανέναν και ο ήχος παραμένει απολαυστικός. Κόστος 30 Ευρώ.
    Το ψεγάδι τώρα ήταν που ήθελα το λάστιχο του κολιέ αλλά έπρεπε να πάρω και τον κολιέ μαζί. Κόστος 30 Ευρώ. Ας είναι...

Συμπέρασμα. Αν σας πέσει κάποια Remus μην το πολυσκεφτείτε και πάρτε την, θα την κρατήσετε και για την επόμενη μηχανή σας. Εγώ για 200 Ευρώ νομίζω πως μου έκατσε σαν λαχείο. Τέλος στην φοβία μου μην πέσω ή πέσει η μηχανή και πάθει το τελικό κάτι (και καρμπόν) στην Remus με διαβεβαίωσαν να μην έχω κανένα πρόβλημα ότι και να πάθει.
    Panatha

Παλαιό μέλος
    να και η επομενη εκδοση στο ιδιο χρωμα, με την ιδια εξατμηση και τον ιδιο τροπο κολησης λοολ
    αλλα στην μιση τιμη αγορας :P

Όνομα:	dfd.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	63,0 KB 
ID:	134677

Παλαιό μέλος
    Καλή φάση, και εγώ παίζομαι τελευταία να πάρω ένα χορνετ αλλά πάντα αυτό που μου την έσπαγε ήταν η μαμά εξάτμιση που φαράει. Έτσι πολύ καλύτερα.
    Τώρα από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένος από το CB μου αλλά μάλλον θέλω να ανέβω σε κυβικά.
    Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τα Ηορνετ δεν έπιασαν εδώ στη Ελλάδα και δύσκολα τα βρίσκεις. Μου αρέσουν πολύ περισσότερο από π.χ. τα Φαϊζερ της Yamaha ακόμα και από σχεδόν όλα τα 600αρια Νάγκετ της αγοράς.
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
    Πάντως πολύ δύσκολο να αποχωριστείς το CB αφού δεν θα είχες ποτέ προβλήματα και σου κάνει πάντα όλα τα χατίρια. Θα δώ.!
    Panatha

Παρόμοια θέματα

1. Μια πολύ καλή ιδέα...
    από VaSsiLaKos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 09:09
  2. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 21:09
  3. Καλημερίζω όΟολο τον καλό κόσμο...
    από Zanzibar στο forum Off topic