Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
....
Πάντως από το δικό σου πάει πιο γρήγορα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ναι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στον πάτο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ηταν να διαλεξω απο 650 βεστρομ και το 700 τρανσαλπ θα επαιρνα μια μπανανα για να δωσω δικηο στο κροκοδιλα !!!
Ψοφιμια και τα δυο και επειδη το κακο τριτωνει βαλε και ενα ταϊγκερ διπλα να εχεις το τριο στουτζες !!!
:a36: :a36: :a36:
Εσύ παιδί μου είσαι γεννημένος ΒαραντέριοςΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν ηταν να διαλεξω απο 650 βεστρομ και το 700 τρανσαλπ θα επαιρνα μια μπανανα για να δωσω δικηο στο κροκοδιλα !!!
:a36: :a36: :a36:![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
είδες πόσο εύκολα μπορεις να κάνεις πλάκα με ένα στρώμα!
![]()
Ακόμα και εκεί τα honda έρχονται δεύτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στον πάτο ;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε το στρωμα το πηρα για να κανω την δουλεια μου οχι για να το παιζω μηχανοβιος!
Μια χαρα τα εχει βγαλει 45,000 μεσα σε δυο χρονακια!
Ενω οσοι θα παρουνε Transalp θα το παρουνε για να γραφουν χρονους στας Σερρας![]()
![]()
![]()
Ευνόητο είναι ρε κουμπάρε, παίζετε εντός έδρας εκεί !Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Ακόμα και εκεί τα honda έρχονται δεύτερα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αν δεν ειχε υποστει τετοια ...ασφαλτοποιησητο νεο Transalp θα εξακολουθουσε να ειναι ενα απο τα ιδανικοτερα μηχανακια για την χωρα μας.
Εγω το σνομπαρα, αλλα οδηγησα το παλιο-παλιο μοντελο (98) επι τεσσερις ημερες και 2.000χλμ στην Πελοποννησο και επαθα την πλακα μου.
Η εξειδικευση του δεν εχει συγκεκριμενο πεδιο, η εξειδικευση του ειναι (η ηταν; ) να τα κανει ολα καλα, αθορυβα και απροβληματιστα.
Και το καταλαβα οταν γυρισα πισω απο την εκδρομη του καλοκαιριου, οπου συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα σχοληθει στο παραμικρο μαζι του για 2.000χλμ. Οχι μονο επειδη δεν παρουσιασε προβλημα (αυτο το κανουν και αλλα μηχανακια) αλλα επειδη πουθενα δεν παρουσιασε αδυναμια ανταποκρισης στις απαιτησεις μου.
Ταξιδεψε, εστριψε, μπηκε στο χωμα και τα εκανε ολα πολυ καλα.
Πουθενα δεν μου φανηκε ''λιγο'' και επισης πουθενα δεν μου φανηκε ''υπερβολικα πολυ''
Καποια στιγμη ειναι σιγουρο πως θα χτυπησω ενα μτχ για να τα κανω ολα σε καθημερινη βαση και ας εχω μια πιο εξειδικευμενη μηχανη αραγμενη για να βγαζω γουστα οποτε μου την δωσει.
![]()
Δε μπορω να πω, με περασε καποιο φεγγαρι απο το μυαλο αλλα με φανηκε αλαφρυ !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ παιδί μου είσαι γεννημένος Βαραντέριος![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευνόητο είναι ρε κουμπάρε, παίζετε εντός έδρας εκεί !![]()
![]()
έχετε το βαρκαδέρο που επιπλέει και βοηθάει την κατηγορία!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H χοντα καλα εκανε και εβγαλε το τρανσαλπ ετσι οπως το βγαλε. Πηρε εναν αξιοπιστο κινητηρα απ το ντοβιλ βελτιωσε και 5 πραμαατακια και καθαρισε με τους χοντακιδες. Σοφη κινηση! Το να προσπαθησει να τα βαλει με το βεστρομ θα ηταν ουτοπια, εκτος αν σχεδιαζε κινητηρα απ το μηδεν, αλλα αυτο θα ανεβαζε το κοστος κατακορυφα. Το βεστρομ απλα δεν παλευετε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
H χοντα καλα εκανε και εβγαλε το τρανσαλπ ετσι οπως το βγαλε. Πηρε εναν αξιοπιστο κινητηρα απ το ντοβιλ βελτιωσε και 5 πραμαατακια και καθαρισε με τους χοντακιδες. Σοφη κινηση! Το να προσπαθησει να τα βαλει με το βεστρομ θα ηταν ουτοπια, εκτος αν σχεδιαζε κινητηρα απ το μηδεν, αλλα αυτο θα ανεβαζε το κοστος κατακορυφα. Το βεστρομ απλα δεν παλευετε.![]()
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
![]()
to 650 to Vstrom ειναι ψοφιμι. Δε πα να παρεις κανα ποδηλατο;; Ποιο καλα θα σουρχεται !
Το Transalp ειναι κι' αυτο ενα ΓΤΠ ανακατεμενο συνοθυλευμα. Παρε παλι ποδηλατο !!
Σε αντιπαραθεση σε 2 πτωματα γιατι να μη βαλουμε στο χορο το Τenere XT660 και την BMW GS800F τη καινουργια ??
![]()
![]()
ψοφιμι απο αποψη επιδοσεων λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
to 650 to Vstrom ειναι ψοφιμι.
για το Versys τι γνωμη εχεις?