Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: Αλβανια Ωρα Μηδεν

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Τώρα το βαρύναμε , φίλε Free rider....xexexexe:rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Οχι η λέξη παιδεία φίλε periklisk... αυτό που λες είναι η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση της παιδείας προς εξυπηρέτηση των όποιον σκοπών προπαγάνδας.....

κάτι τέτοιο ήθελα να πω.... ότι έχει περισσότερες από μια έννοιες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραπληροφόρηση και προπαγάνδα....

Και μην ξεχνάς οτι η χειραγώγηση των μαζών , δεν βασίζεται στην παιδεία αλλά στην έλλειψη αυτής που οδηγεί και στην αντίδραση βασισμένη στο ένστικτο παρά στο σκεπτικισμό....

σωστόν....

Τώρα το βαρύναμε , φίλε Free rider....xexexexe:rotflmao: :rotflmao:
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αυτήν την στιγμή στον άλφα
    Ο καψής και διάφοροι παρατρεχάμενοι προσπαθουν να δημιουργήσουν πρόβλημα εκ του μη έχοντος

Ο κολατος αντιστέκεται
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Αυτήν την στιγμή στον άλφα
    Ο καψής και διάφοροι παρατρεχάμενοι προσπαθουν να δημιουργήσουν πρόβλημα εκ του μη έχοντος

Ο κολατος αντιστέκεται
    τώωωρα ειπες την μαγική λέξη...

ΚΑΨΗΣ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    τώωωρα ειπες την μαγική λέξη...

ΚΑΨΗΣ....

Ε ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΡΥΝΕΙ

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    εγώ δεν κατάλαβα όμως με ποιους δεν συμφωνείς με εμάς η με τους άλλους ?
    MA ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    MA ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    οοοχι ρεεε.....

είμαστε οι "ΕΜΑΣ"...

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

που εχει γεμισει ο τοπος κινεζικα μαγαζια,και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις το βραδυ απο την εγγληματικοτητα
    Δηλαδή δεν κυκλοφοράς για τι έχουμε γεμίσει κινέζικα?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Ανεκαθεν η Ελλαδα ειχε αλλοδαπους,κανεις ποτε δεν ειχε προξενησει προβλημα!
    Οι Ρουμάνοι του ’90. Οι Πολωνοί του ’80. Οι Κούρδοι του 2010. Οι ιρακινοί του 2030.κλπ.

Πάντα κάποιος φταίει για την αναδουλειά, την εγκληματικότητα. την φτώχια. Ποτέ αυτοί που σε κλέβουν, και μέσω της δουλειάς σου ρουφάνε το αίμα Ε?

Υπάρχει μια συνωμοσία και μια συμμαχία από αυτούς τους αλλοδαπούς.
    Κανονίζουν και έρχονται εδώ με σκοπό να κατεβάσουν το βιοτικό σου επίπεδο.
    Αντισταθείτε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	internet.gif 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	1,9 KB 
ID:	11433

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Δηλαδή δεν κυκλοφοράς για τι έχουμε γεμίσει κινέζικα? Οι Ρουμάνοι του ’90. Οι Πολωνοί του ’80. Οι Κούρδοι του 2010. Οι ιρακινοί του 2030.κλπ.

Πάντα κάποιος φταίει για την αναδουλειά, την εγκληματικότητα. την φτώχια. Ποτέ αυτοί που σε κλέβουν, και μέσω της δουλειάς σου ρουφάνε το αίμα Ε?

Κανονίζουν και έρχονται εδώ με σκοπό να κατεβάσουν το βιοτικό σου επίπεδο.
    Αντισταθείτε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Την ιδια "πονεμενη" κουβεντα ειχα με κατι συναδελφους στη δουλεια πριν απο κατι μερες, και καταλαβα οτι εχω να κανω με ατομα, που πλεον εχουν συσσωρευσει τοση οργη μεσα τους, που δεν ξερουν που να την διοχετευσουν.
    Η μεγιστη αντιφατικοτητα ειναι οτι ο ιδιος που εβριζε τους Κινεζους που με την παλιοπραματεια τους εχουν καταστρεψει τους Ελληναρες μαγαζατορες, διαβαζε παραλληλα εναν καταλογο του Πλαισιου και προσπαθουσε να δει που θα εξοικονομησει ενα ολοκληρο μηνιατικο για να παρει ενα κινητο που θα του ειναι κατα 90% αχρηστο.

Δεν τον ακουσα να διαμαρτυρεται για αυτο ομως.
    Οι Κινεζοι τον πειραξαν και το 1 ευρω που ειχε η κοκα-κολα στο περιπτερο και την πεταξε στη μαπα του περιπτερα, το ζωο, οπως ειπε, γιατι ενιωθε οτι τον εκλεβε.

Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι ρε γαμωτο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος

Λοιπον,

γιατι δεν ακουστηκε σχεδον τιποτα για πολωνους,για πακιστανους,για μαυρους,για,για,για....αλλα μονο κ κατα κυριο λογο για Αλβανους?Τουλαχιστον εγω θυμαμαι τους Αλβανους στην αρχη ο κοσμος τους συμπαθουσε,δε μιλαω για μουνοπανα εργοδοτες που τους πεθαιναν στη δουλεια για ψιχουλα,αλλα για την μεση νοικοκυρα κ τωρα ολοι ειναι εξαγριωμενοι μαζι τους?μηπως τα ατομακια το εχουν στο αιμα τους το να τα γαμανε ολα?Αλλα εμεις εδω ειμαστε πολιτισμενοι,οταν καινε τη σημαια μας'ενταξει μωρε Αλβανοι ειναι γαμησε τους",για να πανε να κανουν τα ιδια κ στη Γερμανια εκει θα δουν Ευρωπαικο πολιτισμο,θα τους καψουν οι Γερμαναραδες βραδυ μες στα σπιτια τους,οπως πολλες Τουρκικες οικογενειες κ ας μην εφταιγαν σε τιποτα.Σκεφτητε κ το αλλο.Καλοι κ ωραιοι ομως σε περιπτωση πολεμου τι νομιζετε οτι θα κανουν ολοι αυτοι που δουλευουν μαζι σας η στις επιχειρησεις σας?Ακριβως οτι κ εσεις:θα βοηθησουν την πατριδα τους οπως μπορουν...Δεν θελω να εχθρευομαι κανενα λαο,δε με συμφερει στο κατω,κατω,ομως αυτοι δικαολογουν αυτο που λεμε εμεις για πλακα:Δεν ειμαι εγω φασιστας,αυτοι ειναι Αλβανοι...!Παντα φιλικα,stukas!

Re: Λοιπον,

Αρχικά δημιουργήθηκε από stukas
    γιατι δεν ακουστηκε σχεδον τιποτα για πολωνους,για πακιστανους,για μαυρους,για,για,για....αλλα μονο κ κατα κυριο λογο για Αλβανους?
    To ’80 μας έκλεβαν οι Πολωνοί, το ’90 οι Ρουμάνοι σκαρφαλώνανε στα μπαλκόνια και κλέβανε. Όλες οι φυλές έχουν κλέφτες. Μήπως δεν ξέρεις ότι στην Αμερική τα πρώτα ονόματα στον υπόκοσμο είναι Έλληνες? Απλά, οι Αλβανοί είναι περισσότεροι στον πληθυσμό και φαίνονται.

[Τουλαχιστον εγω θυμαμαι τους Αλβανους στην αρχη ο κοσμος τους συμπαθουσε,δε μιλαω για μουνοπανα εργοδοτες που τους πεθαιναν στη δουλεια για ψιχουλα,αλλα για την μεση νοικοκυρα κ τωρα ολοι ειναι εξαγριωμενοι μαζι τους?μηπως τα ατομακια το εχουν στο αιμα τους το να τα γαμανε ολα?:]
    Η προπαγάνδα από τα κανάλια έκανε καλή δουλειά. Ότι και αν γίνετε, μάλλον είναι Αλβανός .

[για να πανε να κανουν τα ιδια κ στη Γερμανια εκει θα δουν Ευρωπαικο πολιτισμο,θα τους καψουν οι Γερμαναραδες βραδυ μες στα σπιτια τους,οπως πολλες Τουρκικες οικογενειες κ ας μην εφταιγαν σε τιποτα.]
    Ε! τότε να φτιάξουμε και ένα νταχάου με φούρνους να τους καίμε για να μοιάσουμε στους Γερμανούς.

[Σκεφτητε κ το αλλο.Καλοι κ ωραιοι ομως σε περιπτωση πολεμου τι νομιζετε οτι θα κανουν ολοι αυτοι που δουλευουν μαζι σας η στις επιχειρησεις σας?Ακριβως οτι κ εσεις:θα βοηθησουν την πατριδα τους οπως μπορουν...]

Ε! τότε γιατί το αναφέρεις σαν ενάντιο επιχείρημα, αφού είναι φυσιολογικό? Τι ήθελες να στρατευτούν μαζί σου ενάντια στην πατρίδα τους?

[Δεν θελω να εχθρευομαι κανενα λαο,δε με συμφερει στο κατω,κατω,ομως αυτοι δικαολογουν αυτο που λεμε εμεις για πλακα:Δεν ειμαι εγω φασιστας,αυτοι ειναι Αλβανοι...!Παντα φιλικα,stukas!:wave2]
    Εγώ είμαι ρατσιστής ! ενάντια στην ράτσα των φασιστών και των ρατσιστών! Φιλικά πάντα.

Νέο μέλος

Λοιπον,

παμε,ενα,ενα:για πολωνους κλεφτες δεν ξερω κατι,τουλαχιστον οχι στον ιδιο βαθμο οπως οι αλβανοι.Εγω θυμαμαι στην απεναντι πολυκατοικια εμεναν πολωνοι,οι αντρες ηταν οικοδομοι κ οι γυναικες ειχαν κανει μια 'ομαδα" κ αναλαμβαναν να βαφουν ολοκληρες πολυκατοικιες ενω παραλληλα μεγαλωναν τα παιδια τους χωρις να δημιουργουν προβλημα σε κανενα,μαλιστα ειμασταν κ συμμαθητες,ειχαν κ κατι κορες....!αντιθετως στη δικια μου πολυκατοικια εμεναν αλβανοι.Τη μια φορα καποιοι πηγαν να βαλουν φωτια στην πορτα τους-γιατι οχι στους πολωνους?-την αλλη ορμησαν οι μπατσοι για ναρκωτικα-γιατι οχι στους πολωνους?-την παραλλη οι τυποι τσακωνοντουσαν μεθυσμενοι μεταμεσονυκτιες ωρες-γιατι οχι οι πολωνοι?,αυξηθηκαν οι κλοπες μοτοποδηλατων-γιατι οχι επι πολωνων?κ στο κατακαινουργιο αμαξι που μολις πηρε ο κακομοιρης ο πατερας μου,με δανειο απο την τραπεζα μετα απο 20 χρονια εργασιας,χωρις να εχει στην ουσια δικο του καινουργιο αμαξι,ενω τα αλβανιδια εσκαγαν με κατι απιστευτες bmw-απο που αραγε?-βρηκε μια γρατζουνια απο κλειδι,αφου το προηγουμενο βραδυ τους ειπε ευγενικα:'ρε παιδια μην κανετε φασαρια αυριο το πρωι δουλευουμε..."Ti κανει νιαου -νιαου στα κεραμιδια.ε?Λοιπον ας μην προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα,καθε λαος εχει δειξει απο τη παστα ειναι φτιαγμενος.Εχεις δει εσυ πολλους Αλβανους μεταναστες στη γερμανια?Μπααα,δε νομιζω....Γιατι εκει δεν εχει αστεια,αν δεν δωσεις καλο δειγμα γραφης που λενε,την επομενη σε πετανε εξω στην καλυτερη των περιπτωσεων,αν δε σε αναλαβουν τιποτα καμενοι νεοναζι....Εγω κ οχι μονο γιατι δεν εχω προβλημα με τους υπολοιπους μεταναστες-στην πλειοψηφια παντα,ε?-αλλα μονο με τους αλβανους?Ειμαι ρατσιστης κ φασιστας?Γινομαι ιδιος με τους γερμανους?Στα παλαιοτερα των υποδηματων μου αν γινομαι ιδιος,εγω απλα θελω να βγαινω με την κοπελα μου το βραδυ μια βολτα στο πεδιο του αρεως κ να μην σκεφτομαι αν απο κανα θαμνο θα μου κανουν ντου κανα δυο τρεις απο δαυτους...Δε λεω οτι ολοι οι αλλοι ειναι οσιες παρθενες κ αγγελουδια αλλα εμενα μου κανει εντυπωση γιατι αφου ανοιξαν τα συνορα με την αλβανια(αλλη μαμακια κ αυτη)αυξηθηκαν τα διαφορου ειδους μικρα κ μεγαλα αδικηματα κατακορυφα,απο κλοπες μεχρι ληστεεις κ διαρηξεις μετα φονων κ βιασμων γιαγιαδων 80 χρονων.Η μηπως κ αυτα ειναι προπαγανδα?ελατε τωρα ρε παιδια,ας μην παμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα...Δεν θελω να ειμαι ρατσιστης,ομως με αναγκαζουν,αυτο το λεω ειλικρινεστατα,χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση για ψυλλου πηδημα που λενε,απλα τα λεω γιατι ετσι τα νοιωθω.Παντα φιλικα,stukas.

Re: Λοιπον,

Αρχικά δημιουργήθηκε από stukas
    Λοιπόν Γιάννη. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά
    1ον Από το 85 μέχρι το 95 είχαμε αύξηση εγκληματικότητας από Πολωνούς και Ρουμάνους. Ο πληθυσμός τους ήταν μικρός άρα και τα κρούσματα λιγότερα των Αλβανών.
    2ον μόλις τακτοποιηθήκανε, κονομήσανε πέντε δραχμές και λίγδωσε το αστεράκι τους, νοικοκυρευτήκανε,
    3ον κανένας δέν είπε ότι είναι άγιοι οι Αλβανοί. Λέω οτι ένα μέρος τους (αυτοί που την κοπάνησαν από της φυλακές του Μπερίσα) είναι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα.
    Οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΟΙ μετανάστες που ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή (όπως πήγαμε εμείς αλλού) δέν φταίνε σε τίποτα και δέν ευθύνονται για της πράξεις όλων των Αλβανών.

Φασισμός είναι να βάζεις σε ένα τσουβάλι δίκαιους και άδικους.
    Ρατσισμός είναι, να μήν αποδέχεσαι οτι υπάρχει ΕΝΑΣ καλός άνθρωπος απο μια ράτσα, και να τους θεωρείς, όχι ανθρώπους αλλά κάτι αλλιώτικο. Επίσης να μήν αποδέχεσαι το γεγονός οτι ΚΑΙ εμείς έχουμε ένα ποσοστό Ελλήνων εγκληματιών.
    Όσο για το [ Εχεις δει εσυ πολλους Αλβανους μεταναστες στη γερμανια? ] σε πληροφορώ ότι οι Αλβανοί μετανάστες είναι διπλάσιοι από τους κατοίκους της Αλβανίας(προ του ’90)
    Τώρα για το αμάξι του πατέρα σου, σκέψου πόσα τσογλάνια δικά μας έχουν κάνει το ίδιο. Απλά εσένα σου έτυχαν Αλβανικά τσογλάνια. Η αλητεία, η παρανομία γενικότερα δεν έχει εθνικότητα.
    Πάντα φιλικά. Το επαναλαμβάνω μην τυχών σου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σου έχω εναντιωθεί

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μήπως δεν ξέρεις ότι στην Αμερική τα πρώτα ονόματα στον υπόκοσμο είναι Έλληνες?
    Tai κόψε τις ταινίες...

Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή , Κινέζοι και local gangstas είναι εκείνοι που έχουν το Νο1 σε εγκληματικότητα... Απο εκεί και πέρα το "οργανωμένο έγκλημα" που βλέπαμε σε ταινίες κτλ, ανήκει κυρίως σε trust πολλών εθνικοτήτων , πανομοιότυπα με αυτά που "βιώνουμε" εδώ με πολιτικές και νομικές διαδυνδέσεις που περισσότερο βασίζονται σε κομπίνες εκατομυριών δολλαρίων με την μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη , παρά με το "shoot-bang-thank you meam"....

Oι Έλληνες που αναφέρεις , είναι ίσως στην κορφή και πόστα κάποιων εταιριών - μεγαθηρίων , μετά απο αρκετή δουλειά και κόπο , πράγμα που σίγουρα δεν αρέσει σε κάποιους γηγενείς εκεί... Θες μήπως να μου πείς τώρα κάποιον Αλβανό , έστω και δεύτερης γεννιάς που διαπρέπει στον διό του τομέα στην Ελλάδα;...και δεν μιλάω για παρανομίες....

Αυτό που αναφέρουν οτι η πάστα κάθε φυλής είναι ορατή , είναι αλήθεια... Και ναι , 110% υπάρχουν εξαιρέσεις , αλλά είναι εκεί απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφαλιστικό ώρα μηδέν...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 04:31
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. Ορατότης μηδέν...!!!!!
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας