Παίδες έχω περίπου 100 σελίδες ακόμα να σκανάρω και τελειώνει
τρέχω και στους γιατρούς για το ποδάρι και για τις άδειες για τη δουλειά γι ' αυτό αργεί![]()
Παίδες έχω περίπου 100 σελίδες ακόμα να σκανάρω και τελειώνει
τρέχω και στους γιατρούς για το ποδάρι και για τις άδειες για τη δουλειά γι ' αυτό αργεί![]()
Πρώτα το πόδι κι ύστερα όλα τα υπόλοιπα !Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα να έχεις !
![]()
![]()
![]()
Ετοιμο είναι παίδες...
Επιτέλους τα κατάφερα και το σκανάρισα όλο![]()
Από Δευτέρα όμως να σας το μοιράσω γιατί δεν θα είμαι εδώ το Σαββατοκύριακο.
@iziogas αδερφέ στείλε μου pm που θέλεις να σου φέρω το πρωτότυπό σου.
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
Ευχαριστουμε αδελφε........
Να σαι καλά Νικόλα
απο βδομάδα κανονίζουμε τα της παράδοσης, εννοείται ότι εμείς θα ρθούμε όπου είσαι,
![]()
τις άλλες απο κοντά
Μπραβο φίλε, επιτέλους!
Όταν θα αρχίσει η μοιρασία θα μας ενημερώσεις, ετσι???
cbf600s
Τίποτα ακόμα χάθηκε όμως κι ο Γκουσκούνης εδώ και κανα μήνα, ελπίζω να είναι όλα καλά.:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από patra_cbf
μηπως υπαρχει κανενα νεο με το manual παιδια??
Παιδιά καλά είμαι.Δεν μπαίνω τόσες μέρες είχα κάτι θέματα με το ποδάρι.
Οπως είπα και πριν είναι έτοιμο στειλτε μου πμ οι εκτός Αθήνας να σας το στείλω.Οι υπόλοιποι ας κανονίσουμε έναν καφέ να σας το δώσω.Και ας με πάρει ένα τηλέφωνο ο φίλος iziogas να του πάω το πρωτότυπό του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OEOOOOOOO
Ερώτηξης. Γιατί δεν το ανεβάζεις rapidshare? Καί κάνονίζουμε ότι άλλο παίζει![]()
![]()
![]()
(Ενοείται ότι ανήκω στους ενδιαφερόμενους)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
OEOOOOOOO
Ερώτηξης. Γιατί δεν το ανεβάζεις rapidshare? Καί κάνονίζουμε ότι άλλο παίζει![]()
![]()
![]()
(Ενοείται ότι ανήκω στους ενδιαφερόμενους)
Tο αρχείο έχει σκαναριστεί σε jpeg και οι 500 σελίδες του είναι 230ΜΒ.Δεν εχω και λογαριασμό premium στο Rapidshare γμτ και θα κάνει αρκετή ώρα.Τώρα ένα φακελάκι με ενα CD μέσα κανει μισό ευρώ και 10-20 να στείλω δεν είναι πρόβλημα.![]()
![]()
![]()
![]()