Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τελευταια παρεμβολη μου....καλα που το εγραψες (εστω και τωρα) γιατι καποιοι ομοιδεατες σου ακομα ισχυριζονται οτι ειναι πεναλντυ....για να το πιστεψουν δηλαδη....αφου το λεει και ενας ολυμπιακος....ο Αλεφαντος δεν ηταν ο τιμημενος προπονητης,που ολοι η θυρα 7 επινε νερο στο ονομα του(με τα κεφτεδακια ειχαμε προβλημα βεβαια)???και που εβγαλε το σλογκαν.....''καλως τα παιδια,καλως τα 3-0''που ολοι αναπαρειγατε για αρκετο καιρο???
επι της ουσιας...
-υπηρξε παραγκα???αν οχι παραγκα,φιλικη διαιτησια υπερ του ολυμπιακου???και μην ακουσω οτι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα,γιατι θα συμφωνησω.....αλλα το θεμα ειναι ποιος επαιρνε τα πιο πολλα,τα πιο σημαντικα,και στην πιο κρισημα και καταλληλη στιγμη....
-''Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..."σου λεει κατι???
-ποιο μεγαλο σκανδαλο ειναι το αρθρο 44 (που υπηρχε) και χρησιμοποιησε νομιμα η Αεκ???η ο προπομπος αυτου....???δηλαδη η ρυθμιση χρεων που εγινε αποκλειστηκα για τον ολυμπιακο,και πληρωσε μονο το κεφαλαιο χωρις τοκους με αποτελεσμα να φαλιρισει η Τραπεζα Κρητης...
-τα 10 πρωταθληματα τα εχετε παρει ολα δικαια,χωρις διαιτητικη βοηθεια???
-βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φιλαδελφεια,και μπηκε το Καραισκακη σε μια νυχτα???μην ακουσω δικαιολογια για 131 και ΣτΕ,γιατι και στο Π.Φαληρο ειχαμε ακριβως τα ιδια και οχι με 131 αλλα με ολοκληρη δημοτικη αρχη και δημοτες (καμμια 3000 νομιζω)....
αυτα...γιατι αν τα γραψω ολα θα ξημερωσουμε....και περιμενω να τα γραψεις για να μαθαινουμε βρε παιδακι μου....και αεκτζηδες.....και βαζελοι....και γαυροι....και...και...και....
Κανονισμους,ευτυχως για μενα,ξερω παρα πολυ καλα....ετσι θα διαφωτησεις ολους τους υπολοιπους και θα με βγαλεις και απο τον κοπο να γραφω,και να κουραζομαι.....βαριεμαι και ευκολα ρε γαμωτω....![]()
φιλικα![]()
Δεν γίνεται συζήτηση έτσι.
Ή θα κάνουμε κουβέντα σοβαρή ή θα αρχίσουμε να αλληλοεκτοξεύουμε κατηγορίες για το
ποιος φταίει για το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου,της Ελληνικής κοινωνίας κ.λ.π..
Οι τύχες του ποδοσφαίρου μας εδώ και 30 χρόνια που είναι περίπου επαγγελματικό
εναλλάσονται μεταξύ κάποιων μεγιστάνων της Ελληνικής κοινωνίας.
Τό θέμα μας δεν είναι τό πόσο δίκαιο ήταν το τάδε ή το δείνα πρωτάθλημα.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ.
Και δυστυχώς φίλε μου ή μάζα είναι μάζα και πολύ εύκολα άγεται και φέρεται,ειδικά αν
της τάξεις πράγματα και καταστάσεις.
Εκεί ο φτωχός ξεχνάει και την αδικία ,ξεχνάει και τα πάντα.
Ταυτίζεται με τον Μεγιστάνα και νοιώθει το κορόιδο δυνατός.
Γίνονται όλοι Μπερλουσκόνι.
Κι όσο πιο απαίδευτος είναι αυτός ο λαός ,τόσο πιο εύκολα τον κουμαντάρει ο μεγάλος.
Γιαυτό ένα όπλο και μοναδικό υπάρχει απέναντι σε αυτό.
ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ .
Μετά θα μπορείς και εσύ και εγώ να κρίνουμε πόσο πέτσινα ήταν τα πέναλτυ και οι τίτλοι
και όλα.
ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
Άρα το ζητούμενο είναι Ο ΤΙΤΛΟΣ ??
ή
ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ??
Αν δώσεις την απάντηση σε αυτό θα έχεις δώσει την απάντηση και σε όλα αυτά που με ρώτησες
μόνος σου.
Όποτε με χρειαστείς εδώ θα είμαι και από μένα θα ακούς μόνο,
ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και όχι δήθεν.
Ούτε τον εαυτό μου παραμυθιάζω ,αλλά ούτε είμαι υπέρ του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
Η
ΑΥΤΟΙ
ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΙ ??
![]()