η ωρα ειχε περασει και εγω ζουσα σε μια νιρβανα μεσα στο μουσειο συνεπαρμενος απο ιστοριες με βικινγκς, μαχες, κλαγκες σπαθιων, νικες, ηττες, χαμενους συμπολεμιστες και τον ηχο των manowar στα αυτια μου να με μεταφερουνε σε αλλο χωροχρονο με το sign of the hammer.
αλλα το μουσειο το γυρισα και η ωρα κυλουσε διαφορετικα απο οτι τη μετρουσα εγω εκει μεσα.
λεωφορειο, t-centralen, τραινο...τραινο???ποιο τραινο ????ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΘΑ ΠΑΡΩ !!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ !!!
αδειαζω απο σκεψεις, εννοιες, βασσανα.κενο το μυαλο μου και απολαμβανω τη στιγμη ενω διαγραφεται ενα πελωριο χαμογελο στο προσωπο μου χωρις λογο.
ειναι η στιγμη που η μερα φευγει και ειμαι γεματος με + και χωρις -.
γυρναω το κεφαλι δεξια,χαιρεταω τη μερα που φευγει με το χαμογελο και το τσιγαρο στο στομα.σηκωνω τη φωτογραφικη μηχανη και αφιερωνω τη φωτογραφια σε ολους οσους αγαπαω εδω μεσα και εξω απο εδω.
2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...TO BE CONTINUED !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
20/12/2007
ημερα αναρωσης απο hangover μετα απο ουζα (ελληνικα φυσικα), μπυρες (σουηδικες), τεκιλα (μεξικανικη) και πολυ πολυ πολυ νερο μετα απο υπερβολικη ποσοτητα του δυνατοτερου τσιλι στον κοσμο (οι μαγιας δεν το τρωγανε απλα το δαγκωνανε και ειχανε παραισθησεις !!! αν υπαρχει κολαση τωρα ξερω πως ειναι).
το ζησαμε και αυτο !!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...