[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
.αυτσ που λεει ο τυπος δε γινονται σε πεντε λεπτα...λεει ψεματα,δε μπορεις να αλλαξεις ετσι ευκολα σε 5 λεπτα εγκεφαλο σε ενα αμαξι χωρις να παρει κανεις χαμπαρι...
λεει την αληθεια. εχω χασει saxo vts τοτε που τα κλεβανε μαζικα.
ηταν ανασφαλιστο για κλοπη ,επαθα τετοιο σοκ που ακομη και τωρα μετα απο 7χρ,
βλεπω εφιαλτες΄΄΄΄΄΄
Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι το αμαξι μου ειχε κλαπει για 500χλ δρχμες
ειχε ΄΄κοπει' και επωλειτο ανταλακτικα
η δε διαδικασια ειναι αυτη ακριβως που περιγραφεται
ολα αυτα τα ειχα καταγγειλει στην αστυνομια στον 11ο
φυσικα και δεν εγινε τιποτα.
ο μονος τροπος να διαφυλαξετε την περιουσια σας ,ειναι η ασφαλεια κλοπης.
ναι κοστιζει αλλα θα παρετε πισω κατι
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ομοιοπαθήςΑρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
.αυτσ που λεει ο τυπος δε γινονται σε πεντε λεπτα...λεει ψεματα,δε μπορεις να αλλαξεις ετσι ευκολα σε 5 λεπτα εγκεφαλο σε ενα αμαξι χωρις να παρει κανεις χαμπαρι...
λεει την αληθεια. εχω χασει saxo vts τοτε που τα κλεβανε μαζικα.
ηταν ανασφαλιστο για κλοπη ,επαθα τετοιο σοκ που ακομη και τωρα μετα απο 7χρ,
βλεπω εφιαλτες΄΄΄΄΄΄
Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι το αμαξι μου ειχε κλαπει για 500χλ δρχμες
ειχε ΄΄κοπει' και επωλειτο ανταλακτικα
η δε διαδικασια ειναι αυτη ακριβως που περιγραφεται
ολα αυτα τα ειχα καταγγειλει στην αστυνομια στον 11ο
φυσικα και δεν εγινε τιποτα.
ο μονος τροπος να διαφυλαξετε την περιουσια σας ,ειναι η ασφαλεια κλοπης.
ναι κοστιζει αλλα θα παρετε πισω κατιμου κλέψανε κι εμένα saxo vts σε λιγότερο απο 5 λεπτά, τον εγκέφαλο τον βρήκα δίπλα απο εκεί που ήταν αμάξι και τον κρατάω για ενθύμιο
![]()
το καλό ήταν ότι είχα ασφάλεια κλοπής και μετά απο τρείς μήνες και σκληρές διαπραγματεύσεις με την ασφαλιστική πήρα περίπου όσο θα το πούλαγα (αν και δεν ήθελα να το πουλήσω)
η αστυνομία ενοείται ότι δεν ψάχνει αλλά όταν έχεις ασφάλεια κλοπής καλύτερα να μην το βρούν γιατί αν το βρείς μισό πάει η αποζημίωση
οταν ανοιξανε το καπο,συναγερμος δε χτυπησε?να μου πειτε αν βγαλει πολους θα κλεισει αλλα θελει ωρα,οχι 5 λεπτα...
Ξέρω ότι αν σου το βάλουν στο μάτι δεν το γλυτώνεις εύκολα.Τώρα για την ηθική του κ@λου που αναφέρει ο τύπος τι να πω.Εμείς οι κακομοίρηδες που έχουμε χρεωθεί για να πάρουμε αυτό που λαχταρούσαμε χρόνια είμαστε οι ματσό για αυτά τα άθλια υποκείμενα!Ουστ από εδώ κοπρόσκυλα!Αντί να ιδρώσουν και να δουλέψουν όπως ένας έντιμος πολίτης τσιμπάνε σαν παράσιτα από ανθρώπους που μοχθούν για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο,μία μηχανή που θα τους πάει στη δουλειά,στο σπίτι τους ή να χαρούν μία βόλτα το Σ/Κ.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά, εγώ, εάν έβρισκα αυτόν που μου έφαγε το κίτρινο 954 μου, μόνο με συγκριση δειγμάτων DNA θα αναγνωριζόταν η σωρός του....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
[B]οταν ανοιξανε το καπο,συναγερμος δε χτυπησε?να μου πειτε αν βγαλει πολους θα κλεισει αλλα θελει ωρα,οχι 5 λεπτα...
στην σειρηνα του συναγερμου βαζουν σπρευ πολυουρεθανης και ετσι χτυπαει,
αλλα δεν ακουγεται
παιδια μονο μην κανεται το λαθος να παρεται μηχανη των 10- 15 000 ευρω και δεν κανετε ασφαλεια κλοπης
μπορει να ειναι πολλα τα λεφτα αλλα οταν ερθει αν ερθει ποτε η κακια η ωρα μονο αυτο σε σωζει![]()
κάτι ακόμα στα όσα λέτε...
Πως ακριβως θα είναι έτοιμος κάποιος οικονομικά , όταν ξεσκίζει ότι έχει;Εχεις στο μυαλό σου να κάνεις οικογένεια;
Ναι. Οταν θα είμαι έτοιμος οικονομικά ώστε να μην περάσουν τα παιδιά μου αυτά που πέρασα εγώ. Ο πατέρας στις φυλακές, μόνοι μας στο τραπέζι… Δεν είναι λίγο. Οταν θα κάνω οικογένεια δεν θα είμαι παράνομος. Θέλω να ηρεμήσω. Και χτες, που λέει ο λόγος, θα ήθελα να ήμουν ήρεμος.
Τα χρήματα που βγάζεις πώς τα ξοδεύεις;
Ρούχα, θα βγω έξω… Δεν υπολογίζω. Θα βγω έξω με φουσκωμένη τσέπη και μπορεί να γυρίσω χωρίς κέρμα. Δεν με νοιάζει. Οπως σου είπα, φίλοι δεν υπάρχουν και πρέπει να τους νοικιάσεις για να τους έχεις μαζί σου. Ολοι νοικιασμένοι είναι. Οπως νοικιάζεις ένα αυτοκίνητο. Πάντως όσα λεφτά βγάζω, τα ξεφτιλίζω.
Επίσης για τις κλοπές, τα έχουμε πεί....
Παλαιότερα , σε νεαρότερη ηλικία , ήξερα αρκετούς "ψείρες" (αυτούς που "ψειρίζουν" ανταλλακτικά) αλλά και "κόφτες" (αυτούς που κόβουν και μαιμουδίζουν οχήματα).
Όλοι τους ήταν χαμένα κορμιά ή πολύ πιτσιρικάδες με άγνοια κινδύνου και πράξεων. Και οι δύο θέλαν άνοιγμα κεφαλιού για να βάλουν μυαλό.
Προστασία οχήματος;... σε garaz ή ιδιωτικό χώρο, με συναγερμό στο χώρο σου και στο όχημα σου , συν 1-2 μούργους στον χώρο αυτό. Δεν ρισκάρει κανείς να στο πάρει απο εκεί , εκτός και αν είναι κανένα Ferrari.. τότε θα σου έρθει με το πιστόλι στην μούρη και θα στο πάρει στην ψύχρα.
Αλλοίμονο όμως αν κάποιος τους προλάβει πάνω στην πράξη...
όπως έχω πεί και στο παρελθόν... οι αστυνομικοί σου λένε να τους θάψεις σε κανά χαντάκι και να μην τους ενοχλήσεις. Καλύτερα έτσι, αλλιώς θα μπλέξεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εδω τους δίνουμε την εξουσια καθε 4 χρονια και πανυγηριζουμε κιολας......![]()
![]()
+100000000000000000000000000000
Αν θελησει η κεντρικη εξουσια και οι μπατσοι να καθαρισουνε τον τοπο απο κλεφτρονια και εμπορους ναρκωτικων το κανουνε σε 1 μηνα.-
Ποσο ξυλο θελει ακου εκει βγαινω και τα ξεφτιλιζω αλλοι δεν βγαινουν και για να παρουν κατι που θα τους το βουτηξει... απλα ποσο ξυλο θελει...