Σελίδα 184 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 84134174179180181182183184185186187188189194234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.746 έως 2.760 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    1 Α.Ε.Κ. 42 18
    2 Ολυμπιακός 41 18
    3 Παναθηναϊκός 40 18
    4 Αστέρας Τρίπολης 31 18
    5 Άρης 29 18
    6 Πανιώνιος 25 18
    7 Ξάνθη 25 18
    8 Π.Α.Ο.Κ. 23 18
    9 Ατρόμητος 21 18
    10 Λάρισα 19 18
    11 Ηρακλής 19 18
    12 Λεβαδειακός 18 18
    13 Βέροια 17 18
    14 Ο.Φ.Η. 16 18
    15 Απ. Καλαμαριάς 15 18
    16 Εργοτέλης 13 18

lavilla πες κανα καλυτερο ανεκδοτο να γελασουμε αυτο παλιωσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

είστε απίστευτοι

30 σφυρίγματα κατα του ολυμπιακού
    1 υπερ να δώσει όλοι θα φωνάζουν ότι ευνοήθηκε ο ΘΡΥΛΟΣ

ασε ρε ίδι με τις βέροιες και τις λοιπές...είδαμε πως νικήσατε...η νίκη είναι νίκη...αλλά τουλάχιστον κάντε τουμπεκί απο σεβασμό στους εαυτούς σας

Α τώρα αλλάξαμε! Από το 'ήμασταν καταιγιστικοί πήγαμε στο είδαμε πως νικήσατε. για πε ρε φιλαράκι πως νικήσαμε να ξέρουμε κι εμείς. Γιατί εγώ που άκουσα τη ΝΕΤ το βράδυ Βαρούχα και σία που κάθε άλλο παρά αντιολυμπιακοί είναι δεν είδα να μας βγάζουν ότι ευνοηθήκαμε.
    Στο ξαναλέω λατρεύω τη θεώρηση που έχεις για το ποδόσφαιρο.

O villa οπως και το 90% των φιλαθλων του ΠΟΚ αλλα κυριως του ΟΣΦΠ μασανε την ιδια ιστορια.Οχι οτι δεν το κανουνε και οι υπολοιποι αλλα το οποιο προηγουμενο δεν δικαιολογει τα λαθη του παροντος.Η καραμελα του και εσυ εχεις παρει σφυριγματα.Καλο ειναι να βλεπει κανενας την γενικη εικονα του οτι οι μεγαλες ομαδες φυσικα και εχουν την διαιτησια εναντια στις μικρες αλλα καποια καραμπινατα σφυριγματα δεν ειναι δυνατον να τα καταπινουν ετσι.

Ο ΟΣΦΠ επρεπε να παιζει με 10 απο το 7 .---------

Το πεναλτυ ηταν πετσινο.------------

100% αδικια για τον Αρη σε 2 καραμπινατες φασεις.Δεν ειναι το ιδιο να λες ε ενταξει ηταν παγιδα ή δεν ειχαν καλη ορατοτητα λογω ομιχλης ο διαιτητης και ο εποπτης και απο την αλλη να βλεπεις μπαμ καραμπαμ μαρς ανατροπη στο 7 και να μην βγαζεις τον αλλο εξω με κοκκινη.....Και να δινεις με τεραστια ευκολια πεναλτι στο 90παρα ενω εχεις καθαρη οπτικη επαφη με το συμβαν της κωλοτουμπας.

ΧΕΣΜΕΝΟΙ.----------

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εμένα να με συγχωρείτε... τα παιχνίδια ΄δεν τα είδα ολόκληρα.. αηδίασα...

Είδα όμως το Τότεναμ - Άρσεναλ και την 5αρα που εισέπραξαν τα κανόνια.
    Είδα επίσης και την Λίβερπουλ, να κοντεύει να φάει πόρτα απο τους ερασιτέχνες (!!!!)

Είδα γενικά ενα θέαμα απο ενα καλό ποδοσφαιρικό πλανήτη και καλή μπάλα.

Απογοητεύτηκα απο την ΑΕΚ που περιμένει ενα 35-36χρονο Ριβάλντο να την βγάλει απο το τέλμα.
    Αηδίασα με τους γαύρους που περιμένουν απο το κοράκι στο 70+ να πάρουν την άσπρη βούλα με πιρουέτες του Κοβάσεβιτς.
    Αδιαφόρησα απο τον ΠΑΟ , που απέναντι σε ενα πεθαμένο ΠΑΟΚ , κατόρθωσε να κερδίσει με όσες δυνάμεις είχε απο τον μοναδικό που μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα απο την ομάδα τους.

Κρίμα για τον ΑΡΗ που είχε την τύχη πολλών χαμένων απο το ΠΟΚ... με 5 μπαλιές ήταν απο την άμυνα στην επίθεση του ΟΣΦΠ.
    Ο Κάλβο (νομίζω) να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν ενώ τους περνάει σαν σταματημένους απο δεξιά και όταν τελειώνει η φάση , να μην δίνει ούτε μια κίτρινη το κοράκι για τα ελεείνα μαρκαρίσματα τους.

Περαστικά μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Είδα επίσης και την Λίβερπουλ, να κοντεύει να φάει πόρτα απο τους ερασιτέχνες (!!!!)

Απογοητεύτηκα απο την ΑΕΚ που περιμένει ενα 35-36χρονο Ριβάλντο να την βγάλει απο το τέλμα.
    Αηδίασα με τους γαύρους που περιμένουν απο το κοράκι στο 70+ να πάρουν την άσπρη βούλα με πιρουέτες του Κοβάσεβιτς.
    Αδιαφόρησα απο τον ΠΑΟ , που απέναντι σε ενα πεθαμένο ΠΑΟΚ , κατόρθωσε να κερδίσει με όσες δυνάμεις είχε απο τον μοναδικό που μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα απο την ομάδα τους.

Κρίμα για τον ΑΡΗ που είχε την τύχη πολλών χαμένων απο το ΠΟΚ... με 5 μπαλιές ήταν απο την άμυνα στην επίθεση του ΟΣΦΠ.
    Ο Κάλβο (νομίζω) να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν ενώ τους περνάει σαν σταματημένους απο δεξιά και όταν τελειώνει η φάση , να μην δίνει ούτε μια κίτρινη το κοράκι για τα ελεείνα μαρκαρίσματα τους.

Περαστικά μας.

Gandalf

Καθείς... και ο πόνος του...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Περαστικά μας.

Gandalf

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καθείς... και ο πόνος του...

ε .... τι να κάνουμε.... μας αρέσει και εμάς το καλό θέαμα.

Για το τοπικό πρωτάθλημα ... είπαμε. Της ΑΕΚ είναι που να χτυπιούνται οι υπόλοιποι. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεν παίζουμε μπάλα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αυτον τον Παυλη πολυ τον γουσταρω.Μου φαινεται οτι θα μιλαμε για αυτον στο προσεχες μελλον.Ισως ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα μου φαινεται για στυλ Νικολαιδη ποδοσφαιριστης.Κοντουλης αλλα ζιζανιο στην καρδια της αντιπαλης αμυνας.Εκεινο το γυριστο ηταν φοβερη κινηση και αμα το σφυραγε το γκολακι θα μιλαγαμε για γκολ μεγαλου επιθετικου.Πολυ δυσκολη εκτελεση.

Μακαρι να τον εξελιξει ο Φερρερ και να μην καει σε λαθος θεση ή να καει σαν τον Παππα που στα 25 του ειναι ακομα ταλεντο ή δεν χωραει να παιξει...(Αληθεια γιατι επαιζε ο Νσαλιβα δεξι χαφ?????)

18.5-19 χρονων πιστευω του χρονου να εχει μπει τουλαχιστον σε rotation.

Φτου φτου καλα να ειναι το παιδι μη μας τον ματιασουνε

ε .... τι να κάνουμε.... μας αρέσει και εμάς το καλό θέαμα.

Για το τοπικό πρωτάθλημα ... είπαμε. Της ΑΕΚ είναι που να χτυπιούνται οι υπόλοιποι. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεν παίζουμε μπάλα.

Gandalf

Το καλό θέαμα είναι υποκειμενικό! Πρώτον αυτό. Δεύτερον ΣΥΜΦΩΝΩ ότι δεν έχουμε το θέαμα που θα έπρεπε αλλά από αυτό το σημείο που ΟΝΤΩΣ ισχύει μέχρι το να κάνουμε συγκρίσεις με πρωταθλήματα που είναι έτη φωτός μπροστά είναι άδικο.
    Στην τελική σκέψου πως βλέπουμε παίκτες που παλιότερα δεν τους βλέπαμε στην Ελλάδα. Κια νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είναι και πιο ανταγωνιστικό από πριν μερικά χρόνια.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυτον τον Παυλη πολυ τον γουσταρω.Μου φαινεται οτι θα μιλαμε για αυτον στο προσεχες μελλον.Ισως ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα μου φαινεται για στυλ Νικολαιδη ποδοσφαιριστης.Κοντουλης αλλα ζιζανιο στην καρδια της αντιπαλης αμυνας.Εκεινο το γυριστο ηταν φοβερη κινηση και αμα το σφυραγε το γκολακι θα μιλαγαμε για γκολ μεγαλου επιθετικου.Πολυ δυσκολη εκτελεση.

Μακαρι να τον εξελιξει ο Φερρερ και να μην καει σε λαθος θεση ή να καει σαν τον Παππα που στα 25 του ειναι ακομα ταλεντο ή δεν χωραει να παιξει...(Αληθεια γιατι επαιζε ο Νσαλιβα δεξι χαφ?????)

18.5-19 χρονων πιστευω του χρονου να εχει μπει τουλαχιστον σε rotation.

Φτου φτου καλα να ειναι το παιδι μη μας τον ματιασουνε
    +1 και εγω που πήγα για πρωτη φορα φετος γηπεδο χθες αυτον τον ξεχωρισα σε 20 λεπτα που μπηκε.
    φοβερος τσαμπουκας..ταχυτατος με θρασος..΄πολυ μου αρεσει και οπως επισης και ο Παπασταθοπουλος.!!!!.
    το παλικαρι απο κοντα (βλεποντας τον δηλαδη σε ολο τον αγωνα και το πως αντιδρα..) ειναι 2 φορες καλύτερος.φτανει κοντα του παιχτης με μπαλα και κανει λες και ειναι τριπαρισμενος.
    πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει σε νεο ταλεντο στην ελλάδα νομιζω .

μ'αρέσει που μιλάτε συνεχώς για την διαιτησία και φωνάζετε ότι μιλάνε οι άλλοι....
    αυτό δεν έχει ξαναγίνει...
    και φέτος ειδικά να μιλάει το αεκακι πάει πολύ...βρείτε μου μια άλλη μικρομεσαία ομάδα που έχει πάρει τόσους αγώνες με σφυρίγματα...μία ακόμα πέρα απο το αεκάκι...έλεος δηλαδή

ναι μετα Λεντέσμα ,Μπελούτσι ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν καταιγιστικός...ο Άρης δεν ξεμύτισε καν....ο Νικοπολίδης ήταν απλά θεατής στον αγώνα...ούτε μια επέμβαση δεν χρειάστηκε να κάνει

αλλά η Π#@α η μπάλα δεν έμπαινε....το πέναλτυ για μένα ήταν...προέκταση του ποδιού που βρίσκει τον Ντάρκο...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    μ'αρέσει που μιλάτε συνεχώς
    δε μιλαμε σε εσένα.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    PARA ΤΗΝ πλυση εγκεφαλου που γινεται

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ
    πωλειται tank bag μαυρο 30ltτης bagster gia transalp 650
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52567[url]

μ'αρέσει που μιλάτε συνεχώς για την διαιτησία και φωνάζετε ότι μιλάνε οι άλλοι....
    αυτό δεν έχει ξαναγίνει...
    και φέτος ειδικά να μιλάει το αεκακι πάει πολύ...βρείτε μου μια άλλη μικρομεσαία ομάδα που έχει πάρει τόσους αγώνες με σφυρίγματα...μία ακόμα πέρα απο το αεκάκι...έλεος δηλαδή

ναι μετα Λεντέσμα ,Μπελούτσι ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν καταιγιστικός...ο Άρης δεν ξεμύτισε καν....ο Νικοπολίδης ήταν απλά θεατής στον αγώνα...ούτε μια επέμβαση δεν χρειάστηκε να κάνει

αλλά η Π#@α η μπάλα δεν έμπαινε....το πέναλτυ για μένα ήταν...προέκταση του ποδιού που βρίσκει τον Ντάρκο...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... καλά... αφού έτσι λες... έτσι θα είναι!!! Είπαμε δική σου ιδέα και εικόνα για το ποδόσφαιρο οπότε τι να πούμε εμείς τα καυμένα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    PARA ΤΗΝ πλυση εγκεφαλου που γινεται

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ

Ποιο λες φίλε; Αυτό που έδωσε στον ολυμπιακό;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48