Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Δείτε έναν @#$%@#%@

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Χατζάρας vs Καταραμένος

Και υποτίθεται ότι του Χατζάρα είναι και το πιο δυνατό Evo στην Ελλάδα, απλά έτσι το αναφέρουμε πίνοντας μια παγωμένη στην υγειά όλων αυτών των τίμιων πλην καλών ΄΄αιμοδοτών΄΄

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    kai poy einai δηλαδη το προβλημα στην συγγεκριμενη κοντρα απο θεμα ασφαλειας δηλαδη?
    πρπει να ειναι η κερατεα,αργα το βραδι σε δρομο με νησιδα και ευθεια...
    δεν λεω οτι ειναι νομιμο αλλα υπαρχουν σαφως και πολυ χειροτερα...
    και ο συγγεκριμενος πουλαει γιατι υπαρχει αυτη η διψα για κοντρα ,την εχει στο αιμα ρε παιδι μου ο ελληνας τι να ακνουμε τωρα....
    και μην ξεχνανε οτι τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια γινονται απο αλλλου ειδους τροχαιες παραβασεις (αλκοολ-φαναρια-παραβιαση προταιρεοτητας-αποτομη αλαγη λωριδας-προσπεραση στο αντιθερο ρευμα κλπ)\μια κοντρα απο μονη της στο φαναρι δεν λεει τιποτα αν δεν εξρουμε τις συνθηκες...
    σταματηστε λοιπον μα κρινετε κατευθειαν γιατι οποιος κρινει μετα ...κρινετε....
    και θα βγουν καποιοι να μου πουνε τωρα οτι αυτοι δεν τρεχουν ποτε,δεν περνανε δειλα δειλα με κοκκινο με το μηχναακι΄βγαζουν παντα φλας στις αλλαγες λωριδας,κα φυσικα..πανε με τα ορια..!!!
    :rotflmao:
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    το κόκκινο είναι 485 αλλά με Nos [/B]
    Δε νομιζω

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    kai poy einai δηλαδη το προβλημα ............

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52793

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    καλα μιλαμε σημερα το απογευμα κατα της 5 περασα γυριζα απο σουνιο και βλεπω ενα Gsxr κομμενο στην μεση και στην κυριολεξια διαλειμενο,δεν ειχε μειενει τιποτα μιλαμε παιδια...
    ρωταω να μαθω για την κατασταση του παιδιου,και με ενημερωσαν οτι εκανε ο τυπος σουζα και τον εφερε καπακι,φευγει και χτυπαει η μηχανη σε μια σταση εκει δεξια,και μετα επεσε σε ενα δεντρο διπλα...
    το παλικαρι τελικα την γλυτωσε πολυ φτηνα με εγκαυματα και κοψιματα απο τα σιδερα τις στασης...17 λαμπαδες θα πρπει να αναψει ο τυπος εκει...
    το ατυχημα εγινε μετα το ριμπας οπως παμε για βαρκιζα 50 μετρα μετα την αριστερη στροφη σε ευθεια.
    Αν παρ’ όλα αυτά δεν βλέπεις πρόβλημα , μάλλον δεν θα υπάρχει.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52793

Αν παρ’ όλα αυτά δεν βλέπεις πρόβλημα , μάλλον δεν θα υπάρχει.

Αδερφε δεν εκανε κοντρα ο ανθρωπας σουζα εκανε και εν τοιυ βγηκε,τι να κανουμε λαθη γινονται!

Δεχομεθα πυρα ολες τις ωρες..

Αυτα ειναι παλιες καλες εποχες ρε Τιγκα,τωρα μπλεξαμε,ουτε μυνηματα πλεον στο κινητο "κοντρα ταδε ωρα εκει"

Που ειναι οι παλιες καλες εποχες ρεεεεεε!!!:smilea:
    Keep spamming!!!:a13:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Χατζάρας vs Καταραμένος

Και υποτίθεται ότι του Χατζάρα είναι και το πιο δυνατό Evo στην Ελλάδα, απλά έτσι το αναφέρουμε πίνοντας μια παγωμένη στην υγειά όλων αυτών των τίμιων πλην καλών ΄΄αιμοδοτών΄΄

:a19:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε κοψτε λιγο θα καψετε φλατζα...

οκ μαλακια του τυπου που βγαινει και λεει οτι λεει σε τηλεοπτικη εκπομπη, προφανως ο ιδιος ανηκει και απευθεινεται στην συγεκριμενη κουλτουρα των καγκουραιων.

Στο δια ταυτα ομως, εχθες στο Αγιο ειδα να πηγαινουν ταπα παπια, motard, on off και φυσικα ss, οπως και επισης ειδα typeR, WRX, Rallye εικοσαετιας, μεχρι και Opel Manta που εμπαινε με τις πορτες ειδα...και εγω ετρεχα με τον ματρακα φυσικα δεν το κρυβω!!

ανεξαρτητα λοιπον αν ο καθε βλαμμενος βγαινει στις τηλεορασεις και λεει οτι π@π@ρι@ του ερθει, υπαρχει κοσμος που τρεχει και τρεχει συνειδητα!,

Εκτος και αν πιστευετε οτι στον Μπραλο, στην Επιδαυρο και στην Ευβοια πανε μονο για τα παϊδακια ολοι αυτοι καθε ΣΚ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε κοψτε λιγο θα καψετε φλατζα...

οκ μαλακια του τυπου που βγαινει και λεει οτι λεει σε τηλεοπτικη εκπομπη, προφανως ο ιδιος ανηκει και απευθεινεται στην συγεκριμενη κουλτουρα των καγκουραιων.

Στο δια ταυτα ομως, εχθες στο Αγιο ειδα να πηγαινουν ταπα παπια, motard, on off και φυσικα ss, οπως και επισης ειδα typeR, WRX, Rallye εικοσαετιας, μεχρι και Opel Manta που εμπαινε με τις πορτες ειδα...και εγω ετρεχα με τον ματρακα φυσικα δεν το κρυβω!!

ανεξαρτητα λοιπον αν ο καθε βλαμμενος βγαινει στις τηλεορασεις και λεει οτι π@π@ρι@ του ερθει, υπαρχει κοσμος που τρεχει και τρεχει συνειδητα!,

Εκτος και αν πιστευετε οτι στον Μπραλο, στην Επιδαυρο και στην Ευβοια πανε μονο για τα παϊδακια ολοι αυτοι καθε ΣΚ.
    Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι:o

Εγω τρεχω να προλαβω τους λουκουμαδες φρεσκους στον Αλεξιου!!!:rotflmao: :rotflmao:

By the way εκει ημουν εχθες και μαλλον με ειδες αλλα εγω δεν εσε ειδα λογο της προσπαθειας που κατεβαλα να φτασω πρωτος να φαω ολους τους λουκουμαδες και για τον καφε!

Τοσο τα αυτοκινητα οσο και οι μηχανες (ισως αυτες πιο πολυ) σου βγαζουν τον "κακο" εαυτο.Σε ερεθιζουν να ανοιξεις το γκαζι...Απο εκει και περα εξαρταται απο εσενα που θα αποφασισεις να το κανεις και πως.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    σε ενα αλλο θρεντ ενα παληκαρι ειπε οτι του πηραν τις πινακιδες γιατι παρκαρε παρανομα

και τσαντιστηκε, και πολλοι απο εδω του την ειπανε (και σωστα πραξανε κατ'εμε) οτι καλα κανανε και του τις αφαιρεσανε γιατι ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

αντιθετα σε αυτο το θρεντ πολλοι υποστηριζουν δεν τρεχει και κατι να πας τον κωλο σου,αφου

ολοι το κανουν, αυτοκινητιστες και δικυκλιστες

ΓΙΑΤΙ??? απο ποτε θεωρειται αυτονοητο οτι θα πηγαινεις ταπα στον αη γιαννη η στο αιγιο η στο

αρτεμισιο??? αν ειναι το διπλοπαρκαρισμα 1 φορα παρανομο τοτε αυτο ειναι 100 φορες

-Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο-

γιατι πρεπει εγω που ετσι κ αλλιως μου αρεσει να ταξιδευω με 110-120 να ειμαι αναγκασμενος να

εχω ματια στον κωλο για αυτους (δυστυχως τους δικυκλιστες κυριως) που ΚΑΘΕ φορα στην

εθνικη με

προσπερνανε ΞΥΣΤΑ και θετουν εμενα και την κοπελα μου,τον αδερφο μου η τον εκαστοτε

συνεπιβατη μου σε ΚΙΝΔΥΝΟ ????

δηλαδη οι εντουραδες ειναι χαζοι που τρεχουν σε πιστες και δεν πανε να κανουν αλματα σε

πλατειες και σε γεφυρια στο κεντρο??

...δεν μπορω να καταλαβω.... η μαλλον μπορω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

γιατι πρεπει εγω που ετσι κ αλλιως μου αρεσει να ταξιδευω με 110-120 να ειμαι αναγκασμενος να

εχω ματια στον κωλο για αυτους (δυστυχως τους δικυκλιστες κυριως)
    :

Δεν κάνεις καθόλου καλά. Εσύ θα κοιτάς μπροστά , και οι απο πίσω ας προσέχουν μπροστά τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν κάνεις καθόλου καλά. Εσύ θα κοιτάς μπροστά , και οι απο πίσω ας προσέχουν μπροστά τους.

...το φανταστηκα οτι θα ηταν τοσο απλη η λυση του προβληματος...

μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο που ειπα,ετσι κ αλλιως οταν σε προσπερνανε με 200+ δεν εχει και

πολλη σημασια το τι θα προλαβεις να κανεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ...το φανταστηκα οτι θα ηταν τοσο απλη η λυση του προβληματος...

μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο που ειπα,ετσι κ αλλιως οταν σε προσπερνανε με 200+ δεν εχει και

πολλη σημασια το τι θα προλαβεις να κανεις
    Δηλαδη αδερφε μου τι θελεις να σε ρωτησουμε πρωτα,να περασω ρε φιλε απο την αριστερη (η απο την δεξια αν πηγαινεις σαν ζωο μπας και ξυπνησεις) λωριδα με καποια χιλιομετρα παραπανω απο εσενα??Με 300 θα σε περναγα αν μπορουσα και επιανε 300 η μηχανη μου.Εγω δεν εχω το νου μου παντα να μην ερθει καποιος πιο γρηγορος απο εμενα απο πισω μου??

Να μην χαζευεις και ποιος σου ειπε οτι οταν βγαινεις στον δρομο κοιτας μονο μπροστα και χαζεεεεευεις τα τοπια??Ε??Αν θες να χαζεψεις και να πας με τα 110-120 να πας αλλα οχι στην αριστερη,αστην για αυτους που προσπερνανε και εννιοτε πανε με +100 απο οσα πας εσυ οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτους που θια σε προσπερνανε και να εισαι σε εγρηγορση οταν οδηγας οτιδηποτε οχι μονο τηνβ μηχανη σου..

Δεν εχω κατι μαζι σου προς θεου,αλλα εισαι ο μονος που την εχω πει εδω μεσα τοσο καιρο και γουσταρω αντιδικιες!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Δηλαδη αδερφε μου τι θελεις να σε ρωτησουμε πρωτα,να περασω ρε φιλε απο την αριστερη (η απο την δεξια αν πηγαινεις σαν ζωο μπας και ξυπνησεις) λωριδα με καποια χιλιομετρα παραπανω απο εσενα??Με 300 θα σε περναγα αν μπορουσα και επιανε 300 η μηχανη μου.Εγω δεν εχω το νου μου παντα να μην ερθει καποιος πιο γρηγορος απο εμενα απο πισω μου??

Να μην χαζευεις και ποιος σου ειπε οτι οταν βγαινεις στον δρομο κοιτας μονο μπροστα και χαζεεεεευεις τα τοπια??Ε??Αν θες να χαζεψεις και να πας με τα 110-120 να πας αλλα οχι στην αριστερη,αστην για αυτους που προσπερνανε και εννιοτε πανε με +100 απο οσα πας εσυ οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτους που θια σε προσπερνανε και να εισαι σε εγρηγορση οταν οδηγας οτιδηποτε οχι μονο τηνβ μηχανη σου..

Δεν εχω κατι μαζι σου προς θεου,αλλα εισαι ο μονος που την εχω πει εδω μεσα τοσο καιρο και γουσταρω αντιδικιες!:rotflmao: :rotflmao:

τωρα εσυ εισαι μαγκας και ποιο αρχ@#$ος απο μενα ε??!!

σωπα ρε γαματε πας με 300! δεν το εχεις καταλαβει αλλα εσυ εισαι το ζωο της υποθεσης!!

δεν παω αριστερη λωριδα και ουτε με νοιαζει ποιος περναει απο κει- οι ΜΑΛΑΚΕΣ περνανε απο παντου(μαλλον θα το ξερεις αφου πηγαινες και τους εβλεπες και γουσταρες κιολας)

δεν χαζευω τα τοπια κ γενικως δεν χαζευω οταν οδηγαω γιατι τα 3000 χλμ μηνιαιως που μαζευω με 2 μηχανακια να εισαι σιγουρος δεν θα ηταν ουτε μισο χρονια τωρα.νομιζα οτι και εσυ θα εχεις δει τα χειροτερα γυρω σου με την δουλεια σου και θα στρωσεις αλλα μαλλον εσυ χαζευεις

...και να εχεις το ΝΟΥ ΣΟΥ να μην ερθει καποιος ποιο γρηγορος!!
    :rotflmao: :rotflmao:

ετσι στην εγρηγορση!! να σκεφτεσαι μηπως κ την εχει και πιο μεγαλη η θα βρει πιο ευκολα γκομενα η θα πουλαει μουρη στην παρεα του εις βαρος σου ενω εσυ...μοκο!:rotflmao:

ειναι πολυ σημαντικα πραγματα αυτα!! οσο και η τουρμπινα ιντερκουλερ!!ΣΤΑΝΤΑΡ

δεν με παρατας ρε GIXXERAKIA εισαι και σειρα μου και δεν θελω να ανοιξω οχετο

...εχεις και ορεξη για αντιδικιες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αν θες να χαζεψεις και να πας με τα 110-120 να πας αλλα οχι στην αριστερη,αστην για αυτους που προσπερνανε και εννιοτε πανε με +100 απο οσα πας εσυ

Γιάννη είσαι λάθος

1ον Ποιός σου είπε ότι μπορείς να τρέχεις με 220 στον δημόσιο δρόμο
    2ον Αν τρέχεις με 220 ποιός σου είπε ότι έχεις δικαιώματα και μάλιστα εις βάρος κάποιου που οδηγάει εντός των νομίμων ορίων

Δεν λέω ότι δεν έχω παρανομήσει κι εγώ,αλλά τουλάχιστον όσες φορές το έχω κάνει ξέρω ότι δεν έχω κανέναν λόγο να μιλάω πόσο μάλλον να ζητάω τα ρέστα από κάποιον που οδηγάει εντός των ορίων.Όχι και τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπείτε να δείτε έναν κούκλο...
    από danaos75 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 09:19
  2. Σε κάθε έναν ξεχωριστά...
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 21:00
  3. Δειτε Το Καινουριο Μου