Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: Ψάχνω για Dt

Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov
    Ti mhxanes arage mporei na perasei ena DT?

CRM?
    WR?
    KTM?
    .
    .
    .
    .

opws elega h blakeia einai anikhth...

na se rwthsw:
    allh douleia exeis na kaneis? antikeimeniko endiaferon gia to sygkekrimeno post exeis?
    'h apla mpaineis se posts allwn kai poulas eksypnades?

kane mou loipon thn xarh (kai pisteyw kai allwn) kai papse na asxoleisai me 8emata pou den se endiaferoun kai sta opoia den exeis na prosfereis kati...

telos!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
    opws elega h blakeia einai anikhth...

na se rwthsw:
    allh douleia exeis na kaneis? antikeimeniko endiaferon gia to sygkekrimeno post exeis?
    'h apla mpaineis se posts allwn kai poulas eksypnades?

kane mou loipon thn xarh (kai pisteyw kai allwn) kai papse na asxoleisai me 8emata pou den se endiaferoun kai sta opoia den exeis na prosfereis kati...

telos!
    opws lew kai egw otan teleivnoyn ta epixeirhmata arxizoyn oi brisies.Tesos pantwn to ftwxo to myloydaki soy malon mexri exei ftanei poy aporeei apo traymata pedikhs hlikias enws psixasthenoys kai egwkentrikoy anurwpoy me taseis katastrofhkew kaiaytiktonias apo mia eswstrefikh diataraxh nohmosynhs me aytaparnhsh pros th zvh kai th pragmatikothta alla den tha pesw sro epipedo xelwnas envs arwstoy anthrwpoy poy se diakrinei kai den tha se stolhsw san xristoygeniatiko dentro esti opws den se exei ksanastolhsei kanenas allos tha sebastw toys dhmioyrgoys.

poios se ebrise?
    poia epixeirhmata eipes?
    kai giati na prepei na apodeiksw kati?

la8os mou pou asxolh8hka....

"pote mhn ta bazeis me tous blakes... panta nikane logo empeirias"

akomh..
    olo ayto to poihmataki, to skefthkes twra h to xeis ma8ei ap eksw kai to grafeis ka8e fora pou pou se xalaei kapoios?

se kanei na moiazeis alh8inos diannooumenos...

poios se ebrise?
    poia epixeirhmata eipes?
    kai giati na prepei na apodeiksw kati?

la8os mou pou asxolh8hka....

"pote mhn ta bazeis me tous blakes... panta nikane logo empeirias"
    Se eyxaristw poly poy gia allh mia fora epalhtheyses ta legomena moy

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Επειδη ΔΕΝ καθομαι να χασω χρονο για να διαβασω Greeglish παει προς το παρον στις "Διαμαχες" και βλεπουμε... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μανιβελάτο μέλος
    akomh..
    olo ayto to poihmataki, to skefthkes twra h to xeis ma8ei ap eksw kai to grafeis ka8e fora pou pou se xalaei kapoios?

se kanei na moiazeis alh8inos diannooumenos...
    χαρά στο κουράγιο σου..πες του ότι και ένα z σε περνάει να υσηχάσουμε και εμείς..

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Μία φορά είχα δει έναν με DT που κορδωνότανε και πήγε να βάλει κόντρα
    Όταν τους έβλεπα έλεγα που πάει με το Ζ το άλλο είναι 200 και το αποτέλεσμα με διέψευσε αυτός με το DT έλεγε μια του έφταιγε η ταχύτητα μια ήθελε ποιο πολλά μέτρα γιατί τι εργαλείο του είχε 170 τελικές ότι και να έλεγε το δοκιμάζανε και το αποτέλεσμα πάλη το ίδιο. Όταν τελείωσα όλο αυτό πάω στον άλλο και του λέω ότι δεν το περίμενα και μου λέει <<Αφού δεν πάνε βήμα έχω περάσει και άλλες φορές βρίσκουμε τους βλάκες με τα DT και γελάμε>>
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλο πολυ μου αρεσε... να μεταφερθει στα ανεκδοτα... Μηπως σου μιλαγε για τα 125 τα DT? γιατι σε εμενα οταν το ειχα κανενα Ζ δεν μου καθοταν διπλα εκτος αν φορουσε μοτερ απο DT H WR... DT forever!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Καυλαρα!.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	71,9 KB 
ID:	118479

Ti mhxanes arage mporei na perasei ena DT?

CRM?
    WR?
    KTM?
    .
    .
    .
    .
    Ποιες μηχανες αραγε μπορουν να μεινουν κατα πολυ πιο γρηγορα απο ενα DT?

KTM??
    CRM??
    WR??
    .
    .
    .
    .

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλο πολυ μου αρεσε... να μεταφερθει στα ανεκδοτα... Μηπως σου μιλαγε για τα 125 τα DT? γιατι σε εμενα οταν το ειχα κανενα Ζ δεν μου καθοταν διπλα εκτος αν φορουσε μοτερ απο DT H WR... DT forever!!!!!
    Apa DT den forane giati den pane apo WR bazoyn sta Z

Εγω το σκεφτομαι να παρω με κανα 800αρι κανα WR και σιγα σιγα να το κανω κουκλακι.Αλλα δεν εχω χρονο γμτ....

Πολυ ωραια μηχανακια....

na k to diko mou
    Ενταξει φιλαρακι το μηχανακι ειναι αλλου... Μπραβο και παλι μπραβο... ειναι μουν@ το μηχανακι σου... Μακαρι να υπηρχαν πολλοι σαν και εσενα να τα εχουν τοσο ομορφα και το καλο συντηρημενα...

DT200R

Να ξερειs ενα πραγμα.Δεν πεζει ρολο αν ειναι DT η WR,πεζει ρολο ποσο το προσεχειs το μηχανακι.
    Τα DT ειναι φοβερα μηχανακια αλλα ειναι για μετρια πραγματα.
    Εγω ειχα DT 200R μοταρ ζαντεs EXEL τιμονι 909 τηs FMF μονομπρατσο καρμπιλατερ 38 νουμερο KEHIN εξατμιση PRO CIRCUIT ολοσωμη,θυριδεs πιστονι 67 νουμερο VOSNER φτιαγμενο χωρο καυσηs ειχα ανοιξει καρτερ στροφαλοθαλαμουs καπακι ειχα κατεβασει και ειχα βγει βολτα ο γρηγοροπουλοs να κανω τον μαγκα.Βλεπω λοιπον ενα DT WR200R ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΙ.
    Ανοιγω διπλα του για να τον βαλω στην μπριζα.ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.Με ξεπουπουλιασε.Στο φαναρι τον ρωτησα τη φορουσε πανω.FMF ολοσωμη ζιγκλερ και φιλτρο αερα. ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.Ειχα βαλει 3500 ε και με περασε σαν σταματημενο.Πουλαω το DT και παιρνω απο φιλο,WR 2000 e αλλα το μηχανακι πενα.Δινω αλλα 1800 και το κανω πριονι.
    Αποτελεσμα.το εχω 2 χρονια και το μονο που εχω αλαξει εναι ελατηρια 25ε και δισκουs.
    ΑΝ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Οτι και να παρειs θα σε βγαλει ΠΑΛΗΚΑΡΙ

ΦΙΛΙΚΑ.

den kserw an endiaferei kapoion alla exw etoimo ena mprostino USD akoma pou mpainei kouti se dt h xt.. einai mazi me tetrapistonh braking.. pragmatika apsogo..
    den ta dinw tsampa... to lew apo twra..
    an kapoios endiaferetai as steilei pm.

Re: DT200R

Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
    Να ξερειs ενα πραγμα.Δεν πεζει ρολο αν ειναι DT η WR,πεζει ρολο ποσο το προσεχειs το μηχανακι.
    Τα DT ειναι φοβερα μηχανακια αλλα ειναι για μετρια πραγματα.
    Εγω ειχα DT 200R μοταρ ζαντεs EXEL τιμονι 909 τηs FMF μονομπρατσο καρμπιλατερ 38 νουμερο KEHIN εξατμιση PRO CIRCUIT ολοσωμη,θυριδεs πιστονι 67 νουμερο VOSNER φτιαγμενο χωρο καυσηs ειχα ανοιξει καρτερ στροφαλοθαλαμουs καπακι ειχα κατεβασει και ειχα βγει βολτα ο γρηγοροπουλοs να κανω τον μαγκα.Βλεπω λοιπον ενα DT WR200R ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΙ.
    Ανοιγω διπλα του για να τον βαλω στην μπριζα.ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.Με ξεπουπουλιασε.Στο φαναρι τον ρωτησα τη φορουσε πανω.FMF ολοσωμη ζιγκλερ και φιλτρο αερα. ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.Ειχα βαλει 3500 ε και με περασε σαν σταματημενο.Πουλαω το DT και παιρνω απο φιλο,WR 2000 e αλλα το μηχανακι πενα.Δινω αλλα 1800 και το κανω πριονι.
    Αποτελεσμα.το εχω 2 χρονια και το μονο που εχω αλαξει εναι ελατηρια 25ε και δισκουs.
    ΑΝ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,Οτι και να παρειs θα σε βγαλει ΠΑΛΗΚΑΡΙ

ΦΙΛΙΚΑ.

3500+1800+2000+ποσο εκανε το πρωτο DT πες 1000Ε=8300

Επερνες με λιγα λογια ενα ΚΤΜ 660 μεταχειρο και σου μενανε και κανα δυο χιλιαρικα στο χερι.Αλλιως με λιγοτερα απο 8,000 ενα 640 καινουργιο προηγουμενου ετους.Κανα Husqvarna 610SM κτλ κτλ.Απο SM λεμε παντα.Δες στις αγγελιες ενα 610 που πουλαει ενας 3800Ε...

Ειδες τι χαζομαρες κανει ο κοσμος?

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΨΑΧΝΩ Manual ΓΙΑ Dt 125 '00
    από VLADx στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 18:34
  2. ΨΑΧΝΩ για ΤΕΛΙΚΟ AKRAPOVIC SLIP-ON FULL TITANIUM ΓΙΑ R1 03
    από RapidShade στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 16:31
  3. ψαχνω για καγκελα,βαλιτσες