Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μάγε,δικές σας κουβέντες είναι βασικά.
δεν την κάναμε εμείς την κωλοτούμπα,αλλά εσείς.
εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής.
και εγω οτι θα τον κρινω το καλοκαιρι και οχι τωρα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
και εγω οτι θα τον κρινω το καλοκαιρι και οχι τωρα....
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Ειναι μεχρι να σταματησουν οι ευρωπαικες υποχρεωσεις με τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
είπαμε ...
ο Φερέρ και άμπαλος είναι, και βλάκας και ηλίθιος ... και δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα.
Απορώ όμως πως είναι εκεί που είναι και τρέχετε να τον φτάσετε οι υπόλοιποι.
Πολύ περίεργο ρε γμτ.
Gandalf![]()
![]()
ρε εγω μπορω να κρινω τον Φερρερ ...
εσεις που κανατε προπονητη τον Σερ Τακις τι να πω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω βαριεμαι πολυ στη δουλεια και γουσταρω νταβαντουρι αλλα ρε φιλε.....
17 αγωνιστηκες τη πλατη μου βλεπεις πως θα βλεω εγω τη πλατη σου
![]()
![]()
![]()
νταξει δε γαμιέται αφού περνάει η ώρα ευχάριστα,τότε τι να κάνεις κι εσύ.
καλό το νταβαντούρι.εγώ τουλαχιστο γελάω.
στο τέλος ρε ξυρίζουν το γαμπρό.
πήρες αμέσως φόρα.
να σου θυμίσω ότι βγαίνεις πρωταθλητής απο τον Οκτώβρη ακόμα...
εσείς πάτε να περάσεετε τους βάζελους στις δηλώσεις
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
κι όχι ότι κι ότι ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εσεις που κανατε προπονητη τον Σερ Τακις τι να πω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
21ος στην παγκόσμια κατάταξη να ουμ,όχι μαλακίες!
Ποιος ειναι ο Σερ Τακης ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Αυτος που αντιμετωπισε το κιτρινο τσουναμι ???![]()
ΡΕ IDI θα μας πεις που έπαιζε χθές πάλι ό Τόζερ ??
Κι ο Πετράν μαζί με τον Κο....... στο πάγκο πρωτάθλημα πήρανε
ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ?? :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
ο Ρίμπος είναι Ρίμπος και κάνει αυτό που ξέρει.
το συνοθύλευμα που ονομάζεις ομάδα σου,τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό?
Αδερφέ,εδώ είσαι φάουλ.Το σπάσιμο νεύρων που μπορεί να σού κάνει ο διαιτητής στον αγώνα το υπολογίζεις;Όχι αν δεν έχεις παίξει μπάλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
όταν έχεις ομαδα,κερδίζεις ΚΑΙ τα λάθη του διαιτητή (που ελπίζω να παραδέχεστε ότι έχουμε κακούς διαιτητές).
Ε λοιπόν Γιάννη,σε πληροφορώ ότι φτάνουν μερικά σφυριγματάκια "άνευ ουσίας",κανά-δυο σύντομοι διάλογοι για να σού γίνουν τα νεύρα τσατάλια και άντε παίξε μπάλα μετά.
Δεν είναι τυχαίο πως ο Γκαρσία,μετά τα δυο φάουλ που τού έγιναν και δεν δόθηκαν,πήρε κίτρινη προς το τέλος τού ημιχρόνου.Προσωπικά δεν κατάλαβα γιατί.
Κι ένα άλλο που άκουσα χθες για πολλοστή φορά και το είπε ο Αλεξανδρής και επανελάμβανε ο χαριτωμένος πουπουρούπου....
Αν,λέει,γίνει χέρι στην περιοχή και η μπάλα πηγαίνει προς τα μέσα τότε είναι πέναλτι.
Και εντάξει ο πουπουρούπου,άσχετος είναι ό,τι θέλει λέει.Αλλά ο Αλεξανδρής;'Ελεος,στίς αλλάνες παίζαμε έτσι!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εβαλα τη φανελα για πλυσιμο θα προλαβει να στεγνωσει πριν καταιβω πασαλιμανι να πανυγηριζω το νταμπλ?![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αδερφέ,εδώ είσαι φάουλ.Το σπάσιμο νεύρων που μπορεί να σού κάνει ο διαιτητής στον αγώνα το υπολογίζεις;Όχι αν δεν έχεις παίξει μπάλα.
Ε λοιπόν Γιάννη,σε πληροφορώ ότι φτάνουν μερικά σφυριγματάκια "άνευ ουσίας",κανά-δυο σύντομοι διάλογοι για να σού γίνουν τα νεύρα τσατάλια και άντε παίξε μπάλα μετά.
Δεν είναι τυχαίο πως ο Γκαρσία,μετά τα δυο φάουλ που τού έγιναν και δεν δόθηκαν,πήρε κίτρινη προς το τέλος τού ημιχρόνου.Προσωπικά δεν κατάλαβα γιατί.
Κι ένα άλλο που άκουσα χθες για πολλοστή φορά και το είπε ο Αλεξανδρής και επανελάμβανε ο χαριτωμένος πουπουρούπου....
Αν,λέει,γίνει χέρι στην περιοχή και η μπάλα πηγαίνει προς τα μέσα τότε είναι πέναλτι.
Και εντάξει ο πουπουρούπου,άσχετος είναι ό,τι θέλει λέει.Αλλά ο Αλεξανδρής;'Ελεος,στίς αλλάνες παίζαμε έτσι!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ήταν μαθημένος βρε από τότε που έπαιζε,
τρία κόρνερ, πέναλτυ:rotflmao:![]()
![]()
Βανζέλ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αδερφέ,εδώ είσαι φάουλ.Το σπάσιμο νεύρων που μπορεί να σού κάνει ο διαιτητής στον αγώνα το υπολογίζεις;Όχι αν δεν έχεις παίξει μπάλα.
γιου φάουλ?
μπικόζ???
ρε συ,έδωκα παράδειγμα το παιχνίδι με το βάζελο γιατί όντως τα νεύρα ου είχαν γίνει τσατάλια με το μαλάκα εκείνο τον κόρακα.
όταν όμως το παιχνίδι έληξε,δεν άρχισα να λέω α εκείνη τη φάση,α την άλλη με το πέναλτυ,α την παράλλη με το οφφσάιντ ,κ.ο.κ.
με εννοείς πιστεύω.
στάθηκα στην εμφάνιση της ομάδας μου.
εγώ δεν νομίζω ότι οι διαιτητές όταν φαλτσοσφυράνε το κάνουν απο δόλο.
είναι τόσο μεγάλη η συχνότητα που σε ΟΛΑ τα παιχνίδια κάνουν τραγικά λάθη,που απλά οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι ειναι ανίκανοι!τόσο απλό.
θες τώρα εσύ,ο idiς,ο καθένας τέλος πάντων να κυνηγάει φαντάσματα?
Δημοκρατία έχουμε (χαχαχα,λέμε και καμιά μαλακία πότε πότε) και ο καθείς δικαιούται τη γνώμη του.
Ερώτηση κρίσεως:
Γιατί συνεχίζετε και βλέπετε Αθλητική Κυριακή ρε σεις???
χαθήκαν τόσα και τόσα ωραία ναρκωτικά δηλαδή???
δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εβαλα τη φανελα για πλυσιμο θα προλαβει να στεγνωσει πριν καταιβω πασαλιμανι να πανυγηριζω το νταμπλ?![]()
ναι ρε,παίξε μπάλα λέμε.
και το κασκόλ βάνε για να το'χεις καθαρο.