Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 113

Θέμα: aprillia SXV 5.5

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takarossi
    Mh mou peis pws to poulaei kiolas gt 8a pesw sta varia!
    Δεν νομίζω ότι το πουλάει, αλλά ακόμα κι αν το πούλαγε αν μαθαίνες την τιμή θα έπεφτες σίγουρα στα βαριά. Εκτός του carbon και λοιπά που φαίνονται, το μηχανάκι έχει άλλους τροχούς, άλλο μπροστινό, monoblock Brembo, άλλες πλάκες και πολύ δουλειά στο μοτέρ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	metett2007078.jpg 
Προβολές:	469 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	118676
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

exoun perasei pola mixanakia apo ta xeria mou sto parelthon(lc4,housaberg 650,housvarna,duke 2,smc 660) nomizo ito mporo na exo mia kali gnomh etsi thelo na pistevo

file mou malon lathos kaneis !to exc to diko sou einai ligo pio adinamo apo to 550?to 550 ravei gia plaka ta housaberg sto poli aneto!me to 450 pou exo exo patisei crf,smc,housvarna 610,kai to diko sou to exc oute kan smr einai ligo poio adinamo. den nomizo!se stisimo h mixanh benei terma stois strofes einai foverh!

KORIFAIO SM AYTH STIGMI EINAI OTI KALITERO STA SM MIXANAKIA ME DIAFORA STA BANTA!
    GNOMH MOU!

Όνομα:	metett2007080.jpg 
Προβολές:	459 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	118677
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν νομίζω ότι το πουλάει, αλλά ακόμα κι αν το πούλαγε αν μαθαίνες την τιμή θα έπεφτες σίγουρα στα βαριά. Εκτός του carbon και λοιπά που φαίνονται, το μηχανάκι έχει άλλους τροχούς, άλλο μπροστινό, monoblock Brembo, άλλες πλάκες και πολύ δουλειά στο μοτέρ....

Και φωτό απ΄το project εδώ και στις παρακάτω σελίδες. Το έχει μαζί με ένα άλλο τούμπανο που φτιάχνει, αλλά έχει ορισμένες ωραίες φωτό....

Όνομα:	2.1.jpg 
Προβολές:	455 
Μέγεθος:	93,9 KB 
ID:	118679
    SRX6 & Tuono Rulezzz

sthn teleutaia fwto einai trelo! pisteuw pws ekei einai pio wraio apo to teliko apotelesma.. me thn epikalypsh carbon sto skeleto htan kapws "too much". Alla sthn teleutai ta spaei...

επαναλαμβανω γιατι δεν θες να καταλαβεις μαλλον... λεω πως ειναι πιο δυνατο απο το δικο μου (ποσως με ενδιαφερει) αλλα δεν μου φανηκε πως η διαφορα ιππων ειναι τοοοοσο μεγαλη...

μπορει να εχεις πατησει και Κ5... αυτο δεν αποδεικνυει τιποτα... που ξερω γω πως οδηγουσαν οι τυποι...

σιγουρα εχει γαμω τα φρενα και αναρτησεις... αλλα προσωπικα δεν με τρελαινει ουτε εμφανισιακα αλλα ουτε και σαν αισθηση... μιας και προτιμω τα μονοκυλινδρα...

και επειδη πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο sm με διαφορα στα ΠΑΝΤΑ!...εκτος απο αποδοτικο καλοστημενο κτλ κτλ, θα επρεπε να ειναι και λιγο πιο αξιοπιστα παντως.... δεν ξερω πλεον αν ειναι η οχι.... παντως αρχικα σιγουρα ΔΕΝ ηταν... γνωστου μου(sxv 5.5) καρφωσε βαλβιδα την τριτη εβδομαδα... με ελαχιστοτατα χιλιομετρα στο κοντερ... forum στην γαλλια αναφερουν ουκ ολιγα προβληματα...

τελος.. δεν σου κανει εντυπωση οτι στο ελληνικο πρωταθλημα δεν τρεχουν πανω απο 3 aprilia?μαλιστα η aprilia ειχε βγαλει και πολυ καλη προσφορα σε οσους διαλεξουν να τρεξουν με το μηχανακι της και παρολο αυτα..... τιποτα...... 3 μηχανακια ετρεξαν περυσι με το ενα απο αυτα.. ισως 2... να ειναι της αντιπροσωπειας.......... αυτο που εδωσαν στον διακακη να τρεξει.....

απαντωντας και στον byron... ειπα με ψιλοφτιαξιματακια... αυτο για να βγαλει 81 αλογα... θα εχει της παναγιας τα ματια μεσα.
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

proton h diafora einai megalh ala malon den thes na to katalaveis

deyteron alo ti pritimas (sebasto mporei na goustareis monokilindra)ala einai anotero to sxv

triton peri aksiopistias ayto mporei na simvei kai se ena ktm den leei tipota!kai ego ktmkias eimoun prin kai ksero!sthn arxi otan eixan erthei ta ktm htan perierga tora einai poli aksiopista xoris omos na min yparxoun periptoseis opos to sxv pou eipes prin,ayta ginonte

tetarton den simenei tipota oti edo sthn elada den trexoun poli me sxv o kathe odigos exei ton mixaniko tou kai tois dikes tou akres kai koitazei to ti ton simferei kirios oikonomika!

stois perisoteres xores trexoun para poli me sxv kai kirios sthn amerikoi pou exoun megales pistes!

mhn trelenese kai ego goustaro ta ktm ta housaberg ta housqvarna kai genikos oles tois mixanes ala thelo na eimai adikimenikos

sxv 550 video http://www.youtube.com/watch?v=8KyEV5UG1o4

πιστεψε με αν ειχα αντιληφθει τοσο μεγαλη διαφορα θα το ελεγα... δεν εχω λογο να το κρυψω... ουτε ποσοστα παιρνω απο την ΚΤΜ ουτε τιποτα...!

δευτερον πες μου που ειπα οτι ειναι ανωτερο το ΚΤΜ... ειπα οτι το προτιμω... γι αυτο και διαλεξα αυτο.... δινωντας για να το κανω sm κτλ κτλ αρκετες χιλιαδες ευρω παραπανω απο οσο εχει καινουριο το SXV 5.5.μπορει να ειναι ανωτερο για καποιους.... εγω απλα προτιμω το δικο μου...

ναι και τα ΚΤΜ στην αρχη σκορπουσαν απο δω κι απο κει... αυτο δεν σημαινει οτι τα πρωτα τουλαχιστον aprilia δεν ειχαν προβληματα (για τα τελευταια μοντελα δεν γνωριζω).ενα exc 520 απο το 2005 και μετα εως περυσι γνωριζεις οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο κι οτι δεν θα εχει παιδικα προβληματα... θα σου βγαλει κατι οπως ειναι φυσιολογικο, competition μηχανη παιρνεις, αλλα αυτο το κατι δεν θα ειναι καρφωμενη βαλβιδα.τα πρωτα aprilia ειχαν αρκετα προβληματα.τελος!δικαιολογημενα εως ενα σημειο γιατι γιατι ηταν ολοκαινουριο μοτερ.θελω να σου πω οτι ειχαν ενα αλλοθι, αλλα ηταν και γεγονος πως ειχαν προβληματα... μακαρι πλεον να μην ιφυστανται τετοια προβληματα γιατι ανεξαρτητως του γουστου μου ειναι σιγουρα πολυ καλα μηχανακια...

στην αμερικη κανεις λαθος.... δεν τρεχουν και τοσα πολλα sxv...ειδικα στο αμερικανικο πρωταθλημα supermoto, θα ελεγα οτι το μονοπωλιο το εχουν οι γιαπωνεζοι και η ΚΤΜ...

και για να μην εχεις παραπονο, εχουν το καλυτερο μπροστινο φρενο που εχω αγγιξει ποτε σε sm μοτοσικλετα
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

file mhn trelenesai.. ki emena m'aresoun ta ktm (alwste fainetai ki ap th fwto - SX tesseramisari 08') alla den kanw ki etsi. Pera ap tis malakies to SXV einai fovero mhxanaki se pollous tomeis kai ama to psakseis pio polu 8a to katalaveis kai monos sou. Kai nai men einai gnwsto oti ta italika einai h toulaxiston htan gnwtsa ws zhmiarika, alla ki esena (ktm) de se lene tyxaia "kollhto tou mastora". Egw den exw kanena provlhma me ta ktm.. isa isa pou skeftomai na parw ena exc kai na to gyrisw se motard. Alla den einai aytos logos na amfisviteis ena mhxanaki san to SXV.. opws kai na to kanoume, oi italoi dwsane resta pali.

Όνομα:	aprilia_sxv_launch_sicily%20051r.jpg 
Προβολές:	444 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	118713

Y.G.: otan lew "...fainetai ki ap th fwto.." ennow ayth st'aristera...

πρεπει να τα πω ακομη πολλες φορες?μου φαινεται πρεπει να αναλωθω λεγοντας σας τα ιδια και τα ιδια...

δεν αμφισβητησα πως τα sxv ειναι πολυ καλα μηχανακια.... αμφισβητησα αυτο που ειπε ο φιλος πως ειναι καλυτερα στα ΠΑΝΤΑ....

ξερω απο πρωτο χερι οτι ειναι παρα πολυ καλα.και οσον αφορα το μοτερ (απο πλευρας αποδοσης, ελαστικοτητας, ροπης, διαρκειας) αφηνω την αξιοπιστια απ εξω... μιας και δεν ξερω αν στα νεοτερα μοντελα δεν τιθεται τετοιο θεμα.

το οτι δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα ειναι καθαρα θεμα γουστου και δεν μπορεις να το αμφισβητησεις.οπως δεν μου αρεσουν τα vor ας πουμε... ετσι και δεν με τρελαινει το aprilia...

τωρα καταλαβαινομαστε?
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Magkia sou pou de s'aresei. Egw de sou eipa oti soni kai kala einai wraio.. Proswpika to vriskw polu omorfo alla ayto de shmainei oti einai TO pio omorfo. Twra sto 8ema tou oti einai kalytero sta PANTA den nomizw na stekei ws apopsh oute mporei na ekfrasei sta sovara kapoios logikos an8rwpos tetoia gnwmh efoson den exei odhgeisei kai oxi mono, ola ta antistixa sm pou to antagwnizontai. Ayto pou lew egw einai pws ap osa exw diavasei, exw dei kai exw akousei apo gnwsto mou pou douleuei sto 0-300, einai para polu kalo. OXI pws einai to kalytero..den mporw na to kserw ayto, alla ap oso kserw einai dynato se pollous tomeis kai syndiazei thn ka8hmerinothta me thn pista (me thn antistoixh synthrhsh dystixws). Kai an katseis na skefteis ayta pou eipes (gia to sxv tou filou sou) 8a katalaveis oti DEN htan tyxaio pou to pa8e sthn trith evdomada MH exontas strwsei akoma to moter. Logika apo thn kayla tou pou phre sxv, asynais8hta 8a anoikse to gkazi ligo parapanw... de 8elei kai polu.

re paides ego thn apopsi mou leo gia tin mixani giati exo odigisei sxedon ola ta sm kai pistevo oti exo olkliromeni apopsh den to leo etsi gia na to po!

ειναι δεν ειναι στρωμενο δεν δικαιολογειται να καρφωσει βαλβιδα...

τελος παντων... η ουσια ειναι πως ειναι πολυ καλο μηχανακι.τελος!

το τι θα παρει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και προκυπτει απο την δικια του κριση πραγματων...

τωρα μπορει να παει ο καθενας να απολαυσει το μηχανακι του...
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. aprillia sxv 550 i husaberg 650
    από xtx black στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2008, 14:48
  2. Μουσειο Aprillia
    από crs-k στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 14:16
  3. aprillia tuono fighter experts!
    από picramenos στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 16:29
  4. Ducati 749 ή Aprillia Mille 2004???
    από angelrsv στο forum Νέα