Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Δείτε έναν @#$%@#%@

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Εχει πλακα το ομολογω!!

Επειδη καποιοι ειναι πολυ αργοι για να πανε με καποια χιλιομετρα κραζουν τους αλλους που μπορουν και εχουν τα αρφρυδια να τα πανε!

Ελα ρε σειρα?Τωρα ειδα το προφιλ σου.Σοβαρεψες αποτομα μΕ φαινεται και θα κανεις τρελιτσες οταν μεγαλωσεις!Εγω τα κανω τωρα και θα τα βριζω μετα στα ....ηντα μου!(τωρα πενηντα μου θαναι,εξηντα μου δεν ξερω να σου πω ακομα!Αν καταφερω να φτασω εκει )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Γιάννη είσαι λάθος

1ον Ποιός σου είπε ότι μπορείς να τρέχεις με 220 στον δημόσιο δρόμο
    2ον Αν τρέχεις με 220 ποιός σου είπε ότι έχεις δικαιώματα και μάλιστα εις βάρος κάποιου που οδηγάει εντός των νομίμων ορίων

Δεν λέω ότι δεν έχω παρανομήσει κι εγώ,αλλά τουλάχιστον όσες φορές το έχω κάνει ξέρω ότι δεν έχω κανέναν λόγο να μιλάω πόσο μάλλον να ζητάω τα ρέστα από κάποιον που οδηγάει εντός των ορίων.Όχι και τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...
    1.ΗΡ0ΑΚΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ)

2.Δικαιωμα εχω να προσπερναω τα πιο αργα οχηματα απο εμενα απο την αριστερη,τωρα σου ειπα και πιο πανω οτι ξερω οτι η ταχυτητα αυτη δεν ειναι νομιμη οπως λες και εσυ οτι εχεις παρανομησει ετσι και εγω.Δεν ειπα να διωξω κανεναν χαβαλε κανουμε ηρεμηστε.

Και τελος βρε κουλαδια και γω ο αρχικουλαδος,νομιζεται οτι πηγαινω με αυτες τις ταχυτητες παραπανω απο ενα ανοιγμα καθε τοσο σε εθνικη και σε δημοσιο δρομο??Συνεχεια ταπα παω??(θα λυωσουν οι γομες αλλιως... )

Αλλο το θεμα με τα στροφιλικια,ναι εκει οταν τα βλέπω κατι παθαινω και γουσταρω να στριβω,ειτε ειμαι με πατινι,ειτε με αμαξι,ειτε με την μηχανη!Αλλα μην μου την βγαινεται με κοικκινο ρε παιδια,ολοι κανουμε και εχουμε κανει μ@λ@κιες,το οτι τις εχουμε κοψει καποιοι δεν σημαινει οτι δεν τις καναμε καποτε και το παιζουμε τωρα κυριοι και νομιμοι οδηγοι,κανενας δεν ειναι νομιμος οδηγος και οι γιαγιαδες που πανε βολτα το σκ με τα καπη στο αμαξι πανε με πιο πολλα χιλιομετρα απο τα ορια (η πολυ πιο λιγο που τις καθιστα επικυνδυνες για ολους! )

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    1.ΗΡ0ΑΚΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ)

2.Δικαιωμα εχω να προσπερναω τα πιο αργα οχηματα απο εμενα απο την αριστερη,τωρα σου ειπα και πιο πανω οτι ξερω οτι η ταχυτητα αυτη δεν ειναι νομιμη οπως λες και εσυ οτι εχεις παρανομησει ετσι και εγω.Δεν ειπα να διωξω κανεναν χαβαλε κανουμε ηρεμηστε.

Και τελος βρε κουλαδια και γω ο αρχικουλαδος,νομιζεται οτι πηγαινω με αυτες τις ταχυτητες παραπανω απο ενα ανοιγμα καθε τοσο σε εθνικη και σε δημοσιο δρομο??

Ποιόν είπες κουλάδι ρε;Αύριο στις 11 το βράδυ στην Βούτα να δούμε πόσο μάγκας είσαι:rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ποιόν είπες κουλάδι ρε;Αύριο στις 11 το βράδυ στην Βούτα να δούμε πόσο μάγκας είσαι:rotflmao: :rotflmao:
    Μεσα ρε!Θα σου δειξω τι εστι σουζα με 1χιλιομετρο ανα ωρα!!!

Ps:Kοιτα πιο πανω εκανα ποστ ο λαλακας πριν τελειωσω το ποστ μου.

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Εχει πλακα το ομολογω!!

Επειδη καποιοι ειναι πολυ αργοι για να πανε με καποια χιλιομετρα κραζουν τους αλλους που μπορουν και εχουν τα αρφρυδια να τα πανε!

Ελα ρε σειρα?Τωρα ειδα το προφιλ σου.Σοβαρεψες αποτομα μΕ φαινεται και θα κανεις τρελιτσες οταν μεγαλωσεις!Εγω τα κανω τωρα και θα τα βριζω μετα στα ....ηντα μου!(τωρα πενηντα μου θαναι,εξηντα μου δεν ξερω να σου πω ακομα!Αν καταφερω να φτασω εκει )

το οτι ειμαι "αργος" οπως λες ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι μηχανης ουτε ουμπαλων!

μακαρι ρε φιλε να τρεχεις και να φτασεις και τα 800χλμ αλλα οχι διπλα μου-στην ΠΙΣΤΑ (βλ.περιδικο με σιντι)

παντως αμα θες σειρα να δεις ποσο σοβαρεψα ελα μαζι βολτουλα σε καμμια καταβαση απο

βουναλακι μικρο μικρο αλλα να ελαττωσεις το καπνισμα(αν καπνιζεις)γιατι θελει πλεμονια

....και ενα καλο θωρακα αν εχεις ευκαιρο!!

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δηλαδη αδερφε μου τι θελεις να σε ρωτησουμε πρωτα,να περασω ρε φιλε απο την αριστερη (η απο την δεξια αν πηγαινεις σαν ζωο μπας και ξυπνησεις) λωριδα με καποια χιλιομετρα παραπανω απο εσενα??Με 300 θα σε περναγα αν μπορουσα και επιανε 300 η μηχανη μου.Εγω δεν εχω το νου μου παντα να μην ερθει καποιος πιο γρηγορος απο εμενα απο πισω μου??

Να μην χαζευεις και ποιος σου ειπε οτι οταν βγαινεις στον δρομο κοιτας μονο μπροστα και χαζεεεεευεις τα τοπια??Ε??Αν θες να χαζεψεις και να πας με τα 110-120 να πας αλλα οχι στην αριστερη,αστην για αυτους που προσπερνανε και εννιοτε πανε με +100 απο οσα πας εσυ οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτους που θια σε προσπερνανε και να εισαι σε εγρηγορση οταν οδηγας οτιδηποτε οχι μονο τηνβ μηχανη σου..

Δεν εχω κατι μαζι σου προς θεου,αλλα εισαι ο μονος που την εχω πει εδω μεσα τοσο καιρο και γουσταρω αντιδικιες!:rotflmao: :rotflmao:
    Δηλαδή αν πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα, τι σε πειράζει; Πολύ καλά κάνει! Κι αν πηγαίνει με 60 χλμ/h ακόμα καλύτερα! Γιατί να μην πηγαίνει; Το νόμο της ζούγκλας δεν υποστηρίζεις; Όπως εσύ, επιλέγεις να πειθαρχείς σε ότι σου γουστάρει, το ίδιο κάνει και κάποιος που πηγαίνει αργά στην αριστερή λωρίδα! Και εσύ είσαι πολύ πιο υπάνθρωπος από αυτόν! Γιατί εσύ θέτεις σε κίνδυνο, εκτός από τη δική σου ζωή, τη ζωή κάθε άτυχου που μπορεί να είναι σε κοντινή απόσταση! Και επειδή εσύ το κάνεις επειδή αυτοεπιβεβαιώνεσαι, επειδή είσαι τόσο αποτυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής, επειδή έχεις μικρό πουλάκι, δεν ξέρω γιατί, ενώ ο άλλος προφανώς, για να πηγαίνει εκεί, έχει κάποιο πρόβλημα που δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος να το συζητήσουμε, είσαι απλώς κομπλεξάρα. Υπάρχουν πολλοί πιο γρήγοροι, πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο πλούσιοι, πολύ καλύτεροι οδηγοί από σένα, που τους προσπερνάς καθημερινά, με τη διαφορά ότι αυτοί είναι πολύ λιγότερο επιδειξίες!!! Και το να είσαι επιδειξίας υποδηλώνει εκτός από κόμπλεξ (δικαιολογημένο εδώ που τα λέμε), πολλή αγαμία!

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    [B]1.ΗΡ0ΑΚΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ)

Και τελος βρε κουλαδια και γω ο αρχικουλαδος,νομιζεται οτι πηγαινω με αυτες τις ταχυτητες παραπανω απο ενα ανοιγμα καθε τοσο σε εθνικη και σε δημοσιο δρομο??Συνεχεια ταπα παω??(θα λυωσουν οι γομες αλλιως... )

σειρα μπερδεμενα μας τα λες και δεν βγαζουμε ακρη!τι 300 μου λες και τετοια! για προσπεραση ανοιγω και γω το γκαζι αμα παει ετσι!

μαλλον βαλτος εισαι για να με πικαρεις τωρα που κολλησα σπιτι λογω κωλοκαιρου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δηλαδή αν πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα, τι σε πειράζει; Πολύ καλά κάνει! Κι αν πηγαίνει με 60 χλμ./h ακόμα καλύτερα! Γιατί να μην πηγαίνει; Το νόμο της ζούγκλας δεν υποστηρίζεις; Όπως εσύ, επιλέγεις να πειθαρχείς σε ότι σου γουστάρει, το ίδιο κάνει και κάποιος που πηγαίνει αργά στην αριστερή λωρίδα! Και εσύ είσαι πολύ πιο υπάνθρωπος από αυτόν! Γιατί εσύ θέτεις σε κίνδυνο, εκτός της δικής ζωής, τη ζωή κάθε άτυχου που μπορεί να είναι σε κοντινή απόσταση! Και επειδή εσύ το κάνεις επειδή αυτοεπιβεβαιώνεσαι, επειδή είσαι τόσο αποτυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής.επειδή έχεις μικρό πουλάκι, δεν ξέρω γιατί, ενώ ο άλλος προφανώς, για να πηγαίνει εκεί, έχει κάποιο πρόβλημα που δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος να το συζητήσουμε, είσαι απλώς κομπλεξάρα. Υπάρχουν πολλοί πιο γρήγοροι, πολύ πιο δυνατοί, πολύ πιο πλούσιοι, πολύ καλύτεροι οδηγοί από σένα, που τους προσπερνάς καθημερινά, με τη διαφορά ότι αυτοί είναι πολύ λιγότερο επιδειξίες!!! Και το να είσαι επιδειξίας υποδηλώνει εκτός από κόμπλεξ (δικαιολογημένο εδώ που τα λέμε), πολλή αγαμία!
    Οπως ειπα και πιο πανω στον φιλο Σειρα,εχει πλακα πολυ πλακα να βλεπεις να τρελενονται καποιοι.

Το κομπλεξ σου μολις το εβγαλες εσυ,δεν εχω κατι να προσθεσω.

Ειμαι αποτυχημενος οπως το λες εσυ.Κατι θα ξερεις παραπανω.

editΓια το αγ#μητ@ς μην ορκιζεσαι κιολας ε?Θα το χασεις το στοιχημα!

Παλαιό μέλος
    Οπως ειπα και πιο πανω στον φιλο Σειρα,εχει πλακα πολυ πλακα να βλεπεις να τρελενονται καποιοι.

Το κομπλεξ σου μολις το εβγαλες εσυ,δεν εχω κατι να προσθεσω.

Ειμαι αποτυχημενος οπως το λες εσυ.Κατι θα ξερεις παραπανω.
    Μπα... Μη χύνεις άδικα "παληκάρι". Μάλλον θα χρειαστεί πάλι να βγεις για καγκουριές. Γιατί δε σου θύμωσα, ούτε τρελάθηκα, ούτε τα πήρα στο κρανίο! Απλώς, σου είπα κατάμουτρα την αλήθεια.

<edit> Δεν ορκίζομαι για τίποτα! Είμαι σίγουρος πως είσαι αρχιγαμιάς! Εξάλλου το αποδεικνύεις στο δρόμο! Μέχρι κάποιος να σου πει πως η χούφτα δε μετράει για γκόμενα.. Oops.. Sorry, μου ξέφυγε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μπα... Μη χύνεις άδικα παληκάρι. Μάλλον θα χρειαστεί πάλι να βγεις για καγκουριές. Γιατί δε σου θύμωσα, ούτε τρελάθηκα, ούτε τα πήρα στο κρανίο! Απλώς, σου είπα κατάμουτρα την αλήθεια.
    Το μεντιουμ,το μεντιουμ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    το οτι ειμαι "αργος" οπως λες ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι μηχανης ουτε ουμπαλων!

μακαρι ρε φιλε να τρεχεις και να φτασεις και τα 800χλμ αλλα οχι διπλα μου-στην ΠΙΣΤΑ (βλ.περιδικο με σιντι)

παντως αμα θες σειρα να δεις ποσο σοβαρεψα ελα μαζι βολτουλα σε καμμια καταβαση απο

βουναλακι μικρο μικρο αλλα να ελαττωσεις το καπνισμα(αν καπνιζεις)γιατι θελει πλεμονια

....και ενα καλο θωρακα αν εχεις ευκαιρο!!

Και πιστα μπαινω σειρα οποτε εχει track day και εχω γκαφρα στην τσεπη,αλλα τωρα ειναι καιρος για καγκουριλικια σε δρομους οπως λεει ο φιλος Βαντιεμεν

Οταν λες καταβαση με ποδηλατο εννοεις??

Θωρακα εχω αλλα ειναι ενας και χρειαζεται να ειναι σωστος και αρτιμελης,πνεμονια εχω αλλα εν ξερω ποσο μαυρα ειναι απο την πισσα.οχι δεν καπνιζω αλλα απο αυτους που καπνιζουν γυρω μου!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    SpineshankD τι ποδηλατο εχεις για downhill;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παρόλο το μεγάλο κόμπλεξ (πόσο μεγάλο να έχει ένας μηχανόβιος?) που έχετε ,να προσέχετε και να μην κάνετε μαλακίες, στο δρόμο γιατί εκεί εκεί έχει και κάτι περισσότερο κομπλεξάρες με κάτι προφυλακτήρες ΝΑΑΑΑΑΑΑ, που δεν έχουν ακούσει ποτέ οτι αυτές οι γραμμές στο δρόμο εχουν κάποια κρυφή σημασία και μπορεί να βρεθούν στη γραμμή σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Παρόλο το μεγάλο κόμπλεξ (πόσο μεγάλο να έχει ένας μηχανόβιος?) που έχετε ,να προσέχετε και να μην κάνετε μαλακίες, στο δρόμο γιατί εκεί εκεί έχει και κάτι περισσότερο κομπλεξάρες με κάτι προφυλακτήρες ΝΑΑΑΑΑΑΑ, που δεν έχουν ακούσει ποτέ οτι αυτές οι γραμμές στο δρόμο εχουν κάποια κρυφή σημασία και μπορεί να βρεθούν στη γραμμή σας.
    Παντα μεχρι εκει που μας περνει Στεφανε..

Ουτε εγω θελω να σκοτωθω απο κανεναν ουτε να ειμαι η αιτια να σκοτωσω καποιον.Ειπαμε τυχερα ειναι αυτα.Σημερα ειμαι εδω και σας μιλαω και αυριο με το σκουτερ στην δουλεια περναει απο πανω μου νταλικα την ωρα που απλα περιμενω στο φαναρι.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Παιδιά για να το λύσουμε το θέμα μια και καλή

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΟΥΤΑ . . . .ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπείτε να δείτε έναν κούκλο...
    από danaos75 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 09:19
  2. Σε κάθε έναν ξεχωριστά...
    από DEMINIO στο forum Off topic