Δεν λέω καλό είναι.Πόσο πιο δύσκολο είναι να την τρίψεις με το πανάκι και την κηροζίνη στο stand?
Για street δεν ξερω, παντως αν εχεις βουτηξει σε λασπες, σκονες και οτι αλλο μπορεις να βρεις σε ενα χωματοδρομο, τοτε ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο να παιδευεσαι με πανια-πινελα-κτλ....και να προσπαθεις να βγαλεις τις λασπες-σκονες απο γυρω γυρω!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Δεν λέω καλό είναι.Πόσο πιο δύσκολο είναι να την τρίψεις με το πανάκι και την κηροζίνη στο stand?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
Για street δεν ξερω, παντως αν εχεις βουτηξει σε λασπες, σκονες και οτι αλλο μπορεις να βρεις σε ενα χωματοδρομο, τοτε ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο να παιδευεσαι με πανια-πινελα-κτλ....και να προσπαθεις να βγαλεις τις λασπες-σκονες απο γυρω γυρω!
μια συνηθεια ειναι ολα!
εμενα μου θυμισε τις οδοντοβουρτσες με μπαταρια.........
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ναι βέβαια δε λέω.Πάντως εγώ χρησιμοποιώ οδοντόβουρτσα με μπαταρίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μια συνηθεια ειναι ολα!
εμενα μου θυμισε τις οδοντοβουρτσες με μπαταρια.........![]()
γιατι οχι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να αρωτήξω κι εγώ κατιτίς ;
Για τον καθαρισμό της αλυσίδας μπορούμε να βάλουμε παραφινέλαιο μέσα στο Ketten Max ;
![]()
απλα μη ξεχασεις να λαδωσεις μετα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Όταν εγώ τα έλεγα παλιά με είχατε πάρει απ' τα μούτρα...
Βλαμένα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άλεξ παιδί μου δεν το χάσαμε ακόμα στα μισά -και λίγο λέω- της ζωής μας !Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι οχι?
απλα μη ξεχασεις να λαδωσεις μετα!![]()
Σήμερα παράλαβα το Ketten Max και δεν έβαλα στην παραγγελία καθαριστικά και λιπαντικά γιατί ντρίνγκι ντρίνκι γενικώς οπότε φαντάζομαι πως με το παραφινέλαιο θα γίνει μια χαρά η δουλειά κι αφού δεν κάνει και ζημιά στα ο-rings όλα καλά θα πάνε, εκτός κι αν πει κάποιος το αντίθετο μετά από δυσσάρεστη προσωπική του εμπειρία που δεν μπορώ να φανταστώ.
Δεν ξέρω όμως το εξής, μετά τη χρήση του παραφινέλαιου η αλυσίδα δεν χρειάζεται πλύσιμο πριν το λάδωμα κανονικά ; Ή μ'ένα απλό σκούπισμα μετά το καθάρισμα πάμε κατευθείαν στο λαδάκι ;
![]()
εξ αρχης παραφινελαιο εβαζα. μετα σκουπισμα και λαδωμα. 17000χλμ μεταξυ των οποιων αρκετο χωμα και ακομα σαν καινουρια ειναι η αλυσιδα μου.....
Γκχμ γκχμ.. εεεεεεεε... θα τους χαρακτήριζα....... αλλά με πρόλαβες !Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όταν εγώ τα έλεγα παλιά με είχατε πάρει απ' τα μούτρα...
Βλαμένα!
:rotflmao:
![]()
Με το kettenmax ή με τον γνωστό τρόπο του πινέλου την καθάριζες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
εξ αρχης παραφινελαιο εβαζα. μετα σκουπισμα και λαδωμα. 17000χλμ μεταξυ των οποιων αρκετο χωμα και ακομα σαν καινουρια ειναι η αλυσιδα μου.....
![]()
Με συγχωρείς, μόλις θυμήθηκα αυτό:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το kettenmax ή με τον γνωστό τρόπο του πινέλου την καθάριζες ;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
παραφινελαιο στο μπουκαλακι του, γυρνας 5-6 φορες τον τροχο και η αλυσιδα αστραφτει!! το εχω πανω απο ενα χρονο τωρα και μου εχει λυσει τα χερια!
Εχει μεσα 7-8 βουρτσες που τριβουν την αλυσιδα απο ολες τις μεριες! Δεν λερωνεσαι καθολου και σε 5 λεπτα η αλυσιδα αστραφτει!![]()
![]()
![]()
απλα να ξερεις οτι θα στα κανει πο.....α του ειχα βαλει πρωτη και το αφησα μετα καλο σκουπισμα με καθαρο πανι ,και στη ζαντα,μετα πανω στο σταντ ενα δυο ανοιγματα να πεταξει και τα τελευταια ,λιγο λαδωμα ,μετα απο δυο μερες ξανα λαδωμα και οκ ,παντα εχει σημασια ποση βρωμα υπαρχει εε
Αυτό τό'κανες για να φύγει το παραφινέλαιο απ'την αλυσίδα έτσι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
απλα να ξερεις οτι θα στα κανει πο.....α του ειχα βαλει πρωτη και το αφησα μετα καλο σκουπισμα με καθαρο πανι ,και στη ζαντα,μετα πανω στο σταντ ενα δυο ανοιγματα να πεταξει και τα τελευταια![]()
Ρε γαμώτο μου, αν είναι να γίνουν π00ταναριό όλα εκεί κάτω γιατί να μη βάλω το πινελάκι απ'την αρχή ;![]()
Δεν ξέρω, πιθανόν να ρίξω παραφινέλαιο με το kettenmax και να το ξεπλύνω με νεράκι σιγά σιγά σκουπίζοντάς το αμέσως πριν χρησιμοποιήσω το γράσσο, θα δούμε.
Η αλυσίδα μου είναι μια χαρά ακόμα και σήμερα μετά από 16000χλμ αφού την φροντίζω κάθε 500χλμ απλά υπέθεσα ότι το kettenmax θα μου λύσει τα χέρια στο χρονοβόρο καθάρισμα με πανάκια κλπ κλπ κλπ.
![]()