Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Υπανθρωπος...ενα παγκοσμιο φαινομενο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Υπανθρωπος...ενα παγκοσμιο φαινομενο

διαβαστε και φριξτε!!!

Driver kills cyclist, sues victim's family for damages

In 2004, 17-year-old Enaitz Iriondo was cycling after sunset near the town of Haro, in Spain. Spanish businessman Thomas Delgado, doing 100 MPH in his Audi A8, hit Iriondo, killing the teenager instantly. The Spanish court found both parties at fault: Iriondo for not wearing any reflective clothing in the dark nor a helmet, Delgado for doing triple-digit speeds. Delgado's insurance company then paid the Iriondo family €33,000 for the death of their son. Cased closed.

Well, not exactly. See, Delgado's car suffered €10,000 in damage, and Delgado spent another €6,000 on rental cars while his was being repaired. So in 2006 he sued Iriondo's parents for €20,000 for his expenses -- and, we guess, a little extra for pain and emotional suffering. His rationale, according to an interview with Spanish newspaper El Pais: "I'm also a victim in all of this, you can't fix the lad's problems, but you can fix mine," and "It's the only way I have to claim my money back."

We don't know if we have the words to describe such an efficiently ruthless reasoning. For Iriondo's mother, Rosa Trinidad (pictured), "Before the lawsuit we thought the poor guy would find it hard to live the rest of his life with the thought of having caused our son's death. This was the final straw, a kick in the teeth." That will have to do for now. To say the least.

απο

http://www.autoblog.com/

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Spanish businessman
    οι χειροτεροι αλητες φορανε γραβατα,παγκοσμια αληθεια...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    οι χειροτεροι αλητες φορανε γραβατα,παγκοσμια αληθεια...

τσ τσ

με Audi Α8 μπορεί να φόραγε και ... παπιγιόν

:rotflmao: :rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Άντε ρε τον καραγκιόζη που θέλει και χρήματα! Το ζώο!
    Τα λεφτά είναι το ποιό σημαντικό πράγμα για τον τύπο! Τύψεις? Τί είναι αυτό? Ή μάλλον ναί έχει τύψεις που προκάλεσε 10000$ ζημιά στο αμάξι του!
    Πραγματικά υπάνθρωπος!
    Τέλος!

Chris

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Επειδή έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, θέλω να σας ρωτήσω το εξής:
    Αν στο δρόμο, μέσα στο σκοτάδι περπατάει κάποιος με μαύρα ρούχα και πέσει στις ρόδες σας και τον χτυπήσετε, τι θα πείτε?
    Το δημοσίευμα που βλέπουμε, δεν διευκρινίζει που έγινε το ατύχημα. Αν ο πιτσιρικάς, ήταν στο μέσο του δρόμου, χωρίς αντανακλαστικά χωρίς τίποτα, δεν έχει μερίδιο ευθήνης?
    Σίγουρα φταίει και αυτός, και από τη στιγμή που χάθηκε μια ζωή ίσως δεν θα έπρεπε να κινηθεί έτσι, αλλά αν ο πιτσιρικάς δεν ήταν στη μέση του δρόμου (αν ήταν) δεν θα είχε γίνει τίποτα.
    Μην καταδικάζουμε λοιπόν, αν δεν έχουμε πλήρη εικόνα
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Επειδή έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, θέλω να σας ρωτήσω το εξής:
    Αν στο δρόμο, μέσα στο σκοτάδι περπατάει κάποιος με μαύρα ρούχα και πέσει στις ρόδες σας και τον χτυπήσετε, τι θα πείτε?
    Το δημοσίευμα που βλέπουμε, δεν διευκρινίζει που έγινε το ατύχημα. Αν ο πιτσιρικάς, ήταν στο μέσο του δρόμου, χωρίς αντανακλαστικά χωρίς τίποτα, δεν έχει μερίδιο ευθήνης?
    Σίγουρα φταίει και αυτός, και από τη στιγμή που χάθηκε μια ζωή ίσως δεν θα έπρεπε να κινηθεί έτσι, αλλά αν ο πιτσιρικάς δεν ήταν στη μέση του δρόμου (αν ήταν) δεν θα είχε γίνει τίποτα.
    Μην καταδικάζουμε λοιπόν, αν δεν έχουμε πλήρη εικόνα

ακομα και 110% να ηταν φταιξιμο του ποδηλατη, πως ειναι δυνατον να εχει καποιος το θρασος να ζηταει χρηματα απο τους γονεις του;;!!

και στην συγκεκριμενη περιπτωση, διαβασες πιστευω οτι ο τυπος πηγαινε με πολυ περισσοτερα πανω απο το οριο...

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Όπως έγραψα και παραπάνω, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση.
    Βρέθηκε άνθρωπος, μεθυσμένος, με μαύρα ρούχα στις 2.00 το πρωί στη μεσαία λωρίδα στην εθνική οδό.
    Ο θεός να συγχωρέσει την ψυχή του, αλλά εγώ έφτυσα αίμα για να ξελασπώσω από τους δικούς του. Και πήραν και 50.000?
    Σε αυτό το φόρουμ, έχω διαβάσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές, ανθρώπους που βρίζουν τις γριές κτλ κτλ όταν πετάγονται στο δρόμο.
    Διάβασα ότι ο Α8 έτρεχε με 160, δεν διάβασα πουθενά όμως, ότι ανέβηκε ένα πεζοδρόμιο ή κάτι τέτοιο. Επίσης δεν διάβασα αν ο πιτσιρικάς πετάχτηκε ή ακόμα και σε τι δρόμο ήταν.
    Γιατί σίγουρα με 160 δεν ήταν στο στενάκι της γειτονιάς του.
    Αυτό που διάβασα επίσης είναι ότι ο πιτσιρικάς δεν είχε αντανακλαστικά ώς όφειλε.
    Άρα η ευθύνη είναι κοινή. Οπότε μην καταδικάζουμε τον έναν ή τον άλλο.
    Επίσης, δεν ξέρουμε, οι γονείς του πιτσιρικά τι του είπαν και πως κινήθηκαν εναντίον του Α8.
    Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί ποτέ αυτό, αλλά αν κάτσει κάποιος και ακούσει ιστορίες για το πως έγιναν κάποια τροχαία, αλλά και το τι έλεγαν οι συγγενείς προκειμένου να πάρουν φράγκα από τον φραγκάτο ή από τις ασφαλιστικές, μάλλον θα είχε αντίθετη άποψη.

Επαναλαμβάνω ότι ΊΣΩΣ κακώς κινείται δικαστικά ενάντια στους γονείς του παιδιού, αλλά αν δεν έχουμε πλήρη εικόνα είναι τουλάχιστον άκυρο να πέρνουμε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ακομα και 110% να ηταν φταιξιμο του ποδηλατη, πως ειναι δυνατον να εχει καποιος το θρασος να ζηταει χρηματα απο τους γονεις του;;!!

και στην συγκεκριμενη περιπτωση, διαβασες πιστευω οτι ο τυπος πηγαινε με πολυ περισσοτερα πανω απο το οριο...

Σε αυτόν τον τόπο ποτέ μα ποτέ δεν θα καταλάβουμε τον όρο ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ!!!
    Πολύ σωστά ο φίλος Χυμάδης λέει ότι ο τύπος πήγαινε πάνω από το όριο αλλά αυτό ΔΕΝ λέει κάτι.
    Το χειρότερο είναι το πρώτο. Είναι ΘΡΑΣΟΣ είναι ΝΤΡΟΠΗ να ζητάς χρήματα από τους γονείς του νεκρού! ΑΙΣΧΟΣ! Αυτό είναι η υπέρτατη ξεφτίλα! Και στέκομαι μόνο σε αυτό.

Τώρα μιλώντας οδηγικά ας το πούμε έτσι, λυπάμαι αλλά όντως και ο ποδηλάτης έχει ευθύνη! Το γιατί το εξηγεί πολύ σωστά ο Pissaman πριν.
    Δυστυχώς...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    αλλά αν ο πιτσιρικάς δεν ήταν στη μέση του δρόμου (αν ήταν) δεν θα είχε γίνει τίποτα.
    Και αν ο οδηγός δεν πήγαινε με 100 μίλια, δηλαδή περίπου 160 χλμ πάλι δεν θα γινόταν τίποτα ...

Από τη στιγμή που το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχε ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, νομικά τουλάχιστον έχει δικαίωμα να το κάνει...

Από κει και πέρα -για μένα- η συμπεριφορά αυτή είναι κάφρικη ....

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε Pissaman εσύ ζήτησες χρήματα απο τους συγγενείς του μεθυσμένου? Αν όχι, γιατί όχι? Θα μπορούσες να το κάνεις με καθαρή συνείδηση? Δεν είναι τουλάχιστον ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ? Δεν πρέπει να είναι κάποιος πολύ "λίγος" για να το κάνει, όσο και αν του κόστισε σε χρήμα?

Κατά τα άλλα έχεις και εσύ δίκαιο σε αυτά που λές για συνυπαιτιότητα, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο!
    Chris

Και πως θα κανει σερβις στο Α8 ο ανθρωπος ρε παιδια?Να μην βαλει καμμια βιζον παραπανω και η γυναικα του?

Στεκει η μυνηση του νομικα....αλλα ηθικα ειναι το λιγοτερο απανθρωπη....

Κριμα...

Ο θεός να συγχωρέσει την ψυχή του, αλλά εγώ έφτυσα αίμα για να ξελασπώσω από τους δικούς του. Και πήραν και 50.000?
    δε θέλω να αμφισβητίσω τίποτα από αυτά που λες και μπορεί να έχεις δίκιο σε μερικά πράγματα
    αλλά το να λες <<και πήραν και 50.000?>> δεν κολάει δηλαδή δεν κατάλαβα πολλά νομίζεις οτι τους έδωσες???? και 5.000.000? να μου έδινες αν μου έπερνες μια ζωή να τα χέσω ρε φίλε!!!!!!

φιλικά

Εγώ απορώ πάντως.Τα λεφτά αυτά αν τα πάρει από τους γονείς του παιδιού,όταν θα πάει να τα ξοδέψει κάπου πώς θα αισθανθεί ρε γαμώτο;Pissaman συμφωνώ μαζί σου,αφού το άρθρο λέει πως υπήρχε συνυπαιτιότητα έτσι θα είναι αλλά όχι απλα αυτό και 100% ευθύνη του ποδηλάτη να ήταν,όση ζημιά και να πάθαινε το αυτοκίνητό μου δεν θα είχα το θράσος να πάω στους γονείς του παιδιού (από την στιγμή μάλιστα που είμαι και ματσωμένος επιχειρηματίας) και να ζητήσω λεφτά.Ήμαρτον δηλαδή,αν είναι δυνατόν...
    Fortis Fortuna Adiuvat

vasika prepei na ksexorisoume to ena thema apo to allo.
    oposdipote iparxi eythini kai ton dio kata ti gnomi mou 50-50.alla re paidia an exeis skotosei enan anthropo kai zitas xrimata mi skeptomenos ton pono tou allou einai epieikos apradekto.o tipos einai gia klamata an sigrinei tin apolia mias zois metin uliki fthora.aisxos....

Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Νταξ μωρε ειχαν περασει και δυο χρονια

Αν και προφανως εχουμε περιορισμενες πληροφοριες ,το αξιο συζητησης ειναι μαλλον το οτι ο τυπος ηταν φραγκατος.Πες οτι εισαι κακομοιρης και σκοτωνεις ετσι καποιον που εφταιγε και το αυτοκινητο παει στα σκουπιδια και δεν μπορεις να δουλεψεις.Τοτε ισως (η ηθικη διασταση ακομα και σ'αυτο το θεμα ειναι υποκειμενικοτατη) μπορει να σκεφτεις οτι ¨αξιζει¨ να διεκδικησεις κατι.

Αλλα ο γελοιος ο φραγκατος τι ηθελε?Να αναπληρωσει την χασουρα?Να συμπληρωσει το εισοδημα του?

Εδω ειναι τα κενα της Δικαιοσυνης.Το δικαιωμα το εχει μεν αλλα την κοινωνικη-ηθικη διασταση δυσκολα την ενσωματωνεις σε ενα νομο.

Ρε αυτοδικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Τρεχα τρεχα μικρουλι...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  2. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 08:14