Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: Παπαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αυτά για να τα μάθουμε θα πρέπει ο Χριστόδουλος να ξεχαστεί,τα χρόνια να περάσουν,οι φανατικοί υποστηρικτές του και οι φανατικοί πολέμιοί του να γίνουν αντικειμενικοί και κάποιοι που ωφελούνται από την σιωπή τώρα να ανοίξουν το στοματάκι τους . wave2:
    οταν δεν θα θίγονται τα τωρινά συμφέροντα.

mats8282 ξαναδιάβασε ήρεμα αυτα που σου εγραψα!
    Το σου το βαζω γιατι εσύ "τσίμπησες" περισσότερο.
    πάμε πάλι
    1ον "η δημοκρατικότητα " κολλάει στον σεβασμό των πεποιθήσεων 90% των Ελλήνων και όχι στον Χριστόδουλο!
    2ον "ο σεβασμός στα όσια και τα ιερά "κολλάει στο μίσος του φανατικά ενάντιου (γιατι ο φανατικός αλλάζει απλά σημαία και ποτέ δεν έχει δίκιο) και στην απαίτηση να σέβονται και οι άλλοι τα δικά σου "ιερά"
    3ον το "τυπικό" με το προσκύνημα ειναι αρχαιότατο και όχι σημερινό.
    4ον το "ντύσιμο" του νεκρού δείχνει την τιμή που του κάνουν οι δικοί του και είναι και αυτό αρχαιότατο
    5ον το "σκήνωμα" είναι αρχαία λέξη και όχι σημερινή εφεύρεση και σημαίνει το σώμα του (σεβαστού για τους δικούς του) νεκρού
    6ον η άσκηση κριτικής, απο τον τρόπο, το θέμα, και την οπτική, δείχνει (είτε αρέσει είτε όχι) το πολιτικό σου πρόσωπο , το πολιτικό βάθος, και την σοβαρότητα της άποψης!
    7ον η σιωπή είναι χρυσός όταν δεν μπορεί κάποιος να μιλήση με λόγια και μιλάει με ύβρεις. Οταν μπορεί να μιλήσει, τότε ΠΡΕΠΕΙ!!!
    γιατι κάποιοι φοβούνται
    κάποιοι αδιαφορούν και
    κάποιοι δεν εχουν βρεί τα λόγια.

Τα ειχες ξαναγραψει αυτα?Δεν τα βλεπω καπου.Ουτε στα πμ μου ..Τεσπα παμε παλι....

Για την σιωπη που λες ειναι το μονο που δεν υπαρχει.Μιλανε και μιλανε πολλοι στα ΜΜΕ.

1)Που κολλαει το 90%,των δημοσκοπησεων,με το αν ειναι αγιος ο μακαριτης ή αν πρεπει να επικρινουμε την εκκλησια.Δεν ειχε εκλεγει καπου απο οτι θυμαμαι απλα τον βγαζουνε καποιοι φοβερα δημοφιλη.Μπραβο του τα ειχε καταφερει.Και στην τελικη εστω αν ειμαι στο 10% που γραφεις γιατι να μην εχω δικαιωμα να επικρινω καποια πραγματα?EDIT Αν θυμασαι και τον Κωνσταντοπουλο βγαζανε με 70τοσο% δημοφιλη πολιτικο αλλα.....

2)Δεν εχω εγω αυτη την απαιτηση....Αλλοι την εχουνε...

3)Ναι αλλα κολλαει με τα χριστα ηθη και τον λογο του κυριου που διαδιδει η εκκλησια?Την ταπεινοτητα και τα λοιπα? EDIT το ιδιο ντυσιμο με χρυσαφια και ασημι εχουν και κατα την διαρκεια της ζωης τους οι αρχιπαπαδες....

4)Το ιδιο.

5)Το ξερω.....

6)Πραγμα το οποιο κρινει καποιος αλλος με τον δικο του τρόπο,θέμα και οπτική που δεν του δινει αυτοματα δικιο.Για αυτο υπαρχουν τα επιχειρηματα στον διαλογο....Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα σου φιλε...Θεωριες βλεπω....

7)Συμφωνω....Εβρισα κανεναν?Πιστευω οτι τεκμηριωσα τα λεγομενα μου απολυτα.Ισως δεν συμφωνεις.Αλλοι συμφωνουν αλλοι διαφωνουν τι να κανουμε...

Διαβασε παλι τα μυνηματα που διαφωνεις και βαλε μου συγκεκριμενες φρασεις ΜΟΥ που διαφωνεις να τα δουμε παρεα αφου ειμαι ανικανος,το ομολογω,να δω τι ειπα που κατα την γνωμη σου ειναι λαθος....

Α και κατι ακομα....Σε τι με ωφελει προσωπικα η στιγμη που διαλεξα να πω μια αποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Τα ειχες ξαναγραψει αυτα?Δεν τα βλεπω καπου.Ουτε στα πμ μου
    κοιτα εδω
    Για την σιωπη που λες ειναι το μονο που δεν υπαρχει.Μιλανε και μιλανε πολλοι στα ΜΜΕ.
    δεν ειπα οτι υπάρχει Το αντίθετο!! ξαναδιάβασε με
    1)Που κολλαει το 90%,των δημοσκοπησεων,με το αν ειναι αγιος ο μακαριτης ή αν πρεπει να επικρινουμε την εκκλησια.Δεν ειχε εκλεγει καπου απο οτι θυμαμαι απλα τον βγαζουνε καποιοι φοβερα δημοφιλη.Μπραβο του τα ειχε καταφερει.Και στην τελικη εστω αν ειμαι στο 10% που γραφεις γιατι να μην εχω δικαιωμα να επικρινω καποια πραγματα? το 90% παει στον σεβασμό της πίστης των πολλών.
    Εχει εκλεγεί απο τους εκλεγμένους ανα την επικράτεια.
    κρίνε, επέκρινε αλλα με σεβασμό στους ακροατές-αναγνώστες

2)Δεν εχω εγω αυτη την απαιτηση....Αλλοι την εχουνε... ολοι πρέπει να έχουμε την απαίτηση στον σεβασμό απο τον άλλον
    3)Ναι αλλα κολλαει με τα χριστα ηθη και τον λογο του κυριου που διαδιδει η εκκλησια?Την ταπεινοτητα και τα λοιπα? EDIT το ιδιο ντυσιμο με χρυσαφια και ασημι εχουν και κατα την διαρκεια της ζωης τους οι αρχιπαπαδες....
    δεν ειπα οτι υπάρχει ταπεινότητα Το αντίθετο!! ξαναδιάβασε με
    Και οι παπάδες εκτός εκκλησίας δεν φοράνε τα χρυσά.Μόνο κατά την διάρκεια της λειτουργίας.
    Οι μεγαλοπαπάδες προκαλούν όμως με της μερσεντές

4)Το ιδιο.
    5)Το ξερω.....
    6)Πραγμα το οποιο κρινει καποιος αλλος με τον δικο του τρόπο,θέμα και οπτική που δεν του δινει αυτοματα δικιο.Για αυτο υπαρχουν τα επιχειρηματα στον διαλογο....Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα σου φιλε...Θεωριες βλεπω....
    δεν ειπα οτι υπάρχει πουθενά δίκαιο ξαναδιάβασε με
    Την κρίση όμως του συνομιλητή σου δεν μπορείς να την επηρεάσεις παρά μόνο με αυτά που θα πείς η θα γράψεις.
    Αυτό θα είναι το προφίλ σου και απο αυτο θα σε χαρακτιρίσουν

7)Συμφωνω....Εβρισα κανεναν?Πιστευω οτι τεκμηριωσα τα λεγομενα μου απολυτα.Ισως δεν συμφωνεις.Αλλοι συμφωνουν αλλοι διαφωνουν τι να κανουμε...

Διαβασε παλι τα μυνηματα που διαφωνεις και βαλε μου συγκεκριμενες φρασεις ΜΟΥ που διαφωνεις να τα δουμε παρεα αφου ειμαι ανικανος,το ομολογω,να δω τι ειπα που κατα την γνωμη σου ειναι λαθος.... η ανταλαγή απόψεων δεν σε βγάζει "λαθος" η "ανήκανο" αλλα πιθανών διαφορετικό
    Ε και?
    αν είμαστε ιδιοι με ποιον θα αντάλλασσα απόψεις?

Α και κατι ακομα....Σε τι με ωφελει προσωπικα η στιγμη που διαλεξα να πω μια αποψη δεν πήγαινε για σενα αλλα για τον απο πάνω

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    μολις ανοιξα την "tv" " προβλημα με τις προσκλησεις για την κηδεια του Χριστοδουλου" με Ψωμιαδη να κανει δηλωσεις....

ο πρωτος celebrity αρχιεπισκοπος εφυγε λοιπον
    panta vromikoi panta laspomenoi

κοιτα εδω...Μου βγαζει Προβλημα στην Φορτωση....EDIT το ειδα και ειχα απαντησει απο κατω...

δεν ειπα οτι υπάρχει Το αντίθετο!! ξαναδιάβασε με(Οποτε δεν διαφωνεις σε κατι μαζι μου απο την στιγμη που λεω οτι εαν δεν τον εβγαζαν αγιο τα ΜΜΕ δεν θα επρεπε να μιλησουμε προς το παρον τουλαχιστον...

1)το 90% παει στον σεβασμό της πίστης των πολλών.
    Εχει εκλεγεί απο τους εκλεγμένους ανα την επικράτεια.
    κρίνε, επέκρινε αλλα με σεβασμό στους ακροατές-αναγνώστες (Δεν ειναι εκλεγμενος απο τον λαο)

2)ολοι πρέπει να έχουμε την απαίτηση στον σεβασμό απο τον άλλον (Ο σεβασμος κερδιζετε οση απαιτηση και να εχει ο αλλος και ανεξαρτητα απο αξιωματα)

3)δεν ειπα οτι υπάρχει ταπεινότητα Το αντίθετο!! ξαναδιάβασε με (Βγαζει Προβλημα στην Φορτωση....αν εννοεις τα παραπανω τοτε συμφωνουμε αλλα εσυ διαφωνεις με εναν μοναδικο τροπο )
    Και οι παπάδες εκτός εκκλησίας δεν φοράνε τα χρυσά.Μόνο κατά την διάρκεια της λειτουργίας( Και μονο που τα εχουνε φτανει).
    Οι μεγαλοπαπάδες προκαλούν όμως με της μερσεντές(Ο μεγαλυτερος αρχιπαπας ποιος ειναι???ΟεΟ)
    4)Το ιδιο.
    5)Το ξερω.....
    6)δεν ειπα οτι υπάρχει πουθενά δίκαιο ξαναδιάβασε με
    Την κρίση όμως του συνομιλητή σου δεν μπορείς να την επηρεάσεις παρά μόνο με αυτά που θα πείς η θα γράψεις.Αυτό θα είναι το προφίλ σου και απο αυτο θα σε χαρακτιρίσουν (Συμφωνω δεν ειπα κατι αντιθετο.....Λοιπον με τι διαφωνεις και εβγαλες το συμπερασμα σου απο τα λεγομενα μου??)

η ανταλαγή απόψεων δεν σε βγάζει "λαθος" η "ανήκανο" αλλα πιθανών διαφορετικό
    Ε και?
    αν είμαστε ιδιοι με ποιον θα αντάλλασσα απόψεις? (Ο διαλογος δεν ειναι ανταλλαγη αποψεων σκετη.Πρεπει να βγαινει και ενα αποτελεσμα το οποιο ο καθε αντιλεγομενος προσπαθει να αποδειξει στον αλλον με το να κανει τις αποψεις του δεκτες απο τον αλλον περα απο σεβαστες)

δεν πήγαινε για σενα αλλα για τον απο πάνω ( )

Ματς ή παρερμηνεύεις αυτά που γράφω ή έπιασες την ειρωνία (ήρωας,αγαπητός) και απαντάς κατά τον ίδιο τρόπο και δεν το έχω καταλάβει.Για να σου δώσω να καταλάβεις όσα καλά πράγματα έχω γράψει για τον συγκεκριμένο έχουνε δόση ειρωνίας και όχι μόνο για αυτόν αλλά για όλο το παπαδαριό.Εχώ ξαναναφερθεί στο πότε μου γύρισαν τα μυαλά...Τότε που πήγα στην Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα και είδα απέξω 3 Range Rover με φιμέ τζάμια λες και ήταν μαφιόζικα.Τότε κατάλαβα δυστυχώς τί σημαίνει Ελληνική Εκκλησία ή μάλλον Διοίκηση της Ελληνικής Εκκλησίας...Θα τα πούμε εν καιρώ,άσε να μην το ανοίξω τώρα σου είπα δεν θέλω Τα ίδια λέμε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Απλα διαφωνουμε στο timing?

ΥΓ Αν δεν ειρωνευτω,λιιιιγακι, στις διαμαχες που θα το κανω

Απλα διαφωνουμε στο timing?

Ακριβώς αυτό
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αν και δεν μου αρεσει η εφημεριδα δειτε ενα παλιο,σχετικα,αρθρο για την εκκλησιαστικη περιουσια.Το αρθρο και τα νουμερα ειναι του 2005.

Για παραδειγμα

υπαρχουν λεει 6,700 νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου που στο συνολο τους κατεχουν την εκκλησιαστικη περιουσια.Μοναστηρια,μονες κτλ κτλ

161,000,000 ευρω πληρωνει το κρατος στους κληρικους.10% ειναι ο φορος της κεντρικης διοικησης η οποια ειχε 14.462.700 ευρώ εσοδα με βάση τον προϋπολογισμό του 2005.Αλλα 2.268.100 ευρώ θα εισπραχθούν ως έκτακτα έσοδα. Δαπανη 4,300,000Ε για 100 ιεραρχες και μερικους ιεροκυρηκες.

Βεβαια ο συγγραφεας λεει <<H εικόνα που αποκαλύπτεται για την περιουσία της Εκκλησίας είναι ότι είναι «ζάπλουτη, αλλά ρακένδυτη» και αυτό διότι δεν μπορεί ούτε να αποτιμηθεί, ούτε να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία>>

Ε βεβαια που να μετρας τωρα..Παρε τα εσοδα της κεντρικης διοικησης που οντως στην Αττικη απο μονη της δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο και ασε τα υπολοιπα στην τυχη τους...

6,700 ισολογισμους ποιος καθεται να κανει..... Και αληθεια ποιος ελεγχει τα πραγματικα εσοδα τους???Την διοικηση της Μεγαλοχαρης στην Τηνο που μια φορα περασα απεξω και κουδουνιζανε σακια που αδειαζανε απο νομισματα για 10 λεπτα????Το μοναστηρι της Χοζοβιωτισσας που εχει την μιση Αμοργο????Και τα λοιπα και τα λοιπα και τα λοιπαααα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ακριβώς αυτό

Το δικο μου timing ειναι καλυτερο απο των ΜΜΕ και το δικο σου οποτε δεν θα σταματησω να αναπτυσω επαναστατικη δραση στο φλορουμ

Το δικο μου timing ειναι καλυτερο απο των ΜΜΕ και το δικο σου οποτε δεν θα σταματησω να αναπτυσω επαναστατικη δραση στο φλορουμ

Συνέχισε την επαναστατική σου δράση καθώς εγώ θα τραγουδάω:

Πάγωσε η τσιμινιέρα
    κ απέξω από την πύλη
    εργατες μαζεμένοι συζητάνε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

OΛΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΕΒΑΡΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ??

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών, και,
    το κόμμα η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    OΛΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΕΒΑΡΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ??

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών, και,
    το κόμμα η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥΣ.

Αφου το λεει ο Τζημας του ποδοσφαιρου

ΥΓ Ο Τζημας ο κανονικος ποιος ειναι?Ενας ψιλολιγνος με μεγαλη μυτη??
    ΥΓ2 Μαλλον χρειαζεσαι καθοδηγηση φιλε Terens ελα μια βολτα απο τα γραφεια της νεολαιας.....

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι τρεις παπάδες
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:30
  2. παπαδες αγιαζουν...αμαξια!
    από Rezeguet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2005, 16:27
  3. Παπαδες οδηγοι
    από rsp στο forum Στραβά κι ανάποδα