Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε το έχω πειράξει λιγάκι δεν σέρνεται όπως πριν!![]()
Αλλά λες?![]()
εσυ επρεπε τωρα να ειχες κανα crf450 υπερκιβισμενο 500 τερμα φτιαγμενο με 55 αλογα τροχο
τι σοι μαστορας εισαι ρε ?![]()
Ρε το έχω πειράξει λιγάκι δεν σέρνεται όπως πριν!![]()
Αλλά λες?![]()
εσυ επρεπε τωρα να ειχες κανα crf450 υπερκιβισμενο 500 τερμα φτιαγμενο με 55 αλογα τροχο
μλκ αυτος εχει 5 αλογα στο καθε ποδι στο δυναμομετρο πανω μετρημενα ε οχι στροφαλο και μαλακιες![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
μλκ αυτος εχει 5 αλογα στο καθε ποδι στο δυναμομετρο πανω μετρημενα ε οχι στροφαλο και μαλακιες![]()
![]()
κ λιγα βαζεις :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρε κάγκουρα!![]()
ε μα τωρα.. καθρεπτες σε Motard... δε παει![]()
καλα στα λεει! θα κερδισεις καμια 10αρια αλογα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
αμα βγαλεις καθρεπτες και φλασακια θα κανει πιο πολλες μπαντες
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Δε θέλω γκάζια ρε τρελέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
Τη δουλειά μου θέλω να κάνω!
Ουτε FCR ούτε εξατμίσεις ( για την ώρα ε? )
Απλά πράματα λέμε!![]()
ζωντανος! γιατι με τετοιο crf δυσκολο να παραμεινεις :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
Δε θέλω γκάζια ρε τρελέ!
Τη δουλειά μου θέλω να κάνω!
Ουτε FCR ούτε εξατμίσεις ( για την ώρα ε? )
Απλά πράματα λέμε!![]()
εγω ξερω οτι οι μαστορες πρεπει να τα εχουνε ΤΟΥΜΠΑΝΑ αλλιως τι μαστορας μας το παιζεις
αντι να εχει εκει κανα μπουσα με 240 τροχο![]()
Ρε συνεχώς μέσα στην κίνηση είμαι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ε μα τωρα.. καθρεπτες σε Motard... δε παει![]()
Με φλάς και κάθε μέρα κινδυνεύω που να τα βγάλω κιόλας ρε?
Θα με φάνε οι μ@λ@κ?ς!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
εγω ξερω οτι οι μαστορες πρεπει να τα εχουνε ΤΟΥΜΠΑΝΑ αλλιως τι μαστορας μας το παιζεις
αντι να εχει εκει κανα μπουσα με 240 τροχο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά θα σε φτιάξω όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου εσένα!![]()
Ρε συνεχώς μέσα στην κίνηση είμαι ρε!
να τους περνας με σουζα να ψαρωνουν![]()
Ρε συνεχώς μέσα στην κίνηση είμαι ρε!
ρε οι σωστοι μαστορες δε φορανε ουτε κρανος και ειναι με το κοντομανικο ουτε πινακιδα φλασακια κτλ κτλ
ti kanei o mayros re![]()
![]()
α και το μπροστινο λαστιχο το χουν διακοσμητικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ρε οι σωστοι μαστορες δε φορανε ουτε κρανος και ειναι με το κοντομανικο ουτε πινακιδα φλασακια κτλ κτλ