...κανεις για group buy??![]()
![]()
...κανεις για group buy??![]()
![]()
Αν τις βρώ και αν τις δω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Θα τις βάλεις αν τις βρεις;
Γουρούνι στο σακί![]()
![]()
![]()
I had a dream ...
να αρχισω να αδειαζω το mailbox δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Να το πεις το τηλέφωνο και το όνομα του καταστήματος ανοικτά, να τηλεφωνήσουμε κι εμείς διαφορετικά θα σου σπάσουμε όλοι τα νεύρα με pm (μερικοί χιλιάδες εδώ μέσα) και σε βλέπω για το τρελάδικο![]()
![]()
![]()
![]()
wasting space via Architecture
Ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι το συγκεκριμενο μοντελο εξατμισης μπαινει στο στρωμα???Εγω νομιζω παντως οτι ουτο δεν γινεται γιατι ουτε η γιοσι και ουτε η ακραπα φτιανουν εξατμισεισ για τα στρωματα..ειναι ολα μοντιφες..
Εγω παντως στοκ εξατμιση με φιλτρο(παντα)ΚΝ εριξα σε στρωμα 650αρι με ρεμους κ μπιεμσι φιλτρο..βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας..
εκτος αν τις βαλετε μονο για τον ηχο η για μουρη..παντως αν βαλετε, βαλτε καρμπον για να μην καει το ποδι του συνεπιβατη..
Leave it to Random to needlesly complicated things
δε ξερω κατα ποσο ειναι καλες αλλα για δειτε:
για το dl650 του 04-06
και για το dl650 του 2007
παντως απο το βιντεακι που εχει (στο 1ο link) ακουγονται πολυ ωραιες.
απο τιμη ξερει κανεις;
...ναι μεν δεν κοβεις τιποτα και δεν μπορω να πω ειναι πολυ καλη η yoshi...αλλα ενα χιλιαρικακι και κατι ψιλα τα σκας...και μενα μου πεφτει κομματακι βαρυ αυτο το ποσο!![]()
Είναι αρκετά βαρύ για 650,αλλά είναι τέλεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
...ναι μεν δεν κοβεις τιποτα και δεν μπορω να πω ειναι πολυ καλη η yoshi...αλλα ενα χιλιαρικακι και κατι ψιλα τα σκας...και μενα μου πεφτει κομματακι βαρυ αυτο το ποσο!![]()
argers η καρίνα απο που....???
Ωραια η εξταμιση αλλα κοντα ενα χιλιαρικο ειναι αρκετα νομιζω(αποψη μου)
O λαιμός μπροστά γιατί μου μοιάζει με της "μαμάς"; Κάνω λάθος;Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
Δεν κόβεις τίποτα
Πάντως η Yoshi ΔΕΝ είναι κατασκευασμένη για το strom ανεξάρτητα αν δεν κόβεις τίποτα...
Τουλάχιστον αυτή την απάντηση μου έστειλαν απο την Yoshi σε mail που τους έστειλα: Δεν βγαζουν εξατμηση για το 650....
Δεν ξέρω τι πατέντες κάνει ο Σφακιανάκης (βλ. Desert) αλλά δεν θα έβαζα εξάτμηση που δεν είναι φτιαγμένη για το μηχανάκι ειδικά....
Παρ' όλα αυτά είναι πολύ όμορφη....
Δουλεύει κανονικά το μηχανάκι ή κάνει τίποτα βηξιματάκια;;;
Πάει πιο καλά;;