ti exoyn ta strogylofanara re?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ναι στα 20 μετρα μπορει![]()
![]()
τι περιμενεις απο ανθρωπο που εχει στρογγυλο φαναρο και το θεωρει και ομορφο :rotflmao:![]()
ti exoyn ta strogylofanara re?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ναι στα 20 μετρα μπορει![]()
![]()
τι περιμενεις απο ανθρωπο που εχει στρογγυλο φαναρο και το θεωρει και ομορφο :rotflmao:![]()
Καλά καλά θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
σακη εχω εναν φιλο μαστορα
εχει μπουσα 220 τροχο ατμοσφαιρικο
και κυκλοφορει το καλοκαιρακι με σαγιοναρα σορτσακι και κοντομανικο μαλλι ζελεδιασμενο ξηλωμενα ολα καθρεπτες πινακιδες κτλ κτλ μαυρο ολο το μηχανακι αλητεια στο φυλλ μιλαμεεεεεεεεεε
αυτος ειναι μαστορας![]()
![]()
Δεν μπήκε κι' ο Nikker στιε διαμάχες να του ''γράψω'' μιά συνταγή με χάπια!:rotflmao: :rotflmao:
βαρδαρη παντως εχει και απ οτι μου λενε κ παρα πολυ καλο..εγω ουτε να τον πλησιασωΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
aristoteloys![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ti exoyn ta strogylofanara re?![]()
ελα ντε..μια χαρα ειναι![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εντάξει μωρέ μη βαράς, ο άλλος που λέω εγώ όμως έμεινε καιΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΛΕΜΕ! ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ρωτα τον γρηγορη τι stuntman ειΝαι ο αργυρης![]()
![]()
κακα τα ψεματα στα 200μετρα πυροβολανε αυτα θυμαμαι τοτε παλια ειχαμε στα παρεα ενα zed με μοτερ απο rgv250 και ειχε φυγει κ4 1000 στα 200 μετρα ενταξει στα 250 μετρα φευγει το κ4 αλλα μεχρι τα 200 πισω ητανε
εχω δει κατι gilera πολυ γρηγορα επισης αλλα αυτα μονο για κονδρες ειναι τπτ αλλο χαλανε πολυ ευκολα
αμα το σκεφτεις το δρζ μου ειναι πιο γρηγορο 0-100 απο το εβο αφου κανει 4.17 0-100 το εβο εχει 5.7 αλλα 0-150,0-200 ειναι το θεμα![]()
παω περιπτερο να παρω καμια lila pause..μην σπαμμαρετε κανα 30σελιδο κ οταν γυρισω θελω 2 ωρες να τα διαβασω![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε τελικες μπορει να τον περασε το runner γιατι εχει βαλυ μακρυ γραναζωμα..απο εκκινηση πρεπει να ταν το πολυ μισο μηχανακι μπροστα το evo
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καλα ειναι αλλα αυτοι τα βγαζουν πιο ομορφα και απο 1000αρια σσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
κακα τα ψεματα στα 200μετρα πυροβολανε αυτα θυμαμαι τοτε παλια ειχαμε στα παρεα ενα zed με μοτερ απο rgv250 και ειχε φυγει κ4 1000 στα 200 μετρα ενταξει στα 250 μετρα φευγει το κ4 αλλα μεχρι τα 200 πισω ητανε
εχω δει κατι gilera πολυ γρηγορα επισης αλλα αυτα μονο για κονδρες ειναι τπτ αλλο χαλανε πολυ ευκολα
αμα το σκεφτεις το δρζ μου ειναι πιο γρηγορο 0-100 απο το εβο αφου κανει 4.17 0-100 το εβο εχει 5.7 αλλα 0-150,0-200 ειναι το θεμα![]()
το παιδι με το Ζ υπαρχει σημερα αναμεσα μας?![]()
Ωχ ωχ ωχ!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ρε καλα ειναι αλλα αυτοι τα βγαζουν πιο ομορφα και απο 1000αρια σσ...
γουστα ειναι αυτα![]()
το παιδι με το Ζ υπαρχει σημερα αναμεσα μας?![]()
ναι αφου επεσε μια φορα και εσπασε και τα 2 ποδια του τωρα κυκλοφορει με αμαξι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ωχ ωχ ωχ!![]()
παμε για καγκουρο-διαμαχη αλα grigorisK7
![]()
![]()
![]()
παω περιπτερο να παρω καμια lila pause..μην σπαμμαρετε κανα 30σελιδο κ οταν γυρισω θελω 2 ωρες να τα διαβασω![]()
![]()
Αυτό έπαθα εγώ! Και δεν προλαβαίνω να διαβάσω!
Και κάνω και format!