ετσι οπως τα ειπες μλκ λες και ισουνα καμια γκομενα δε θα τρεχεις δε θα κανεις θα ρανεις χαχαχααχ![]()
![]()
ετσι οπως τα ειπες μλκ λες και ισουνα καμια γκομενα δε θα τρεχεις δε θα κανεις θα ρανεις χαχαχααχ![]()
![]()
to brhka
ο οζζζυ παει δικαβαλο με τον Γρηγορη και εγω παιρνω το δουκα και ερχομαι με το δουκα
βενζινες δικες μου![]()
την μπιελα που θα σε στραβωσω ομως δεν την πληρωνω γιατι ειναι ευρωπαικο![]()
![]()
![]()
κλεισαμε?![]()
Νατα νατα!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
![]()
Το 'σκασε το μούσμουλο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Νατα νατα!
Το 'σκασε το μούσμουλο!![]()
:a45:
:a39: :a36:
:a015: :a66: :a29:
:a17:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
to brhka
ο οζζζυ παει δικαβαλο με τον Γρηγορη και εγω παιρνω το δουκα και ερχομαι με το δουκα
βενζινες δικες μου![]()
την μπιελα που θα σε στραβωσω ομως δεν την πληρωνω γιατι ειναι ευρωπαικο![]()
![]()
![]()
κλεισαμε?![]()
τον δουκα δεν τον βγαζω γιατι εχει τα χλμ για σερβις και ξερω πως αν παμε αιγινιο θα τον τρεξω κ δεν θελω.. συν οτι θα κανουμε 200 χλμ![]()
οι βενζινες ειναι αλλο θεμα :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ριξε μια ματιά στις διαμάχες! Μερικοί άλλα διαβάζουν κι' άλλα καταλαβαίνουν νομίζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
:a45:
:a39: :a36:
:a015: :a66: :a29:
:a17:
![]()
![]()
140 χλμ το πολυ θα γινουνΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τον δουκα δεν τον βγαζω γιατι εχει τα χλμ για σερβις και ξερω πως αν παμε αιγινιο θα τον τρεξω κ δεν θελω.. συν οτι θα κανουμε 200 χλμ![]()
οι βενζινες ειναι αλλο θεμα :rotflmao:![]()
τι θα κανεις το δουκα στο αιγινιο?
θα τον τρεξεις???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε! Μάλλον! :oΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
θα τον τρεξεις???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
140 χλμ το πολυ θα γινουν![]()
θα τον τρεξεις???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μωρη καριολα οταν στον εδωσα στο αιγινιο δεν ειπες οχι![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Κανείς δεν θα έλεγε ρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τι ζαβά είμαστε?![]()
τοτε να μην κραζετεΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κανείς δεν θα έλεγε ρε !
Τι ζαβά είμαστε?![]()
![]()
egv ton trexo nai den leo oxiΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
esy apla tha ton perpatas :a029: :a029:
egv ton trexo nai den leo oxi![]()
![]()
![]()
esy apla tha ton perpatas :a029: :a029:
γαμιεσαι
Ολα κι' όλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τοτε να μην κραζετε![]()
![]()
Άλλο το ένα κι' άλλο το άλλο!![]()
![]()