Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 70

Θέμα: Μπορω να το κουμανταρω???

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari

Μπορω να το κουμανταρω???

Παιδια εχω μια απορια! Ειμαι 20 χρονων εχω ενα σκουτερ και σε λιγο καιρο (ας ελπισουμε) θα ηθελα να γινω κι εγω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!για την εισαγωγη μου σ αυτον τον χωρο πιστευω οτι το v-strom ειναι το καλυτερο μηχανακι, αλλα ειμαι 1,69 στο υψος!!! θα μπορω να το κουμανταρω η εχει μεγαλες διαστασεις??? ενημερωστε με λιγο σας παρακαλω.....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Φιλε με μπερδεψες ολιγον τι!!

Ρωτας σε αλλο ποστ σου ποιο ειναι το καλυτερο SS και τωρα ρωτας αν θα μπορεσεις να κουμανταρεις ενα V-STROM???

Παντως απο υψος μια χαρα σε κοβω,αφου πηρε ο ΤITAN ο οποιος το κουμανταρε μια χαρα παροτι τοσοδουλης V-STROM εσυ μια χαρα θα εισαι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Λαρι αν και τα χουμε ξανα πει, να συμπληρωσω οτι το VSTROM εχει βγει απο ολους σχεδον τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου, απ τα πιο ευκολα και χρηστικα μηχανακια που κυκλοφορουν. Η δυναμη που εχει , βγαινει πολυ ομορφα στον δρομο και συγχωρει αρκετα λαθη. Μολις το παρεις, θα αρχισεις να πηγαινεις σιγα και σε υσηχα μεροι να του παρεις τον αερα και συντομα θα τα πηγαινεις μια χαρα. Μην μασας τιποτα. Το εργαλειο το εχει τοσος κοσμος, σε διαφορα υψη , ηλικιες , σωματικο βαρος, αντρες, γυναικες, αρχαριοι και εμπειροι οδηγοι. Ζηλευω την αναμονη σου την προηγουμενη μερα και την ωρα που θα σκασεις στο μαγαζι να την παρεις, που θα την βλεπεις να γυαλιζει μεχρι και στα λαστιχα. Μολις βγαλεις το διαφανες χαρτι απ τη σελλα και περασεις το ποδι σου απο πανω κρατοντας το τιμονι η καρδια σου θα χτυπαει αλιωτικα και το ποδι σου θα τρεμει νοιωθωντας δεος και δεν θα πιστευεις, πως αυτο το εργαλειο ειναι δικο σου. Καλα μην σου πω τι θα παθεις οταν γυρισεις το κλειδι και δεις τις βελονες να σου κλεινουν το ματι, καθως και οταν πατησεις τη μιζα και ακουσεις το γουργουρισμα του V2 να σε καλει σε ατελειωτα ταξιδια.

Παρ'ολα αυτα, στην κινηση εχε 3 φορες το νου σου, πατα οσο πιο καλα μπορεις κατω και απεφευγε τους πολλους ελιγμους, και ιδιως τους επιτοπιους. Και βαλε καγκελα...

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Ανεταααα (το 650 ε?)
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Λαρι αν και τα χουμε ξανα πει, να συμπληρωσω οτι το VSTROM εχει βγει απο ολους σχεδον τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου, απ τα πιο ευκολα και χρηστικα μηχανακια που κυκλοφορουν. Η δυναμη που εχει , βγαινει πολυ ομορφα στον δρομο και συγχωρει αρκετα λαθη. Μολις το παρεις, θα αρχισεις να πηγαινεις σιγα και σε υσηχα μεροι να του παρεις τον αερα και συντομα θα τα πηγαινεις μια χαρα. Μην μασας τιποτα. Το εργαλειο το εχει τοσος κοσμος, σε διαφορα υψη , ηλικιες , σωματικο βαρος, αντρες, γυναικες, αρχαριοι και εμπειροι οδηγοι. Ζηλευω την αναμονη σου την προηγουμενη μερα και την ωρα που θα σκασεις στο μαγαζι να την παρεις, που θα την βλεπεις να γυαλιζει μεχρι και στα λαστιχα. Μολις βγαλεις το διαφανες χαρτι απ τη σελλα και περασεις το ποδι σου απο πανω κρατοντας το τιμονι η καρδια σου θα χτυπαει αλιωτικα και το ποδι σου θα τρεμει νοιωθωντας δεος και δεν θα πιστευεις, πως αυτο το εργαλειο ειναι δικο σου. Καλα μην σου πω τι θα παθεις οταν γυρισεις το κλειδι και δεις τις βελονες να σου κλεινουν το ματι, καθως και οταν πατησεις τη μιζα και ακουσεις το γουργουρισμα του V2 να σε καλει σε ατελειωτα ταξιδια.
    κοίτα ρε ο ποιητής!!!

Re: Μπορω να το κουμανταρω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
    Παιδια εχω μια απορια! Ειμαι 20 χρονων εχω ενα σκουτερ και σε λιγο καιρο (ας ελπισουμε) θα ηθελα να γινω κι εγω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!για την εισαγωγη μου σ αυτον τον χωρο πιστευω οτι το v-strom ειναι το καλυτερο μηχανακι, αλλα ειμαι 1,69 στο υψος!!! θα μπορω να το κουμανταρω η εχει μεγαλες διαστασεις??? ενημερωστε με λιγο σας παρακαλω.....

στην ευθεία μια χαρά θα το πας. Αν κάνει όμως πως γέρνει και δεν πατας καλα κατω θα εχεις θεμα να την κρατησεις. Σε δικαβαλη φαση ακομα χειροτερα!!

Τι βαρος εχει το στρωμα γεματο;

Το Πηγασακι ειναι 200κατι κιλα γεματο αλλα για καποιο περιεργο λογο ειναι πανευκολο στο ζυγισμα ακομα και να γυρει εν σταση! Νομιζω οτι και το στρωμα θα ειναι κατι αναλογο....

(Μια φορα πηγε να μου πεσει ενω το μετακινουσα χωρις να ειμαι επανω και το σηκωσα βαζοντας κοντρα με το ποδι μου.) :hypnotize
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Τι βαρος εχει το στρωμα γεματο;

Το Πηγασακι ειναι 200κατι κιλα γεματο αλλα για καποιο περιεργο λογο ειναι πανευκολο στο ζυγισμα ακομα και να γυρει εν σταση! Νομιζω οτι και το στρωμα θα ειναι κατι αναλογο....

(Μια φορα πηγε να μου πεσει ενω το μετακινουσα χωρις να ειμαι επανω και το σηκωσα βαζοντας κοντρα με το ποδι μου.) :hypnotize
    με γεματο ρεζερβουαρ ειναι 210 κιλα
    +καγκελα
    +βαλιτσα με πραγματα μεσα

3 δεν εισαι 230??

ευκολο ειναι να το κουμανταρεις αλλα αμα κανεις το λαθος να σε παρει λιγο παραπανω σε κλιση θελει πολλα @@ να το κρατησεις να μην πεσει.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    καλα ναι..θα ανεβεις στο βστρομ και θα νιωσεις ωσ αλλος ανθρωπος..
    τι λετε ρε στο παιδακι?"

λοιπον μετα το σκουτερ μαγκακο παρε ενα εντουρακι μικρου κυβισμου και αλαφρυ..ΑΛΑΦΡΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ 210 ΚΙΛΑ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ...μαθε τη συμπεριφορα της μηχανης..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΟΥ..
    μαθε να φρεναρεις απο τις διπλασιες ταχυτητες απο το σκουτερ σου..μαθε να κουμανταρεις μοτο με συμπλεκτη..και αν ολα πανε καλα με κανα μηχανακι κοντα στα 150 κιλα μαξ και οχι μεγαλης δυναμης ωστε να μη σε τρομαξει και οοοοοταν το εχεις κανει του χεριου σου σκεψου για αλλαγη σε μεγαλυτερη βαρυτερη πιο γρηγορη κτλ μοτο...

και μη με παρεξηγείς..αλλα απο το να γινεις στατιστική και εσυ..γιατι σου πανε οτι θα ανεβεις πανω στη μοτο και θα τα κανει ολα μονη της και τι ωραια που περναμε...καλυτερα να εχεις λιγο υπομονή στο θεμα .
    μη βιαζεσαι εχεις χρονια μπροστα σου να παρεις απο 250- 1400 κυβικα μοτο.
    αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι.

εκτος παλι και αν νιωθεις οτι το χεις ρε παιδί μου οποτε αντε παρε ενα ζζρ 1400 να τελειωνουμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλα ναι..θα ανεβεις στο βστρομ και θα νιωσεις ωσ αλλος ανθρωπος..
    τι λετε ρε στο παιδακι?"

λοιπον μετα το σκουτερ μαγκακο παρε ενα εντουρακι μικρου κυβισμου και αλαφρυ..ΑΛΑΦΡΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ 210 ΚΙΛΑ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ...μαθε τη συμπεριφορα της μηχανης..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΟΥ..
    μαθε να φρεναρεις απο τις διπλασιες ταχυτητες απο το σκουτερ σου..μαθε να κουμανταρεις μοτο με συμπλεκτη..και αν ολα πανε καλα με κανα μηχανακι κοντα στα 150 κιλα μαξ και οχι μεγαλης δυναμης ωστε να μη σε τρομαξει και οοοοοταν το εχεις κανει του χεριου σου σκεψου για αλλαγη σε μεγαλυτερη βαρυτερη πιο γρηγορη κτλ μοτο...

και μη με παρεξηγείς..αλλα απο το να γινεις στατιστική και εσυ..γιατι σου πανε οτι θα ανεβεις πανω στη μοτο και θα τα κανει ολα μονη της και τι ωραια που περναμε...καλυτερα να εχεις λιγο υπομονή στο θεμα .
    μη βιαζεσαι εχεις χρονια μπροστα σου να παρεις απο 250- 1400 κυβικα μοτο.
    αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι.

εκτος παλι και αν νιωθεις οτι το χεις ρε παιδί μου οποτε αντε παρε ενα ζζρ 1400 να τελειωνουμε..
    σωστόςςςς...!!!!

ας παρει ενα er-6f αφου γουστερνει τα τυπου πιστιαρικα μηχανακια.

το θεμα ειναι να καταλήξει το παιδί τι τύπο μηχανάκι θέλει, μια ρωταει για γληγορα, μια για τουριστιαρικα, ειναι φως φανάρι πως ειναι χαμένος μεσα στο πελαγος όπως ήμασταν ολοι στην αρχη, οπότε ας τον βοηθήσουμε να διαλέξει κατηγορία και μετα βρίσκουμε το μοντέλο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Εγω λεω για αρχη ενα σμ ..και μεταχειρισμενο...γιατι πρωτη θα ναι ..τιποτα ψιλες θα τις εχουμε.

παρε κανα drz για αρχη λαρι αξιοπιστο ελαφρυ οσο γκαζι μπορεις να αντεξεις για αρχη το χει...καλο στησιμο και καλα φρενακια εχει ..

τη καυλα σου θα τη κανεις...θα μαθεις σιγα σιγα την οδηγηση μοτοσυκλετας..και βλεπουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Εγω λεω για αρχη ενα σμ ..και μεταχειρισμενο...γιατι πρωτη θα ναι ..τιποτα ψιλες θα τις εχουμε.

παρε κανα drz για αρχη λαρι αξιοπιστο ελαφρυ οσο γκαζι μπορεις να αντεξεις για αρχη το χει...καλο στησιμο και καλα φρενακια εχει ..

τη καυλα σου θα τη κανεις...θα μαθεις σιγα σιγα την οδηγηση μοτοσυκλετας..και βλεπουμε.
    επιλογές υπάρχουν πολλές, το θέμα είναι να αποφασίσει προς τα πια κατηγορία κλεινει.

το σμ ειναι μια πολύ καλη επιλογή και όσο να πεις οι "ψιλές" δεν θα λείψουν, ειναι μέσα στο πρόγραμμα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Πάντως από το scooter να προσπαθείς να κρατήσεις το strom που σου έγειρε λίγο παραπάνω ή που ανέβηκε ο συνεπιβάτης λίγο πιο άτσαλα είναι τεράστια διαφορά.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Oλα αυτά τ' ακούω βερεσέ (με την καλή έννοια). Η αλήθεια είναι πως όσους ρωτήσεις, τόσες γνώμες θα πάρεις, με μένα μέσα... Η ουσία είναι πως εάν "νιώθεις" και δεν είσαι ντουγάνι στο τιμόνι, το μηχανάκι θα το πας μια χαρά. Όλα ξεκινάνε και σταματάνε στο μυαλό σου. Η αντίληψη, η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοσυγκράτηση και η ωριμότητα δηλ. Βάλε μετά ένα μήνα δεύτερο άτομο, δεν χάλασε ο κόσμος. Για το ύψος σου δεν μπορώ να σου πω αν αρκεί, αλλά όλα τα μηχανάκια κάτω των -ας πούμε- 1000cc είναι πολύ ευκολοδήγητα. Πολύ δύσκολα να βρεθείς στη θέση του να μετανιώσεις για το μηχανάκι που πήρες επειδή δεν μπορείς να το οδηγήσεις. Τώρα αν είσαι 60 κιλά και δεν φημίζεσαι για τη μυική σου δύναμη, αυτό είναι επίσης κάτι που πρέπει να το λάβεις υπ'οψην σου και το ξερεις μόνο εσυ. Μετά από κει και πέρα είναι θέμα γούστου.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2012, 10:30
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 14:06
  3. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  4. δεν μπορω να το τερματησω!!!!!!!!
    από zoropatra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 17:27
  5. Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF