Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 90

Θέμα: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    (Παρενθεση)

Φιλε Νακο εισαι πατερας?

Ευχαριστω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ..........................
    ναι να παρει το 4χρονο κινητο ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ..........................
    Μπααα. Τελικά άλλαξα τελείως γνώμη. Θα της πάρω ένα FZR 1000 (μεταχειρισμένο), γιατί όντως, είναι τσιμπημένες οι τιμές στα καινούρια.

nakkip τι σε κανει να νομιζεις οτι θα το αφησει αυτος που το κακομεταχειριζεται να σε παρει τηλεφωνο?

Οταν στο πει πρεπει να το πιστεψεις και να δεις τι γινεται.

Τελος παντων ειπα την γνωμη μου οταν θα γινω πατερας θα τα ξαναπουμε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Επειδή το θέμα αυτό με πονάει και με σφάζει,θα πω(με την ανοχή σας)μερικές σκόρπιες και ατεκμηρίωτες ΕΔΩ,κουβέντες.

Το παιδί,στην κοιλιά τής μάνας του σε εμβρυικήκατάσταση,ακούει εξωτερικούς ήχους και αισθάνεται την ψυχολογική κατάσταση τής μάνας.Πιστεύω ακράδαντα ότι αισθάνεται όμορφα στο άγγιμα τού πατέρα πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά.

Η περίοδος τής πρώτης επταετίας είναι η πιο σημαντική και καθοριστική για τη ζωή του.

Το παιδί,έμφυτα,ταυτίζεται με τούς γονείς και τίς συνήθειές τους.Η μάνα αντιπροσωπεύει τη στοργή,την καλωσύνη,την αγάπη και την αφοσίωση.Ο πατέρας τη σοβαρότητα και την αυστηρότητα.

Το παιδί έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη την επιβράβευση,την αναγνώριση και την καθολική αποδοχή από τούς γονείς.

Μπορούμε να μάθουμε από τα παιδιά και όχι να τα διδάξουμε.Εννοώ ότι είμαστε εμείς οι γονείς που πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής και όχι να αναγκάσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν στα δικά μας χούγια.

Αν δεχθούμε ότι έχουμε εκπαιδευτεί λάθος από τούς γονείς μας(και αυτοί με τη σειρά τους από τούς δικούς τους κοκ)έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε και να σκεφτούμε αν,τα πράγματα που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας,είναι σωστά.

Και όχι....δεν νομίζω πως ένα παιδάκι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κινητό.Μάλλον εμείς το χρειαζόμαστε.('Η έτσι νομίζουμε τουλάχιστον)

Καλό βράδυ!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    (Παρενθεση)

Φιλε Νακο εισαι πατερας?

Ευχαριστω.
    Εσύ τι πιστεύεις ????

Γράφω για πλάκα όλα αυτα????

Anyway ο καθένας ας κάνει όπως κρίνει οτι είναι το καλύτερο για το παιδί του

Καλή σας νύχτα
    Φιλικα παντα, Νακος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    Εσύ τι πιστεύεις ????

Γράφω για πλάκα όλα αυτα????

Anyway ο καθένας ας κάνει όπως κρίνει οτι είναι το καλύτερο για το παιδί του

Καλή σας νύχτα
    Μ αρεσει ο τροπος σκεψης σου και απλα ηθελα να ξερω αν τα βιωνεις αυτα που λες η σκεφτεσαι να τα κανεις πραξη, σορυ αν σε εθιξα.

Να εισαι καλα.

Α ρε παππου οταν εστελνες τον πατερα μου 6 χρονων στα χωρια του Καρπενησιου με το γαιδουρι φορτωμενο πατατες ολομοναχο να περναει βουνα και λαγκαδια το βραδυ να μη σου κοψει να του δωσεις ενα κινητο.......Ετσι να νιωσεις λιγο ασφαλεια μην κοψει η σουπα......

Αντε καληνυχτα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το παιδί,έμφυτα,ταυτίζεται με τούς γονείς και τίς συνήθειές τους.Η μάνα αντιπροσωπεύει τη στοργή,την καλωσύνη,την αγάπη και την αφοσίωση.Ο πατέρας τη σοβαρότητα και την αυστηρότητα.

Αυτό με την σοβαρότητα και την αυστηρότητα είναι κανόνας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτό με την σοβαρότητα και την αυστηρότητα είναι κανόνας?
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο λόγος,ας πούμε,τού πατέρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απ' αυτόν τής μάνας.
    Η μάνα θα παρηγορήσει,θα δώσει κουράγιο...ο πατέρας θα καθοδηγήσει ουσιαστικότερα.
    Το παιδί θα πάει στη μάνα να τής πει τον πόνο του,προβληματάκια με φίλους και σχέσεις,ενώ από τον πατέρα θα ζητήσει συμβουλή και καθοδήγηση.
    Γενικά έτσι συμβαίνει χωρίς να λέμε ότι είναι κάτι απόλυτο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Α ρε παππου οταν εστελνες τον πατερα μου 6 χρονων στα χωρια του Καρπενησιου με το γαιδουρι φορτωμενο πατατες ολομοναχο να περναει βουνα και λαγκαδια το βραδυ να μη σου κοψει να του δωσεις ενα κινητο.......Ετσι να νιωσεις λιγο ασφαλεια μην κοψει η σουπα......
    Αντε καληνυχτα.....
    Ηρωνεία και αυτό !!!!

Δεν μας είπες όμως πόσα χρόνια πίσω γινόταν αυτό, γιατί σήμερα στο Καρπενήσι, τα περισσότερα παιδιά έχουν και κινητό και λάπτοπ και άλλες πολλές γνώσεις...
    Σήμερα είμαστε στο 2008 σε περίπτωση που το ξέχασες
    Φιλικα παντα, Νακος

Ρε παιδια, μισο λεπτο ρε γμτ, ΟΛΟΙ σας!

Διαβαζω σελιδες επι σελιδων για ενα θεμα ΥΓΕΙΑΣ και τελικα ολοι γραφουμε σεντονια βλεποντας τα δεντρα και εχοντας χασει το Δασος!

Καταρχας ρε συ Ευη, τι τρελλαινεσαι ετσι; Ο Στεφανος (και ο καθε Στεφανος) εξεφρασε μια αποψη. Σε καμια περιπτωση δεν ειχε λογο να στην πει η να σε χαρακτηρισει ευθεως η πλαγιως!
    Μην χανεις το θεμα! Και το θεμα εδω ειναι τα κινητα και ΔΗ η χρηση τους απο ΜΙΚΡΑ παιδια.

Εγω δεν θα μιλησω για διαπεδαγωγηση... Δεν ειναι αυτο (τοσο) το θεμα, δεν δικαιουμαι να μιλησω μιας που δεν εχω παιδια, και στην τελικη εχω καποιες αποψεις που δεν αφορουν κανεναν παρα μονο εμενα (και ισως την συντροφο μου). Θελω να καταφερω να δωσω στο παιδι μου ανοιχτους οριζοντες, να βλεπει μακρυα, να παρει ΠΑΙΔΕΙΑ (και ΔΕΝ εννοω το σχολειο), να γινει αυτοβουλο και αυτοφωτο ον.... Απο εκει και περα τα μικρα και καθημερινα ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος...

Αλλα στο θεμα μας τωρα!

Ρε σεις, συγνωμη! (Πολλοι απο εσας προφανως ξερετε) αλλα εχετε ιδεα ΠΟΣΟ μαλακο ειναι το κεφαλακι ενος μωρου μερικων ετων;
    Ενα παιδι 4 χρονων ειναι πολυ ευθραυστο -αναπτυσσεται και η μελλοντικη του υγεια μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να επηρεαστει σε αυτη τη φαση.

Απο την αλλη πλευρα.
    Εχετε αφησει ποτε κινητο που χτυπαει κοντα σε τηλεοραση η αλλη ηλεκτρονικη συσκευη να δειτε ΤΙ γινεται;
    Εχει ποτε τυχει να μιλατε στο κινητο αρκετη ωρα και να νοιωθετε να σας καιει το αυτι;

Τα κινητα λειτουργουν με υψηλη ακτινοβολια μικροκυμματων. Τα μικροκυμματα διεγειρουν τα μορια του νερου και τα κανουν να παλλονται, προκαλωντας τριβη και θερμοτητα. Με αυτη την αρχη λειτουργουν οι φουρνοι μικροκυμματων.

Η ακτινοβολια των κινητων προκαλει το ΙΔΙΟ φαινομενο. Ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι η ακτινοβολια ενος κινητου προκαλει θερμανση του ωτικου ιστου και του εγκεφαλου.

(Αυτο ακριβως αναφερει και ο δεικτης ακτινοβολιας SAR που εχουν ολα τα κινητα. Την απορροφηση ενεργειας RF ανα καποια γραμμαρια ιστου).

"Specific absorption rate (SAR) is a measure of the maximum rate at which radio frequency (RF) energy is absorbed by the body when exposed to radio-frequency electromagnetic field."

http://en.wikipedia.org/wiki/Specific_absorption_rate

Και ρωταω πολυ απλα: Αφου ΞΕΡΟΥΜΕ με ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ αποδειξεις οτι το κινητο ΟΝΤΩΣ εχει επιδραση σωματικη σε ολους μας. ΘΕΛΟΥΜΕ λοιπον να βαλουμε ενα κινητο στα χερια/κεφαλι ενος 4χρονου παιδιου;;

Εδω επηρεαζει εμενα που εχω μια ξερη κεφαλα 31 χρονων. Τι θα κανει δηλαδη στο κεφαλακι ενος ΜΩΡΟΥ;;

Περα απο τις πολιτικοκοινωνικες προεκτασεις του θεματος, και το πως θα δειξουμε στο παιδι οτι δεν εχει αναγκη κινητα και gadgetακια για να ειναι αποδεκτο στο σχολειο, το κινητο σε ενα παιδι ΕΧΕΙ επιδραση.

Αλλα κατι ακομα - και αυτο παει και προς την Ευη που νομιζω οτι βιαστηκε να μιλησει χωρις να εχει μελετησει λεπτομερως το θεμα:

Ευη το να ισχυριζεσαι οτι "δε μ@μιεται; αφου τρωει ακτινοβολια απο τους διπλα, το δικο του κινητο θα πειραξει;" ε συγνωμη αλλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος!

Καταρχας ενα κινητο ΔΕΝ εκπεμπει ΠΑΝΤΑ την ιδια ακτινοβολια. Οταν το κινητο ΔΕΝ καλει/λαμβανει κληση τοτε εκπεμπει μικρη ακτινοβολια ανα μερικα δευτερολεπτα καθως επικοινωνει με τον σταθμο βασης.

Το κινητο για να εχει μετρησιμη επιδραση επανω σε καποιον πρεπει να εκπεμπει σταθερα ενεργεια, και αυτο το κανει ΜΟΝΟ οταν καλει η καλειται.

Απο εκει και περα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, οταν ειναι σε αποσταση μερικων μετρων απο καποιον η ακτινοβολια ειναι πολυ μικρη.

Κοινως το κινητο σου που το εχεις 5 μετρα απο το παιδι ΔΕΝ θα το επηρεασει, και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ οσο θα επηρεαζε αν το ειχε στα χερια του.

Για να τελειωνουμε, η ταπεινη μου αποψη ειναι η εξης: το κινητο ΟΝΤΩΣ εχει επιδραση στον οργανισμο.
    Απο εκει και περα, ο καθε γονιος αναλαμβανει το βαρος των πραξεων του.
    Στα δικα μου παιδια μια φορα θα φροντισω να τους δωσω την παιδεια να καταλαβουν οτι το κινητο δεν το χρειαζονται για να ειναι cool....

Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο λόγος,ας πούμε,τού πατέρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απ' αυτόν τής μάνας.
    Η μάνα θα παρηγορήσει,θα δώσει κουράγιο...ο πατέρας θα καθοδηγήσει ουσιαστικότερα.
    Το παιδί θα πάει στη μάνα να τής πει τον πόνο του,προβληματάκια με φίλους και σχέσεις,ενώ από τον πατέρα θα ζητήσει συμβουλή και καθοδήγηση.
    Γενικά έτσι συμβαίνει χωρίς να λέμε ότι είναι κάτι απόλυτο.

Λέω επιδή δεν μου βγαίνει ,ειδικά η αυστηρότητα, είναι κάτι που δεν το έχω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    να μαθεις να σεβεσε την εμπεριστατωμενη γνωμη του αλλου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Λέω επιδή δεν μου βγαίνει ,ειδικά η αυστηρότητα, είναι κάτι που δεν το έχω.
    Ούτε κι εμένα μού βγαίνει αλλά κάνω τίς προσπάθειές μου.
    Και λέγοντας "αυστηρότητα"μην πάει το μυαλό σου στην αυταρχικότητα ή την τιμωρία.Πιο πολύ θα την ταύτιζα με την συνέπεια.Αυτό που ισχυρίζεσαι ή λες στο παιδί,πρέπει να το κάνεις πράξη κιόλας.
    Και ξέχασα και το άλλο βασικό που αντιπροσωπεύει ο πατέρας,τη σοφία.
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    να προσθεσω, στα παραπανω, οτι υπαρχουν ηδη μελετες που συνδεουν κυταρικες καρκινογενεσεις με μεγαλες δοσεις μικροκυματικης ακτινοβολιας σε μικρες περιοχες ανθρωπινου ιστου ... σε ενηλικες!

Οσον αφορα τα μικρα παιδια, μια πολυ προσφατη μελετη στη σουηδια, εδειξε οτι η χρηση κινητου σε παιδια αυξανει την πιθανοτητα για ωστικους ογκους (acoustic neuromas etc) κατα 400%

Επισης, εχει ηδη αποδειχθει οτι η παρατεταμενη χρηση κινητου απο παιδια, μπορει να επηρρεασει την σωστη εγκεφαλικη λειτουργια οπως και να προκαλεσει εκφυλισμο του DNA.

Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομα, παραθετοντας και τις πηγες αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει νοημα. Καποιοι εχουν μπερδεψει την *αντιληψη τους για τα πραγματα* με την *επιστημη* και αυτο ειναι επικινδυνο...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 18:00
  2. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 22:43
  3. "Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.
    από griso850 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 23:35
  4. μαμα, μπαμπα να σας γνωρίσω το αγορι μου
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ