Σελίδα 12 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 886

Θέμα: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    έλα τα ηχεία στο ΤΕΡΜΑ !!!!!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ TRAILER

Nέες εμπλοκές, σεναριακές εκπλήξεις και ανατροπές στην ομάδα του Ισπαχάν!
    Πυρετώδεις διαβουλεύσεις, έκτακτες συσκέψεις σε γνωστό χιονοδρομικό κέντρο...
    Ποιός αποχωρεί και ποιός ή ποιά τον αντικαθιστά?
    Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη στην ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού?

Πλήρης ανάλυση των γεγονότων το μεσημέρι...
    ...με τον Uriah Heep να ..."ματώνει" στο πληκτρολόγιο.

stay tuned!

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Nέες εμπλοκές, σεναριακές εκπλήξεις και ανατροπές στην ομάδα....
    Ποιός αποχωρεί και ποιός ή ποιά τον αντικαθιστά?
    Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη στην ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού?

Πλήρης ανάλυση των γεγονότων το μεσημέρι...

μου θυμίζεις τρεϊλερ για big brother, bar και λοιπά συναρπαστικά...
    πιος φεύγει/ποιος μένει

φτου...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πάντα είχα πολλά κοινά με τους Γαλάτες!
    Αυτοί φοβόταν μόνο ...μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι και ήταν δεμένοι με τις οικογένειές τους στο Γαλατικό χωριό.
    Εγώ το μόνο που φοβάμαι, είναι μη μου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι...
    ...σε πιό σύγχρονη version, δηλαδή μη τη πέσει ο Μπους με τίποτα πυραύλους στο Ιράν και μου χαλάσει το ταξίδι και μην υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα και προκαλέσει ματαίωση.
    Δυστυχώς, μα τον Τουtati, νωρίς-νωρίς συνέβη το δεύτερο με την μικρή Γαλάτισα ...tati!

Το Σάββατο είχαμε έκτακτη σύσκεψη στο χιονοδρομικό του εντόπιου Vermont (βλ. Βέρμιον) με τον Θωμά, για να αποφασίσουμε για τον αντικαταστάτη. Με ψήφους 2 στις 2 (δεν χρειάστηκαν επαναληπτικές με την ψήφο του Μιχάλη) δεχθήκαμε τον Κώστα (liberec) BMW 1200 GS, ο οποίος με πμ είχε εκφράσει, εδώ και καιρό, την επιθυμία του να συμμετάσχει.
    Στη ζωή, ως γνωστόν, συμβαίνουν απίθανα πράγματα και είμαι έτοιμος για όλα! Για παράδειγμα πιό πιθανό θεωρούσα το ν΄ακούσω τον Αλιάγα να τραγουδάει ...Σωτηρία Μπέλλου, παρά να βρεθώ να φαντάζω σαν γαϊδουράγκαθο με την Africa, εν μέσω της βαυαρικής ταξιανθίας των 3 GS BMW!!!
    Όχι γι αυτό δεν είχα προετοιμαστεί! "Τι αμαρτίες να πληρώνει ο ...μικρός?" όπως θάλεγε κι ο Σπύρος Ζαγοραίος. Ο επίσημος κράχτης του κυανού έλικος ...ξεμοναχιασμένος στα βάθη της Ανατολής με 3 BMW...
    O Kώστας είναι γιατρός, κάτι αρκετά σημαντικό για όλους τους συνταξιδευτές, χιουμορίστας, εύκολος και ελπίζω ότι θα δώσει το adventure-philosophico στίγμα στο ταξίδι, κάτι που με βρίσκει στα γράδα μου!

Οι μηχανές πλέον γίνανε 4 και οι επιβάτες 4...
    ...φυσιολογικά πράγματα για την λαγόκαρδη και με ψυχή αθερίνας μοτοσυκλετιστική εντόπια κοινωνία, που χωρίς να φτάσει ποτέ σε καμία έρημο, παθαίνει παραισθήσεις και μόνο με την "ιδέα" του δικάβαλου!
    Μιά κοντόφθαλμη δίτροχη διανόηση, εντός και εκτός του φόρουμ, που δεν μπορεί να δει το "original" ταξίδι του superspy (off-road) με 2 δικάβαλες μηχανές (Africa 650 & BMW 650 GS) με 13000+ χιλιόμετρα και απορεί για το ..."remake" με γύρω στις 10.000 χλμ...
    ...προσπαθώντας να βολέψει όσο γίνεται καλύτερα την ψυχική της κυτταρίτιδα στον καναπέ και ν΄αποχαυνωθεί εκτοξεύοντας ημιμαθή σχόλια και αρλουμπολογίες περί ταξιδίων γενικώς!
    Άσε που άμα διαβάσουν τα ταξίδια του Κώστα Μητσάκη-Όλγας Παπαδογιάννη με το δικάβαλο BMW 650 funduro και τις ...100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα...
    ...πιθανόν να μεταμορφωθούν σε μουτζαχεντίν με ιδεαλιστική τάση αυτοταπείνωσης και να σαλτάρουν ως παχυλά μπάζα σε χωματερή μοτοσυκλετιστικής ασυναρτησίας.
    Διότι, κύριος, είναι δυνατόν να δεχτεί o σύγχρονος "νεοέλλην adv", ότι για οποιοδήποτε ταξίδι όχι απλώς δεν χρειάζεται η "μηχανή-κρεμάστρα αξεσουάρ Touratech"...
    ...αλλά ότι δεν χρειάζεται καν μηχανή?
    Η αλήθεια πονάει και είναι περισσότερο σκληρή κι απ΄το δικάβαλο μέχρι την Κίνα!

Αυτή η ομάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Στους 2μιση-3 μήνες που ακολουθούν, πιθανόν να έχουμε αλλαγές, ανασχηματισμούς, βελτιώσεις, ενισχύσεις, εμπλοκές και ανατροπές σαν ...βραζιλιάνικο σίριαλ, παρ΄όλα αυτά η γνώμη μου είναι...
    ...ότι αυτό το κομμάτι της ψυχής, του ενθουσιασμού και της ομορφιάς που έφυγε με την αποχώρηση της Τάνιας από την ομάδα, δεν μπορεί να αναπληρωθεί και θα μείνει γι΄αυτό το ταξίδι κενό!

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα για τους συμμετέχοντες.

Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    .............................................................Οι μηχανές πλέον γίνανε 4 και οι επιβάτες 4...
    ...φυσιολογικά πράγματα για την λαγόκαρδη και με ψυχή αθερίνας μοτοσυκλετιστική εντόπια κοινωνία, που χωρίς να φτάσει ποτέ σε καμία έρημο, παθαίνει παραισθήσεις και μόνο με την "ιδέα" του δικάβαλου!
    Μιά κοντόφθαλμη δίτροχη διανόηση, εντός και εκτός του φόρουμ, που δεν μπορεί να δει το "original" ταξίδι του superspy (off-road) με 2 δικάβαλες μηχανές (Africa 650 & BMW 650 GS) με 13000+ χιλιόμετρα και απορεί για το ..."remake" με γύρω στις 10.000 χλμ...
    ...προσπαθώντας να βολέψει όσο γίνεται καλύτερα την ψυχική της κυτταρίτιδα στον καναπέ και ν΄αποχαυνωθεί εκτοξεύοντας ημιμαθή σχόλια και αρλουμπολογίες περί ταξιδίων γενικώς!
    Άσε που άμα διαβάσουν τα ταξίδια του Κώστα Μητσάκη-Όλγας Παπαδογιάννη με το δικάβαλο BMW 650 funduro και τις ...100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα...
    ...πιθανόν να μεταμορφωθούν σε μουτζαχεντίν με ιδεαλιστική τάση αυτοταπείνωσης και να σαλτάρουν ως παχυλά μπάζα σε χωματερή μοτοσυκλετιστικής ασυναρτησίας.
    Διότι, κύριος, είναι δυνατόν να δεχτεί o σύγχρονος "νεοέλλην adv", ότι για οποιοδήποτε ταξίδι όχι απλώς δεν χρειάζεται η "μηχανή-κρεμάστρα αξεσουάρ Touratech"...
    ...αλλά ότι δεν χρειάζεται καν μηχανή?
    Η αλήθεια πονάει και είναι περισσότερο σκληρή κι απ΄το δικάβαλο μέχρι την Κίνα!
    Αυτή η ομάδα έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.............................................................................................. .....................................Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα για τους συμμετέχοντες.

τι συνεβη, φιλε?
    στεναχωρημενο σε ακουω...και ενα παραπονο στα παραπανω λογια.
    Δεν πιστευω να τα εχεις μαζι μου για το κακεντρεχες σχολιο που συνεταξα προσφατως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    τι συνεβη, φιλε?
    στεναχωρημενο σε ακουω...και ενα παραπονο στα παραπανω λογια.
    Δεν πιστευω να τα εχεις μαζι μου για το κακεντρεχες σχολιο που συνεταξα προσφατως...
    Καλό μου παιδί, κάποιο λάθος κάνεις! Δεν σε γνωρίζω καθόλου!
    Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί μου λες ότι συνέταξες απρόκλητα, κακεντρεχές σχόλιο εις βάρος μου, στην δική μου συζήτηση...που απλά συζητάμε για ένα ταξίδι!

Προφανώς μπέρδεψες τις συζητήσεις...
    Συμβαίνουν αυτά...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Προφανώς μπέρδεψες τις συζητήσεις...
    Συμβαίνουν αυτά...
    σωστος εισαι,
    μαλλον καποιο λαθος θα εκαμα παλι..

Τα ταξίδια είναι ιερά είτε γίνονται μονοκάβαλα είτε δικάβαλα είτε με βέσπα είτε με τραίνο.
    Τον τρόπο και την ατμόσφαιρα την προσδιορίζουνε οι συμμετέχοντες, ο προορισμός, τα οικονομικά της ομάδας, οι μηχανές και η αρχική συννενόηση πώς φαντάζει κανείς το συγκεκριμένο ταξίδι.

Συγκεκριμένα: δικάβαλο versus μονοκάβαλο
    καμία αντίρηση για δικάβαλο ταξίδι, αλλά μόνο με την συμμετοχή μίας γυναίκας κάπως αλλάζει το στιλ. Μακάρι να ερχότανε και δικιά μου γυναίκα, αλλά που τέτοια τύχη... Όταν έχουμε 3-4 μανδράχαλους, λογικά τείνει να γίνει πιο "λέτσέ" κατάσταση, τα βρομόλογα που εκστωμίζουνε οι άνδρες θα είναι με πλούσια άρθρωση και με ευχαρίστηση, όταν είναι παρούσα γυναίκα όμως... πρέπει να είναι περιορισμένα ή και με συνθηματικά και γενικώς το ταξίδι γίνεται [συνήθως] πιο soft. [μη επεκταθώ στην διατροφή και επίπτωσή της στο έντερό σου, εδώ με χουρμάδες το έβγαλες το άλλο ταξίδι και ήσουνα και μόνος σου...... για φαντάσου φουσκώματα και διάρροιες με δικάβαλο χιχιχιχιχι]. Θα έλεγα ότι στον στρατώνα δεν ανήκει γυναίκα εκτός έαν θα έχουνε όλοι και έτσι το στιλ θα αλλάξει λιγάκι. Θυμάμαι πολύ καλά Βασίλη πώς περιέγραφες το ζευγάρι των Γερμανών στο ταξιδιωτικό σου από την Τυνησία, αλλά αλήθεια είναι, ότι είναι λίγες τέτοιες γυναίκες. Γνώρισα την Τίμη στα σχολεία του Σπανού και μπορώ να φανταστώ, ότι όχι μόνο θα συμπλήρωνε άριστα οποιαδήποτε παρέα, αλλά θα εμπλούτιζε όποια παρέα. Είναι εξαιρέσεις όμως. Να πάει π.χ. μία παρέα με μισές μηχανές δικάβαλες [στο σύνολο τών 6-10 μηχανών] και μισές μονοκάβαλες είναι συχνό, αλλά πιστεύω, ότι κάπως "σπάει" το κλίμα.

όσον αφορά στην μάρκα μηχανής με τις οποίες θα παραγματοποιηθεί το ταξίδι, πάντα θα βρεθούν λύσεις, μην κλαίς Βασίλη, πρόχειρα σκέφτηκα δύο γρήγορες

α/ κάποιος θα σε τραβήξει Βασίλη [έστω εναλλάξ]
    β/ ακόμα προλαβαίνεις να αλλάξεις μάρκα και να έρθεις στον "ορθό δρόμο" [μην βαράτε, ένα αστείο είπα]

Ευχαριστώ τον "αρχηγό εκδρομής" για την θετική του απάντηση,
    θα σας αρρωστήσω όλους!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Welcome abroad Doc!!!!

Ρακι fo u soon

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Welcome abroad Doc!!!!

Ρακι fo u soon
    on board φίλε on board [αλλά είμαι και από from abroad, άρα κάτι ήξερες] - αααα εννοείς ότι θα πάμε μακριά? - μπα δύο τσιγάρα δρόμος είναι, κάποιος είπε

Αν κατάλαβα καλά, θέλατε και έναν Αθηναίο για τα τρεξίματα στις πρεσβείες εεεε?

Αν έρχεσαι κάποια στιγμή εδώ στο κέντρο αποφάσεων [προσπαθώ με το αθηναϊκοκεντρικό στιλάκι να ενοχλήσω κάποιους από το "Πάνω Χωριό" για να δούμε αντιδράσεις υπό stress:rotflmao::rotflmao: ] - να συναντηθούμε και λογικά θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε καμία Στύλιδα ή Καραβόμυλο ... τι λέτε?
    [@MikeG - μισή απόσταση μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλωνίκης = ουδέτερο έδαφος για όλους ]

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    on board φίλε on board [αλλά είμαι και από from abroad, άρα κάτι ήξερες] - αααα εννοείς ότι θα πάμε μακριά? - μπα δύο τσιγάρα δρόμος είναι, κάποιος είπε

Αν κατάλαβα καλά, θέλατε και έναν Αθηναίο για τα τρεξίματα στις πρεσβείες εεεε?

Αν έρχεσαι κάποια στιγμή εδώ στο κέντρο αποφάσεων [προσπαθώ με το αθηναϊκοκεντρικό στιλάκι να ενοχλήσω κάποιους από το "Πάνω Χωριό" για να δούμε αντιδράσεις υπό stress:rotflmao::rotflmao: ] - να συναντηθούμε και λογικά θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε καμία Στύλιδα ή Καραβόμυλο ... τι λέτε?
    [@MikeG - μισή απόσταση μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλωνίκης = ουδέτερο έδαφος για όλους ]

Ναι, γιατί όχι.
    Αν & καλά θα ήταν να κατέβαιτε ένα 2ημεράκι Κρήτη να βολτάρουμε κιολάς

salam!Ενας μηνας εμεινε για το ΙΡΑΝ.Ολα ετοιμα.Οι μερες εδω δεν περνανε.....
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!

Σελίδα 12 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 302
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2018, 13:18
  2. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 13:23
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας