Αμα ξεκινήσουμε να βάζουμε κριτήρια για τη συμμετοχή σε βόλτα, διολισθαίνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Καταθέτω λοιπόν έναν προβληματισμό μιας και το συζητάμε...
Υποθέτουμε πως ο McGyver ανοίγει ένα βολτο-thread και δίνει ραντεβού στα McDonalds...
Προορισμός δεν έχει σημασία, αλλά ας πούμε πως είναι ο Μπράλος...
Η βόλτα ανακοινώνεται ως "χαλαρών ρυθμών" και τα σχετικά...
Έρχεται λοιπόν ο sniper (τυχαία επιλογή) και φοράει jeans και αθλητικά παπούτσια...
Αν εγώ πω πως δε θέλω να έρθει μαζί μας, γιατί έχει ελλειπή εξοπλισμό, πώς θα ακουστεί τόσο στο sniper όσο και στους υπόλοιπους;
Μήπως πρέπει να προσθέτω (το αυτονόητο) στα threads : Απαραίτητος πλήρης εξοπλισμός αναβάτη (κράνος - μπουφάν - γάντια - κατάλληλο παντελόνι - μπότες);
Αρχικά δε θα δεχόμαστε ημιπλήρη (sic) εξοπλισμό
Μετά δε θα θέλουμε γυμνά μηχανάκια
Μετά κοντους
Μετα κομμουνιστές
Μετα αδερφές
Μετά μαύρους
:wacko:
Δε θέλω να γελοιοποιήσω τη συζήτηση, αλλά εάν Θωμά εσύ ή όποιος άλλος δεν έχετε σκοπό να δεχτείτε σε βόλτα κάποιον που δεν είναι πλήρως εξοπλισμένως θα το λέτε εξ' αρχής
"θα γίνονται δεκτοί συμμετέχοντες μόνο όσοι έχουν:
- Κράνος {δεκτά και τα ανοιγόμενα ή μονο τα full face?}
- Μπουφάν μηχανής με προστατευτικά κατα CE
- Παντελόνι μηχανής με προστατευτικά κατα CE
- Μπότα μηχανής
- Γάντια με προστατευτικά και εφεδρικά αδιάβροχα γάντια ειδικά απο Οκτώβριο έως Απρίλιο και εάν η βόλτα θα είναι σε υψόμετρο ανω των 499 μέτρων
Όποιος δεν έχει κατι απο τα παραπάνω καλύτερα να μην έρθει στο Περίπτερο στις 9 αύριο"
Προτιμώτερο αυτό απο το να πεις σε καποιον που ήρθε, "μην έρθεις μαζί μας"
Άσχετα βέβαια αν εγώ, εάν δω τέτοια σχετική ανακοίνωση δεν πρόκειται να πατήσω στη βόλτα κι ας είμαι ΠΑΝΤΑ πλήρης ούτως ή άλλως
![]()
![]()