A εντάξει ρε φίλε δεν θα γίνει πόλεμος επιδή κάποιος άγνωστος αναρχικός η δεν ξέρω εγω τι άλλο βγήκε και έιπε την μαλακία τουΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
"πολεμος πλεον δεν θα γινει γιατι τα αφεντικα και απο εδω και στην απενατι πλευρα
εχουν βρει τροπο να εκμεταλευονται τους εδω και εκει βλακες.
:
ΝΑ μην ανησυχούμε δηλαδή![]()
Με όλον τοσεβασμόο νομίζω οτι έχεις μπερδευτεί κάπου
Δεν εκρινα εγώ την αυτοκτονία με ελαφρά την καρδία κι ούε έβγαλα συμπέρασμα...΄΄Αλλοι το έκαναν. Εγω είπα οτι πρωτού αρχίσουμε τους αφορισμούς καλό είναι να ξέρουμε. Αν φταεί ο στρατός να τιμωριθούν άμεσα οι υπέυθυνοι αλλά όχι να μην λέμε οτι να ναι...
Για τον πατέρα του παιδιού που αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε ο γιος του είναι τραγική περίπτωση αλλά δεν ξέρω πραγματικά την αλήθεια Εσύ την ξ'ερεις ? Αν ναι γιατί δεν καταθέτεις επίσημα, γιατί δεν πας στα ΜΜΕ?
Sorry ρε φίλε αλλα δεν ειδικεύομαι στους διαδυκτυακούς καβγάδες και δεν θέλω να σε προκαλέσω
Α κατι άλλο πιστευεις οτι δεν χρειαζόμαστε όπλα...
Πιθανον να έχεις δίκιο οτι πολλες φορές αγοράζουμε όπλα που δεν τα χρειαζόμαστε και πολύς κόσμος τρώει παντεσπάνι από αυτό.
Αλλα το να θεωρείται μπάρμπας στην κορώνη συνταγματάρχης στοι ΓΕΣ είναι ανέκδοτο φίλε
,Αυτοί που υπογράφουν τέτοιου είδους συμβάσεις είναι αλλοι και όχι οι κολλητοί ενός απλού συνταγματάρχη
Τελος πάντον καλημέρα![]()