Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 96

Θέμα: Σάββατο 2/2/2008, Καλάβρυτα - The day after...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Διότι οι συνθήκες επηρεάζουν την «ποιότητα» του εξοπλισμού σου
    Το κάνω quote, μιας και δεν το προσέξατε. Αν διαφωνείται σ΄αυτό το συζητάμε.....

(Εξαιρούνται οι υπέρμαχοι της άποψης «Δεν πάω πουθενά χωρίς δέρματα και κροκόδειλο». Μιλάω για τον μέσο αναβάτη και τις παρασπονδίες που όλοι κάνουμε.

Για το θέμα ότι το γ@μησες ελπίζω να καταλαβες γιατί το είπα....
    Μιλάμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού και μιλάς για μια κατηγοριοποίηση σύμφωνα με το πρόγραμμα ευγονικής του χίτλερ ρε Ηλία...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αμα ξεκινήσουμε να βάζουμε κριτήρια για τη συμμετοχή σε βόλτα, διολισθαίνουμε...

Αρχικά δε θα δεχόμαστε ημιπλήρη (sic) εξοπλισμό
    Μετά δε θα θέλουμε γυμνά μηχανάκια
    Μετά κοντους
    Μετα κομμουνιστές
    Μετα αδερφές
    Μετά μαύρους

:wacko:

Άσχετα βέβαια αν εγώ, εάν δω τέτοια σχετική ανακοίνωση δεν πρόκειται να πατήσω στη βόλτα κι ας είμαι ΠΑΝΤΑ πλήρης ούτως ή άλλως

για κουμουνιστη ,αδερφη και μαυρο κανενα ...προβλημα
    γενικα παντως +650
    η αληθεια ειναι οτι ο κα θενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του!αλλο το εδιαφερον και οι συμβουλες και αλλο η....bikers police!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αμα ξεκινήσουμε να βάζουμε κριτήρια για τη συμμετοχή σε βόλτα, διολισθαίνουμε...

Αρχικά δε θα δεχόμαστε ημιπλήρη (sic) εξοπλισμό
    Μετά δε θα θέλουμε γυμνά μηχανάκια
    Μετά κοντους
    Μετα κομμουνιστές
    Μετα αδερφές
    Μετά μαύρους

:wacko:

Δε θέλω να γελοιοποιήσω τη συζήτηση, αλλά εάν Θωμά εσύ ή όποιος άλλος δεν έχετε σκοπό να δεχτείτε σε βόλτα κάποιον που δεν είναι πλήρως εξοπλισμένως θα το λέτε εξ' αρχής

"θα γίνονται δεκτοί συμμετέχοντες μόνο όσοι έχουν:

- Κράνος {δεκτά και τα ανοιγόμενα ή μονο τα full face?}
    - Μπουφάν μηχανής με προστατευτικά κατα CE
    - Παντελόνι μηχανής με προστατευτικά κατα CE
    - Μπότα μηχανής
    - Γάντια με προστατευτικά και εφεδρικά αδιάβροχα γάντια ειδικά απο Οκτώβριο έως Απρίλιο και εάν η βόλτα θα είναι σε υψόμετρο ανω των 499 μέτρων

Όποιος δεν έχει κατι απο τα παραπάνω καλύτερα να μην έρθει στο Περίπτερο στις 9 αύριο"

Προτιμώτερο αυτό απο το να πεις σε καποιον που ήρθε, "μην έρθεις μαζί μας"

Άσχετα βέβαια αν εγώ, εάν δω τέτοια σχετική ανακοίνωση δεν πρόκειται να πατήσω στη βόλτα κι ας είμαι ΠΑΝΤΑ πλήρης ούτως ή άλλως

Συγνώμη που επεμβαίνω αν και απών από τη βόλτα αλλά να θέσω έναν προβληματισμό γιατί διάβασα μόλις τώρα αυτά που γράφεις Ηλία και δεν κρατιέμαι.

ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα φίλε οι φυλετικοί διαχωρισμοί ο ρατσισμός και το σωστό ντύσιμο σε μία μοτοβόλτα. Για έναν βασικό λόγο. Υποτίθεται πως είμαστε συνειδητοποιημένοι μοτοσικλετιστές. Και πως όταν πάμε μία βόλτα ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά. Να χαρούμε και να κάνουμε το χαβαλέ μας. Εφόσον έχουμε επιλέξει τη μοτοσικλέτα ως μέσο μετακίνησης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νομίζω το ανάλογο ντύσιμο. Για ΟΛΟΥΣ φίλε.
    Διότι να εξηγήσω κιόλας ΑΝ χτύπα ξύλο κάποιος γλιστρήσει απλώς και πέσει με... τα 20. Και δεν φοράει μπουφάν ας πούμε ή γάντια. Τι θα γίνει; Θα "σκιστεί" θα τρέξουμε όλοι να βοηθήσουμε όπως ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε κια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσουμε κάποια ώρα τρέχοντάς τον στις πρώτες βοήθεις χώρια ότι θα χαλάσει το κλίμα για κάποια ώρα.
    Θυμίσου όταν είχαν πέσει με τα... 5 ο CRS-K με την Τούλα. Η Τούλα αν θυμάμαι καλά δεν φορούσε μπότες μοτό και που χτύπησε; Μόνο στο πόδι! Και μετά την "τράβαγε" λίγο που ήταν με τα 5!
    Όταν ΔΕΝ πας κάπου μόνος σου και είσαι παρέα νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνεις με τους κανόνες του συνόλου και στη μοτοβόλτα αυτός είναι και το ντύσιμο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    ...
    η αληθεια ειναι οτι ο κα θενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του!αλλο το εδιαφερον και οι συμβουλες και αλλο η....bikers police!!!

Και ποιος εθεσε θέμα biker police ρε συ Κώστα;

@Καπτεν: Αντιλαμβάνεσε Ηλία ότι μιλάω για τον βασικό εξοπλισμό κι όχι τον εξεζητημένο (που αν και ακριβός το βέλτιστο θα ήταν να υπάρχει)

Και στο κάτω κάτω..... έχετε δίκιο.... Ο καθένας μπορεί να αυτοκτονήσει ή να μείνει σε καρότσι για το υπόλοιπο του βίου του με όποιο τρόπο θέλει.....

Γιατί χαλιόμαστε; Πήγατε και γυρίσατε; Πάντα τέτοια!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και ποιος εθεσε θέμα biker police ρε συ Κώστα;

@Καπτεν: Αντιλαμβάνεσε Ηλία ότι μιλάω για τον βασικό εξοπλισμό κι όχι τον εξεζητημένο (που αν και ακριβός το βέλτιστο θα ήταν να υπάρχει)

Και στο κάτω κάτω..... έχετε δίκιο.... Ο καθένας μπορεί να αυτοκτονήσει ή να μείνει σε καρότσι για το υπόλοιπο του βίου του με όποιο τρόπο θέλει.....

Γιατί χαλιόμαστε; Πήγατε και γυρίσατε; Πάντα τέτοια!

+1000!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ....ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νομίζω το ανάλογο ντύσιμο. Για ΟΛΟΥΣ φίλε....
    Πως επιβάλλεται ρε Στέλιο;

Με ποιον τρόπο θα το επιβάλλεις; Δύο λύσεις:

α) Θέτεις εξ' αρχής τη συνθηκη όταν ανοίγεις θρεντ για βόλτα, συνθήκη ΠΛΗΡΗ που δε θα επιτρέπει παρασπονδίες

β) Εάν καποιος έρθει στο σημείο συνάντησης χωρίς πληρη εξοπλισμό, τον διώχνεις (φυσικά μπορεί να συνεχίσει μόνος του και να χτυπήσει, αλλά δε μας νοιάζει γιατι δε θα το δούμε και ουτε θα χαλάσει τη δική μας βόλτα)

Either way εγώ σε τέτοια βόλτα δε θα συμμετάσχω (κι ας είμαι πάντα τούμπανος)

Όταν ΔΕΝ πας κάπου μόνος σου και είσαι παρέα νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνεις με τους κανόνες του συνόλου και στη μοτοβόλτα αυτός είναι και το ντύσιμο.
    Εάν θέλετε σύνολο με κανόνες μπορείτε να καταταγείτε στο στρατό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

περι εξοπλισμου κλπ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.ο ΤΡΟΠΟΣ ομως εχει ΣΗΜΑΣΙΑ που το λεμε.Π.Χ.δεν μπορει να πηγαινουμε πολεμικες βολτες με τα ss να σπαμε καθε οριο ταχυτητας σε ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ δρομους να περηφανευομαστε κιολας και μετα να το παιζουμε αυστηροι κριτες των αλλων.αλλο συμβουλη και ενδιαφερον και στο κατω κατω ο καθενας παει βολτα μ οποιον θελει!ΔΕΝ αναφερομαι προσωπικα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

συζητηση κανουμε ετσι?
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δυστυχως σε βολτες με περιεργες καιρικες συνθηκες (χειμωνα ΚΑΙ καλοκαιρι) παντα θα υπαρχει καποιος που για τον Α η Β λογο δεν θα ειναι τελεια εξοπλισμενος και ο γραφων ειδικα τωρα τελευταια δεν εξαιρειται απο τον κανονα.
    Αυτο παντα γινονταν και παντα θα γινεται σε ανοιχτες βολτες οπου μπορει να συμμετασχι (σχεδον) ο οποιοσδηποτε.
    Ειναι καθηκον της παρεας να συντονισει την βολτα ετσι ωστε να προστατεψει τον λιγοτερα εξοπλισμενο αναβατη οπως ειναι καθηκον της παρεας να "ενταξει" σωστα και να νουθετησει αν το θελετε τον λιγοτερο εμπειρο αναβατη.
    Αυτοι που συμφωνα με τα λεγομενα τους κατα καιρους "εχουν ελαχιστο χρονο για βολτες και δεν τον σπαταλανε με τον καθε τυχαιο για χιλιους δυο (σωστους) λογους" καλο θα ειναι να μην ειναι τοσο επικριτικοι διοτι το βαρος πεφτει σε αλλους τις περισσοτερες φορες,και επισης μια καλοκαιρινη βολτα με καλοκαιρινο μπουφαν με προστασιες ειναι σαφως πιο επικινδυνη απο μια χειμανιατικη χωρις αδιαβροχα.
    Παραδειγματα υπαρχουν απειρα και ολοι μας κατ'αυτην την αποψη την εχουμε χεσμενη την φωλια μας εσω και μια φορα απο θεμα εξοπλισμου,ρυθμου,κουρασης και χιλιων δυο παραγοντων που μας εχουν κανει επικινδυνους για εμας και την παρεα μας.

Και στην τελικη δεν ξεω ΚΑΝΕΝΑΝ απο εδω μεσα που αγορασε ολον τον εξοπλισμο του μονομιας και δεν ηρθε εστω και μεχρι τον Μαραθωνα με τζινακι η με μαλακα γαντια η με αλλες ελλειψεις σε εξοπλισμο αλλα και σε εμπειρια.
    Ο σναιπερ και ο μαγκαιβερ και ολοι εχουν δικιο βασικα,αλλα μαλλον η αντιδραση ηταν υπερβολικη οχι για το θεμα του εξοπλισμου αλλα για τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιστηκε το θεμα απο τους "ενοχους" και προσπαθησαν να θιξουν καποια πραγματα τα οποια φαινονται οτι περνιουνται στο ντουκου εδω μεσα.
    Τεσπα εγω στην επομενη θα ερθω με τις επιγονατιδες πανω απο το τζιν και οποιος μου την πει τονεγαμησα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ....
    Ο σναιπερ και ο μαγκαιβερ και ολοι εχουν δικιο βασικα,αλλα μαλλον η αντιδραση ηταν υπερβολικη οχι για το θεμα του εξοπλισμου αλλα για τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιστηκε το θεμα απο τους "ενοχους" και προσπαθησαν να θιξουν καποια πραγματα τα οποια φαινονται οτι περνιουνται στο ντουκου εδω μεσα.....

Επιτέλους κάποιος το κατάλαβε.....

επίσης κανενας σας δεν ειδε τα 3 παιδιά (2 παλικάρια και μια κοπέλα) να βγαίνουν απο το στραπατσαρισμένο 106 στον ίδιο δρόμο που περασανε τα παιδιά στην βόλτα του σαββατου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δυστυχως σε βολτες με περιεργες καιρικες συνθηκες (χειμωνα ΚΑΙ καλοκαιρι) παντα θα υπαρχει καποιος που για τον Α η Β λογο δεν θα ειναι τελεια εξοπλισμενος και ο γραφων ειδικα τωρα τελευταια δεν εξαιρειται απο τον κανονα.
    Αυτο παντα γινονταν και παντα θα γινεται σε ανοιχτες βολτες οπου μπορει να συμμετασχι (σχεδον) ο οποιοσδηποτε.
    Ειναι καθηκον της παρεας να συντονισει την βολτα ετσι ωστε να προστατεψει τον λιγοτερα εξοπλισμενο αναβατη οπως ειναι καθηκον της παρεας να "ενταξει" σωστα και να νουθετησει αν το θελετε τον λιγοτερο εμπειρο αναβατη.
    Αυτοι που συμφωνα με τα λεγομενα τους κατα καιρους "εχουν ελαχιστο χρονο για βολτες και δεν τον σπαταλανε με τον καθε τυχαιο για χιλιους δυο (σωστους) λογους" καλο θα ειναι να μην ειναι τοσο επικριτικοι διοτι το βαρος πεφτει σε αλλους τις περισσοτερες φορες,και επισης μια καλοκαιρινη βολτα με καλοκαιρινο μπουφαν με προστασιες ειναι σαφως πιο επικινδυνη απο μια χειμανιατικη χωρις αδιαβροχα.
    Παραδειγματα υπαρχουν απειρα και ολοι μας κατ'αυτην την αποψη την εχουμε χεσμενη την φωλια μας εσω και μια φορα απο θεμα εξοπλισμου,ρυθμου,κουρασης και χιλιων δυο παραγοντων που μας εχουν κανει επικινδυνους για εμας και την παρεα μας.

Και στην τελικη δεν ξεω ΚΑΝΕΝΑΝ απο εδω μεσα που αγορασε ολον τον εξοπλισμο του μονομιας και δεν ηρθε εστω και μεχρι τον Μαραθωνα με τζινακι η με μαλακα γαντια η με αλλες ελλειψεις σε εξοπλισμο αλλα και σε εμπειρια.
    Ο σναιπερ και ο μαγκαιβερ και ολοι εχουν δικιο βασικα,αλλα μαλλον η αντιδραση ηταν υπερβολικη οχι για το θεμα του εξοπλισμου αλλα για τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιστηκε το θεμα απο τους "ενοχους" και προσπαθησαν να θιξουν καποια πραγματα τα οποια φαινονται οτι περνιουνται στο ντουκου εδω μεσα.
    Τεσπα εγω στην επομενη θα ερθω με τις επιγονατιδες πανω απο το τζιν και οποιος μου την πει τονεγαμησα
    με καλυψες απολυτα!!!

σκληρο αγορι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pvjd2.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	37,2 KB 
ID:	119379
    πρωταθλητης Ευρωπης

Επιτέλους κάποιος το κατάλαβε.....

επίσης κανενας σας δεν ειδε τα 3 παιδιά (2 παλικάρια και μια κοπέλα) να βγαίνουν απο το στραπατσαρισμένο 106 στον ίδιο δρόμο που περασανε τα παιδιά στην βόλτα του σαββατου....
    Αγνοούμε τις συνθήκες για το συγκεκριμένο, Νικο....

Πάντως πιο πολλά ατυχήματα έχω δει στην Εθνική για Πρέβεζα, παρά στο δρομο από/προς Παρνασσό/Καλάβρυτα (κι ας κάνω σκι κοντά 15 χρόνια τώρα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    περι εξοπλισμου κλπ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.ο ΤΡΟΠΟΣ ομως εχει ΣΗΜΑΣΙΑ που το λεμε.Π.Χ.δεν μπορει να πηγαινουμε πολεμικες βολτες με τα ss να σπαμε καθε οριο ταχυτητας σε ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ δρομους να περηφανευομαστε κιολας και μετα να το παιζουμε αυστηροι κριτες των αλλων.αλλο συμβουλη και ενδιαφερον και στο κατω κατω ο καθενας παει βολτα μ οποιον θελει!ΔΕΝ αναφερομαι προσωπικα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

συζητηση κανουμε ετσι?
    Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν (και το κάνουν) αρκεί να το κρατάνε για τον εαυτό τους ή για την παρέα τους που καταλαβαίνουν 2 πράγαματα παραπάνω

Και στο κάτω κάτω όσοι κάνουν αυτά κι όσοι παίρνουν μέρος σε πολεμικές είναι συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι φευγουν 3-4 και γυρνάνε 2-3....

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητουμενο σε "χαλαρούς ρυθμούς βόλτα"

Αγνοούμε τις συνθήκες για το συγκεκριμένο, Νικο....

....

δεν τις αγνοούμε γιατί το είδαμε.... ετρεχαν, μπήκαν με φόρα, γλυστρισε το μουτρο, χτύπησαν την μπάρα δεξιά κι έκανε μια ωραία τουμπα στον αέρα το αμάξι, χτύπησε με τον ουρανό στον βράχο κι έκατσε πάλι στις ρόδες του....

Τύχη βουνό (κυριολεκτικά )

Πως επιβάλλεται ρε Στέλιο;

Με ποιον τρόπο θα το επιβάλλεις; Δύο λύσεις:

α) Θέτεις εξ' αρχής τη συνθηκη όταν ανοίγεις θρεντ για βόλτα, συνθήκη ΠΛΗΡΗ που δε θα επιτρέπει παρασπονδίες

β) Εάν καποιος έρθει στο σημείο συνάντησης χωρίς πληρη εξοπλισμό, τον διώχνεις (φυσικά μπορεί να συνεχίσει μόνος του και να χτυπήσει, αλλά δε μας νοιάζει γιατι δε θα το δούμε και ουτε θα χαλάσει τη δική μας βόλτα)

Either way εγώ σε τέτοια βόλτα δε θα συμμετάσχω (κι ας είμαι πάντα τούμπανος)

Εάν θέλετε σύνολο με κανόνες μπορείτε να καταταγείτε στο στρατό

Τώρα θα με κάνεις να εκνευριστώ και δεν υπάρχει λόγος μεσημεριάτικα. Μην μου μιλάς σαν να μιλάς σε παιδάκι σε παρακαλώ πολύ. Υποβιβάζεται η κουβέντα! Τι θα πει εάν θέλετε σύνολο με κανόνες καταταγείτε στον στρατό;
    Γιατί δεν απαντάς στο σκεπτικό που ανέπτυξα; Σε αυτό που σου είπα; Να στο ξαναπώ μήπως και απαντήσεις.
    Γλιστράει κάποιος που δεν φορά μπότες με τα 20. Του σκίζεται η κάλτσα πάει το ποδαράκι ο αστραγαλάκος του. Δεν θα τον βιηθήσεις; Εννοείται! Δεν θα τρέξεις στις πρώτες βοήθειες αν πρέπει; Πάλι εννοείται! Δεν θα "φας" κάποια ώρα με το να του δώσεις λίγο νερό να του βάλεις λίγο ιώδιο κλπ; Πάλι εννοείται!
    Για πες μου λοιπόν ρε φίλε... με ποιο ακριβώς δικαίωμα εκείνος ο οποιοσδήποτε που το έκανε καθυστερεί τους υπόλοιπους; Και με ποιο δικαίωμα "χαλά" τους υπόλοιπους; Μόνο δικαιώματα έχουμε υποχρεώσεις δεν υπάρχουν;;;;
    και μην μου πεις κανά κουλό του στιλ ότι γιατί με προστασία δεν χτυπάμε διότι τότε έχουν δίκιο όλοι που δεν φορούν κράνος όλοι που δεν λαμβάνουν καμία προστασία κλπ.

Τώρα για το αν θα τον έδιωχνα από βόλτα για να σου απαντήσω... θα είμαι σαφής.
    Αν μου σκάσει κάποιος σε βόλτα με σαγιονάρα ας πούμε ή πάνινο αθλητικούλη και κοντομάνικο η απάντηση είναι η εξής: ΔΕΝ θα τον διώξω ΔΕΝ θα του πω φύγε αλλά... θα του τονίσω πολλές φορές ότι αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο και πως ΔΕΝ έχει κανένα μα κανένα δικαίωμα να χαλάσει τη βόλτα από την ανευθυνότητά του! Τόσο απλά Ηλία!!!
    Αλλιώς φίλε δεν ποστάρεις βόλτα για κόσμο. Παίρνεις ένα δύο φιλαράκια σου ή πας μόνος σου.

Τζικρούκη μιλάω για έλλειψη στοιχειώδους προστασία. Τώρα οκ απόλυτα τούμπανο δεν είναι σχεδόν κανείς μας.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    δεν τις αγνοούμε γιατί το είδαμε.... ετρεχαν, μπήκαν με φόρα, γλυστρισε το μουτρο, χτύπησαν την μπάρα δεξιά κι έκανε μια ωραία τουμπα στον αέρα το αμάξι, χτύπησε με τον ουρανό στον βράχο κι έκατσε πάλι στις ρόδες του....

Τύχη βουνό (κυριολεκτικά )
    το συγκεκριμενο 106 εκανε κοντρες με ενα χαμερ και πηγαινε διαολεμενα αναμεσα στα αλλα αμαξια...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΔΡΟΜΗ Moto.gr 2006 - The Day After
    από SF στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών