Ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
το συγκεκριμενο 106 εκανε κοντρες με ενα χαμερ και πηγαινε διαολεμενα αναμεσα στα αλλα αμαξια...![]()
Ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
το συγκεκριμενο 106 εκανε κοντρες με ενα χαμερ και πηγαινε διαολεμενα αναμεσα στα αλλα αμαξια...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Με το δικαίωμα που του δίνει η συμμετοχή σε ελεύθερη και ανοικτή βόλτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για πες μου λοιπόν ρε φίλε... με ποιο ακριβώς δικαίωμα εκείνος ο οποιοσδήποτε που το έκανε καθυστερεί τους υπόλοιπους; Και με ποιο δικαίωμα "χαλά" τους υπόλοιπους;
Αλλιώς πρέπει να τεθούν προϋποθέσεις συμμετοχής (σαν τα ωραία που κάνουν οι διάφορες λέσχες και σε βάζουν να υπογράφεις χαρτια πριν την αναχώρηση και άλλα τέτοια)
Ξαναλέω: Καλύτερα να χαλάσει τη βόλτα μου και να ειμαι εκεί να τον βοηθήσω και να του πω δυο πράγματα παρά να πάει μόνος του κι εγώ να σφυρίζω αδιάφορα ή να κάνω την παπια
"Εντάξει παίδες, αυτόν με τον τζινάκι τον διώξαμε, ας πάει να χτυπήσει μόνος του, η δική μας βόλτα να ειναι καλά"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το θέμα είναι να μην φτάσεις σ' αυτό το σημείο ρε Ηλία.... ένας από τους λογους υπαρξης αυτου του φόρουμ είναι κι αυτός....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...
"Εντάξει παίδες, αυτόν με τον τζινάκι τον διώξαμε, ας πάει να χτυπήσει μόνος του, η δική μας βόλτα να ειναι καλά"
![]()
Δλδ πας σε εκδρομή με κάποιον που δεν φοράει κράνος; ή εχει την γκόμενα από πίσω με μαγιώ;
Στο μοτο εδω και πολλα χρονια το τι γραφεται σε σχεση με το τι συμβαινει πραγματικα αποτελει αντικειμενο παρεξησης και ειναι το κλασσικο μηλο της εριδας για ολους σχεδον τους μοτοσυκλετιστικους δικτυακους τοπους που εχω γεπισκεπτει, λογω της ιδιαιτεροτητας ενος μοτοσυκλετιστικου φορουμ.
Γραφει ενας για κοντρα του την πεφτουνε εκατο και βγαζει το συμπερασμα οτι ολοι εδω μεσα ειναι υποκριτες.Υπαρχει μεγαλη διαφορα του τι κανουμε εστω και περιστασιακα,του τι υπαινισσομαστε,και του τι θα πρεπει να γραφουμε στην τελικη.
Πανε μερικοι βολτα στου διαολου την μανα με τζιν και του ενος του την πεφτουν ολοι, ενω του αλλου δεν του λεει κανενας τιποτα.Κακως βεβαια αλλα δεν ειναι τυχαιο που συμβαινει κατι τετοιο.Γιατι καποιος μπορει να εκανε μια παρατυπια λογω περιστασεων και να του συγχωρεθει,ενω ο αλλος να ειναι παντα χωρις εξοπλισμο και να προκαλει την τυχη του.
Οποτε ολα τα σχολια ειναι συνηθως εστιασμενα και κομμενα και ραμμενα στα μετρα του καθε χρηστη,κατι που η πλειψηφια δεν μπορει να αντιληφθει ευκολα εξ'ου και οι γκρινιες του στυλ "γενικευει" η "με παρεξηγει" .
Κλασσικο και προσφατο παραδειγμα του φωτη σχετικα με την προηγουμενη βολτα που ηθελε να ερθει εντουρο δικαβαλος και τον "φρεναρε" ο Χριστος κατι που μπορει να ενοχλησε καποιους,αλλα ο Χριστος που ξερει τον Φωτη ειχε απολυτη επιγνωση του τι εγραφε.
Ενα αλλο χτυπητο παραδειγμα οπου εγω σε βολτα προ διμηνου στο Καρπενησι,εσκασα μυτη στο περιπτερο χωρις ουτε καν επιγονατιδες και θυμαμαι ποσο ξενερωσα τον Χριστο εκεινη την μερα.Επειδη ομως με τον Χριστο εχουμε κανει πολλα χιλιομετρα και ξερει ο καθ'ενας τι οδηγος ειναι ο αλλος και εχουμε και μια φιλια και εμπιστοσυνη στις βολτες δεν μου ειπε να σηκωθω να φυγω να παω μονος μου,και αν ηταν αλλος στην θεση μου η αντιδραση του θα ηταν διαφορετικη.
Στην τελικη επειδη κοντευει να παρεξηγηθει ο σναιπερ ας κανουμε μια ανασκοπηση σε παλιες βολτες να δουμε ποσος κοσμος εχει ερθει σε βολτα με ελλιπη εξοπλισμο.Σχολια σαν αυτα που ακουστηκαν σε αυτο το θρεντ εγιναν σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις,και αυτο γιατι οσοι ειχαν επιγνωση του "ατοπηματος" εκαναν ψιλοτουμπεκι και δεν εδωσαν την εντυπωση σε τριτους οτι διασκεδασαν με αυτη την κατασταση.Ολο αυτο μου θυμιζει την εποχη που εφυγε πολυς κοσμος απο το φορουμ επειδη παρεξηγησαν το γεγονος οτι δεν τους την ειπαν καποιοι για το οτι εκαναν πολεμικες βολτες,αλλα για το οτι το "διαφημιζαν" (ας μου επιτραπει η λεξη) σαν κατι νορμαλ.
Ειναι δυσκολο πραγμα να διατηρησουμε ολοι τις ισορροπιες σε μια τετοια κοινοτητα,γι'αυτο και καμια φορα παρεξηγηση στην παρεξηγηση φαινεται να κοιταμε το δεντρο και να χανουμε το δασος ενω στην ουσια οτι γραφεται γινεται για καλο.
Υ.Γ Διαβαζοντας αυτο που μολις εγραψα, αναθεμα και αν θα μπορεσω ποτε να βαλω τις σκεψεις μου σε μια σειρα,αλλα ελπιζω να εγινα εστω και λιγο κατανοητος.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τώρα φτανεις στο άλλο άκρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δλδ πας σε εκδρομή με κάποιον που δεν φοράει κράνος; ή εχει την γκόμενα από πίσω με μαγιώ;
Στη συγκεκριμένη βόλτα (που έδωσε και την αφορμή για τη κουβέντα) δεν υπήρχε κάτι αναλογο (ειναι και χειμώνας). Εξοπλισμό φόραγαν ΟΛΟΙ, απλά δεν ήταν σε όλους πληρης για "εχθρικές" καιρικές συνθήκες
Υπάρχει μεγάλη απόσταση απ' το μαγιώ στο αδιάβροχο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τώρα φτανεις στο άλλο άκρο....
Στη συγκεκριμένη βόλτα (που έδωσε και την αφορμή για τη κουβέντα) δεν υπήρχε κάτι αναλογο (ειναι και χειμώνας). Εξοπλισμό φόραγαν ΟΛΟΙ, απλά δεν ήταν σε όλους πληρης για "εχθρικές" καιρικές συνθήκες
Υπάρχει μεγάλη απόσταση απ' το μαγιώ στο αδιάβροχο![]()
Απ' ότι διάβασα κάποιοι άπλωσαν μπουγάδα στα καλάβρυτα....
Κι αναρωτιέμαι πως γύρισαν.... και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν ανοιξε ρουθούνι μπορουν και κάνουν πλάκα και να την θυμουνται για καιρό...
Με το δικαίωμα που του δίνει η συμμετοχή σε ελεύθερη και ανοικτή βόλτα.
Αλλιώς πρέπει να τεθούν προϋποθέσεις συμμετοχής (σαν τα ωραία που κάνουν οι διάφορες λέσχες και σε βάζουν να υπογράφεις χαρτια πριν την αναχώρηση και άλλα τέτοια)
Ξαναλέω: Καλύτερα να χαλάσει τη βόλτα μου και να ειμαι εκεί να τον βοηθήσω και να του πω δυο πράγματα παρά να πάει μόνος του κι εγώ να σφυρίζω αδιάφορα ή να κάνω την παπια
![]()
Κάνεις ότι μα ότι κάνεις πάντα! Ξεκινάς από ένα γεγονός ή ένα επιχείρημα και τραβάς τα άκρα. Δηλαδή ή που θα υπογράφουμε χαρτιά ή που θα έρχεται ο καθένας όπως θέλει;
Κι εξακολουθείς να μην απαντάς αλλά να λες τα δικά σου!
Δηλαδή ανοικτή και ελεύθερη βόλτα σημαίνει ελάτε ρεμάλια όπως θέλετε; Ωραία ΑΝ πάμε ταξίδι μαζί στας Ευρώπας ή κανά διήμερο πουθενά εγώ θα αρχίσω και θα λέω α πάμε κι από δω πάμε κι εκεί α δεν γουστάρω εγώ θα κάνω αυτό. Να δούμε πως θα σας φανεί!
Ανοικτή βόλτα φίλε δεν σημαίνει χύμα στο κύμα καιπολύ περισσότερο όταν είμαστε παρέα. Παρέα για μένα σημαίνει σέβεσαι τους άλλους και ακολουθείς τους "όρους" της. Αλλιώς πας μόνος.
Και το επιχείρημά σου ότι "αυτόν με το τζινάκι τον διώξαμε και η δική μας βόλτα να είναι καλά" είναι εντελώς αντιφατικό! Γιατί ΑΝ γίνει θα γίνει και με σένα που θα τον έχεις αποδεχτεί. Τον διώχνεις για να τον κάνεις να καταλάβει πως ή μπαίνει και ακολουθεί όλους με κάποια δεδομένα ή χαίρεται.
Αλλιώς γιατί τότε ρε φίλε έχεις ταχθεί υπέρ της "λογοκρισίας" από τους μοντς για να στο αλλάξω και λίγο; Ελευέθρο φόρουμ δεν είναι;;;;;;
Και έβαλαν μυαλόΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απ' ότι διάβασα κάποιοι άπλωσαν μπουγάδα στα καλάβρυτα....
Κι αναρωτιέμαι πως γύρισαν.... και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν ανοιξε ρουθούνι μπορουν και κάνουν πλάκα και να την θυμουνται για καιρό...![]()
Δε θα προτιμούσες κι εσύ να έχεις έρθει Μπράλλο με κορντούρες κι όχι με δέρμα; (θα γλυτώναμε το τρίψιμο)
Άσε που αν δεν είχες παρει τηλ. μπορεί να ερχόσουν με την ολόσωμη![]()
Η θεωρείς απίθανο να ερχόσουν ως εκεί και ξαφνικά να έκλεινε ο καιρός να έριχνε τουλούμια![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ελευέθρο φόρουμ δεν είναι;;;;;;![]()
Ιδιόκτητο με κανόνες. Τους οποιους και αποδεχόμαστε γράφοντας. Σε όσους δεν άρεσαν, έφυγαν![]()
Έτσι και στις βόλτες. Εαν κρίνει κάποιος οτι πρέπει να γίνονται με αυστηρό biker's dress code τοτε ας ποστάρει αναλόγως τις βόλτες του κι οποιος θέλει συμμορφώνεται κι ακολουθεί
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
....
Η θεωρείς απίθανο να ερχόσουν ως εκεί και ξαφνικά να έκλεινε ο καιρός να έριχνε τουλούμια![]()
![]()
Εχοντας 954 εχω χώρο πισω στο σελάκι κι εχω αδιάβροχα εκεί![]()
Κι αφου τσακωνόμαστε.....
Δλδ ρε Ηλία.... βλέπουμε κάτι στραβό... δεν πρέπει να το σχολιάσουμε; Όλα στο ντουκου κι όποιος ζήσει;
![]()
Ιδιόκτητο με κανόνες. Τους οποιους και αποδεχόμαστε γράφοντας. Σε όσους δεν άρεσαν, έφυγαν![]()
Έτσι και στις βόλτες. Εαν κρίνει κάποιος οτι πρέπει να γίνονται με αυστηρό biker's dress code τοτε ας ποστάρει αναλόγως τις βόλτες του κι οποιος θέλει συμμορφώνεται κι ακολουθεί
![]()
![]()
Δεν μίλησα για αυστηρό dress code αλλά για να μην το τραβάμε... έτσι ακριβώς είναι! Έτσι το βλέπω δηλαδή.![]()
Δεν είπα αυτό... Αλλά αφού ούτως ή άλλως πήγαν, τον ήπιαν (οι μη εξοπλισμένοι) και γύρισαν καλά, έχοντας μάθει - ελπίζουμε - το μάθημα τους, δε χρειάζεται τιποτα περισσότερο απο ένα "τώρα μάθατε παίδες, την άλλη φορά να είστε προετοιμασμένοι"Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι αφου τσακωνόμαστε.....
Δλδ ρε Ηλία.... βλέπουμε κάτι στραβό... δεν πρέπει να το σχολιάσουμε; Όλα στο ντουκου κι όποιος ζήσει;
Ειναι κι ο τρόπος που λες κατι (έλεγε ενα παλιο ανέκδοτο :wacko: )
Δεν τσακωνόμαστε ρε χαμένε![]()
Αφού έχεις άδικο![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν έχει άδικο, άποψη έχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφού έχεις άδικο![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver