... το πιο φιλικο λενε οι γνωστες(βλεπε moto περιοδικα) ειναι το CBR!!
...εννοω για καποιον που δεν εχει εμπειρια κ θελει να παει ταπα...ενω μετα αλλα δεν μπορει να παει ταπα...γιατι δεν εχει εμπειρια...
...ε...ναι...λεμε τωρα!!
... το πιο φιλικο λενε οι γνωστες(βλεπε moto περιοδικα) ειναι το CBR!!
...εννοω για καποιον που δεν εχει εμπειρια κ θελει να παει ταπα...ενω μετα αλλα δεν μπορει να παει ταπα...γιατι δεν εχει εμπειρια...
...ε...ναι...λεμε τωρα!!
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Με λίγα λόγια του λες να πάρει ΥΑΜΑΗΑ έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καλως ηρθες φιλε μου!
Επειδη θα ακουσεις παμπολες γνωμες σε αυτην την τοσο μπερδεμενη ερωτηση σου,θα σου απαντησω το εξης.
Ολα τα SS600 αυτην την στιγμη εχουν καποια ορια τα οποια εμεις οι κοινοι θνητοι δεν προκειται να τα βρουμε-καταλαβουμε διαφορες ποτε,οποτε παρε αυτο που σου λεει η καρδια σου και στο ποιο μοντελο θα σου κανει το κλικ!![]()
![]()
Tι μλκ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Με λίγα λόγια του λες να πάρει ΥΑΜΑΗΑ έτσι?
Keep spamming!!!:a13:
Τriumph Daytona 675 . + -
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Καλα το πες....οτι εχεις αντιληφθει εσυ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
.....συμφωνα με αυτα που εχω αντιληφθει.
Οχι οτι πραγματικα ειναι!!!
![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Ε φυσικα και απ οτι εχω αντιληφθει σουζουκακια. Δεν το παιζω ειδημων. Ασε που δεν πιστευω πως υπαρχει ειδικος στα φραγκα και στο γουστο του καθενος. Γνωμες λεμε ολοι, με σχετικη βαρυτητα.![]()
![]()
Μα συμφωνω γι αυτο σου βαλα καιΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ε φυσικα και απ οτι εχω αντιληφθει σουζουκακια. Δεν το παιζω ειδημων. Ασε που δεν πιστευω πως υπαρχει ειδικος στα φραγκα και στο γουστο του καθενος. Γνωμες λεμε ολοι, με σχετικη βαρυτητα.![]()
![]()
!!!!
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
εγω ξερω πολυ καλα τι γραφωΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Κοπελια το καινουργιο ειναι Ξακοσια.![]()
Και το εχω ανετα λεμεε..![]()
636
ΔΕΝ το εχεις![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Kαλα ντες μην βαρας!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω ξερω πολυ καλα τι γραφω
636
ΔΕΝ το εχεις![]()
![]()
![]()
Γκουχου γκουχου,σβησε επιτελους το τσιγαρο ρε κοπλεια,εδω ειναι μην καπνιζοντων!:rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Καλώς ηρθες φίλε,Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να ρωτησω τις γνωμες σας για το ποιο ειναι το καλυτερο supersport 600 αναμεσα σε honda CBR, yamaha R6, kawasaki zx 6R και GSX-R 600. οι απαντησεις σας θα με βοηθησουν παρα πολυ!!!!!
ευχαριστω εκ των προτερων....
Μην κοιτάς ποιο είναι καλύτερο από το άλλο γιατί οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν θα τις καταλάβεις. Και με λίγη aftermarket «περιποίηση» εύκολα το ένα ξεπερνάει το άλλο.
Αυτό που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα πέρα από το προσωπικό γούστο είναι η εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Είναι παρά πολύ σημαντικό να χρειάζεσαι ένα ανταλλακτικό και η αντιπροσωπία να κάνει να στο φέρει 1 μήνα +
Και εδώ η μοναδική αντιπροσωπία που μέσα σε τρείς μέρες σου φέρνει ότι ανταλλακτικό χρειάζεσαι είναι η ΤΕΟΜΟΤΟ δηλαδή σου προτείνω να πάρεις ένα ninja.
Και από θέμα αξιοπιστίας όποιο μηχανάκι και να πάρεις αν δεν το προσέξεις θα παραδώσει πνεύμα.
Απο άποψη εξυπηρέτησης πελατών ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάνει την ΥΑΜΑΗΑ...
Του άλλου του κόπηκε πλαίσιο απο τούμπα στο fazer και θα του το αλλάξουν στην εγγύηση!ΤΕΛΟΣ
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Απο άποψη εξυπηρέτησης πελατών ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάνει την ΥΑΜΑΗΑ...
Του άλλου του κόπηκε πλαίσιο απο τούμπα στο fazer και θα του το αλλάξουν στην εγγύηση!ΤΕΛΟΣ
ντροπή για τις άλλες αντιπροσωπίες...![]()
δηλαδη Mctalas το καλυτερο aftersales service το εχει η kawasaki μου λες τωρα?? πολυ θα ηθελα ν ακουσω τις γνωμες σας για το aftersales και ιδιως γνωμες απο τους Θεσσαλονικεις γιατι απο κει ειμαι και γω. επισης ηθελα να ρωτησω δεδομενου το οτι το προσεχεις το μηχανακι ειτε ειναι honda,kawasaki,yamaha,suzuki ειτε οτιδιποτε αλλο ποια απ ολες σαν μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη? η λεω χαζα και δεν ισχθει κατι τετοιο??
Honda,Yamaha,Kawasaki,SuzukiΑρχικά δημιουργήθηκε από lari
επισης ηθελα να ρωτησω δεδομενου το οτι το προσεχεις το μηχανακι ειτε ειναι honda,kawasaki,yamaha,suzuki ειτε οτιδιποτε αλλο ποια απ ολες σαν μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη? η λεω χαζα και δεν ισχθει κατι τετοιο??
από αξιοπιστία
ειδικά honda,yamaha δεν πρέπει να διαφέρουν καθόλου
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w