Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 128

Θέμα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    και γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????

2α λυκειου

στο σχολειο μου ειχαμε μονο εναν συμμαθητη που ηταν στην ΚΝΕ καλο παιδι δε δημιουργουσε ποτε φασαριες δεν ειχε πολλα παρε δωσε με κανεναν ερχετε σχολειο με μια κοπελιτσα (αγνωστη) και προσπαθουν να μοιρασουν κουπονια (500 δρχ η 1000δρχ αν θυμαμαι καλα) της ΚΝΕ
    δε θυμαμαι για ποιο δικο τους λογο μαζευαν λεφτα

τες πα

κανεις δεν αγοραζε και βγηκαν εξω στη πορτα του σχολειου και μοιραζαν φυλλαδια.
    τοτε καποια παιδια (ημουν μπροστα) πηραν τα φυλλαδια που τους ειχε μοιρασει αυτη και τα βαλαν ολα μαζι και αναψαν φωτια και πηδαγαν απο πανω (ε παιδια τι να πω?) εφευγα εκεινη την ωρα να παω στις γνωστες καφετεριες που πηγαιναμε............

καποια στιγμη εξω απο μια καφετερια ερχετε προς το μερος μου ο συμμαθητης μου (ο οποιος σημειτωτεων ειχε φυγει πριν το ''περιστατικο'')

και αρχιζει να μου φωναζει

<<ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΣ >>

τα πηρα κρανιο...........<<ΕΓΩ>> του λεω φανερα εκνευρισμενη <<και κανε περα μην εχουμε αλλα>>

μου λεει -πιο ηρεμα- οτι (δε τα μεταφερω αυτολεξη εχουν περασει χρονια αλλα ηταν μεσα εξω αυτο) οποιος δεν ειναι μαζι μας δε ξερει την αληθεια οτι ειναι ο εχθρος οτι ειμαστε μικρα ανθρωπαρια που δε γνωριζουμε τπτ και αλλα τετοια ωραια...........

εκεινη τη στιγμη καταυθανουν οι συμμαθητες που ειχαν βαλει φωτια μαθαινουν τι εγινε και εγινε συρραξη (κακος ναι αλλα μιλαμε για παιδια 16-17 χρονων) σκασαν κατι αλλοι -αγνωστοι- και εγινε τρελος καυγας

στο τελος (εγω απειχα) οι συμμαθιτες μου γιναν (απο τους αλλους) οι ''φασιστες''

γιατι τα λεω αυτα

οταν εχουμε να κανουμε με θερμοκεφαλους η αληθεια δεν ειναι πουθενα.

η μονη αληθεια ειναι οτι κοιταμε το δεντρο απαντες και χανουμε το δασος η το αντιθετο.......

λυπαμαι πραγματικα για το μισος που τρεφει συμπολιτες συμμαθητες κλπ κλπ για πραγματα που τα καθοδηγουν αλλοι.......

αυτο.
    ασχετο αλλα ο λογος που οι κνιτες εχουν καποια κουπονια και ζητουν μια εισφορα ειναι επειδη εν αντι8εση με αλλες πολιτικες νεολαιες δεν στηριζεται η κνε απο βιομηχανους και λοιπους, ουτε οι εκδηλωσεις που κανουν εχουν σπονσορες κτλ

αυτοι που χθες καιγαν φυλλαδια με αποψεις που δεν συμφωνουν αυριο ισως να ειναι αυτοι που θα καψουν βιβλια...φυσικα τους δικαιολογεις λεγωντας πως ειναι παιδια 16-17 (στα 17 πρεπει να εισαι ηλιθιος για να λες "ημουν μικρο παιδι τοτε") αν και μαλλον ειναι μια δικαιολογια στην απαθεια που επεδειξες

δεν μπορω να καταλαβω ομως, εσυ γιατι τα πηρες με αυτον που ηρθε και ρωτησε? επειδη φωναζε? επειδη σου διεκοψε το καφε? επειδη ισως δεν ηθελες να ανακατευτεις? μα αν δεν ηθελες να ανακατευτεις γιατι βροντοφωναξες "ΕΓΩ" και απειλησες οτι "θα εχετε αλλα" ?
    You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse

Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
    ασχετο αλλα ο λογος που οι κνιτες εχουν καποια κουπονια και ζητουν μια εισφορα ειναι επειδη εν αντι8εση με αλλες πολιτικες νεολαιες δεν στηριζεται η κνε απο βιομηχανους και λοιπους, ουτε οι εκδηλωσεις που κανουν εχουν σπονσορες κτλ

αυτοι που χθες καιγαν φυλλαδια με αποψεις που δεν συμφωνουν αυριο ισως να ειναι αυτοι που θα καψουν βιβλια...φυσικα τους δικαιολογεις λεγωντας πως ειναι παιδια 16-17 (στα 17 πρεπει να εισαι ηλιθιος για να λες "ημουν μικρο παιδι τοτε") αν και μαλλον ειναι μια δικαιολογια στην απαθεια που επεδειξες

δεν μπορω να καταλαβω ομως, εσυ γιατι τα πηρες με αυτον που ηρθε και ρωτησε? επειδη φωναζε? επειδη σου διεκοψε το καφε? επειδη ισως δεν ηθελες να ανακατευτεις? μα αν δεν ηθελες να ανακατευτεις γιατι βροντοφωναξες "ΕΓΩ" και απειλησες οτι "θα εχετε αλλα" ?

Ωραιοςςςς

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

TRYKIMIA

λοιπον ακου να σΕ πω πως εχει το θεμα.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΣΧΙΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ

μεταφερομαστε στην 2α λυκειου.

ειμαστε σε ενα απο τα πιο μαγκικα σχολεια της περιοχης μου

τοτε που για να ''επιβιωσεις'' η θα ησουν ΄΄φαντασμα΄΄ η θα ησουν μαγκας

τα περισσοτερα παιδια λοιπον εκει μεσα ηταν απο τη παστα που ητο ''μαγκες'

με λιγα λογια ΕΣΥ τοτε θα ειχες φαει πολυ ξυλο αν μιλαγες ετσι ΤΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΩς ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΩ - ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ δε καταλαβαιναν ουτε απο αριστερα ουτε απο δεξια ουτε απο ευθεια

τοτε αν καποιος στο επεζε μαγκας (πχ σου φωναζε) και εσυ τον-την αφηνες ..........την εκατσες τη βαρκα .....λεγαν <<μια φορα κοτα παντα κοτα>>

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΡΑ - ΟΠΩς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ

οπωτε οπως καταλαβενεις οταν ερχοταν σε μενα καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι για μαλακα προκειτε ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ και επειδη τον γραψαν τα πηρε κρανιο ΤΟΤΕ ''ΦΙΛΕ'' ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ βαση των αγραφων κανονων του ΤΟΤΕ

επισεις να σου πω οτι 3 απο τους 5 συμμαθητες μου που καψαν τα φυλλαδια ΦΟΙΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

και εγω δεν εμεινα μακρυα γιατι ημουν ΑΠΑΘΗΣ οπως ειπες

αλλα επειδη ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΓΩ ΑΠΑΘΗΣ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΣΕ ΤΙ? ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ?:rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ

συνεχισε τωρα να με κρινεις (που εγω ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ σε χαρακτιρισα) απο μακρυα ετσι?
    καταλαβα τι εισαι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    και για να ληξει εδω ειπα μια ιστορια απο τις πολλες που ξερω για να κατανοησουμε τα πραγματα -η εστω να μπορεσουμε- πως σκεφτοντε οι διαφορες τετοιες ομαδες γιατι το κακο που γινετε το ξερουμε αλλα δε κανουμε τπτ μονο να σιχτιριζουμε (που καλα κανουμε) για ολους αυτους μπλε κοκκινους δε ξερω τι............

και οχι δε τα ειπα για να μου κανουν ψυχογραφιμα διαφοροι ασχετοι εδω μεσα και να αρχισουμε να πεταμε ρουκετες ο ενας στον αλλον γιατι να κρινω και εγω ξερω . αλλα ξεφυγα απο αυτην την '' λουμπα την ιντερνετικη καιρο τωρα. οταν εβλεπα -σπανια- μπροστα μου διαφορους ''ψυχολογους '' μου και καναν τουμπεκι οπωτε καταλαβα οτι ειναι χασιμο χρονου εγω δεν ξανα-απαντω εδω μεσα γιατι μερικοι φυγαν απο το θεμα

το θεμα δεν αφορα εμενα παιδια :rotflmao: τα επεισοδια στην αθηνα αφορα

καλη καρδια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

TRYKIMIA

με λιγα λογια ΕΣΥ τοτε θα ειχες φαει πολυ ξυλο αν μιλαγες ετσι ΤΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΩς ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΩ - ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ δε καταλαβαιναν ουτε απο αριστερα ουτε απο δεξια ουτε απο ευθεια

τοτε αν καποιος στο επεζε μαγκας (πχ σου φωναζε) και εσυ τον-την αφηνες ..........την εκατσες τη βαρκα .....λεγαν <<μια φορα κοτα παντα κοτα>>

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΡΑ - ΟΠΩς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

οπωτε οπως καταλαβενεις οταν ερχοταν σε μενα καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι για μαλακα προκειτε ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ και επειδη τον γραψαν τα πηρε κρανιο ΤΟΤΕ ''ΦΙΛΕ'' ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ βαση των αγραφων κανονων του ΤΟΤΕ

επισεις να σου πω οτι 3 απο τους 5 συμμαθητες μου που καψαν τα φυλλαδια ΦΟΙΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΓΩ ΑΠΑΘΗΣ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΣΕ ΤΙ? ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ?:rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ

καταλαβα τι εισαι
    ο συμμαθητης σου δηλαδη ποσο ηταν? 30? στο σχολειο του πηγε ο ανθρωπος δεν νομιζω να ειχε καποια τεραστια διαφορα ηλικιας....

ο μονος χαρακτηρισμος ηταν "απαθης" και τον αποδεχεσαι αρα δεν νομιζω οτι εχουν νοημα τα υποννοουμενα που πετας ε?

ποτε ηταν αυτες οι εποχες που αναφερεις ομως? πηγαινες σχολειο στο αλκατραζ οταν λειτουργουσε? γιατι τα παρουσιαζεις λιιιιιιγο υπερβολικα ισως.....

και δεν προσπαθω να το παιξω ψυχολογος (για τους αλλους του φορουμ οπως αναφερεις δεν νομιζω οτι τους αντιπροσωπευω εγω) αλλα να δηλωνεις απο την αρχη "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ" να ξερω να μη το προσπαθησω καν απ'την αρχη

Και στη τελικη στο σχολειο-αλκατραζ ο συμμαθητης σου τουλαχιστον ειχε το θαρρος να δειξει τα πιστευω του,να αγωνιστει για κατι το οποιο πιστευε αντι να το παιζει μαγκας και να ακολουθει την "αλανικη" τζαμπα μαγκας φιλοσοφια που περιγραφεις

μια διαφωνια εχουμε απλα, μη το παιρνεις προσωπικα
    You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse

ενασ απλοσ ανθρωποσ απο ποια ομαδα κινδυνευει ο ιδιοσ κ η περιουσια του.?????....
    αυτη η ομαδα ειναι για τον μπεο κ να πανε να χιπ χοπ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

Και στη τελικη στο σχολειο-αλκατραζ ο συμμαθητης σου τουλαχιστον ειχε το θαρρος να δειξει τα πιστευω του,να αγωνιστει για κατι το οποιο πιστευε αντι να το παιζει μαγκας και να ακολουθει την "αλανικη" τζαμπα μαγκας φιλοσοφια που περιγραφεις
    Πεστα γιατι θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται με αυτα που ακουμε.
    Εσυ Ευη συμφωνεις με αυτη τη μ@λ@κια που καθισανε και καψανε τα φυλλαδια???
    Γιατι οποιος συμφωνει ειναι ομοιος με αυτους που τα καψανε,ετσι?
    Αν παλι διαφωνεις (το ελπιζω),τοτε δε φαινεται καθολου απο τα γραφομενα σου.
    Και κατι τελευταιο γα να μη μπερδευομαστε,το να μη συμφωνεις με κατι και παρολαυτα να το συγκαλυπτεις με οποιοδηποτε τροπο,δειλια λεγεται οχι μαγκια

TRYKIMIA

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

καταλαβα τι εισαι
    Σε ποιο σχολείο πήγαινες Εύη?

Εγώ γιατι κατάλαβα οτι περνάς οποιος τολμήσεις να διαφωνήσει, είναι φλώρος??

Κάνε λιγο κράτει φίλη Evi, και εμεις σε φτωχογειτονιές και σχολεία στην κοκκινια μεγαλώσαμε αλλα δεν κανουμε έτσι

Ίσως ήσουν λάθος σε μια συμπεριφορα σου πριν απο πόσα χρόνια δεν ξερω, και τι εγινε?
    Άδραξε τη μέρα...

Για το βιβλιοπωλειο του Αδωνι του Γεωργιαδη που καηκε 10τη φορα απο τους δημοκρατικους αριστεριστες αντιεξουσιαστες και για τις περιουσιες των εργαζομενων ανθρωπων που καταστρεφοντε απ τους τσογλανους, γιατι τσογλανοι και μονο ειναι δεν νοιαζετε κανενας; Ξερω ξερω ανθρωποι που πουλανε βιβλια και που τοσο νεοι πανε να προσφερουν στην πατριδα και στην κοινωνια ειναι φασιστες, και οι τσογλανοι που ξερουν μονο να τα σπανε ειναι οι καλοι δημοκρατες. Τα παιδια των βολεμενων δημοσιων υπαληλων της μεταπολιτευσης ειναι αυτα που τα σπανε. Μεγαλωμενα με την πληση εγκεφαλου της ψευτοαριστερης κουλτουρας του Πολυτεχνειου του Τριανταφυλοπουλου, Δαμανακη, Κωστοπουλου, Λαζοπουλου, Μικρουτσικου,Χαρδαβελολιανοδημαραδες, Κουλουρηδες, Κοσκοταδοκακαουνακηδες, μεπρασινους ηλιους παμπερς χρηματιστηρια. Μας εμαθε καλα αυτο το σκυλολοι να αγωνιζομαστε για την ελευθερια και τη δημοκρατια. Κατα τα αλλα ο Καρατζαφερης και ο Αδωνις ειναι οι φασιστες και ολοι οι αλλοι οι δημοκρατες.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Για το βιβλιοπωλειο του Αδωνι του Γεωργιαδη που καηκε 10τη φορα απο τους δημοκρατικους αριστεριστες αντιεξουσιαστες και για τις περιουσιες των εργαζομενων ανθρωπων που καταστρεφοντε απ τους τσογλανους, γιατι τσογλανοι και μονο ειναι δεν νοιαζετε κανενας; Ξερω ξερω ανθρωποι που πουλανε βιβλια και που τοσο νεοι πανε να προσφερουν στην πατριδα και στην κοινωνια ειναι φασιστες, και οι τσογλανοι που ξερουν μονο να τα σπανε ειναι οι καλοι δημοκρατες. Τα παιδια των βολεμενων δημοσιων υπαληλων της μεταπολιτευσης ειναι αυτα που τα σπανε. Μεγαλωμενα με την πληση εγκεφαλου της ψευτοαριστερης κουλτουρας του Πολυτεχνειου του Τριανταφυλοπουλου, Δαμανακη, Κωστοπουλου, Λαζοπουλου, Μικρουτσικου,Χαρδαβελολιανοδημαραδες, Κουλουρηδες, Κοσκοταδοκακαουνακηδες, μεπρασινους ηλιους παμπερς χρηματιστηρια. Μας εμαθε καλα αυτο το σκυλολοι να αγωνιζομαστε για την ελευθερια και τη δημοκρατια. Κατα τα αλλα ο Καρατζαφερης και ο Αδωνις ειναι οι φασιστες και ολοι οι αλλοι οι δημοκρατες.

τι κομμα ψηφιζεις φιλε vestroma?
    το να βαζεις στο ιδιο καζανι ολους τους αριστερους ειναι το ιδιο σαν να βαζει καποιος στο ιδιο καζανι την Χ/α τον Αδωνι τους εθνικοσοσιαλιστες κ τον Χιτλερ
    panta vromikoi panta laspomenoi

Υπαρχουν αριστεροι αγνοι και ωραιοι που ειναι φιλοι μου και κανω ατελειωτες και επικοδομητικες συζητησεις για τα μεσα μας. Δεν κρινω αριστερους, κρινω ψευτοαριστερες κουλτουρες βολεμενων και τσογλανους που κανουν ζημιες σε περιουσιες αθωων ανθρωπων, καθως και πολιτικες που τους προστατευουν. Τα ονοματα που παρεθεσα ειναι ενα μικρο δειγμα και εχει να κανει με αυτο που αντιπροσωπευουν στην κοινη γνωμη, μια και την χειραγωγουν απο τα ποστα τους εδω και χρονια. Λυπαμαι που δεν μπορω να τους βαλω ολους αλλα αυτοι ειναι χαρακτηριστικοι. Δεν θελω να πιστεψω πως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να εγκρινει τις βιαιες επιθεσεις κατα βιβλιωπολειων και περιουσιων εργαζομενων ανθρωπων.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Υπαρχουν αριστεροι αγνοι και ωραιοι που ειναι φιλοι μου και κανω ατελειωτες και επικοδομητικες συζητησεις για τα μεσα μας. Δεν κρινω αριστερους, κρινω ψευτοαριστερες κουλτουρες βολεμενων και τσογλανους που κανουν ζημιες σε περιουσιες αθωων ανθρωπων, καθως και πολιτικες που τους προστατευουν. Τα ονοματα που παρεθεσα ειναι ενα μικρο δειγμα και εχει να κανει με αυτο που αντιπροσωπευουν στην κοινη γνωμη, μια και την χειραγωγουν απο τα ποστα τους εδω και χρονια. Λυπαμαι που δεν μπορω να τους βαλω ολους αλλα αυτοι ειναι χαρακτηριστικοι. Δεν θελω να πιστεψω πως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να εγκρινει τις βιαιες επιθεσεις κατα βιβλιωπολειων και περιουσιων εργαζομενων ανθρωπων.

κ εγω κανω επικοδομητικες συζητησεις με αυτους που εχουν αντιθετα πιστευω απο τα δικα μου, στο προηγουμενο μην σου δεν καταλαβα οτι εκρινες ψευτοαριστερες κουλτουρες, γιατι δεν ειπες κατι τετοιο
    το ποσο αθωος ειναι καποιος κρινεται απο την ιστορια(χωρις να θελω να πω κατι για τον Αδωνι)
    προσωπικα θα σου πω οτι "σταση" κ του Αδωνι κ του προεδρου του εχει αλαξει τον τελευταιο καιρο(σ.σ απο την ωρα που απεκτησαν βημα), πραγμα το οποιο δεν θελω να δω σαν επικοινωνικο παιχνιδι αλλα ως δειγμα πολιτικης βουλησης/διπωματιας

τελος οταν λες "πολιτικες που τους προστατευουν" δεν θα ηθελα να πιστευω οτι θεωρεις οτι βρισκεαι σε μια χωρα που ειναι "αριστεροκρατουμενη" οσον αφορα την ελευθερια του λογου/τυπο/αντιληψεις κτλ...αλλα ψευτοαριστεροκρατουμενη
    panta vromikoi panta laspomenoi

Ακριβως ετσι!!! Ψευτωαριστεροκρατουμενη. Λαμογια που καναν οτι αγωνιστικαν και χωθηκαν στα πραγματα πλουτισαν και μας πουλανε φουμαρα.

Ακριβως ετσι!!! Ψευτωαριστεροκρατουμενη. Λαμογια που καναν οτι αγωνιστικαν και χωθηκαν στα πραγματα πλουτισαν και μας πουλανε φουμαρα.

OΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

Απο τον καιρό των αριστερών πρωθυπουργών της κατοχικής Ελλάδας,
    ΚΑΙ
    εκείνων των ρουφιάνων με τις κουκούλες στο κεφάλι που έστελναν τον κόσμο
    στο απόσπασμα,παίρνοντας τους τις περιουσίες,
    μέχρι τα ξερονήσια,
    τη Γιάρο,
    το Λαμπράκη ,και την αριστερή παρακρατική καρφίτσα που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ,
    το
    ΕΑΤ ΕΣΑ,
    με την επταετία της λήθης και του γύψου,
    από τους υπερατλαντικούς αριστερούς μας φίλους,
    μέχρι τη δολοφονία του Παναγούλη
    και πάει λέγοντας.

Πούστε ρε Θεοδωράκη, Ρίτσο, και όλοι οι ανώνυμοι που δώσατε το αίμα σας.

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΣΚΕΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.

Α ρε μάγκα, φοβερές σοφίες είπες, να μη σε ματιάσω.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ, και ξανά ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  4. Απαντήσεις: 22