ασχετο αλλα ο λογος που οι κνιτες εχουν καποια κουπονια και ζητουν μια εισφορα ειναι επειδη εν αντι8εση με αλλες πολιτικες νεολαιες δεν στηριζεται η κνε απο βιομηχανους και λοιπους, ουτε οι εκδηλωσεις που κανουν εχουν σπονσορες κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????
2α λυκειου
στο σχολειο μου ειχαμε μονο εναν συμμαθητη που ηταν στην ΚΝΕ καλο παιδι δε δημιουργουσε ποτε φασαριες δεν ειχε πολλα παρε δωσε με κανεναν ερχετε σχολειο με μια κοπελιτσα (αγνωστη) και προσπαθουν να μοιρασουν κουπονια (500 δρχ η 1000δρχ αν θυμαμαι καλα) της ΚΝΕ
δε θυμαμαι για ποιο δικο τους λογο μαζευαν λεφτα
τες πα
κανεις δεν αγοραζε και βγηκαν εξω στη πορτα του σχολειου και μοιραζαν φυλλαδια.
τοτε καποια παιδια (ημουν μπροστα) πηραν τα φυλλαδια που τους ειχε μοιρασει αυτη και τα βαλαν ολα μαζι και αναψαν φωτια και πηδαγαν απο πανω (ε παιδια τι να πω?) εφευγα εκεινη την ωρα να παω στις γνωστες καφετεριες που πηγαιναμε............
καποια στιγμη εξω απο μια καφετερια ερχετε προς το μερος μου ο συμμαθητης μου (ο οποιος σημειτωτεων ειχε φυγει πριν το ''περιστατικο'')
και αρχιζει να μου φωναζει
<<ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΣ >>
τα πηρα κρανιο...........<<ΕΓΩ>> του λεω φανερα εκνευρισμενη <<και κανε περα μην εχουμε αλλα>>
μου λεει -πιο ηρεμα- οτι (δε τα μεταφερω αυτολεξη εχουν περασει χρονια αλλα ηταν μεσα εξω αυτο) οποιος δεν ειναι μαζι μας δε ξερει την αληθεια οτι ειναι ο εχθρος οτι ειμαστε μικρα ανθρωπαρια που δε γνωριζουμε τπτ και αλλα τετοια ωραια...........
εκεινη τη στιγμη καταυθανουν οι συμμαθητες που ειχαν βαλει φωτια μαθαινουν τι εγινε και εγινε συρραξη (κακος ναι αλλα μιλαμε για παιδια 16-17 χρονων) σκασαν κατι αλλοι -αγνωστοι- και εγινε τρελος καυγας
στο τελος (εγω απειχα) οι συμμαθιτες μου γιναν (απο τους αλλους) οι ''φασιστες''
γιατι τα λεω αυτα
οταν εχουμε να κανουμε με θερμοκεφαλους η αληθεια δεν ειναι πουθενα.
η μονη αληθεια ειναι οτι κοιταμε το δεντρο απαντες και χανουμε το δασος η το αντιθετο.......
λυπαμαι πραγματικα για το μισος που τρεφει συμπολιτες συμμαθητες κλπ κλπ για πραγματα που τα καθοδηγουν αλλοι.......
αυτο.
αυτοι που χθες καιγαν φυλλαδια με αποψεις που δεν συμφωνουν αυριο ισως να ειναι αυτοι που θα καψουν βιβλια...φυσικα τους δικαιολογεις λεγωντας πως ειναι παιδια 16-17 (στα 17 πρεπει να εισαι ηλιθιος για να λες "ημουν μικρο παιδι τοτε") αν και μαλλον ειναι μια δικαιολογια στην απαθεια που επεδειξες![]()
δεν μπορω να καταλαβω ομως, εσυ γιατι τα πηρες με αυτον που ηρθε και ρωτησε? επειδη φωναζε? επειδη σου διεκοψε το καφε? επειδη ισως δεν ηθελες να ανακατευτεις? μα αν δεν ηθελες να ανακατευτεις γιατι βροντοφωναξες "ΕΓΩ" και απειλησες οτι "θα εχετε αλλα" ?