Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

"πολεμος πλεον δεν θα γινει γιατι τα αφεντικα και απο εδω και στην απενατι πλευρα
    εχουν βρει τροπο να εκμεταλευονται τους εδω και εκει βλακες.

:
    A εντάξει ρε φίλε δεν θα γίνει πόλεμος επιδή κάποιος άγνωστος αναρχικός η δεν ξέρω εγω τι άλλο βγήκε και έιπε την μαλακία του
    ΝΑ μην ανησυχούμε δηλαδή
    Με όλον τοσεβασμόο νομίζω οτι έχεις μπερδευτεί κάπου
    Δεν εκρινα εγώ την αυτοκτονία με ελαφρά την καρδία κι ούε έβγαλα συμπέρασμα...΄΄Αλλοι το έκαναν. Εγω είπα οτι πρωτού αρχίσουμε τους αφορισμούς καλό είναι να ξέρουμε. Αν φταεί ο στρατός να τιμωριθούν άμεσα οι υπέυθυνοι αλλά όχι να μην λέμε οτι να ναι...
    Για τον πατέρα του παιδιού που αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε ο γιος του είναι τραγική περίπτωση αλλά δεν ξέρω πραγματικά την αλήθεια Εσύ την ξ'ερεις ? Αν ναι γιατί δεν καταθέτεις επίσημα, γιατί δεν πας στα ΜΜΕ?
    Sorry ρε φίλε αλλα δεν ειδικεύομαι στους διαδυκτυακούς καβγάδες και δεν θέλω να σε προκαλέσω

Α κατι άλλο πιστευεις οτι δεν χρειαζόμαστε όπλα...
    Πιθανον να έχεις δίκιο οτι πολλες φορές αγοράζουμε όπλα που δεν τα χρειαζόμαστε και πολύς κόσμος τρώει παντεσπάνι από αυτό.
    Αλλα το να θεωρείται μπάρμπας στην κορώνη συνταγματάρχης στοι ΓΕΣ είναι ανέκδοτο φίλε
    ,Αυτοί που υπογράφουν τέτοιου είδους συμβάσεις είναι αλλοι και όχι οι κολλητοί ενός απλού συνταγματάρχη
    Τελος πάντον καλημέρα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
    .........................το οτι ο πόλεμος κερδίζεται με κουμπακια κτλ είναι ενα μεγα΄λο παραμυθι
    αναρωτηθήκατε άραγε γιατι οι Αμερικανοι έστειλαν στο ΙΡΑΚ τόσους και τόσους άνδες της Εθνοφυλακης (επίστρατους) ?
    Αναρωτηθήκατε γιατί το Ισραήλ στηρίζεται αποκλειστικά στους επίστρατους?
    Και μιλάμε για στρατούς που έχουν πολλλά κουμπάκια
    Αναρωτηθήκατε γιατί οι γειτονες Τουρκοι πάνε φαντάροι?
    ...........................................Η παρουσία και μόνο των ελλήνων επίστρατων απαγορεύει κατι τέτοιο έστω όπως λέτε και ανεκπαίδευτων........................
    Σωστος εισαι.
    Αν ΔΕΝ πατησει μποτα σε ενα τοπο ΔΕΝ εχεις ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΙΚΗ.
    Ο στρατιωτης οπως και να εχει ειναι --και θα ειναι-- αναντικαταστατος.

Σημ: βλ. ΤΟΥΣ τονους βομβων που εριξε η μαντλιν λιγο βορειοτερα απο τον τοπο μας και ΔΕΝ καταφερε τιποτε..(εκτος απο μερικα νοσοκομεια, μαιευτηρια, σχολεια και καταφυγια γυναικοπαιδων...)

επαναλαμβανω: διαβαστε κ κατι πριν πιασετε πληκτρολογιο.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    A εντάξει ρε φίλε δεν θα γίνει πόλεμος επιδή κάποιος άγνωστος αναρχικός η δεν ξέρω εγω τι άλλο βγήκε και έιπε την μαλακία του

Aκου και μια αλλη μαλακια απο μενα τωρα.

Οι Αμερικανοι τοσο στον πολεμο του Ιρακ οσο και στην Γιουκοσλαβια προτου πατησουν
    δεν εκαναν ουτε μια χερσαια επιχειρηση προτου σιγουρευτουν οτι οι αεροπορικες δυναμεις
    "καθαρισουν" την χωρα απο σταθμους ενεργειας,αντιεροπορικες βασεις,γεφυρες και
    φυσικα εχοντας και τις λεγομενες παραπλευρες απωλειες.( κουμπακια να τα πουμε???)

προτου πατησουν τα tanks με ζωγραφισμενα πανω τους "Highway to Bagdat"
    ωστε να γκρεμισουν το αγαλμα του Χουσειν και ουσιαστικα να δωσουν το πρασινο φως
    στις κατασκευαστικες εταιριες μεγαθηρια "

μαγκες ισοπεδωσαμε τους παντες,τερμα ο Σανταμ
    εμπρος λοιπον να παρουμε τα πετρελαια και να ανοικοδομησουμε εκ νεου το Ιρακ"

Και μην ακουσω τιποτα περι χρησης στρατιωτων
    γιατι τελικα στο μονο που τους ηθελαν ειναι να ειναι η ασπιδα προστασιας αναμεσα
    στις κατασκευαστικες που βρισκονται εκει και τους καμικαζι αυτοκτονιας'

αποδειξη οτι για να καταλαβεις μια χωρα δεν χρειαζεσαι φανταρους
    τους φανταρους χρειαζεσαι για να "προφυλαξεις" τα μετεπειτα συμφεροντα σου...

(Αναρχικος το πε κι αυτο...μαλακια θα ναι μην ασχολεισαι)

Ειπαμε...νεα ταξη πραγματων...με τα πραγματα να ειναι στρατιωτες (και δη μισθοφοροι)
    που σημειωτεων οι πολυ βλακες πρεπει να ηταν που εφαγαν το "παραμυθι" της
    αμερικανικης προπαγανδας.(Ή πολυ ανεργοι και απελπισμενοι)

Παμε λιγο και στην μικρη Ελλαδιτσα μας.

Πολεμος θα γινει οταν τα χαλασουνε τ αφεντικα απο εδω κι απο εκει.Ποτε ομως????

κανε εναν παραλληλισμο Αμερικη και Ιρακ ,τοτε που ο Ραμσφελντ εκανε χειραψιες με Σανταμ
    και μαντεψε τι του εφερνε? Ναι σωστα..οπλα...business.

Κατα τ αλλα "κουκουρουκου"...
    αφου το να συζητω την αναγκαιοτητα του Στρατου
    (κατ εμε αποκλειστικα με ΕΠΟΠ και 6μηνο)

ειναι για γελια τραντακτα ειδικα οταν τα λαμογια θυμουνται την "πατριδα" τους μονο οταν τους συμφερει.

Ειδικα οταν η Ελλαδα πρεπει αποδεδειγμενα να επενδυσει ΑΛΛΟΥ και οχι στα οπλα...

Αντε καληνυκτα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    .Ειδικα οταν η Ελλαδα πρεπει αποδεδειγμενα να επενδυσει ΑΛΛΟΥ και οχι στα οπλα...
    Αντε καληνυκτα
    Ερχεται καλπαζουσα η ΙΣΤΟΡΙΑ να σε διαψευσει.
    Κοιτα στο παρελθον για να δεις το μελλον.

Καλον υπνο.

Προς τα έξω πάντως δίνουμε πολύ λαπαδιάρικη εντύπωση ως χώρα. Σχεδόν τους προκαλούμε να μας κάνουν ντού. Το ξέρετε πως τα Ίμια τα δόσαμε τελικά!

Αν δεν το δούμε σύντομα αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε. Ομαδικές αυτοκτονίες θα έχουμε μετά εκεί στα επιτελεία.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    το τζον ραμπο πιο πολυ σε ειρωνια μου εκανε και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε.
    οσο για το στρατο ,ολοι τρωνε αγγουρι,απλα οι περισσοτεροι το ζοριζοντε,ενω μερικοι δροσιζοντε(ξερω περιπτωσεις).εγω το ετρωγα και το τρωω και εξω,και μεσα εκει .
    αν το θες και προσωπικα εγω σαν οπλιτης μιας και περασα 3 κεντρα εκπαιδευσης μεχρι να παω μοναδα ,
    εφτασα να ειμαι νιουφις τουλαχιστον 10 μηνες....
    και οταν παλιωσα,ποτε δεν ετρεξα κανεναν,σε αντιθεση με τους περισσοτερους,ισα ισα που δεν αφηνα αλλους παλιους να πειραξουν χειριστες η πυροβολητες.και τα παιδια το εβλεπανκαι καθαριοτητες -αγγαριες κλπ πηγαινα ,απλα τα παιδια μαζευονταν και με βοηθουσαν να τελειωσουμε πιτσ φιτιλι ,η δε με αφηναν και καθολου,γιατι ημουν σωστος απεναντι τους.
    δεν ηθελα αυτα που τραβηξα ,να τα κανω σε αλλους.μονο μια απαιτηση ειχα.
    οι ακατοι και ο ορμος να ειναι αψογοι.για αυτους και για εμενα.μην τρωμε φυλακες για μπουρδες.
    οποτε δεν ειναι μονο ο στρατος,αξιωματικοι-υπαξιωματικοι..ειναι και τα κωλοπαιδια που οταν παλιωσουν
    το παιζουν ,συνηθως μετα τις 14 30.....δεν ξερω βεβαια τωρα με το 12μηνο αν εχει τετοια,και σε αυτο το βαθμο,και αν γινοντε τωρα απο τους μονιμους φανταρους.

οσο για τους αυτοχειρες ,οχι,προσωπικα δεν τους σεβομαι.οοσο για τους αυτοχειρες ,οχι,προσωπικα δεν τους σεβομαι.ουτε η εκκλησια(αλλη απατη απο κει με το εμποριο ελπιδας)
    δεν τους "σεβεται".

επισης να σημειωσω,ουτε στρατοκαυλος,ουτε θρησκοληπτος ειμαι.χριστιανος προσπαθω μερα
    με τη μερα να ειμαι περισσοτερο........

κοιταξε να δεις, κοβω το john rambo το οποιο ηταν ειρωνικο οντως αλλα νομιζω οτι ταιριαζε 'στον τονο" του πρωτου/δευτερου σου μηνυματος,
    δεν θα σου εξιστορισω κ εγω την θητεια μου γιατι δεν εχει καμια σχεση, το να πεις πολιτισμενα την γνωμη σου "οτι δεν σεβεσαι τους αυτοχειρες" με το να πεις "στα @@@@@@ γραφω το μαλ@@@"
    εχει διαφορα...
    το οτι δεν εισαι στρατοκαυλος κ θρησκοληπτος το καταλαβα απο την αρχη κ το ξαναανεφερες, αλλα κ να ησουν δεν υπαρχει προβλημα απο μερους μου τουλαχιστον αν εξεφραζες την γνωμη σου πολιτισμενα κ με επιχειρηματα
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Προς τα έξω πάντως δίνουμε πολύ λαπαδιάρικη εντύπωση ως χώρα. Σχεδόν τους προκαλούμε να μας κάνουν ντού. Το ξέρετε πως τα Ίμια τα δόσαμε τελικά!

Αν δεν το δούμε σύντομα αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε. Ομαδικές αυτοκτονίες θα έχουμε μετά εκεί στα επιτελεία.

δεν εχεις καθολου αδικο...

οσο για την αυτοκτονια στον στρατο συνεβαινε, συμβαινει και θα συμβαινει...
    οταν το πιτσιρικι φευγει απο την φουστα της μανας του την μερα που παρουσιαζεται, ποτε δεν εχει δουλεψει, ποτε δεν εχει φαει μια ''φαπα'' (και κυριολεκτικα κ μεταφορικα), τα εχει ολα στο πιατο στην ομορφη και τακτοποιημενη απο αλλους ζωη του, με ενα σωρο ψυχολογικα αδιεξοδα (που του τα δημιουργουν αλλοι μιας κ κανεις δεν γεννιεται με αυτα) αλλα δεν του εμαθε/διδαξε κανεις πως να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες τις ζωης...

απαιδευτα, ακουραστα, μαμοθρευτα που καθαριζουν παντα οι αλλοι για αυτα υπηρχαν υπαρχουν κ στο μελλον θα υπαρχουν κ περισσοτερα.

Δεν μπορω να ξερω τι ακριβως συνεβει στο παλικαρι του θεματος αλλα ΚΥΡΙΟ υπευθυνο θεωρω τους ΓΟΝΕΙΣ του...
    αν το ειχαν ''θωρακισει'' και ''μορφωσει'' απο το σπιτι του θα ΗΞΕΡΕ πως να αντιμετωπισει τα ''χαστουκια''...

Αυτα γιατι μαλλον το κουρασαμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    δεν εχεις καθολου αδικο...

οσο για την αυτοκτονια στον στρατο συνεβαινε, συμβαινει και θα συμβαινει...
    οταν το πιτσιρικι φευγει απο την φουστα της μανας του την μερα που παρουσιαζεται, ποτε δεν εχει δουλεψει, ποτε δεν εχει φαει μια ''φαπα'' (και κυριολεκτικα κ μεταφορικα), τα εχει ολα στο πιατο στην ομορφη και τακτοποιημενη απο αλλους ζωη του, με ενα σωρο ψυχολογικα αδιεξοδα (που του τα δημιουργουν αλλοι μιας κ κανεις δεν γεννιεται με αυτα) αλλα δεν του εμαθε/διδαξε κανεις πως να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες τις ζωης...

απαιδευτα, ακουραστα, μαμοθρευτα που καθαριζουν παντα οι αλλοι για αυτα υπηρχαν υπαρχουν κ στο μελλον θα υπαρχουν κ περισσοτερα.

Δεν μπορω να ξερω τι ακριβως συνεβει στο παλικαρι του θεματος αλλα ΚΥΡΙΟ υπευθυνο θεωρω τους ΓΟΝΕΙΣ του...
    αν το ειχαν ''θωρακισει'' και ''μορφωσει'' απο το σπιτι του θα ΗΞΕΡΕ πως να αντιμετωπισει τα ''χαστουκια''...

Αυτα γιατι μαλλον το κουρασαμε.
    "χαστουκι" στο Μηχανικό?

Απο αυτο και μονο που λες βγαζεις λαδι Διοικητες και στελεχη που μονο την δουλεια τους
    δεν κανουνε.Καριεριστες και αγιος ο Θεος...ξαναδιαβασε τι ειπες και μας κουρασες περισσοτερο ν απανταμε

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ... (το σημαντικοτερο δηλαδη) και κατηγορεις του γονεις κανωντας εικασιες.

Φυσικα θα εκπλαγεις αν μαθεις λεπτομεριες για το περιστατικο αλλα μπορει και οχι...

Αν τις ξερεις και επιμενεις να λες αυτα που λες τοτε το Rambo4 ειναι μια χαρα...
    τραβα δες το μπας και ηρεμησεις λιγο
    και αν θες στο στελνω σε divx...

Παντως κι εσύ ρε φίλε Lskostas έχεις βγάλει ήδη το πόρισμα οτι για όλα φταίει ο στρατός
    και οοι άτιμοι καραβανάδες.
    Λές την άποψη σου .....το συστημα ..... ο στρατός .....οι μαλάκες.....κάνεις στρατιωτικές αναλύσεις για την εισβολή στο ΙΡΑΚ......έχεις άποψη (χωρις τεκμηρίωση)για το πόσο και πως θα είναι οι ΕΔ και γενικά βλέπω αρνητισμό και όχι αμφισβητιση. Καλές οι πολιτικές αναζητήσεις αλλα΄νομίζω σε λαθος θέμα
    Αποψη μου φυσικά χωρις παρεξήγηση

Kαμια παρεξηγηση την ωρα μου περναω οταν δεν δουλευω εδω
    Και ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν.

Πορισμα δεν βγαζω την αποψη μου λεω βασισμενος σε αυτα που βλεπω με τα ματια μου.

Οταν στειλετε τα παιδια σας στον στρατο,να τα στειλετε χωρις φοβο εχοντας πληρη εμπιστοσυνη στο Ελληνικο κρατος και στα στελεχη των Ε.Δ.

Οσο για τις πολιτικες πεποιθησεις και αν βλεπεις αρνητισμο σωστα βλεπεις
    δεν μπορω να υποστηριξω τον θεσμο του Στρατου καθοτι καταρεει.

Προτιμω να στηριξω αλλους θεσμους οπως αυτους της Π-α-ι-δ-ε-ι-α-ς,Της Υ-γ-ε-ι-α-ς
    και να πεταξω τα ξεροκομματα του Α.Ε.Π. στον Στρατο...κι οχι τ αντιθετο οπως γινεται τωρα...

Οπως βλεπεις το προβλημα ξεφευγει απο απλους "καραβαναδες"...

Ουσιαστικα δεν διαφωνεις απλα δεν φανταζεσαι την Ελλαδα με επαγγελματικο και μονο στρατο
    δινωντας αλλου τα τεραστια κονδυλια που στην τελικη τα πληρωνω κι εγω.

Ειναι η αποψη και δεν περιμενω να συμφωνησεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    "χαστουκι" στο Μηχανικό?
    οσο να φαινεται παραξενο,το μηχανικο εχει χαστουκι....

μηχανικο υπηρετησα,σαν χειριστης μηχανικος ακατου.και επειδη αυτη η ειδικοτητα,
    υπαρχει μονο στους καταδρομεις και στο μηχανικο,με πηραν οι πρωτοι αποσπαση
    και με πηγε πηδιοντας.ασε που οταν ξαναγυρισα μοναδα ,εκανα 4 μηνες σκηνακια
    συνεχομενα(πλωτα για οποιους ξερουν)και οτι φυσικη καταστροφη υπηρχε,
    μπροστα με τους χειριστες εργων να σκιζομαστε....
    και χιλιες 2 αλλες παπαριτζες.
    να μου πεις για το τεχνικο,εκει τρωνε πιπα με τη μουτζουρα ομως,και υλικου πολεμου,
    ε,ισως,λεω ισως ,γιατι δεν εχω κανα φιλο απο αυτα τα σωματα να ξερω,ισως να ειναι πιο
    χαλαρα....στα πλαισια της τρελας του πασα ενος.

παντως θυμηθειτε το κοσυφοπεδιο,την γιουγκοσλαβια.,και πως οι σερβοι(οι μονοι σταθεροι συμμαχοι μας παντα,)
    φαγανε ηττα.αν δεν ηταν οι ουτσεκαδες και οι βοσνιοι κλπ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣκαι οι χιλιοι δυο
    εμπλεκομενοι υποστηριζομενοι απο αμερικη γερμανια και λοιπους,με τους αεροπορικους βομβαρδισμους και τα βουνα που εχει η γιουγκοσλαβια 50 χρονια θα πολεμαγαν.ακομα θα
    χτυπαγαν χαρτινα τανκς και σχολεια -νοσοκομεια.το ιρακ που ειναι μια ισαδα,εκει μπορουν να κανουν οι αμερικανοι οτι εκαναν.αλλα η γιουγκοσλαβια αν θα εμπαιναν μονο οι αμερικανοι και τα χαρογιακαδικα σχεδια τους
    θα γινοταν ενα νεο βιετναμ για αυτους.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Ls kostas το οτι διαφωνούμε δεν είναι πρόβλημα αρκεί αυτό να γίνεται κόσμια και χωρις ειρωνίες οπως τώρα
    Για τα θέματα που έθιξες λάβε απλα υπόψιν σου οτι ο καθαρά επαγγελματικός στρατός δεν είναι Η λύση στην αμυντική θωράκιση της χώρας εκτός του ότι κοστίζει πολύ περισσότερο απότι φαντάζεσαι
    Για το θέμα της χρηματοδ'οτησης δες τα στοιχεία του ΑΕΠ για τα κονδύλια στις ενοπλες δυνάμεις( που συμπεριλαμβάνουν και μισθούς ) και σύγκρινέ τα με αυτά που δίδοντα αέρα σε άλλους τομείς της χωρας για να σχηματίσεις μια πιο σφαιρική άποψη

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Η διμοιρία, φαντάζομαι, κάθονταν προσοχή, ε;
    Η διμοιρια γελαγε με το μαλακισμενο που ξηλωνε κουμπια θεωρωντας οτι ετσι θα εκπαιδευε ανθρωπους εως και 35 ετων με πτυχια και διπλωματα,που ο ιδιος δεν μπορει και δεν θα τα αποκτησει ποτε.Η αγανακτηση και ο φασισμος στην καθημερινοτητα του στρατου με εκαναν να αντιδρασω κι εγω φασιστικα.Ο καραβανας ομως το πηρε το μηνυμα και δεν μας ενοχλησε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Η διμοιρια γελαγε με το μαλακισμενο που ξηλωνε κουμπια θεωρωντας οτι ετσι θα εκπαιδευε ανθρωπους εως και 35 ετων με πτυχια και διπλωματα,που ο ιδιος δεν μπορει και δεν θα τα αποκτησει ποτε.Η αγανακτηση και ο φασισμος στην καθημερινοτητα του στρατου με εκαναν να αντιδρασω κι εγω φασιστικα.Ο καραβανας ομως το πηρε το μηνυμα και δεν μας ενοχλησε.
    Οκ, λοιπον μαθε εστω τωρα οτι ΔΕΝ υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον στρατο ουτε ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ.
    Και ουτε πρεπει να υπαρχει.
    Διοτι μετα καταλυεται το συστημα.
    Ο στρατος λειτουργει αποκεντρωτικα και ιεραρχικα.
    Και ο επιστημονας θα παει τουαλετες κ θα κανει γοπινγκ.

Εσυ απλα αντεδρασες, σε κατι που σου καναν.
    Εκει σε μαθαινουν να μην υπακους σε ανθρωπο/προσωπικοτητα/πτυχια αλλα στον ΒΑΘΜΟ.
    Και να υπομενεις.
    Και να πειθαρχεις, πανω απο το ΕΓΩ σου, πανω απο την δικη σου προσωπικοτητα, και τις προσωπικες σου επιθυμιες.

Καποιος αλλος στην θεση σου θα λειτουργουσε διαφορετικα.
    Καποιος αλλος θα αυτοκτονουσε.
    Καποιος αλλος θα εκλεγε.
    Καποιος αλλος θα επερνε την μαμα του τηλ να διωξουν τον δκτη.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ αλλος θα το εραβε μεχρι να του το σκισουν παλι, οπου θα το ξαναεραβε με επιμονη κ υπομονη, χαμογελωντας....

και ομως αυτο που χαρακτηριζεις εσυ ως ''μαλακισμενο'' μεσα στην βλακεια του σας εκπαιδευε χωρις να ξερει τι ακριβως κανει...
    ΕΣΥ τωρα καταλαβες το μαθημα που σας εκανε....???

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •