Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Διακόπτης φάντασμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Διακόπτης φάντασμα

Τετάρτη βράδυ και έχοντας στην κατοχή μου ένα vstrom εδώ και 14 μέρες αντιμετώπισα το εξής παράδοξο.Προσπάθησα να ανοίξω το διακόπτη για να βάλω μπροστά το τέρας αλλά...τίποτα.Το κλειδί δεν γύριζε με τίποτα.Είχε μπλοκάρει στη θέση lock και παρά τις τιτάνιες προσπάθειές μου δεν έλεγε να γυρίσει στο on.Τελικά μετά από 24 λεπτά:hypnotize το ξεκλείδωσε το αδερφάκι μου ενώ εγώ ετοίμαζα τα κλειδιά για να λύσω πλαστικά κλπ,κλπ για να φτάσω στο διακόπτη.Έφτασα σπίτι, το άφησα στη θέση of και την άλλη μέρα(μάλλον με λυπήθηκε ο θεός) έβαλα το κλειδί στην θέση on σε τέσσερα λεπτά περίπου.Στο service ο υπέυθυνος προσπάθησε και αυτός να δει τι συμβαίνει αλλά απλά διαπίστωσε οτι ο διακόπτης δεν θέλει να συνεργαστεί.Με έστειλε στο Σφακιανάκη(όχι στο Νότη) και αφού ανέλυσα το πρόβλημα μου είπαν πάρε τηλ. από Τρίτη για να σου πούμε τι έγινε.Σε λιγότερο από μια ώρα μου τηλεφώνησαν οτι το μηχανάκι είναι έτοιμο.Βλάβη δεν βρέθηκε.Ο γαμωδιακόπτης λειτουργούσε σαν ρολόι.Ο υπεύθυνος μου είπε οτι έλυσε το πρόβλημα με αντισκωριακό και άν ξανασυμβεί το ίδιο θα αντικατασταθούν και οι τρεις διακόπτες(πάνε σετ).Να τονίσω οτι το προηγουμενο βράδυ έριξα στο διακόπτη μισό μπουκάλι αντισκωριακό χωρίς αποτέλεσμα.Δυστυχώς γιατρικό για τις βλάβες φαντάσματα δεν έχει ανακαλυφθεί.
    Έχει αντιμετωπίσει κανεις φίλος κάτι παρόμοιο?

Re: Διακόπτης φάντασμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Τετάρτη βράδυ και έχοντας στην κατοχή μου ένα vstrom εδώ και 14 μέρες αντιμετώπισα το εξής παράδοξο.Προσπάθησα να ανοίξω το διακόπτη για να βάλω μπροστά το τέρας αλλά...τίποτα.Το κλειδί δεν γύριζε με τίποτα.Είχε μπλοκάρει στη θέση lock και παρά τις τιτάνιες προσπάθειές μου δεν έλεγε να γυρίσει στο on.Τελικά μετά από 24 λεπτά:hypnotize το ξεκλείδωσε το αδερφάκι μου ενώ εγώ ετοίμαζα τα κλειδιά για να λύσω πλαστικά κλπ,κλπ για να φτάσω στο διακόπτη.Έφτασα σπίτι, το άφησα στη θέση of και την άλλη μέρα(μάλλον με λυπήθηκε ο θεός) έβαλα το κλειδί στην θέση on σε τέσσερα λεπτά περίπου.Στο service ο υπέυθυνος προσπάθησε και αυτός να δει τι συμβαίνει αλλά απλά διαπίστωσε οτι ο διακόπτης δεν θέλει να συνεργαστεί.Με έστειλε στο Σφακιανάκη(όχι στο Νότη) και αφού ανέλυσα το πρόβλημα μου είπαν πάρε τηλ. από Τρίτη για να σου πούμε τι έγινε.Σε λιγότερο από μια ώρα μου τηλεφώνησαν οτι το μηχανάκι είναι έτοιμο.Βλάβη δεν βρέθηκε.Ο γαμωδιακόπτης λειτουργούσε σαν ρολόι.Ο υπεύθυνος μου είπε οτι έλυσε το πρόβλημα με αντισκωριακό και άν ξανασυμβεί το ίδιο θα αντικατασταθούν και οι τρεις διακόπτες(πάνε σετ).Να τονίσω οτι το προηγουμενο βράδυ έριξα στο διακόπτη μισό μπουκάλι αντισκωριακό χωρίς αποτέλεσμα.Δυστυχώς γιατρικό για τις βλάβες φαντάσματα δεν έχει ανακαλυφθεί.
    Έχει αντιμετωπίσει κανεις φίλος κάτι παρόμοιο?
    Το κλειδί που χρησιμοποιείς είναι το original; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά έφταιγε το κλειδί που είχα φτιάξει.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Καλημέρα.Ναι, είναι το original και φαντάσου πως αισθάνεσαι όταν έχεις παιδευτεί τόσο πολύ το προηγούμενο απόγευμα και την άλλη μέρα το πρωί στην αντιπροσωπεία σε κοιτάζουν σα να λένε καλώς τον τύπο που δεν μπορεί να ξεκλειδώσει το μηχανάκι του.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Μου συμβαίνει μετά απο βρέξιμο του διακόπτη, είτε απο βροχή είτε απο πλύσιμο.....η λύση είναι WD40 κάθε 15 μέρες και ο διακόπτης πάει ρολόι.....

Ελπίζω να βοηθάει

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και του SV που είναι ίδιος καμιά φορά κολάει όταν κάνω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω και έχω φάει "καιρό" και δεν το έχω λαδώσει...
    το λαδώνω με αντισκωριακό ταυτόχρονα βάζοβγάζοντας το κλειδί ,
    και γυρνώντας το σε όλες τις θέσεις μέχρι να γλυστράει όμορφα και σωστά...
    μάλιστα αν δεν χρησιμοποιείς την θέση "πάρκ" θα δεις ότι είναι η πιο δύσκολη να μπει για αυτό όποτε λαδώνεις γύρνα το και εκεί για να καθαρίσει και αυτήν την γωνία και να δουλέψει το λάδι σε όλον το μηχανισμό...

Αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα,αγορασα ενα WD40 και ψεκασα πανω στο κλειδι,μετα το εβαλα στην κλειδαρια και μετα απο 30 δευτερα ηταν σαν καινουριο,εδω και περιπου ενα μηνυμα κανενα προβλημα!

Νέο μέλος
    Καλημέρα , αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα και εγώ, αλλά αυτή τη φορά οι μόνες θέσεις που μπορώ να επιλέξω έιναι το Off και το lock, καμία άλλη.Δύο μέρες ρίχνω αντισκουριακό αλλά τιποτα,....

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αν δεν γυρίσει το κλειδί και στις άλλες θέσεις τότε το αντισκοριακό δεν μπορεί να πάει εκεί. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσεις μαλακά (να μην σου μείνει και το κλειδί στο χέρι) να το γυρίσεις.

Σπανίως μου ψιλοκολάει και εμένα για λίγα δευτερόλεπτα όπως στα περισσότερα μοτό...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μέλος
    μια από τα ίδια και για εμενα,απλά άμα μάθεις το κόλπο να το γυρίζεις(συνηθίσει το χέρι σου)είναι όλα ok,και εγώ "αντισκουριακο" του έβαλα και έστρωσε αρκετά,αν τύχει και σου ξανακολλήσει απλά κουνάς το κλειδί με τέτοιο τρόπο ώστε η μύτη του "κελιδιου" να πηγαίνει πίσω μπρος ενώ ταυτόχρονα το "περιστερφεις".

Νέο μέλος
    Τελικά έλυσα τη Κλειδαρια, και έχει χτυπηθεί. Προφανός θέλαν να τη κλέψουν, τώρα ανοίγει με το τρόπο που περιγραφετε στο forum. ΥΓ για να βγεί η κλειδαρία πρεπει να βγουν τα πλαινά και απαραίτητα ένα torx 40 με τρύπα και καστάνια

Σας Ευχαριστώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
    .....αν τύχει και σου ξανακολλήσει απλά κουνάς το κλειδί με τέτοιο τρόπο ώστε η μύτη του "κελιδιου" να πηγαίνει πίσω μπρος ενώ ταυτόχρονα το "περιστερφεις".
    Πρέπει να ξέρεις και καράτε δηλαδή ε?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki

Να στε καλά με τις συμβουλές...με τυχαίνει και εμένα καμια φορά και θα σας ακούσω...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    εγω εχω προβλημα και με το διακοπτη του ρεζερβουαρ οποτε παω για βενζινα τρεμει η ψυχη μου
    μια φορα το στραβωσα κιολας προσοχη
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Συνέβη το και σε μένα να μην μπορώ να γυρίσω το κλειδί δυο - τρεις φορές. Δεν είχα αντισκωριακό και έριξα degreaser για ηλεκτρονικά. Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός της τελευταίας το degreaser έκανε τη δουλειά του. Την τελευταία φορά όμως δε γινόταν τίποτα οπότε έριξα από το λιπαντικό της αλυσίδας. Το αποτέλεσμα είναι τώρα να γυρνάει καλύτερα από όταν ήταν καινούργια.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Παρόμοια θέματα

1. Διακόπτης νεκράς
    από furious στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2007, 12:10
  2. "Ξερός" διακόπτης μίζας
    από zoudis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 07:16
  3. Διακόπτης σταντ...
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:55
  4. Διακόπτης ρεζέρβας σε ΒΑΝdit
    από ANDREAS27 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 16:26
  5. Διακόπτης ηλεκτρονικής
    από kapeos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •