Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
μου εφτιαξες το κεφι τωρα φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α.... καφε ΣΚ. ειμαι λαρισα να βρεφουμαι....![]()
Ευχαρίστως να βρεθούμε φίλε ΑΝ δεν φύγω Σάββατο και φύγω Κυριακή.Με καλεί η μαμά πατρίδα βλέπεις![]()
μου εφτιαξες το κεφι τωρα φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α.... καφε ΣΚ. ειμαι λαρισα να βρεφουμαι....![]()
Ευχαρίστως να βρεθούμε φίλε ΑΝ δεν φύγω Σάββατο και φύγω Κυριακή.Με καλεί η μαμά πατρίδα βλέπεις![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τα ντοπερμαν, τα μποξερ, τα ροτβαιλερ, και η χαγιαμπουσα, ειναι ωραιοτερα χωρις ουρα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το κ7 η κ8 λεω
αμα εχεις φραγκα κ8 παρε
αλλιως και το κ7 ιδιο ειναι για πιο φτηνη λυση
και μεταχειρισμενο ακομα φτηνοτερα..
ι θες μονο καινουριο ?
When You Dream, There Are No Rules,
People Can Fly, And Anything Can Happen.....
εγω λεω να παρεις το κ10 μπας και τοτε κατεβασουν και αυτοι 170 αλογα στον τροχο οπως το νεο zx10Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
το κ7 η κ8 λεω
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
εγω λεω να παρεις το κ10 μπας και τοτε κατεβασουν και αυτοι 170 αλογα στον τροχο οπως το νεο zx10
το κ7 166-167 εχει![]()
δυναμομετρημενο που στα φαρσαλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CMOS
το κ7 166-167 εχει![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
δυναμομετρημενο που στα φαρσαλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατσε να δουμε και το ζχ-10 τοτε ποσο θα το δηξει εδω... το κ7 στιν αρχη λεγανε 170 βγηκε 165 απο μερικους γνωστους που το κανανε δυναμομετρηση εδω
να δουμε το ζχ-10 που το λενε 170 εδω ποσο θα μας δηξει ακομα καλα καλα δεν ηρθε![]()
οχι απαρετιτα αν εχεις κατι καλο...........![]()
δες τα πμ σου![]()
μπορεις βεβαια να παρεις και το δικο μου φεηζερ, που εχει τη θεση και την προστασια ενος τουρινγκ, αλλα φρενο και στησιμο ενος πολυ ακριβου ss...
ειναι βεβαια λιγακι ακριβο, αλλα αν σκεφτεις ποσο εχει στοιχισει, ειναι τσαμπα...
και ειναι και μοναδικο κομματι....σπανια θα βρεις κατι αντιστοιχο στο δρομο...
οχι απαρετιτα αν εχεις κατι καλο...........![]()
Αν δεν σε πειραζει το μεταχειρισμενο,και θες 1000 οπωσδηποτε,τοτε το Κ3-Κ4 ισως ειναι καλυτερη επιλογη απο τα Κ5-Κ8,απο αποψη "χωρου" πανω στο μηχανακι.Εχει και πιο ψηλη ζελατινα και καλυτερη καλυψη απο τον αερα (οκ θα μου πεις το αλλαζεις αυτο και στα επομενα μοντελα).
Αν παλι σε ξενισε ο κωλος του νεου μπουσα,μπορεις να βρεις ενα προηγουμενο που εχει πιο "ευπεπτο" κωλο ας πουμε,και θα βρεις και πολλα καλα κομματια τωρα που αλλαξε το μοντελο και σε πολυ καλη τιμη.
Γυμνο ή ημιγυμνο για μενα γιοκ...![]()
![]()
![]()
και εσυ μπορεις να μου δωσεις 2500 και το gillera και να παρεις το δικο μουΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπορεις βεβαια να παρεις και το δικο μου φεηζερ, που εχει τη θεση και την προστασια ενος τουρινγκ, αλλα φρενο και στησιμο ενος πολυ ακριβου ss...
ειναι βεβαια λιγακι ακριβο, αλλα αν σκεφτεις ποσο εχει στοιχισει, ειναι τσαμπα...
και ειναι και μοναδικο κομματι....σπανια θα βρεις κατι αντιστοιχο στο δρομο...![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
δεν εχω αλλα λεφτα ρεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και εσυ μπορεις να μου δωσεις 2500 και το gillera και να παρεις το δικο μου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και ειναι και μοναδικο κομματι....σπανια θα βρεις κατι αντιστοιχο στο δρομο...
Ποσο το δινεις δηλαδη???
Απο περιεργεια,ποσο κοστιζει ενα φαιζερ σα το δικο σου...