Σελίδα 216 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 116166206211212213214215216217218219220221226 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.226 έως 3.240 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Ποια ομαδα αν ητανε στην θεση του Ολυμπιακου δεν θα εκανε την ενσταση ειπαμε?

Ειμαι αντιθετος με την ενσταση
    λογω οτι δεν αξιζαμε τιποτα απο τον συγκεκριμενο αγωνα αλλα ποια ομαδα δεν θα το εκανε?

Η ΑΕΚ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ...

Α ΚΑΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΚΤΚ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΟ LA_VILLA

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΕ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!

EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ 3-4 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΠΕΙΘΕΤΕ!!!! ΔΕ ΤΡΩΩ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ"

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ Ή ΟΧΙ....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ .............. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΕ ΤΡΩΩ!!!

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ. @@!!! ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ-ΑΕΚ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ...

ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Η ΑΕΚ!!!

A
    σωστο!!
    αν ηταν για μοιρολογια και κλαμα....ομως?!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	094637448021.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	7,9 KB 
ID:	119551
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    σωστο!!
    αν ηταν για μοιρολογια και κλαμα....ομως?!!!!!!!!
    ΕΙΔΕΣ? ΔΕ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ....

Α.Ε.Κ. ΤΙΜΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    περίεργο αλλα εσεις με τα πεταμένα τα δικα μας πειρατε .....(Κωσταντινου-Νικοπολιδης κ σια)
    εκτος αν επαιξε κατι αλλο ρολο??? (τιποτα Παπουτσέληδες κτλ)
    Ποτε δεν πεταξατε ουτε Νικοπολιδη ουτε Κωσταντινου ( καθως εγιναν κανονικα οι προσφορες ανανεωσης στα συμβολαια τους......)

Απλα εισασταν ανικανοι να τους κρατησετε ( και οπως ηταν φυσικο φαγατε απο την διοικηση σας το χαπακι της προδοσιας για να καλυψει την ανικανοτητα της......)

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    οκ!καλα ο πετρος.την εκανε την δηλωσαρα.οι δηλωσεις ντεμη με κορυφαια περι επενδυσεων??????
    αντι να πιασει απο ...τον λαιμο τον φερερ????ΔΕΝ φταιει η διαιτησια που εχασε η ΑΕΚ.δεν εδωσε ενα πεναλτι οταν εχανε ΗΔΗ 2-0!!!οκ!μερα?εφαγε και τριτο!!!!!!ελεος!!!!
    σοβαρα τωρα.οι εμφανισεις του οσφπ στο πρωταθλημα σε αντιθεση με ευρωπη ειναι επιεικως χαλια(ενω αποδεδειγμενα εχει την ανωτερη ποιοτητα παικτων)ο παο δεν βλεπεται αλλα τουλαχιστον το ματι των παικτων του γυαλιζει και γλυτωνει καποιες γκελες εντος.η αεκ?
    δεν δειχνει χαρακτηρα!οτι και να λεμε δεν μπορει να εχεις μαθει οτι ο αλλος εχασε κ εσυ εντος σε 15 λ να τρως 2 εντος!!σου χαριζουν το πρωταθλημα και δεν το θες!!!εφτιαξες μια ομαδα χωρις προοπτικη μονο και μονο για να παρεις το πρωταθλημα αλλα.....
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΕΙΔΕΣ?

Α.Ε.Κ. ΤΙΜΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
    Καλα.... Αντε γειααα...................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fererafisavp1.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	38,6 KB 
ID:	119552

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ποτε δεν πεταξατε ουτε Νικοπολιδη ουτε Κωσταντινου ( καθως εγιναν κανονικα οι προσφορες ανανεωσης στα συμβολαια τους......)

Απλα εισασταν ανικανοι να τους κρατησετε ( και οπως ηταν φυσικο φαγατε απο την διοικηση σας το χαπακι της προδοσιας για να καλυψει την ανικανοτητα της......)

ναι μας κοροιδεψατε...
    απλα με τις προσφορες που τους κάναμε ηταν σαν να τους πετάμε....και εσεις οχι μονο τους μαζέψατε , τους δώσατε και παραπάνω....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

ναι μας κοροιδεψατε...
    απλα με τις προσφορες που τους κάναμε ηταν σαν να τους πετάμε....και εσεις οχι μονο τους μαζέψατε , τους δώσατε και παραπάνω....
    πες μας τώρα ότι έκανε κι ο Κωνσταντίνου (που να μη σώσει) καριέρα στον Ολυμπιακό και βοηθησε την ομάδα στα χρόνια που τον έχουμε το μαλακα,να μου'ρθει κόλπος!!!

για το Νικοπολίδη τι πρόβλημα έχεις?επειδή εσείς τρώτε τα λυσακά σας,να μην παίρναμε εμείς έναν καλό τερματοφύλακα?
    και εκτός των άλλων,ο άνθρωπος ποτέ του δεν είχε προκαλέσει με δηλώσεις ή άλλα καραγκιοζιλίκια ακόμα κι αν κατά καιρούς εμείς δεν του είχαμε φερθεί και τόσο κόσμια (όταν ακόμα φόραγε τα πρασινα).

πάντως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ.

απο τη μία έχουμε τον κιτρινομαυρο IDI Τσουκαλά να σκούζει ανελλιπώς (καταφέρνοντας ενίοτε να μας τα κάνει τσουρέκια) για τον κοντό,για το ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα (δεν μας είπε βέβαια αν πήρε θέση...) και δίνει ρε παιδί μου άλλη βαρύτητα στον όρο "κλάψα".

απο την άλλη έχουμε κάτι αμερόληπτους ξερω γω,που βέβαια άμα βρεθεί το πάτημα θα το ρίξουνε το δηλητηριάκι τους.

απο την άλλη νομίζω έχουμε εμάς τους γαυρους που δικαιωματικά,δικαιολογητικά και επειδή έτσι γουστάρουμε να πούμε (και κουβέντα δε σηκώνω) είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.
    ντου απο παντού κι έτσι...

μέσα σε όλα σκάνε και λαμπρά παραδείγματα ωσάν τον Τερενς (που μάλλον έχασα το κομμάτι που εξηγούσε γιατί υπογράφει ως Τζήμας),που μας ανοίγουν τα μάτια (δόξα τον παναγαθο και να'ναι καλά οι ανθρώποι κι η παναγιά μαζί τους και φτου φτου σκόρδα) και τι θα κάναμε εμείς η πλέμπα με δίχως κάποιονε να μας ανοίξει τα μάτια μου λέτε?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ναι μας κοροιδεψατε...
    Toν Μιχαλακη........

Τον ""ξαναελα να μας δειξεις την φανελα """ τον πεταξατε ......??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    πες μας τώρα ότι έκανε κι ο Κωνσταντίνου (που να μη σώσει) καριέρα στον Ολυμπιακό και βοηθησε την ομάδα στα χρόνια που τον έχουμε το μαλακα,να μου'ρθει κόλπος!!!

για το Νικοπολίδη τι πρόβλημα έχεις?επειδή εσείς τρώτε τα λυσακά σας,να μην παίρναμε εμείς έναν καλό τερματοφύλακα?
    και εκτός των άλλων,ο άνθρωπος ποτέ του δεν είχε προκαλέσει με δηλώσεις ή άλλα καραγκιοζιλίκια ακόμα κι αν κατά καιρούς εμείς δεν του είχαμε φερθεί και τόσο κόσμια (όταν ακόμα φόραγε τα πρασινα).

πάντως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ.

απο τη μία έχουμε τον κιτρινομαυρο IDI Τσουκαλά να σκούζει ανελλιπώς (καταφέρνοντας ενίοτε να μας τα κάνει τσουρέκια) για τον κοντό,για το ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα (δεν μας είπε βέβαια αν πήρε θέση...) και δίνει ρε παιδί μου άλλη βαρύτητα στον όρο "κλάψα".

απο την άλλη έχουμε κάτι αμερόληπτους ξερω γω,που βέβαια άμα βρεθεί το πάτημα θα το ρίξουνε το δηλητηριάκι τους.

απο την άλλη νομίζω έχουμε εμάς τους γαυρους που δικαιωματικά,δικαιολογητικά και επειδή έτσι γουστάρουμε να πούμε (και κουβέντα δε σηκώνω) είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.
    ντου απο παντού κι έτσι...

μέσα σε όλα σκάνε και λαμπρά παραδείγματα ωσάν τον Τερενς (που μάλλον έχασα το κομμάτι που εξηγούσε γιατί υπογράφει ως Τζήμας),που μας ανοίγουν τα μάτια (δόξα τον παναγαθο και να'ναι καλά οι ανθρώποι κι η παναγιά μαζί τους και φτου φτου σκόρδα) και τι θα κάναμε εμείς η πλέμπα με δίχως κάποιονε να μας ανοίξει τα μάτια μου λέτε?

Aν αφήσεις τους εγωισμούς κατά μέρος, έχεις να μάθεις πολλά ακόμα.
    Να με διαβάζεις μικρούλη.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΜΠΑ,

ΣΥ ΕΙΠΑΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... και ξανά μανά μπλα μπλα μπλα...

Α ρε γαύροι... εκεί που πάει κάποιος να σας συμπαθήσει (λέμε τώρα) μόνοι σας αυτοξεφτιλίζεστε. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!
    Το είπε ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος σας! Στην τηλεόραση!!! Τον ακούσατε ή κι εκεί είχατε κλείσει τα αυτιά σας; ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΑΛΗ στην ΤV:

Ο Ολυμπιακός παίρνει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο!!!
    Τον ακούσατε ή όχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τελικά που τα παίρνετε εντός γηπέδου ή εκτός να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Αλλά επειδή είστε παγωνάκια ξέρετε εκείνα τα πτηνά που φουσκώνουν σας είπα κάτι και το κάνατε γαργάρα.
    Να δω πως θα εμφανιστείτε ΑΝ λέμε ΑΝ η ένσταση δεν έχει αίσιο τέλος για σας!!! Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πείτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Από περιέργεια...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Να δω πως θα εμφανιστείτε ΑΝ λέμε ΑΝ η ένσταση δεν έχει αίσιο τέλος για σας!!! Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πείτε.
    na vgei i apofasi ligo prin to telos i meta tin teleftea agonistiki, kai ekei pou o gavros einai defteros/tritos, na parei protathlima.

na doume pos kai poioi gavroi tha panigirisoun,
    kai episis na doume poios tha ksanapatisei se gipedo na dei to epomeno protathlima
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    ο παο δεν βλεπεται αλλα τουλαχιστον το ματι των παικτων του γυαλιζει και γλυτωνει καποιες γκελες εντος.η αεκ?
    Α ώστε γι' αυτο δεν κάνει γκέλες ο ΠΑΟ,επειδή γυαλίζει το μάτι τού Καραγκούνη και τού Γκούμα.Τι λεεε ρε παιδί μου!

Και η ΑΕΚ,που χάνει άμα δεν παίζει μπάλα,δεν γυαλίζει ο μάτης τους.Μμμμμάλιστα.

Κι αυτή η ποιότητα-η αποδεδειγμένη-τών παικτών τού θρύλου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πάρ' τον Τζόλε και βάρα τον Λούα-Λούα,πάρ'τον Πάντο και βάρα το Ζεβλάκωφ,πάρ'τον Σέζαρ και κοπάνα τον Κωνσταντίνου,για να μην πιάσω τούς παγκίτες.
    Αχαχαχαχαχχ,μπα σε καλό μου βραδιάτικο κι έχουμ' αγώνα αύριο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

φίλε και ειδικά για τον Αντωνάκη σε ευχαριστούμε που τον "πετάξατε"

ας εσείς γουστάρεις την αντιμετώπιση της διοικησης σου εμένα μου περισσεύει...ειδικά για τον Νικοπολίδη που ήταν άκρως επαγγελματίας στον βαζελο τόσα χρόνια στον πάγκο

κάτσε να τσιμπήσουμε και καναν Γιούρκα τώρα

τους καλούς ποδοσφαιριστές καθε ομάδα τους θες...και ο ΘΡΥΛΟΣ αν άφηνε παίχτες θα τους χτύπαγες...να σαι σίγουρος

μόνο το αεκακι μαζεύει περισσεύματα απο τις μεγάλες ομάδες και πανηγυρίζουν κιόλας...λογικό όμως
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38