Bavarian το νου σου....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Άρα γιαλαντζί λύση σου βρήκε mako! Πολύ άντρας πάντως! Παραδέχομαι! Θα αρχίσει να με βρίζει! Αλλά θα τον προλάβω! Είσαι.. είσαι κακεντρεχής ρε!! Αδυσώπητος και αεροστεγής! Του έδειξα!
Συγνώμη αλλά μπορείτε να μην σπαμάρετε στο thread????
Το θέμα είναι οι απερίσκεπτοι πεζοί που νομίζουν ότι ο δρομος είναι ο διάδρομος του σπιτιού τους!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αστα να πανε ρε αρχηγε.
εγω ειδα πριν 2 μερες γιαγια γυρω στα 90φευγα να κανει την αποσταση απο το ενα φαναρι στο αλλο στην πλ. καννιγος τρεξιμο και μαλιστα με μπαστουνι.
κανονικος κατοσταρης η γιαγια.
ειχε ανοιξει το φαναρι που κοβει καθετα την πατησιων και πηγαιναμε να ανεβουμε για Ακαδημιας. ειμασταν 3 μηχανακια.
εγω πιο αριστερα απο τους αλλους 2.Ξεκιναει λοιπον η γιαγια απο τα δεξια του δρομου και παει να περασει απεναντι...περνανε τα αλλα μηχανακια και προλαβαινει και φτανει μεχρι και 2 μετρα απο το πεζοδρομιο και εγω στο μισο μετρο απο τα ποδια της.![]()
αν δεν την ειχα δει να τρεχει (κυριολεκτικα τρεξιμο ομως) και ειχα ξεκινησει μπουνιες...μπορει να μην προλαβαινα. οι αλλοι 2 την περασαν ξυστα.
λες και περναγε πιστα super mario η γιαγια....:rotflmao: :rotflmao:
η αληθεια παντως ειναι οτι και εγω οταν ειμαι πεζος...σπανια περναω απο διαβασεις.αλλα τουλαχιστον διπλοτριπλοτσεκαρω τον δρομο και αν χρειαστει κανω ενα γερο σπριντακι για να μην χρειαστει ουτε φρενο να πατησουν αυτοι που ερχονται.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Συγνώμη αλλά μπορείτε να μην σπαμάρετε στο thread????
Το θέμα είναι οι απερίσκεπτοι πεζοί που νομίζουν ότι ο δρομος είναι ο διάδρομος του σπιτιού τους!!!!
![]()
Συγγνώμη για τα spam & stuff, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αυτοί που νομίζουν πως οι δρόμοι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη, ανήκει σε κινούμενους ντενεκέδες και όχι στους ανθρώπους ή στα ζώα (πάρτε το όπως θέλετε αυτό, πάντως το λέω κυριολεκτικά) που ζουν επάνω του.
Συγγνώμη για τα spam & stuff, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αυτοί που νομίζουν πως οι δρόμοι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη, ανήκει σε κινούμενους ντενεκέδες και όχι στους ανθρώπους ή στα ζώα (πάρτε το όπως θέλετε αυτό, πάντως το λέω κυριολεκτικά) που ζουν επάνω του.
Κάποτε, όταν ο άνθρωπος δεν είχε εξημερώσει τα ζώα, όλοι πήγεναν από όπου γουσταραν! όταν άρχισαν να φτιάχνουν πόλεις, να καβαλάνε άλογα και να φτιάχνουν άμαξες, ήρθε και η ανάγκη του πεζοδρομίου. Ένας χώρος που θα μπορούσε ο άνθρωπος-πεζός να περαπτήσει με ασφάλεια! Όταν άρχηασν να φτιάχνονται τα πρώτα μηχανοκίνητα, η αγκη έφρε στην επιφάνεια και την δημιουργία κανόνων για το πού πρέπει να περπατάει ο καθένας: "Πεζοί στο πεζοδρόμιο και αυτοκίνητα και ζώα στο δρόμο". Η πληθόρα των μηχανοκίνητων και η μείωση ζώων καθώς και η αύξηση των ταχυτήτων των μηχανοκίντητων έφερε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νόμων για να μπορούν όλοι να κατοχειρώνουν τα δικαιωματά τους όσον αφορά τον χώρο τους!!! "Οι πεζοί για το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και τα οχήματα για τον δρόμο" Αυτό έφτασε λοιπόν σήμερα στα χέρια μας σαν τον λεγόμενο ΚΟΚ. Εκεί μπορεί να ανατρέξει κανείς και να δεί τι και που και γιατί έχει δίκιο ο καθένας!!!!
Α και φιλαράκι....... :a019:
Το θέμα είναι αυτοί που νομίζουν πως οι δρόμοι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη, ανήκει σε κινούμενους ντενεκέδες και όχι στους ανθρώπους ή στα ζώα (πάρτε το όπως θέλετε αυτό, πάντως το λέω κυριολεκτικά) που ζουν επάνω του.
τους κινούμενους ντενεκέδες άνθρωποι δεν τους οδηγούν;;
πώς γίνεται ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι όταν είναι πεζοί να έχουν πάντα δίκιο και όταν είναι οδηγοί να έχουν πάντα άδικο;;;
θα τρελαθούμε τελείως πια;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Bavarian το νου σου....![]()
Εχω και Bavarian II...τουλάχιστον ότι λέω το λέω ανοιχτά.Οχι σαν τη κότα που λέει τις μαλακίες του και είναι 900 χιλιόμετρα μακρυά.και μάλλον φοράει τα παντελόνια για να μη κρυώνει.Αντί λοιπόν να έχω το νου μου δεν κοιτάτε να τον συμαζέψετε ? εκτός κι αν έχει συμπάθειες![]()
Το μάτι πήγε κατευθείαν στο emoticon και αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή του, οπότε ειλικρινά, δε διάβασα καθόλου, τι είπες. Πάντως είμαι σίγουρος πως έχεις δίκιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
.............
Α και φιλαράκι....... :a019:
Ε, ναι το ίδιο είναι. Μην τρελαίνεσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
τους κινούμενους ντενεκέδες άνθρωποι δεν τους οδηγούν;;
πώς γίνεται ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι όταν είναι πεζοί να έχουν πάντα δίκιο και όταν είναι οδηγοί να έχουν πάντα άδικο;;;
θα τρελαθούμε τελείως πια;;![]()
Το μάτι πήγε κατευθείαν στο emoticon και αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή του. Πάντως είμαι σίγουρος πως έχεις δίκιο!
Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα απαντήσεις σοβαρά στην άποψή μου!!!!
Και χαίρομαι ιδιαίτερα που πραγματικά συμφωνεις μαζί μου ακόμα και χωρίς να το δικιολογήσεις!!!
![]()
ρε συ μου λείβονται κάμποσα χρήματα δε μου λες το δρομολόγιο σου να σου πεταχτώ από το πουθενά πεζός;Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιατί σου φαίνεται περίεργο;![]()
Κι όμως, πάντα έχουν δίκιο!!! Πάρτε το απόφαση. Και μην αναφέρεστε στους πεζούς σα να είναι μια άλλη κάστα, μοχθηρή, που θέλουν το κακό σας! Κι εσείς, όταν πηγαίνετε στην τουαλέττα, πεζοί είστε! Άσχετο που, αν μπορούσαν ορισμένοι, θα πήγαιναν με τη ZZZZZRXRRRRRR 5800 cc RRRRRRRR τους.
αφού θα χω δίκιο δε θα με αφήσεις έτσι ε;
κοίτα να πληρώσεις καλά
λέω να φορέσω και καμιά πανοπλία για σιγουριά δε λέει κάτι έτσι από το πουθενά θα πεταχτώ, λέω να βγω μπροστά από κάνα λεοφωρείο ή μάλλον ανάμεσα από λεοφωρεία φοριέται πολύ τελευταία, α σόρι κιόλας αν σε χτυπήσω, μιας και λέω να βγάλω τη μαγκούρα πρώτα είπαμε δε φταίω
και κοίτα μην μου τη σπάσεις τη μαγκούρα έτσι έχει συναισθηματική αξία δεν κοστολογείται
λέω να σε πετύχω και σε καμιά συγγρού καμιά μέρα, ξέρεις άμα μου τελειώσουν τα πρώτα τι λές;
θα σου βγω από τη νησίδα καλά δεν είναι;
θα ρχεσαι και με κάτι παραπάνω θεαματικό θα ναι και για ό,τι σπάσεις είπαμε δε φταίω, αλλά επειδή θα σοκαριστώ από το όλο σκηνικό θα πρέπει να μου δώσεις κι άλλα.
Ε, ναι το ίδιο είναι. Μην τρελαίνεσαι..![]()
Είναι το ίδιο ε? Ποιό ίδιο???
![]()
Συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν έχει κανένας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Εχω και Bavarian II...τουλάχιστον ότι λέω το λέω ανοιχτά.Οχι σαν τη κότα που λέει τις μαλακίες του και είναι 900 χιλιόμετρα μακρυά.και μάλλον φοράει τα παντελόνια για να μη κρυώνει.Αντί λοιπόν να έχω το νου μου δεν κοιτάτε να τον συμαζέψετε ? εκτός κι αν έχει συμπάθειες![]()
Αντί λοιπόν να κάνεις συστάσεις ή να αφήνεις υπονοούμενα, θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο απ΄τον χρόνο σου και να διαβάσεις τις αρχές λειτουργίας του φόρουμ.
Τα μπινελίκια και οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται και ο χρήστης φεύγει με ban. Μιας και είσαι νέος χρήστης σου έκανα μια παρατήρηση και έσβησα το προκλητικό ποστ σου.
Τα άσχετα με το θέμα ποστ αφαιρούνται προκειμένου να μείνει όσο γίνεται καθαρή η συζήτηση.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν έχει κανένας.
Αντί λοιπόν να κάνεις συστάσεις ή να αφήνεις υπονοούμενα, θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο απ΄τον χρόνο σου και να διαβάσεις τις αρχές λειτουργίας του φόρουμ.
Τα μπινελίκια και οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται και ο χρήστης φεύγει με ban. Μιας και είσαι νέος χρήστης σου έκανα μια παρατήρηση και έσβησα το προκλητικό ποστ σου.
Τα άσχετα με το θέμα ποστ αφαιρούνται προκειμένου να μείνει όσο γίνεται καθαρή η συζήτηση.![]()
ΟΚ δεκτόν...αλλά δεν το άρχισα εγώ και αν ξαναγίνει προσωπικά σε μένα θα απαντήσω.Over and Out.
ναι.....αλλα οταν παω να ουρισω η να αφοδευσω δεν ανυσηχω να με πατησει κανενα οχημα γιατι δεν τα κανω στον δρομο....εσυ μηπως???γιαυτο κινδυνευεις???γιαυτο δεν αξιζει η μηχανη τελικα???γιατι δεν χωραει στο αποχωρητηριο???Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιατί σου φαίνεται περίεργο;![]()
Κι όμως, πάντα έχουν δίκιο!!! Πάρτε το απόφαση. Και μην αναφέρεστε στους πεζούς σα να είναι μια άλλη κάστα, μοχθηρή, που θέλουν το κακό σας! Κι εσείς, όταν πηγαίνετε στην τουαλέττα, πεζοί είστε! Άσχετο που, αν μπορούσαν ορισμένοι, θα πήγαιναν με τη ZZZZZRXRRRRRR 5800 cc RRRRRRRR τους.![]()
![]()