Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Μπορω να το κουμανταρω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

και ναι ρε Τιταν...εσυ το χεις το v-strom οκ ρε φιλε να το ξερουμε αφου το χεις εσυ ανετα το χει και ο καθε ασχετος με μοτο.
    Κοίτα να δείς...δεν καταλαβαίνω αν ανπο τα λεγόμενά σου με λές άσχετο ή όχι...δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Το παιδί ρώτησε συγκεκριμένα αν θα το φτάνει καθώς είναι 1,70 και εγώ του απάντησα επειδή είμαι περίπου στο ίδιο ύψος το φτάνω και μπορώ να το κουμαντάρω σε ελιγμούς ή παρκάρισμα!

Δεν πρότρεψα κανέναν να αγοράσει πρώτο μηχανάκι Vstrom ή οτιδήποτε άλλο...

Αντιθέτως είμαι της γνώμης οτι καλό είναι να ξεκινάς σταδιακά...

Αλλά υπάρχουν και φίλοι που έχουν πάρει 1ο μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ R1 full extra και οδηγούν μία χαρά εδώ και πολύ καιρό χωρίς πτώσεις και ατυχήματα...

Άρα να μη λεμε ότι θέλουμε δεν είναι θέμα τι θα πάρεις 1ο μηχανάκι αλλά πόσο συνετός θα είσαι....Γιατί δηλαδή αν πάρει κάποιος ένα 125 που πιάνει 140 και το ξαπλώσει χάμω με αυτά τα χλμ λιγότερη θα πάθει απο 1 μεγαλύτερο?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Εγω μια χαρα καταλαβα οτι το παθος με το οποιο αντιλογεις εδω προερχεται απο προσωπικη σου εμπειρια και οτι δεν το κανεις απο ζηλεια αλλα απο ενδιαφερον...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Κοίτα να δείς...δεν καταλαβαίνω αν ανπο τα λεγόμενά σου με λές άσχετο ή όχι...δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Το παιδί ρώτησε συγκεκριμένα αν θα το φτάνει καθώς είναι 1,70 και εγώ του απάντησα επειδή είμαι περίπου στο ίδιο ύψος το φτάνω και μπορώ να το κουμαντάρω σε ελιγμούς ή παρκάρισμα!

Δεν πρότρεψα κανέναν να αγοράσει πρώτο μηχανάκι Vstrom ή οτιδήποτε άλλο...

Αντιθέτως είμαι της γνώμης οτι καλό είναι να ξεκινάς σταδιακά...

Αλλά υπάρχουν και φίλοι που έχουν πάρει 1ο μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ R1 full extra και οδηγούν μία χαρά εδώ και πολύ καιρό χωρίς πτώσεις και ατυχήματα...

Άρα να μη λεμε ότι θέλουμε δεν είναι θέμα τι θα πάρεις 1ο μηχανάκι αλλά πόσο συνετός θα είσαι....Γιατί δηλαδή αν πάρει κάποιος ένα 125 που πιάνει 140 και το ξαπλώσει χάμω με αυτά τα χλμ λιγότερη θα πάθει απο 1 μεγαλύτερο?
    κοιτα τιταν ...δε σε λεω ασχετο ισα ισα το αντιθετο...δε το πιασες.
    εσυ εχεις ρ1 εχεις οδηγησει...εχει κανει εχεις ρανει...
    πηρες ενα βστρομ.το χεις!
    τη σχεση που εχεις εσυ με καποιον που το μονο που εχει ειναι ενα σκουτερ...δε τη βρισκω.

απο κει και πέρα..χαιρομαι για τους φιλους σου και μακαρι να ηταν για ολους ετσι..αλλα η στατιστικη διαφωνει..

ΤΕΣΠΑ.
    Σταματαω να λεω οτι θελω..θα λεω και εγω οτι νομίζετε εσεις.
    παρε το βστρομ λαρι η και ακομα παρε κανα ρ1.
    παραδειγματα υπαρχουν που ολα μελι γαλα.
    για τα αντιθετα δε θα μιλησω...ειχα φιλους που τους κλαιω.

το να λεω σε εναν 20 χρονο..να ειναι συνετος μου κανει καπως..αλλα ποτε δε ξερεις.να σε συνετος λοιπον λαρι και οτι και να παρεις μην εχεις φοβο.το χεις.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    lol o lari την έχει κάνει προ πολλού με τις μαλακίες που λέμε!
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Ρε μαγκες, πριν αποφασισετε να κανετε τον μπαμπα του Λαρι, λεγατε στις διαμαχες οτι το vstrom ειναι βαρετο μηχανακι, αδιαφορο, το εχει και η κουτση Μαρια, και αλλα τετοια. Τωρα μ αυτα που διαβαζω, θα φοβαμαι να το καβαλησω και εγω που το εχω. Πολυ αγριογκαζο και επικινδυνο, εγινε ξαφνικα το vstromaki. Εγω παντως στα 15μου πρωτα καβαλησα xr350 αι μετα τα 16 πηρα παπι. Ειχα τοση καυλα να το μαθω που οταν δεν μου το δινε το xr o φιλος μου που το ειχε, του το βουταγα σβηστο σε μια κατηφορα και μετα το σπρωχνα με τα χερια για να ξανακατευω σβηστος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ρε μαγκες, πριν αποφασισετε να κανετε τον μπαμπα του Λαρι, λεγατε στις διαμαχες οτι το vstrom ειναι βαρετο μηχανακι, αδιαφορο, το εχει και η κουτση Μαρια, και αλλα τετοια. Τωρα μ αυτα που διαβαζω, θα φοβαμαι να το καβαλησω και εγω που το εχω. Πολυ αγριογκαζο και επικινδυνο, εγινε ξαφνικα το vstromaki. Εγω παντως στα 15μου πρωτα καβαλησα xr350 αι μετα τα 16 πηρα παπι. Ειχα τοση καυλα να το μαθω που οταν δεν μου το δινε το xr o φιλος μου που το ειχε, του το βουταγα σβηστο σε μια κατηφορα και μετα το σπρωχνα με τα χερια για να ξανακατευω σβηστος.
    εσυ ακομα και τωρα δε λες να καταλαβεις οτι το θεμα δεν ειναι το βστρομ....

Το θεμα ειναι οτι το vstrom, δεν βγηκε μονο για εμπειρους αναβατες και θα μπορουσες ανετα να το καταταξεις για παραδειγμα στην κατηγορια ενος μεσου οικογενειακου αυτοκινητου, σε δυο ροδες.

Το θεμα ειναι οτι το vstrom, δεν βγηκε μονο για εμπειρους αναβατες και θα μπορουσες ανετα να το καταταξεις για παραδειγμα στην κατηγορια ενος μεσου οικογενειακου αυτοκινητου, σε δυο ροδες.
    (παράθεση αυτό για να το έχουμε)

Τι λε ρε συ; Κι εγώ που νόμιζα οτι ειναι το καταπληκτικότερο εργαλείο έτοιμο να σε γεμίσει συγκινήσεις

απογοήτευση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειναι και τετοιο, αλλα κατ επιλογη. Βλεπε το σαν GT I. Οχι σαν μονοθεσιοF1.

Νιωθω κουρασμένος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Φιλαράκο.... είχες ποτέ ΑΧ-1;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να 'σαι καλά ρε συ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικα ρε Λαρι, τι καταλαβες απ τα λεγομενα; Θα το παρεις το εργαλειο, η τζαμπα τρωμε τα μουστακια μας εδω μεσα;:rotflmao:

Ε αφου το σκισαμε που το σκισαμε...

Συναδελφε, μην μου κανεις παραλληλισμους του Στρομ με αμαξι, γιατι τοτε παμε σε SUV...επ ουδενι σε GTi, SRi, VTi, VTs, RS κτλ...

P.S.: Ο Λαρ' καταλαβε οτι ανοιξε την κονσερβα με τα σκουλικια (ον εστι μεθερμηνευομενον ως Can of Worms) με το συγκεκριμενο θρεντ και πηγε στο www.redliners.gr να ρωτησει για κανα S2000... :rotflmao:

Παρτο φίλε...το μηχανάκι είναι idiot proof !!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2012, 10:30
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 14:06
  3. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  4. δεν μπορω να το τερματησω!!!!!!!!
    από zoropatra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 17:27
  5. Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF