εχω τα νευρα μου τωρα τελευταια,και διαβαζοντας κοτσανες μου φτιαχνει το κεφι......Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Πάλι όμως μπαίνεις για να διαβάσεις. Δικαιολόγησέ το μας αυτό! Αν δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος, για ποιο λόγο παρεμβαίνεις; Για να επισημάνεις το κάψιμό μου; Για να ειδοποιήσεις τους άλλους; Κι αυτοί έχουν ματάκια. Αν στο παίξω στο κλαρίνο θα τα καταλάβεις! Το κατέχω το όργανο και σε έκοψα πως είσαι και 'συ fan!
στο θεμα μας,αλλα θα κανω επαναληψη επειδη με εχουν καλυψει απολυτα.....
ο πεζος κατα ενα μεγαλο ποσοστο εχει δικιο σε περιπτωση ατυχματος....αλλα οχι παντα.....ο δρομος ειναι για τα οχηματα,και τα πεζοδρομια για τους πεζους....υπαρχουν κατι λευκες λωριδες που λεγονται διαβασεις πεζων και ειναι στον δρομο....αλλες φορες ειναι σε φαναρι....αλλες φορες μονες τους....οταν ειναι χωρις φαναρι ο πεζος ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....οταν ειναι με φαναρι πρεπει ο πεζος να μην περναει τον δρομο οταν ειναι πρασινο για τα αυτοκινητα,γιατι εχει αδικο σε περιπτωση ατυχηματος....μονο στις διαβασεις εχει δικαιωμα να κινειται οταν χρησημοποιει ενα κομματι του δρομου....ολα αυτα εννοουνται στην πολη...επειδη ΜΟΝΟ στην Ελλαδα τα χωρια δεν εχουν διαβασεις,ολοι περνανε οπως θελουνε και οποτε θελουνε....οταν γινει ατυχημα πεζου με οχηματος και υπαρχει τραυματισμος γινεται αυτεπαγγελτα ποινικη διωξη απο την αστυνομια...αν εχουν τραυματιστει και οι 2,γινεται και στους 2,και μετα αποφασιζει το δικαστηριο....στο δικαστηριο υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν δικαιωθει πεζοι η οχηματα εκατερωθεν,βαση τω συνθηκων του ατυχηματος....πια απλα δεν μπορω να τα γραψω για να καταλαβεις...και ολα αυτα ειναι βαση του ΚΟΚ και οχι απο το μυαλο μου....η οτι θα ηθελα να ειναι...
υ.γ. παταει ενα τρενο σε αφυλακτη διαβαση πεζο....ποιος φταιει???το τρενο βεβαια που δεν πηγαινε με 3 χλμ την ωρα???
υ.γ.2 να προτιμας κλαρινο εγω μαζι σου...