8elw na steilw to husaberg A8hna Patra, 3erei kaneis th diadikasia h kapoio tip? Kostos peripou? Thanks
8elw na steilw to husaberg A8hna Patra, 3erei kaneis th diadikasia h kapoio tip? Kostos peripou? Thanks
Μπες εδω...
http://www.ose.gr/ecPage.asp?page=dromologia.asp&lang=1
Δες δρομολόγια που σε βολεύουν (εκτός απο intercity φυσικά που δεν έχουν τα απαραίτητα βαγόνια για μεταφορά) και πήγαινε στο σταθμό του ΠΕΙΡΑΙΑ για να τη φορτώσεις...
Πάρε τηλέφωνο να σε πούν πόση ώρα πρίν χρειάζεται να πάς... Λογικά τρία τέταρτα πρίν αρκούν...
Τιμές δε θυμάμαι γιατί έχω να το κάνω χρόνια...
Φρόντισε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι παρών κατά τη φόρτωση και καλά για να βοηθήσεις, για να δείς τυχόν κακομετχείριση...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Στο σταθμό του ΡΟΥΦΑρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Μπες εδω...
http://www.ose.gr/ecPage.asp?page=dromologia.asp&lang=1
Δες δρομολόγια που σε βολεύουν (εκτός απο intercity φυσικά που δεν έχουν τα απαραίτητα βαγόνια για μεταφορά) και πήγαινε στο σταθμό του ΠΕΙΡΑΙΑ για να τη φορτώσεις...
Πάρε τηλέφωνο να σε πούν πόση ώρα πρίν χρειάζεται να πάς... Λογικά τρία τέταρτα πρίν αρκούν...
Τιμές δε θυμάμαι γιατί έχω να το κάνω χρόνια...
Φρόντισε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι παρών κατά τη φόρτωση και καλά για να βοηθήσεις, για να δείς τυχόν κακομετχείριση...
Ο ΣΣ Πειραια κάνει μόνο προαστιακά δρομολόγια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχουν αλλάξει τόσα απο τότε που σπούδαζα πάτρα ε?![]()
![]()
Ευτυχώς η διόρθωση ήταν άμεση...![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Εχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα πράγματα
johnpan, ψάξε στο φορουμ, ειχε ρωτήσει ο Lostris κατι παρόμοιο και του είχα πει αναλυτικά
βαριέμαι να τα ξαναγράφω :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όπως είπε και ο καπετάνιος στον σταθμό του Ρουφ θα πας.Εμένα η μεταφορά του KLE Αθήνα-Λάρισα μου είχε κοστίσει περίπου 100?.Καλά θα είναι όταν θα το φορτώνουν να είσαι εκεί τάχα να τους βοηθήσεις για να μην στο κοπανήσουνε πουθενά και για να στο δέσουν σωστά αν και τα πλαστικά του Berg δεν πρέπει να πολυχαμπαριάζουν από τέτοια![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πριν πολλά χρόνια είχα στείλει απο Δράμα Αθήνα, την παρέλαβα χωρίς βενζίνη και με γδαρμένα τα πλαστικά, φυσικά το δίκιο μου δεν το βρήκαΑρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Φρόντισε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι παρών κατά τη φόρτωση και καλά για να βοηθήσεις, για να δείς τυχόν κακομετχείριση... [/B]![]()
Epsa3a me to username alla den to brhka. Ellhnika de mporw na grapsw. Heeeelp!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα πράγματα
johnpan, ψάξε στο φορουμ, ειχε ρωτήσει ο Lostris κατι παρόμοιο και του είχα πει αναλυτικά
βαριέμαι να τα ξαναγράφω :rotflmao:
αμάν ρε γιαννάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Epsa3a me to username alla den to brhka. Ellhnika de mporw na grapsw. Heeeelp!![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...F6%EF%F1%E1%2A
τεμπέληδες, μου θέτε και εντούρο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πεστα ρε καπετάνιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τεμπέληδες, μου θέτε και εντούρο![]()
![]()
![]()
γιάννη σοβαρα θα καβαλησεις αθηνα;
για σερβις;
΄'η θα μεινεις;
βρες ενα τρευλερ ρε φιλε και ασε τα τρενα
Stauro, apla teleiwnw apo mytilinh kai prepei na paw th mhxanh spiti ths (patra) prin fygw gia larisa. Gamw to strato, to 'pa?
Egw na ypologizw ligo ligotera?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εμένα η μεταφορά του KLE Αθήνα-Λάρισα μου είχε κοστίσει περίπου 100
Με τα κιλά και την αποσταση παει γιαννάκη. Παρε τηλ να σε ενημερώσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Egw na ypologizw ligo ligotera?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιάννη λογικά θα πάει λιγότερα,κανένα 60?-70? να υπολογίζεις γιατί ας πούμε το KLE ήταν 145 κιλά και η απόσταση ήταν 350km περίπου.Εσένα το berg και ελαφρύτερο είναι (αν έχεις φροντίσει να το πλύνεις και δεν το έχεις φορτωμένο με λάσπες) και πολύ μικρότερη είναι η απόσταση.Πάντως πάρε τηλέφωνο για να είσαι σίγουρος και ενημέρωσέ μας για να το έχουμε υπόψιν μας...
Υ.Γ Έρχεσαι Λάρισα πουλάκι μου;Θα καλοπεράσεις.Εγώ πάω Τρίπολη,όταν γυρίσω κανονίζουμε για καφεδάκι η τσιπουροκατάνυξη![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Δεν μπορεις δυστυχως να στειλεις απευθειας τη μηχανη στην Πατρα.
Υπηρχε παλιωτερα δρομολογιο το οποιο ομως τωρα καταργηθηκε...
Εψαχνα κι εγω τα Χριστουγεννα για να στειλω τη μηχανη στην Αθηνα με τραινο αλλα δεν οποτε την πηγα οδικως...
Βεβαια μπορεις να τη φερεις με φορτηγο αλλα θα πρεπει να υπολογιζεις και σε απολειες γιατι δεν θα προσεξουν και ιδιαιτερα κατα την μεταφορα...