Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
αυτο που λεω οτι τα τελευταια χρονια δεν δικαιολογουνται ΤΟΣΕΣ κραυγες για την διαιτησια (ειναι κακη αλλα οχι αυτο το τοσο σπρωχτο!!!οσο παλια)και μου φαινονται καπως.....(το ιδιο που λες εσυ θα μπορουσε να πει κι ο ατρομητος για το ΟΑΚΑ .με τα αν....)ασε που και για λογους τακτικης δεν πρεπει να δινεις αλλοθι στους παικτες σου...
![]()
στους παιχτες μου δεν τους δινω κανενα αλλοθι....καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει τους παιχταραδες που μπορω εγω να απαιτησω να παιζουν οπως ο Ροναλντινιο η ο Τοττι.....αλλα επειδη η μπαλλα οσο και να μην το καταλαβαινουν καποιοι ειναι και πολλες λεπτομεριες.....με το αν σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη,αλλα υπαρχουν αν και αν....και για να το κανω πιο νιανια...σε αυτην την αγωνιστικη η Αεκ λες εχασε δικαια,ασχετα οπως λες εσυ οτι το πεναλντυ στο 17 δε ν ειχε καμμια σχεση(και εγω μαζι σου).....ο γαυρος εχασε σωστα,αλλα μπορει να παρει τον αγωνα στα χαρτια....ασχετα με τις ηθηκες μπαρουφες και κολοτουμπες που κανει η διοικηση σου καλα εκανε με την ενσταση.....αλλα ο Κοβασεβιτς μπροστα στα ματια διαιτητη και εποπτη χτυπαει αντιπαλο....αρα κοκκινη καρτα...αν στον αγωνα με τον Πανιωνιο κερδισει ο Ολυμπιακος με ενα γκολ του Κοβασεβιτς τι θα εχεις να μου πεις???ο βαζελος δε στο 7' με τον Αστερα επρεπε να παιζει με 10...αλλα ξεχασα ο Γκουμας απλα τον εσπρωξε λιγακι,και ο αλλος σκονταψε σε μια κοτρονα που ειχε πισω.......α ναι και κερδισε και τον αγωνα....μειλαμε δηλαδη για τρεις κραυγαλεες περιπτωσης που μονο η ΑΕΚ αδικηθηκε....και ας πουμε του Κοβασεβιτς και του Γκουμα ηταν στην κριση του διαιτητη....η φαση του Ριμπο τι ηταν???ασχετοσυνη η δολος???
και βεβαια ακομα εγω ακομα χωρις να εχω παρει πρωταθλημα τοσα χρονια,ουτε εχω μπουκαρει στο γηπεδο να τρομοκρατησω την αντιπαλη ομαδα....ουτε εχω πλακωσει τον διαιτητη....
υ.γ.και πριν βγουν οι πονηροι....στο δακρυγονο εκανε μαλακια οι αστυνομια...οποιος ηταν μεσα στο γηπεδο θα καταλαβει οτι τετοιο χημικο μονο οι μπατσοι θα μπορουσαν να εχουν......και στα φωτα το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος....![]()