Σελίδα 220 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 120170210215216217218219220221222223224225230 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.286 έως 3.300 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    αυτο που λεω οτι τα τελευταια χρονια δεν δικαιολογουνται ΤΟΣΕΣ κραυγες για την διαιτησια (ειναι κακη αλλα οχι αυτο το τοσο σπρωχτο!!!οσο παλια)και μου φαινονται καπως..... (το ιδιο που λες εσυ θα μπορουσε να πει κι ο ατρομητος για το ΟΑΚΑ .με τα αν....)ασε που και για λογους τακτικης δεν πρεπει να δινεις αλλοθι στους παικτες σου...

στους παιχτες μου δεν τους δινω κανενα αλλοθι....καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει τους παιχταραδες που μπορω εγω να απαιτησω να παιζουν οπως ο Ροναλντινιο η ο Τοττι.....αλλα επειδη η μπαλλα οσο και να μην το καταλαβαινουν καποιοι ειναι και πολλες λεπτομεριες.....με το αν σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη,αλλα υπαρχουν αν και αν....και για να το κανω πιο νιανια...σε αυτην την αγωνιστικη η Αεκ λες εχασε δικαια,ασχετα οπως λες εσυ οτι το πεναλντυ στο 17 δε ν ειχε καμμια σχεση(και εγω μαζι σου).....ο γαυρος εχασε σωστα,αλλα μπορει να παρει τον αγωνα στα χαρτια....ασχετα με τις ηθηκες μπαρουφες και κολοτουμπες που κανει η διοικηση σου καλα εκανε με την ενσταση.....αλλα ο Κοβασεβιτς μπροστα στα ματια διαιτητη και εποπτη χτυπαει αντιπαλο....αρα κοκκινη καρτα...αν στον αγωνα με τον Πανιωνιο κερδισει ο Ολυμπιακος με ενα γκολ του Κοβασεβιτς τι θα εχεις να μου πεις???ο βαζελος δε στο 7' με τον Αστερα επρεπε να παιζει με 10...αλλα ξεχασα ο Γκουμας απλα τον εσπρωξε λιγακι,και ο αλλος σκονταψε σε μια κοτρονα που ειχε πισω.... ...α ναι και κερδισε και τον αγωνα....μειλαμε δηλαδη για τρεις κραυγαλεες περιπτωσης που μονο η ΑΕΚ αδικηθηκε....και ας πουμε του Κοβασεβιτς και του Γκουμα ηταν στην κριση του διαιτητη....η φαση του Ριμπο τι ηταν???ασχετοσυνη η δολος???

και βεβαια ακομα εγω ακομα χωρις να εχω παρει πρωταθλημα τοσα χρονια,ουτε εχω μπουκαρει στο γηπεδο να τρομοκρατησω την αντιπαλη ομαδα....ουτε εχω πλακωσει τον διαιτητη....

υ.γ.και πριν βγουν οι πονηροι....στο δακρυγονο εκανε μαλακια οι αστυνομια...οποιος ηταν μεσα στο γηπεδο θα καταλαβει οτι τετοιο χημικο μονο οι μπατσοι θα μπορουσαν να εχουν......και στα φωτα το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φυσικα και δε μπορεις να το πιστεψεις οτι αλλες ομαδες δε θα εκαναν αυτο που θα εκανε σιγουρα η ομαδα σου... εκανε ο γαυρος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ "ΜΙΚΡΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΟΙΑ ΚΤΛ)

ρε idi οι άλλες μικρές ομάδες θα την χάναν την υπόθεση αν κάναν ένσταση λόγω προηγούμενου απ'ότι γράφετε
    δεν είχαν ελπίδα αν δεν έκανε ο ΘΡΥΛΟΣ

σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες...έγινες κουραστικός
    άρχισες να συνέρχεσαι και βλέπεις ότι πάει και φέτος η κούπα και σκουζεις έτσι???
    βλέπε υπογραφή μου

κι όσο για του δικού μας με τον πανιώνιο αφορουσε εξωαγωνιστικούς παράγοντες κι όχι συμμετοχή παίχτη...όπως καταλαβαίνεις καμία σχέση το ένα με το άλλο

αλλα σας καταλαβαίνω αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε ότι και πάλι είστε μια μικρή ομάδα και πονάτε...αντε ρε του χρόνου πάλι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΤΟ 91 ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ?

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ?

ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ?

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ
    ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ,

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥ 16, ΚΑΤΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟ,

ΚΑΤΙ ΕΞΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ,

ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΤΕ!!
    εκεινο το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος για να μαθαινεις.....οχι η ΑΕΚ......

εξαρες εχω φαει......αφου ομως κατεβηκα να παιξω...οχι σαν και εσας που κοτεψατε και δεν ηρθατε καν στο γηπεδο....αλλα τοτε δεν υπηρχαν ΕΝΑΣΤΑΣΕΙΣ να κανετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

δεν μπορω να διαφωνησω εδω!(για να μη λες δηλαδη)απλα φετος ειναι η ευκαιρια σας!δε σας πολυσκιζει η διαιτησια και οι αλλοι σερνονται!ΑΝ μ@λακιζεστε ομως.....τι να κανω!!!!
    αρα το λες και μονος σου...φετος δεν μας πολυσκιζει η διαιτησια....αρα πιο παλια το εκανε...αρα αυτο που λετε ολοι για κλαμα,εχει καποια βαση....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΤΟ 91 ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ?

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ?

ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ?

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ
    ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ,

ΚΑΤΙ ΕΞΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ,

ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΤΕ!!
    XA. EXETE ΠΛΑΚΑ.... ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΑΕΚ???
    XA. TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 80'....ΗΤΑΝ 1-1 ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ.... ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..... ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ???? ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.... ΧΑΣΑΜΕ!!!! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΑ???? 40??? 50??? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ.... ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ... ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΙΡΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.... ΟΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ....

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1 ΜΑΜΗΜΕΝΟ

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!!!!!!1

ΒΡΗΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!!!!!1

1 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ρε idi οι άλλες μικρές ομάδες θα την χάναν την υπόθεση αν κάναν ένσταση λόγω προηγούμενου απ'ότι γράφετε

σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες...έγινες κουραστικός
    άρχισες να συνέρχεσαι και βλέπεις ότι πάει και φέτος η κούπα και σκουζεις έτσι???
    βλέπε υπογραφή μου

κι όσο για του δικού μας με τον πανιώνιο αφορουσε εξωαγωνιστικούς παράγοντες κι όχι συμμετοχή παίχτη...όπως καταλαβαίνεις καμία σχέση το ένα με το άλλο

αλλα σας καταλαβαίνω αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε ότι και πάλι είστε μια μικρή ομάδα και πονάτε...αντε ρε του χρόνου πάλι
    ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ......

ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ.....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ "ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ...."

ξερω δε μπορειτε να μιλησετε και περιμενετε πως και πως να μας κερδισει η Λαρισα να αρχισετε τα κλασικα που ακουω απο την αρχη του πρωταθληματος "δεν μπορει η ΑΕΚ, σας τα ελεγα εγω, η καρδια πρωταθλητη" και λοιπες πιπες.....

αλλα οτι και να γινει δε ξενερωνω ΚΑΙ φετος.... δε πα να βγουμε 5οι στα Play-offs..... ξερω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να γινει αυτο... νικη (πρωταθλημα) της ΑΕΚ ειναι νικη της ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ. νικη που θα δωσει οραμα και σε αλλες ομαδες.... idi η AEK ειναι προτυπο στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλη.... θα ακολουθησουν και αλλοι.......ετσι νικη της ΑΕΚ 100 φορες πιο δυνατη απο νικη του γαυρου ή του βαζελου που ειναι το ιδιο σκατα....

σας ποναει η ΑΕΚ

μου αρεσει που σας εχω 4 μερες και σας τα χωνω και δε μπορειτε να πειτε ΤΙΠΟΤΑ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σου λεει ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ εκανα τοσες μεταγραφες, εβαλα τοσα λεφτα που οι αλλοι δεν εχουν γιατι δεν ειναι κλεφτες, διαφημισα την ομαδα μου στα γνωστα ΑΡΔ-ΜΜΕ οσο δε παει αλλο με πλυση εγκεφαλου..... και να μη μπορω να αλλαξω πασα στο μισο μετρο 19 αγωνες τωρα?

Μου εχουν δωσει 121 πεναλτυ μεχρι σημερα απο το 1996 τι αλλο να κανω για να αναριχηθω στη κορυφη?

Ε δε κανω και καμια ενσταση εκει στο φιλο μου τον Γκαγκατση μπας και σωθει η παρτιδα?

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

ΟΜΟΡΦΑ...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ???

ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ....

Εγω δεν αναφερθηκα ποτε στα περιστατικα της Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ,γιατι και εγω θελω ολοι οι αγωνες να παιζονται μεσα στο γηπεδο....ουτε στην ΚΕΔ ουτε στην ΕΠΟ.....και αν εχεις προβλημα με αυτα που γραφω μπορει παντα να μου κανεις....

ΕΝΣΤΑΣΗ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΟΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΕΣ....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ξερω δε μπορειτε να μιλησετε και περιμενετε πως και πως να μας κερδισει η Λαρισα να αρχισετε τα κλασικα που ακουω απο την αρχη του πρωταθληματος "δεν μπορει η ΑΕΚ, σας τα ελεγα εγω, η καρδια πρωταθλητη" και λοιπες πιπες.....

αλλα οτι και να γινει δε ξενερωνω ΚΑΙ φετος.... δε πα να βγουμε 5οι στα Play-offs..... ξερω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να γινει αυτο... νικη (πρωταθλημα) της ΑΕΚ ειναι νικη της ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ. νικη που θα δωσει οραμα και σε αλλες ομαδες.... idi η AEK ειναι προτυπο στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλη.... θα ακολουθησουν και αλλοι.......ετσι νικη της ΑΕΚ 100 φορες πιο δυνατη απο νικη του γαυρου ή του βαζελου που ειναι το ιδιο σκατα....

σας ποναει η ΑΕΚ

μου αρεσει που σας εχω 4 μερες και σας τα χωνω και δε μπορειτε να πειτε ΤΙΠΟΤΑ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε φούστη IDI με συγκίνησες ρε!

τιμιότητα,αξίες,ιδανικά...σνιφ σνιφ...με πήρανε τα ζουμιά ρε!

Ένας εσύ αγόρι μου κι ένας ο Πρόεδρας ο Βασίλης ο Λεβέντης!!!

άντε και ο Νικόλας ο Ξανθόπουλας...

ρε τι παθαμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ας μου εξηγησει κάποιος πως το σκηνικό στη Ν.Σμύρνη συνδέεται ή έχει σχέση με το θέμα τώρα με την Καλαμαριά?

γιατί μάλλον βολεύει να ξεχνάτε τις προβοκατόρικες τακτικές του Μπέου στη διανομή εισητηρίων.

μήπως βόλευε το ξύλο εκει?

μήπως οσοι πήγανε επίσημα απο μας εκεί δεν κουνηθηκαν ρούπι?

έλα ρε σεις να μη λεμε ότι θελουμε.

Για μένα το πιο δίκαιο,αν υπαρχει τελικά παραβαση,θα ήταν όχι η αφαίρεση βαθμών στον Απολλωνα.
    να βρίσκανε κάποια άλλη τιμωρία.

το παιχνίδι αυτό το κερδισαν με το σπαθί τους οι Ποντιοι.

μαλακία θα'ναι να τους πάρουμε τους βαθμούς έτσι
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Η παράκληση των ποδοσφαιριστών της Καλαμαριάς προς τον Ολυμπιακό να αποσύρει την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ρόμαν Βάλνερ «έπεσε» στο κενό και η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά. Μόνο που η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση, αφού ύστερα από αίτημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η σύνθεση της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την υπόθεση, άλλαξε.

Συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος των Ποντίων, Πέτρος Καϊμακάμης, ζήτησε την εξαίρεση ενός εκ των μελών της επιτροπής, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του εργάζεται σε εταιρία συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη. Το αίτημα έγινε αποδεκτό, ο Γιώργος Στεφανάκης αυτοεξαιρέθηκε και η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε, με νέα σύνθεση και αρκετή καθυστέρηση.

Τελικά αυτός ο ΚΑΠ τι διάολο προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχουν ειπωθεί 1002 σενάρια σε ραδιόφωνα λες και διαβάζει ο καθένας από διαφορετικό κανονισμό....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos

Τελικά αυτός ο ΚΑΠ τι διάολο προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχουν ειπωθεί 1002 σενάρια σε ραδιόφωνα λες και διαβάζει ο καθένας από διαφορετικό κανονισμό....

νομος ειναι αυτο που αρεσει στο Κοκκαλη.+_

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Ας μου εξηγησει κάποιος πως το σκηνικό στη Ν.Σμύρνη συνδέεται ή έχει σχέση με το θέμα τώρα με την Καλαμαριά?

γιατί μάλλον βολεύει να ξεχνάτε τις προβοκατόρικες τακτικές του Μπέου στη διανομή εισητηρίων.

μήπως βόλευε το ξύλο εκει?

μήπως οσοι πήγανε επίσημα απο μας εκεί δεν κουνηθηκαν ρούπι?

έλα ρε σεις να μη λεμε ότι θελουμε.

Για μένα το πιο δίκαιο,αν υπαρχει τελικά παραβαση,θα ήταν όχι η αφαίρεση βαθμών στον Απολλωνα.
    να βρίσκανε κάποια άλλη τιμωρία.

το παιχνίδι αυτό το κερδισαν με το σπαθί τους οι Ποντιοι.

μαλακία θα'ναι να τους πάρουμε τους βαθμούς έτσι
    ρε φιλε μη με διαβαζεις αν σε πειραζει το κλαμα.... 10 καλπικα πρωταθληματα πηρες... κανε πως τα ευχαρηστιθηκες και 'ολας και εισαι περιφανος για αυτα δε με νοιαζει εμενα προσωπικα.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Για να μιλησω και μια φορα σοβαρα( μετα απο καιρο...)

Παρτε το χαμπαρι μαγκες........

Την ενσταση θα την εκανε η καθε ομαδα που ειχε πιθανοτητες να βγει ευρωπη ( και ειδικα τσου-λου ....) Ο λογος ενας.... ΧΡΗΜΑ..... ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ !!!!! Πολλοι πιστευουν οτι το πρωταθλημα ( και η εξοδος στην ευρωπη θα παιχτει στον εναν βαθμο...)

Μιλαμε για ανωνυμες εταιρειες ......

Και τα εκατομυρια ειναι πολλα.....

Χεστηκε ο καθε κοκκαλης,νικολαιδης ,τζιγγερ για το ρομαντικο της υποθεσης ( και το κραξιμο που θα φανε...)

Τωρα προσωπικα μακαρι να ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ να την κερδισει την ενταση η καλαμαρια ( πραγμα απιθανο.....)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20