Δεν θα βαλω φωτο...
αλλα... αν και μοιαζει αληθινο περιστατικο,εμενα μου φαινεται
edit: πηγε για φουντο
![]()
*επειδη παιζει σε καποια φορουμ,δεν το ψαξα...
αν εχει ξαναπαιχθει εδω...οι μοντς ας το ριξουν στον καιαδα.
Δεν θα βαλω φωτο...
αλλα... αν και μοιαζει αληθινο περιστατικο,εμενα μου φαινεται
edit: πηγε για φουντο
![]()
*επειδη παιζει σε καποια φορουμ,δεν το ψαξα...
αν εχει ξαναπαιχθει εδω...οι μοντς ας το ριξουν στον καιαδα.
δεν ξερω τι παιζει ρε τσιφ...........
δεν μου το ανοιγει.
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
δεν ξερω τι παιζει ρε τσιφ...........
δεν μου το ανοιγει.
το φτιαξα το ρημαδι οκ...
μας γ@μησες τωρα................![]()
![]()
:a47: :a53:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Όχι πάλι ρε παιδιά.....
Έχει παίξει 3 φορές τις τελευταίες μέρες, έχει ξαναπαίξει πέρυσι.
Και δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα...
Γυμνό πορτοκάλι, προσωπικά θα εκτιμούσα εάν έσβηνες το link πριν τον τοπικό mod....
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Χμμ όντως και τη 1η φορά το πόσταρα εγώ !!Αλλά τελικά παρα ήταν ... και καλά έκαναν και το έστειλαν οι mod....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όχι πάλι ρε παιδιά.....
Έχει παίξει 3 φορές τις τελευταίες μέρες, έχει ξαναπαίξει πέρυσι.
Και δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα...
Γυμνό πορτοκάλι, προσωπικά θα εκτιμούσα εάν έσβηνες το link πριν τον τοπικό mod....
![]()
![]()
![]()
![]()
Kala re paidia giati svinete ta links?
Emeis pu den to exume dei kai eimaste periergoi pws na ginei dld?
Ήταν αρκετά "σκληρές" οι εικόνες..
Αν και δεν θα ήταν κακό να τις δείχναμε σε ορισμένους που θεωρούν το κράνος προστασία αγκώνα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
.....
Αν και δεν θα ήταν κακό να τις δείχναμε σε ορισμένους που θεωρούν το κράνος προστασία αγκώνα..![]()
Aυτοι ομως πιστευουν οτι "δε θα τους συμβει ποτε" κατι σαν αυτο που ειχε στις εικονες...![]()
Δυστηχος δλδ![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Είδες δλδ τις εικόνες, και το κράνος το είχε στον αγκώνα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Ήταν αρκετά "σκληρές" οι εικόνες..
![]()
Το κράνος το φορούσε κανονικά, όπως και μπουφάν με ενισχύσεις. Όταν πέφτεις με άπειρα χιλιόμετρα πίσω από ένα φορτηγό, μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να προσφέρει προστασία οποιοδήποτε κράνος.
ΥΓ: Όποιος πραγματικά θέλει να δει το θέαμα ενός νεκρού/διαμελισμένου μοτοσικλετιστή με σκοπό την τέρψη των οφθαλμών του, ας το βάλει στο google.
Χμμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είδες δλδ τις εικόνες, και το κράνος το είχε στον αγκώνα ??![]()
Το κράνος το φορούσε κανονικά, όπως και μπουφάν με ενισχύσεις. Όταν πέφτεις με άπειρα χιλιόμετρα πίσω από ένα φορτηγό, μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να προσφέρει προστασία οποιοδήποτε κράνος.
ΥΓ: Όποιος πραγματικά θέλει να δει το θέαμα ενός νεκρού/διαμελισμένου μοτοσικλετιστή με σκοπό την τέρψη των οφθαλμών του, ας το βάλει στο google.
Να το πάμε πάλι :
Καταρχην, στην σελίδα έλεγε ότι έζησε.
Δεν είπα οτι αυτός δεν φορούσε κράνος. Ίσα ίσα.
Ό,τι ήταν απο τα παραδείγματα που πρέπει να δείχνουμε σε αυτούς που δεν φοράνε για να καταλάβουν την αξία του κράνους.
Είχε τύχη βουνό που έζησε. Και σίγουρα δεν ήταν απο τα ατυχήματα που θα έκανες μήνυσή στην shoei/arai/etc επειδή δεν σε προστάτευσε.
Απλώς είμαι της άποψης ότι και οι σκληρές εικόνες χρειάζονται για να ξυπνήσουν ορισμένους..![]()
![]()
Δεν διάβασα την συγκεκριμένη σελίδα. Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής ΔΕΝ έζησε. Το ατύχημα είχε γίνει στην Οklahoma παλαιότερα, και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της αστυνομίας έπεσε πίσω απ΄το φορτηγό με 220-240 χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Χμμ.
Να το πάμε πάλι :
Καταρχην, στην σελίδα έλεγε ότι έζησε.
Δεν είπα οτι αυτός δεν φορούσε κράνος. Ίσα ίσα.
Ό,τι ήταν απο τα παραδείγματα που πρέπει να δείχνουμε σε αυτούς που δεν φοράνε για να καταλάβουν την αξία του κράνους.
Είχε τύχη βουνό που έζησε. Και σίγουρα δεν ήταν απο τα ατυχήματα που θα έκανες μήνυσή στην shoei/arai/etc επειδή δεν σε προστάτευσε.
Απλώς είμαι της άποψης ότι και οι σκληρές εικόνες χρειάζονται για να ξυπνήσουν ορισμένους..![]()
![]()
Φωτογραφίες με διαλυμένα σώματα και σκοτωμένους μοτοσυκλετιστές προκαλούν μόνο τρόμο και θλίψη. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα συνετίσουν τους οδηγούς που οδηγούν με λάθος τρόπο σε λάθος τόπο και σε καμμιά περίπτωση δεν θα οδηγήσουν τους "θεατές" σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα αφού δεν έχουμε ιδέα για το πως έγινε.
Πειράματα με οχήματα που είχαν εμπλακεί σε δυστυχήματα έγιναν και στην Αγγλία,στην Σουηδία και σε μερικές άλλες χώρες ενώ υπήρχε σαν σκέψη να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.
Τα αποτελέσματα ήταν μηδενικά.
Πέρα απ΄το 5λεπτο σοκ, οι οδηγοί συνέχιζαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις με το επιχείρημα ότι δεν χρειάζεται να τρομοκρατείς αδιακρίτως τους πολίτες. Αν δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει τον εαυτό του αναλογιζόμενος την απώλεια της ζωή του και τι θα προκαλέσει στην οικογένεια του, το θέαμα ενός διαλυμένου οχήματος ή ενός νεκρού αγνώστου δεν θα μεταβάλλει τον τρόπο που οδηγεί.
Πλήρως αποδεκτή η άποψη σου, απλώς δεν την ενστερνίζομαι.
Απο εκεί και πέρα για να βάλει κάποιος μυαλό θα πρέπει και να θέλει..![]()