Λοιπον επειδη το παιζεις εξυπνος και κανεις και υποδειξεις για καφετεριες και να μου δειξεις πωσ λειτουργουν τα πραγματα και αλλες τετοιες σαχλαμαρες,αυτα που μου λες οτι ειναι εργο αντιπροσωπειας δε λεει τιποτα σε κανεναν.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τι λες ρε παιδι μου σοβαρα ε?
Ε τοτε το σκατα υπαρχουν αντιπροσωπιες?
Απο αυριο παρακαλω να κλεισουν, αφου το λεει και ο φιλος, δεν χρειαζονται
Λοιπον κοιταξε να δεις πως εχουν τα πραγματα για να μαθαινεις
Αν υπαρχει ενα μηχανακι στην Ελλαδα, και κατ επεκταση αν υπαρχουν και τα ανταλακτικα του, ειναι ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ
Αν θες να εχεις την συνειδηση οτι αν παθει κατι το μηχανακι σου, υπαρχουν τα ανταλακτικα για να φτιαχτει, τοτε καλως/κακως θα πρεπει να το πληρωσεις στον ''νταβα''
Εδω οι περισσοτερες εταιριες εχουν ηδη προβλημα, φαντασου να μην υπηρχαν και αυτες
Ολη σημασια μιας εταιριας ειναι στο δικτυο που εχει στησει, και οχι ποσα αλογα βγαζει το RRRRR μοντελο
Γιατι νομιζεις η piaggio ειναι πρωτη σε πωλησεις?
Πριν λοιπον διατυμπανισεις αυτο που ακουσες στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, κανε μια ερευνα πρωτα για να δεις πως λειτουργουν τα πραγματα
Οτι σου ειπα στην αρχη το εχω βιωσει ΕΓΩ δε μου το εχει πει κανενας,και ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.
Με το να ευλογαμε τα γενια των εδω αντιπροσωπειων(Γιατι και τα παραεισαγωγης απο επισημες αντιπροσωπειες ερχονται),δε κερδιζουμε τιποτα απλα τους κανουμε μαγκες χωρις λογο και συντηρουμε την πολιτικη τους και το υπερκερδος τους.
Ξεχασες να βαλεις το σφυροδρεπανο στο τελος, ω μεγα συντροφεΑρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Λοιπον επειδη το παιζεις εξυπνος και κανεις και υποδειξεις για καφετεριες και να μου δειξεις πωσ λειτουργουν τα πραγματα και αλλες τετοιες σαχλαμαρες,αυτα που μου λες οτι ειναι εργο αντιπροσωπειας δε λεει τιποτα σε κανεναν.
Οτι σου ειπα στην αρχη το εχω βιωσει ΕΓΩ δε μου το εχει πει κανενας,και ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.
Με το να ευλογαμε τα γενια των εδω αντιπροσωπειων(Γιατι και τα παραεισαγωγης απο επισημες αντιπροσωπειες ερχονται),δε κερδιζουμε τιποτα απλα τους κανουμε μαγκες χωρις λογο και συντηρουμε την πολιτικη τους και το υπερκερδος τους.
Διάβασε και ΕΔΩ για να μην τα ξαναγράφω
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA