Αντε ρε ξεκίνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
kaθε μερα οταν ερχομαι εγω εσεις φευγεται![]()
δε πειραζει θα σπαμαρω μονος μου![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τσού ρε λάκη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε ρε ξεκίνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
kaθε μερα οταν ερχομαι εγω εσεις φευγεται![]()
δε πειραζει θα σπαμαρω μονος μου![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τσού ρε λάκη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
alla theloyn alagi leme![]()
Γιατί φωνάζεις?![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρεις δηλαδής τι συμβαίνει αν δεν είναι ευθυγραμμισμένος ο πίσω τροχός ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Θα αλλαχθούν έτσι και αλλιώς, αλλά έχω και μια άλλη υποψία.
Άν ο πίσω δεν είναι καλά ευθυγραμμισμένος μετά από σφίξιμο αλυσίδας τί συμβαίνει. (εκτός απο αλυσογράναζα αλλαγή)
Άσε που μάλλον τον έχει πάρει και το ρουλεμάν τιμονιού....
Japan σου λέει μετά
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε κράξω ε?![]()
![]()
![]()
![]()
Κράξε κράξε, αλλά πες μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Δεν ξέρεις δηλαδής τι συμβαίνει αν δεν είναι ευθυγραμμισμένος ο πίσω τροχός ε?![]()
![]()
![]()
Θα σε κράξω ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φάγωμα αλυσογράναζων, πρόβλημα στην ευστάθεια και γενικότερα στον "τρόπο κίνησης" της μηχανής. Γλιστρήματα δικαιολογούνται;;;;![]()
![]()
Λοιπόν τα σημάδια στο ψαλίδι είναι τα κόκκινα και το μαύρο έχει μια εγκοπή για ρυθμίσεις ανάλογα. Το θέμα είναι οτι το μαύρο το παπάρι παίζει ... παίζει πολύ... γ@μιέται ασύστολα λέμε!!!
Έψαξα βρήκα κανα δυο τρόπους να ξεπεράσω το problem, θα ρυθμίσω αύριο μεθαύριο μαζί με το καθάρισμα του ρεζερβουάρ.
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Όλα αυτά δικαιολογούνται αλλά λεπτομέρειες σε καμιά ώρα γιατι πρέπει να φύγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Φάγωμα αλυσογράναζων, πρόβλημα στην ευστάθεια και γενικότερα στον "τρόπο κίνησης" της μηχανής. Γλιστρήματα δικαιολογούνται;;;;![]()
![]()
![]()
Aν δεν το καθαρισεις σωστα ωστε να βλεπεις τις ρυθμισεις και απ' τις δυο μεριες θα σε βγει τ' ονομα οπως και στον λοστρις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Κράξε κράξε, αλλά πες μου...![]()
![]()
Λοιπόν τα σημάδια στο ψαλίδι είναι τα κόκκινα και το μαύρο έχει μια εγκοπή για ρυθμίσεις ανάλογα. Το θέμα είναι οτι το μαύρο το παπάρι παίζει ... παίζει πολύ... γ@μιέται ασύστολα λέμε!!!
Έψαξα βρήκα κανα δυο τρόπους να ξεπεράσω το problem, θα ρυθμίσω αύριο μεθαύριο μαζί με το καθάρισμα του ρεζερβουάρ.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να μη πουμε τι κανει ο χαμπος γιατι παλι θα λεει για λαστιχα και ποτε δε θα παιρνει αλλα ...
Ασε που αν παρει κανα μοτοσακο σωστο και που καθε γρατζουνια θα του κοστζει 1 μισθο να δεις ποσο ταπα θα πηγαινει στις στροφες ...
![]()
![]()
![]()
Ξυπνήστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ξυπνήστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!![]()
![]()
Τι έγινε με το XTX ακόμα τίποτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
![]()
![]()
Τι έγινε με το XTX ακόμα τίποτα?![]()
![]()
αν δε πουλησω το ττ-ρ δε γινεται τπτ...![]()
ρεεεεε αγοραστε το λεεμε!!:rotflmao:
καμια ιδεα σχετικα με τη πωληση?![]()
μηπως καμια τοστιερα δωρο?![]()
Στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ το έβαλες?![]()
Στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ το έβαλες?![]()
κανε κλικ στα τεραστια γραμματα της υπογραφης μου και θα δεις![]()