Ααα πολύ ωραία!Είδαμε ένα ακόμη όνειρο τού Φερέρ.Είδαμε τον Ριβάλντο να παίζει (πάλι)πίσω,είδαμε(πάλι)τον Καφέ να ξεκινάει,είδαμε(πάλι)τον Ράμος δεξί μπακ,ο Λαγός έξω όπως και ο Λυμπερόπουλος...είδαμε πολλά που βαριέμαι να γράφω.
Πάλι καλά που δεν έβαλε τον Καπετάνο μέσα και τον Δέλλα σέντερ φορ.Τι να πω ρε γαμώτο...ήμουν πάντα ενάντια στούς προπονητές τής εξέδρας,αλλά εδώ δεν μπορώ να βρώ λογική,όσο και να σπάω τη γκεφάλα μου.
Η ΑΕΚ έχει καλούς παίχτες που δεν ξέρουν τίς θέσεις τους.Εγώ αυτό βλέπω.Δεν γίνεται να έχεις Μανού και Παππά,που περνάνε κάθε αμυντικό σα σταματημένο,μεταξύ πάγκου και εξέδρας,να έχεις έναν Τόζερ και να τού λες να κάνει τη δουλειά τού Ζήκου π.χ.,δεν γίνεται να παίζεις με τέσσερεις αμυντικούς στην ευθεία και ψηλά,όταν έχεις γρήγορους αντιπάλους,δεν γίνεται να μην χρησιμοποιείς τούς πιτσιρικάδες(Ταχτσίδης-Παυλής)που έχουν δείξει ότι έχουν να δώσουν-και να τούς πηδάς την ψυχολογία-....στα διάλα,τα νεύρα μου με πιάνουνε![]()
![]()
Τρείς αλλαγές στο 60';Είναι δυνατόν;Σαν να λες...μαλακία σύνθεση κατέβασα και την αλλάζω.Δε μπάμε καλά ρε....